- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Kusmalari bizimkinde de bir ara vardı.hicbirsey yetismiyor o zaman zor valla...ama muslin ağız mendilleri can kurtariciymis.birsuru yaptirmistim anneme.hepsini kullanana kadar makina doluyor zaten.fazla calismiyor o yuzden.ama yinede utulemeye zaman kalmiyor ki.tek parca icin utu yakiyorum bazen.hemen ütüleyip giydiriyorum.ne yapayımKafada ütülüyorum gercek hayatta ütüleyemiyorum :)) Yetismiyor ki dakika basi kusuyor agiz bezi kiyafet sabah aksam yikaniyor. Kusmasa kesin utulerdim.
Bizde gidicez annemlerin yanina az kaldi.tam düzen kurmaya calisirken sil bastan olacakbiz de ayniyiz, gunduz hic bi sey yapamiyorum. simdi tatile geldik gece uykusu da bozuldu
Kitaplarda yazilanlae hangi cocuklara yazilmis bilmiyorumEmince karnı tok olunca uyur ama öyle 1 saat falan değil yani şekerleme bir bakmışsın uyanmış gezmeyi çok seviyor sağa sola bakmayı istiyor kucakta incelesin dursun saatlerce sesi çıkmaz :) uykusuz çocuk benimkiler alışkınım valla olmayınca olmuyor, büyük oğlum da hiç öğle uykusu falan uyumaz senelerdir gece bizle oturur uyuyup kaldığını küçükken dahi bilmiyorum
al benden de o kadarKafada ütülüyorum gercek hayatta ütüleyemiyorum :)) Yetismiyor ki dakika basi kusuyor agiz bezi kiyafet sabah aksam yikaniyor. Kusmasa kesin utulerdim.
Kabus oldu artık beslemek kusuyor diye emer emmez çıkarıyor Yine emmek istiyor.Ruzgar almasin diye yuzunu ortmek lazim canim. Yani bebegi kucaga alip gezmemek lazim bebek arabasinin ustune biz battaniyeyi tamamen ortuyoruz bebege hava gitmiyor.
Canim az az sık sık besliyorum. Ve emdikten sonra gazini cikarir cikarmaz hemen yatiriyorum. Birde gazini cikarirken dik tutmaya calisiyorum.
Ve hic kucagima alip sevmiyorumyerde yanina yatip seviyorum cok kusuyor bazen az kustugu gunlerde oluyor.
Bende ütülüyorum canım[/QUO
hiç ütülemedim canımKizlar bir de bisey sormak istiyorum.bebislerin kıyafetlerini utuluyor musunuz? Biraz zor oluyor yetisemiyorum ama utuluyorum ben
Dohmadan önce utulemistim sonra doğdu hiç utulemedim canım vallaKizlar bir de bisey sormak istiyorum.bebislerin kıyafetlerini utuluyor musunuz? Biraz zor oluyor yetisemiyorum ama utuluyorum ben
Kızlar biz yazliktayiz yazılanların hiçbirini okuyamıyorum iki çocukla hiçbirşeye vakit kalmıyorAl_pi canım 40 çıkarırken sen neler yaptığını paylaşmıştın ya benim için tekrar paylaşırmısın bizim çarşamba günü 40ımız çıkacak inandığımdan değil ama adet yerini bulsun eğlenceli olur
Benimki 41 günlük canım mama yiyor yerken uyuyor acaba az mı gekiyor bilmiyorum kiCanm bu bebişle ilgili doyuyosa uzun yatar derler bebegın kac gunluk bzmki ıkı aylık yeni yeni 5 saat uyuyo gece
Evet canım benimkide oyle bazen saat bası bile uyanıyoruz1,5 -2 saatte bir kalkıyor emmeye kaka yapıyor falan daha küçükler her bebek bir olmaZ benim büyük oğlum ohooo 2 yaşına kadar böyle kalkıp durdu daha yeni birkaç yıldır yattımı sabah kalkıyor :)
Normal doğum yapan arkadaşlar vücut temizliğini ne zaman yapabiliriz ben doktora gittiğimde sormayı unuttum
Merhaba Evet 7 8 tane kuru inciri ikiye bölüp yarım litre suda kaynatıyorsunuz sabah ve aksam suyunu iciyorsunuz. Ben etkisini gordum İnsallah sizde de iseMrb kuru incir mi yemeye basladiniz bende deneyeyim umarim bana faydasi olur
