2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kafada ütülüyorum gercek hayatta ütüleyemiyorum :)) Yetismiyor ki dakika basi kusuyor agiz bezi kiyafet sabah aksam yikaniyor. Kusmasa kesin utulerdim.
Kusmalari bizimkinde de bir ara vardı.hicbirsey yetismiyor o zaman zor valla...ama muslin ağız mendilleri can kurtariciymis.birsuru yaptirmistim anneme.hepsini kullanana kadar makina doluyor zaten.fazla calismiyor o yuzden.ama yinede utulemeye zaman kalmiyor ki.tek parca icin utu yakiyorum bazen.hemen ütüleyip giydiriyorum.ne yapayım
biz de ayniyiz, gunduz hic bi sey yapamiyorum. simdi tatile geldik gece uykusu da bozuldu
Bizde gidicez annemlerin yanina az kaldi.tam düzen kurmaya calisirken sil bastan olacak
Kitaplarda yazilanlae hangi cocuklara yazilmis bilmiyorum

Kızlar biz yazliktayiz yazılanların hiçbirini okuyamıyorum iki çocukla hiçbirşeye vakit kalmıyor Al_pi canım 40 çıkarırken sen neler yaptığını paylaşmıştın ya benim için tekrar paylaşırmısın bizim çarşamba günü 40ımız çıkacak inandığımdan değil ama adet yerini bulsun eğlenceli olur

Kabus oldu artık beslemek kusuyor diye emer emmez çıkarıyor Yine emmek istiyor.

kızlar chicco nun titreşimli ana kucağını aldık titreşimini çok sevdi beşiğine onunla koyup uyutyoruz kaç gündür daha derin uyuyor fiyatıda diğerlerine göre uygun ama piile çalışıyor elektrikli değil aynı işlevde hamak salıncak tarzı şeylerde var gazına da ii geldi çocuk ıkınmadan uyuyor br ikaç saat fazla bütcenizin elverdiğince modellere bakablirsniz ilaç vermiyorum kaç gündür ve bir de amzirmeyi bıraakıyorum kızlar ilaca başlıyorum çok zor bir karar oldu benim için günlük hayataım çıkmaza girdi ne eş ne annelik yapabliyorum sürekli uyumak salano bile girmek istemiyorum eşim geliyor akşam kaç gündür biyerlre götürmeye çalışıyo onun iyilik yapmaya çalışması bile beni ağlama krizlerine sokuyor, her gün kilo veriyorum hamilelik kilomunda altına düştüm tansiyon düşük dolanıyorum açlıktan ortlıkta

Canm bu bebişle ilgili doyuyosa uzun yatar derler bebegın kac gunluk bzmki ıkı aylık yeni yeni 5 saat uyuyo gece
Benimki 41 günlük canım mama yiyor yerken uyuyor acaba az mı gekiyor bilmiyorum ki

1,5 -2 saatte bir kalkıyor emmeye kaka yapıyor falan daha küçükler her bebek bir olmaZ benim büyük oğlum ohooo 2 yaşına kadar böyle kalkıp durdu daha yeni birkaç yıldır yattımı sabah kalkıyor :)
Evet canım benimkide oyle bazen saat bası bile uyanıyoruz
Normal doğum yapan arkadaşlar vücut temizliğini ne zaman yapabiliriz ben doktora gittiğimde sormayı unuttum

Canım ben bayadır yapıyorum jiletle sorun olmuyor

Kızlar benim sütüm azdı biliyorsunuz ama yinede yılmadan günde 3-4 kez sagıp bir ogun iki ogunde olsa anne sütü bogazından gecsin diye veriyordum dün bebege mememi vermek istedim dha cok kanallarım acılsın diye agladı bugünde yine denedim yine agladı almadı mememi ..biberonu verdim aldı artık memeden emmicek sanırım benim bebis icim bir buruk oldu

Canım aç kaldımı emmek zorunda kalır.bir süre verme biberon biraz ağlasın birşey olmaz.sonra pişman olursun

Alışınca almıyor maalesef benim büyük oğlum 6.aydan sonra öyle bırakmıştı işte biberona alışmıştı

Kusmak kusmak kusmak artık ne yapıcagımı sasırdım cok üzülüyorum sürekli her emmeden sonra anında cıkarıyor emmedigi zamanda cıkarıyor kucagimiza alıyoruz anında kusuyor sadece gece uyurken kusması yok carsamba gunu dokyora gidicez bukadar kusmaya kilo aldıysa sasırıcam artiķ cok fazlalastı kusması off bizde din piknige gittik ilk defa 5saat disaridaydik puseti orttum hep ama aksam cok huysuzlasti 8saat uyutmak icin ugrastim annnemlerin zoruyla gittik bisey olmaz su cocugu boyle alistirma abartiyorsun herseyi diyorlar 2.cocugum ama benmi yanlis yapiyorum yoksa onlarin dedigimi yanlis bilmiyorum

hep sagip mi verdin biberonu uykuda gece verince anlamiyor ama gunduz anliyorlar memeyi emmek zor geliyor. Sonra meme reddi olusuyor iste.
Benim ucla emiyordu memeyi asla almiyordu aglaya aglaya zorla alistirdim cunku hep zor hemde zamanla sutu azaltiyormus uc. Sende zorla gece degil uykusunu aldigi zamanlarda bolca emzir .

Ben artik kiyafeti degistirince onu incitmekten uzuluyorum. Ne yapsam ne kadar onlem alsamda boynundan akiyor tumden batiyor hadi simdi yaz kisin nasil olacak cocugu nasil soyup giydircem
Valla en zorlandigim nokta careside yok bulamadim. Dun avmye gittik ama ne yapsamda soguktu bugun yine asiri derecede kustu :-/

Canim dr Brown nun anne akış bibwronu var onunla ver hem seni emer hem onu

Bebeğinin hırıltısı var sanırım bu hasta mi demek oluyor yoksa sadece burnu mu tıkalı acaba.. Odamız En az 25 derece oluyor genelde 26-27 derece kisa kollu çıtçıtli ve ayaklı alt giydiriyorum Üşüyor mudur ki

Valla çıkacam dışarı ama başıma geleceği biliyorum oluyor yani kesin o yüzden otur orurduğun yerde diyorum napim kim ne derse desin ya nasıl da diyorlar bunu çocuk dünyaya geleli sadece iki ay oldu be nasıl herşeye alışsın allah allah alıştırmaymış saçmalıyorlar insani da hiç anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…