2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnce bi atlet ve üst giydir aksamları canım burnunuda serumfizyolojikle ac benim oğlumda suan öyle serumla acıyorum devamlı

Canim bizimkininde birnu hirildiyor du bbedorun nazal aspiratorunu aldim serum fizyolojik damlatip çekiyorum çok pislik çıkıyor o tikiyor burnu ondan

Bildiğim kadarıyla enn az 6 aylik için dilekçe veriyorsun .ama istersen 2 -3ay sonra ise dönebiliyorsun.ama net değilim ben de araştırıcam.
İsterseniz 2 yıllık dilekçe verin istediğiniz Zaman dönebiliyorsunuz. Ben de kamuda avukatım bizde böyle ama öğretmenlerin yönetmenliği farklı midir bilemem. Çünkü sizlerin ders programı ayarlama donem bası donem sonu vs var farklı olabilir.

Benim bebegimde de reflü varmış kusuyordu baya araştırıldı bişey çıkmadı reflü dedi doktor bende hemen gazi çıkarır çıkarmaz yatiriuorum yoksa sütte geliyor hemen arkasından çok zor gerçekten kusan bebek surkeli üst değiştirmeyi falan geçtim acaba doydumu geri çıkardı geri emzirsemmi diye insan kötü oluyor ama şükür kilo alımını etkilememis ilk ay bakalım 2. Ay kontrolünde nolucak

Birde doktor bebelacin bir ürününü önerdi hemen emmesinin ardından sütünü sagip onunla karsitiriyormussun bebeğe veriyormussun anne sütü yogunlastiriciymis geri çıkarmasını onluyormus
Alıp denemedim daha bı sure takip edeyim dedim kilo alımını falan etkilerse oyle vericem

Canım aç kaldımı emmek zorunda kalır.bir süre verme biberon biraz ağlasın birşey olmaz.sonra pişman olursun
Denicem canım smdı kayınvalımdeyım cok aglatamıyorum

Alışınca almıyor maalesef benim büyük oğlum 6.aydan sonra öyle bırakmıştı işte biberona alışmıştı
Bizşmkide alıstı galiba
Onceden emiyordu son haftalarda sagdım verdım böyle oldu ama denicem tutması icin
Canim dr Brown nun anne akış bibwronu var onunla ver hem seni emer hem onu
Ay ınsallah canım bakim ona ben
Yok doyuyordur o halde normal bi 50 gunluk falan olsun uzar zamanla uyku saatı
İnsallah az kaldı o zaman canım

Neden boyle anlamıyorum gunduz uykusu diye bisey yok bu cocukta aksama kadar oturur mu bi bebek.anakucağında en fazla 45dk uyuyuyp uyanıyor.en az 1,5 saat uyumasi gerekmez mi? Gece 5-7 saat arasi uyuyor ama gündüz neden böyle
Çok şükür en azından geceleri güzel uyuyirmus maşallah bebisine benim ilk oğlum senin bebeğin gunduzki hali gibiydi ne yaptıysam işe yaramadı gece bile en fazla iki saat uyurdu gazi yoksa doyuyorsa
Hasta değil ve altı temizse bebeğinin mizacindanda olabilir 5 yaşında hala uykuyu sevmez oğlum 3 yaşına kadarda geceleri sürekli uyanıp durmaya devam ederdi
Ama bazen bebeğin fazla uyarilmamasi vaktinde uykuya dalmamis olması bile uyumasını engel olabiliyor

Çok şükür ikinci oğlumun en azından gece uykulari güzel maşallah gunduzde bazı günler iyi bazı günler uyumuyor

Basta utuledim simdi utulemiyorum artik. 56 gunluguz

Ben yetişemiyorum artık utusune iki haftadan sonra bıraktım bide iki çocuk var bende bebiş uyudugunda abiyle ilgilen yemek yap ev temizliği babasının utusune bile zor yapıyorum birde reflü var bebisimde yetişemiyorum gerçekten

Daha minik bebisin belki gece uykusunda falan alır bence pes etmeden biraz daha dene farklı şekillerde olmadı önce sağ süt insin sonra bebise ver çekince gelmeyince sinirlenir biberona Alişan bebek

.

