2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gece dörtte falan buralar baya soğuk oluor ben İstanbul dayım body üstüne tulum giyiyor battaniye de örtüyorum duruma göre ter falan olmuyor

Banyo yaptı geçen gün esintili bu havalarda benim oğluşumda üşüttü genzi hırıl hırıl sümük dolu çekince de gelmiyor zor emiyor nefessiz kaldığı için ama serum fizyolojik sıkıp emzirmek tek çare

Benimki 41 günlük canım mama yiyor yerken uyuyor acaba az mı gekiyor bilmiyorum ki

Evet canım benimkide oyle bazen saat bası bile uyanıyoruz

Canım ben bayadır yapıyorum jiletle sorun olmuyor
Benimki 41 günlük canım mama yiyor yerken uyuyor acaba az mı gekiyor bilmiyorum ki

Evet canım benimkide oyle bazen saat bası bile uyanıyoruz

Canım ben bayadır yapıyorum jiletle sorun olmuyor
Yok doyuyordur o halde normal bi 50 gunluk falan olsun uzar zamanla uyku saatı

Canım ben soguktan oldugunu dusunmuyorum refu den dolayı kusuyor bunlar evden cikmasamda ayni evden ciksamda ayni ne zaman duzelir bilmiyrum bazilari 1yasindan sonra geciyor diye duydum insallah ozamana kalmadan gecer

Gece dörtte falan buralar baya soğuk oluor ben İstanbul dayım body üstüne tulum giyiyor battaniye de örtüyorum duruma göre ter falan olmuyor
Gece ben de uzun kollusunu geçiriyorum üstüne battaniye örtüyorm gündüz kendime çok sıcak geldiği onu da ince giydiriyorum

Valla anlamıyorlar evime misafirler geliyor odanin tek cami acik yinede of pof cok sicak ay yandik istiyorlarki her tarafi aciyim bende inatla acmiyorum yansinlar bebekli ev buya anlamiyorlar cocuga sicak gelse isilik olur demekki iyi ona gore icerisi

Kızlar bebeğim uyumuyor uyumuyor, ne yapsam olmuyor, geceleri 12-4 arası 4 saat uykusu var sonra 1 saat filan uyuyor en geç 6-7 de kalkıyor ve gündüzleri sadece 10 dk lık uykular uyuyor 3-4 kez. Yani günde toplasan 6 saat uyuyor. Kaç gündür bu şekilde dayanamıyorum Artık. Ne yapacağım ben!!!!
Gece çayı deneyeniniz var mı acaba?

Cnm hangi modeli,nerden,kaça aldınn ?

Evet ya sanki ilk defa yenidoğan bebek evi görüyorlar öyle olur bebek evi ceryanda mı oturcaz

Neden boyle anlamıyorum gunduz uykusu diye bisey yok bu cocukta aksama kadar oturur mu bi bebek.anakucağında en fazla 45dk uyuyuyp uyanıyor.en az 1,5 saat uyumasi gerekmez mi? Gece 5-7 saat arasi uyuyor ama gündüz neden böyle
Aynen benim bebişte böyle. Gece uykusu uyuyordu 12-4 arası, bu günlerde onu bile uyutmakta zorlanıyorum. Yerine koyduğum an uyanıyor. Gündüzleri 5-10 dklık uykularla idare ediyor. Biz perişanız sallamaktan kollarımız bellerimiz ağrıdı. Acaba fazlamı yoruyorum diyorum ama kucakta sallanmayınca hiç durmuyor ağlıyor sürekli.

Ayakta hafif emzikle sallamak ve bundan sıkılınca anakucağında titreşimle hafif sallamak bunlar olunca uyuyor ama tabi sallarken ben yine uyuyamıyorum :) gece 2 ye kdar alışkanlık oldu uyumuyor sonra 3,5 gibi kalkıyor 6 da kalkıyor 7,30 da tekrar kalkınca artık o saatten sonra sapıtoyor çünkü karnı ağrıyor ıkınıyor kaka yapmaya çalışıyor falan bende sallıyorum işte mesai başlıyor

Ayağa yada anakucağına alıştır bence biran evvel öyle çok zorolur ilerde iyice

Şuanda ayağımda mesela salladıkça uyuyor bırakırsam uyanır :) gündüzleri kaynanm geliyor veriyorum ona o sallayınca yemek yapıyorum anca

Cnm hangi modeli,nerden,kaça aldınn ?
chicco balloon bouncer ana kucağı diye geçiyornerden aldı tam bilmiyorum ama 400 civarı bir kaç marka var çok ucuk fiyatları 2000 liraya bile var bu uygun geldi bize müzikli titreşimli ama hepsi pille çalışıyor. hamaklar da var reklamda görmüştüm onlarda güzel gibi titreşimli yine. gazı olunca sakinliyo

Bende aynı durumda olucam muhtelemen, rapor aldıktan sonra bile çok ufak olacak, birşey sormak istiyorum bu ücretsiz izinlerin en az alınabilecem gibi bir süresi var mı?

bizde o derecede tutuyoruz ama ben üst uzun kollu iç zıbın alt uzun ayaklı üstünüde örtüyorum canım hırıltısı oluyor klima da kurutuyor havayı ellerine yanaklarınaa bakıyorum bazen buz gbi oluyor sen yine de dikkat et hasta olduugnu sanmıyorum hava kurudugu için de olabilir

Bende aynı durumda olucam muhtelemen, rapor aldıktan sonra bile çok ufak olacak, birşey sormak istiyorum bu ücretsiz izinlerin en az alınabilecem gibi bir süresi var mı?
Bildiğim kadarıyla enn az 6 aylik için dilekçe veriyorsun .ama istersen 2 -3ay sonra ise dönebiliyorsun.ama net değilim ben de araştırıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…