Canım aç kaldımı emmek zorunda kalır.bir süre verme biberon biraz ağlasın birşey olmaz.sonra pişman olursunKızlar benim sütüm azdı biliyorsunuz ama yinede yılmadan günde 3-4 kez sagıp bir ogun iki ogunde olsa anne sütü bogazından gecsin diye veriyordum dün bebege mememi vermek istedim dha cok kanallarım acılsın diye agladı bugünde yine denedim yine agladı almadı mememi ..biberonu verdim aldı artık memeden emmicek sanırım benim bebis icim bir buruk oldu
Alışınca almıyor maalesef benim büyük oğlum 6.aydan sonra öyle bırakmıştı işte biberona alışmıştıKızlar benim sütüm azdı biliyorsunuz ama yinede yılmadan günde 3-4 kez sagıp bir ogun iki ogunde olsa anne sütü bogazından gecsin diye veriyordum dün bebege mememi vermek istedim dha cok kanallarım acılsın diye agladı bugünde yine denedim yine agladı almadı mememi ..biberonu verdim aldı artık memeden emmicek sanırım benim bebis icim bir buruk oldu
hep sagip mi verdin biberonu uykuda gece verince anlamiyor ama gunduz anliyorlar memeyi emmek zor geliyor. Sonra meme reddi olusuyor iste.Kızlar benim sütüm azdı biliyorsunuz ama yinede yılmadan günde 3-4 kez sagıp bir ogun iki ogunde olsa anne sütü bogazından gecsin diye veriyordum dün bebege mememi vermek istedim dha cok kanallarım acılsın diye agladı bugünde yine denedim yine agladı almadı mememi ..biberonu verdim aldı artık memeden emmicek sanırım benim bebis icim bir buruk oldu
Ben artik kiyafeti degistirince onu incitmekten uzuluyorum. Ne yapsam ne kadar onlem alsamda boynundan akiyor tumden batiyor hadi simdi yaz kisin nasil olacak cocugu nasil soyup giydircemKusmak kusmak kusmak artık ne yapıcagımı sasırdım cok üzülüyorum sürekli her emmeden sonra anında cıkarıyor emmedigi zamanda cıkarıyor kucagimiza alıyoruz anında kusuyor sadece gece uyurken kusması yok carsamba gunu dokyora gidicez bukadar kusmaya kilo aldıysa sasırıcam artiķ cok fazlalastı kusması off bizde din piknige gittik ilk defa 5saat disaridaydik puseti orttum hep ama aksam cok huysuzlasti 8saat uyutmak icin ugrastim annnemlerin zoruyla gittik bisey olmaz su cocugu boyle alistirma abartiyorsun herseyi diyorlar 2.cocugum ama benmi yanlis yapiyorum yoksa onlarin dedigimi yanlis bilmiyorum
Canim dr Brown nun anne akış bibwronu var onunla ver hem seni emer hem onuKızlar benim sütüm azdı biliyorsunuz ama yinede yılmadan günde 3-4 kez sagıp bir ogun iki ogunde olsa anne sütü bogazından gecsin diye veriyordum dün bebege mememi vermek istedim dha cok kanallarım acılsın diye agladı bugünde yine denedim yine agladı almadı mememi ..biberonu verdim aldı artık memeden emmicek sanırım benim bebis icim bir buruk oldu
Valla çıkacam dışarı ama başıma geleceği biliyorum oluyor yani kesin o yüzden otur orurduğun yerde diyorum napim kim ne derse desin ya nasıl da diyorlar bunu çocuk dünyaya geleli sadece iki ay oldu be nasıl herşeye alışsın allah allah alıştırmaymış saçmalıyorlar insani da hiç anlamıyorlarKusmak kusmak kusmak artık ne yapıcagımı sasırdım cok üzülüyorum sürekli her emmeden sonra anında cıkarıyor emmedigi zamanda cıkarıyor kucagimiza alıyoruz anında kusuyor sadece gece uyurken kusması yok carsamba gunu dokyora gidicez bukadar kusmaya kilo aldıysa sasırıcam artiķ cok fazlalastı kusması off bizde din piknige gittik ilk defa 5saat disaridaydik puseti orttum hep ama aksam cok huysuzlasti 8saat uyutmak icin ugrastim annnemlerin zoruyla gittik bisey olmaz su cocugu boyle alistirma abartiyorsun herseyi diyorlar 2.cocugum ama benmi yanlis yapiyorum yoksa onlarin dedigimi yanlis bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?