Aynı durum bizde de var reflüsu olan bebekler için bebelacin anne sütü yogunlastirici ürünü varmış doktorum önerdi bana ama henüz almadım emdiktrn. Sonra biraz sqgdigin süte sagamiyorsan suya karsitirip veriyormussun bebeğe midesinde senin sütünü yogunlastirip kolay çıkmasıni engelliyormus ama dediğim gibi denemedim henüz

çıkarıyor ama gece 1 ssaat beklesem de yok çıkarmıyor gazı hatun...

Geçen gün biz de sahile gittik dolaştık 1-2 saat o gün 12 saat uyumadı yavrum. Düzenleri değişmeye çok müsait

Bende aynı durumda olucam muhtelemen, rapor aldıktan sonra bile çok ufak olacak, birşey sormak istiyorum bu ücretsiz izinlerin en az alınabilecem gibi bir süresi var mı?

Istedigin kadar alabiliyorsun diye biliyorum yanliz dilekceyi erken vermek gerekiyor diye biliyorum

Bildiğim kadarıyla enn az 6 aylik için dilekçe veriyorsun .ama istersen 2 -3ay sonra ise dönebiliyorsun.ama net değilim ben de araştırıcam.

Su ohal döneminde heyet almakta cok zormuş.hic bir dr yanaşmıyor vermeye

Sansinizi deneyin mutlaka derim

Bizimde oyle aslinda.her gun değişiyor hala...bugun mesela beni utandirdi resmen.iki saat uyudu bir saat uyandi sonra yine uyduu.hep böyle gitti...hergün böyle olsa keşke

Kizlar bebisleri ayaklarina bastırma konusu konuşulmuştu.doktorumuza sordum sorun olmaz onun refleksi o yaptir dedi.az once de forumsa şu yaziya rastladım.

Kizlar bebisleri ayaklarina bastırma konusu konuşulmuştu.doktorumuza sordum sorun olmaz onun refleksi o yaptir dedi.az once de forumsa şu yaziya rastladım.Eki Görüntüle 2038651

Bugun bu gegrek muhabbeti gecti,oyle derler diye..ne demekse dedik hatta:) esim oturtmaya kalktiginda kucaginda falan annem hemen aman oturtma diye hopluyor hakikaten olmaz mi bir bilene sormak lazim

Kızlar 40 dolunca bazı şeyler düzene giriyor mu ben kendimi öyle motive ediyorum az kaldı dayan diye çok yorucu oluyor bazı günler

Bugun bu gegrek muhabbeti gecti,oyle derler diye..ne demekse dedik hatta:) esim oturtmaya kalktiginda kucaginda falan annem hemen aman oturtma diye hopluyor hakikaten olmaz mi bir bilene sormak lazim
Ben hoc duymamistim bunu.hatta annem daha kuzum 2 3 haftalikken ellerinden tutuyodu yavrum da kafasini tutup kaldiriyordu.ayaklarina basma guc verme olayi da 3 4 haftaliktan beri yaptiriyorum.yani kendisi yapiyor kucagimiza aldigimizda.
Forumda sorun olabileceğini okuyunca doktora sordum ben de.ama sorun değilmiş.
Diger arkadaslarda gittiklerinde sorsunlar bakalım

Ücretsiz izine ayrılmak istediğinize dair dilekçe veriyorsunuz 2 yıl içinde herhangi bir zamanda işe başlama isteği dilekçesi verip başlayabilirsiniz arkadaşlar, dilekçemi Yen'i verdim 1 yıl izindeyim inş istediğim zaman devam edebilirmişim + basagim09

Istedigin kadar alabiliyorsun diye biliyorum yanliz dilekceyi erken vermek gerekiyor diye biliyorum

Sansinizi deneyin mutlaka derim
Evet kendi drumla gorusup deneiyicem şansı mi
Hayırlı olsun iznin.bu arada bilgi için tesekkurler

Ne demek emzirenler çay ve çikolata tüketmemeli yaa onlarsiz nasıl yaşanır ben düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…