İnce bi atlet ve üst giydir aksamları canım burnunuda serumfizyolojikle ac benim oğlumda suan öyle serumla acıyorum devamlıBebeğinin hırıltısı var sanırımbu hasta mi demek oluyor yoksa sadece burnu mu tıkalı acaba.. Odamız En az 25 derece oluyor genelde 26-27 derece kisa kollu çıtçıtli ve ayaklı alt giydiriyorum Üşüyor mudur ki
Canim bizimkininde birnu hirildiyor du bbedorun nazal aspiratorunu aldim serum fizyolojik damlatip çekiyorum çok pislik çıkıyor o tikiyor burnu ondanBebeğinin hırıltısı var sanırımbu hasta mi demek oluyor yoksa sadece burnu mu tıkalı acaba.. Odamız En az 25 derece oluyor genelde 26-27 derece kisa kollu çıtçıtli ve ayaklı alt giydiriyorum Üşüyor mudur ki
İnce bi atlet ve üst giydir aksamları canım burnunuda serumfizyolojikle ac benim oğlumda suan öyle serumla acıyorum devamlı
Çok teşekkürler dediklerinizi uygulayacagimCanim bizimkininde birnu hirildiyor du bbedorun nazal aspiratorunu aldim serum fizyolojik damlatip çekiyorum çok pislik çıkıyor o tikiyor burnu ondan
İsterseniz 2 yıllık dilekçe verin istediğiniz Zaman dönebiliyorsunuz. Ben de kamuda avukatım bizde böyle ama öğretmenlerin yönetmenliği farklı midir bilemem. Çünkü sizlerin ders programı ayarlama donem bası donem sonu vs var farklı olabilir.Bildiğim kadarıyla enn az 6 aylik için dilekçe veriyorsun .ama istersen 2 -3ay sonra ise dönebiliyorsun.ama net değilim ben de araştırıcam.
Hayır yok, istediğin kadar alabilirsin hatta 2 yıl alıp istediğin zaman bölüp tekrar başlayabilirsinBende aynı durumda olucam muhtelemen, rapor aldıktan sonra bile çok ufak olacak, birşey sormak istiyorum bu ücretsiz izinlerin en az alınabilecem gibi bir süresi var mı?
Ruzgar almasin diye yuzunu ortmek lazim canim. Yani bebegi kucaga alip gezmemek lazim bebek arabasinin ustune biz battaniyeyi tamamen ortuyoruz bebege hava gitmiyor.
Canim az az sık sık besliyorum. Ve emdikten sonra gazini cikarir cikarmaz hemen yatiriyorum. Birde gazini cikarirken dik tutmaya calisiyorum.
Ve hic kucagima alip sevmiyorumyerde yanina yatip seviyorum cok kusuyor bazen az kustugu gunlerde oluyor.
Denicem canım smdı kayınvalımdeyım cok aglatamıyorumCanım aç kaldımı emmek zorunda kalır.bir süre verme biberon biraz ağlasın birşey olmaz.sonra pişman olursun
Bizşmkide alıstı galibaAlışınca almıyor maalesef benim büyük oğlum 6.aydan sonra öyle bırakmıştı işte biberona alışmıştı
Onceden emiyordu son haftalarda sagdım verdım böyle oldu ama denicem tutması icinhep sagip mi verdin biberonu uykuda gece verince anlamiyor ama gunduz anliyorlar memeyi emmek zor geliyor. Sonra meme reddi olusuyor iste.
Benim ucla emiyordu memeyi asla almiyordu aglaya aglaya zorla alistirdim cunku hep zor hemde zamanla sutu azaltiyormus uc. Sende zorla gece degil uykusunu aldigi zamanlarda bolca emzir .
Ay ınsallah canım bakim ona benCanim dr Brown nun anne akış bibwronu var onunla ver hem seni emer hem onu
İnsallah az kaldı o zaman canımYok doyuyordur o halde normal bi 50 gunluk falan olsun uzar zamanla uyku saatı
Çok şükür en azından geceleri güzel uyuyirmus maşallah bebisine benim ilk oğlum senin bebeğin gunduzki hali gibiydi ne yaptıysam işe yaramadı gece bile en fazla iki saat uyurdu gazi yoksa doyuyorsaNeden boyle anlamıyorumgunduz uykusu diye bisey yok bu cocukta aksama kadar oturur mu bi bebek.anakucağında en fazla 45dk uyuyuyp uyanıyor.en az 1,5 saat uyumasi gerekmez mi? Gece 5-7 saat arasi uyuyor ama gündüz neden böyle
Basta utuledim simdi utulemiyorum artik. 56 gunluguz
Kızlar benim sütüm azdı biliyorsunuz ama yinede yılmadan günde 3-4 kez sagıp bir ogun iki ogunde olsa anne sütü bogazından gecsin diye veriyordum dün bebege mememi vermek istedim dha cok kanallarım acılsın diye agladı bugünde yine denedim yine agladı almadı mememi ..biberonu verdim aldı artık memeden emmicek sanırım benim bebis icim bir buruk oldu
.Kusmak kusmak kusmak artık ne yapıcagımı sasırdım cok üzülüyorum sürekli her emmeden sonra anında cıkarıyor emmedigi zamanda cıkarıyor kucagimiza alıyoruz anında kusuyor sadece gece uyurken kusması yok carsamba gunu dokyora gidicez bukadar kusmaya kilo aldıysa sasırıcam artiķ cok fazlalastı kusması off bizde din piknige gittik ilk defa 5saat disaridaydik puseti orttum hep ama aksam cok huysuzlasti 8saat uyutmak icin ugrastim annnemlerin zoruyla gittik bisey olmaz su cocugu boyle alistirma abartiyorsun herseyi diyorlar 2.cocugum ama benmi yanlis yapiyorum yoksa onlarin dedigimi yanlis bilmiyorum
Sagol canım evet salgını bende duydum inşallah gelmez yavrularımıza.Allah ım korusun bizimde cok gaz sorunumuz var inşallah düzelir bi an önce besledikten sonra dik bi şekilde tut istersen bi müddet bazen cok gec cıkarıyo benim bebiş de ben öyle yapıyorum
Geçen gün biz de sahile gittik dolaştık 1-2 saat o gün 12 saat uyumadı yavrum. Düzenleri değişmeye çok müsaitKusmak kusmak kusmak artık ne yapıcagımı sasırdım cok üzülüyorum sürekli her emmeden sonra anında cıkarıyor emmedigi zamanda cıkarıyor kucagimiza alıyoruz anında kusuyor sadece gece uyurken kusması yok carsamba gunu dokyora gidicez bukadar kusmaya kilo aldıysa sasırıcam artiķ cok fazlalastı kusması off bizde din piknige gittik ilk defa 5saat disaridaydik puseti orttum hep ama aksam cok huysuzlasti 8saat uyutmak icin ugrastim annnemlerin zoruyla gittik bisey olmaz su cocugu boyle alistirma abartiyorsun herseyi diyorlar 2.cocugum ama benmi yanlis yapiyorum yoksa onlarin dedigimi yanlis bilmiyorum
Bende aynı durumda olucam muhtelemen, rapor aldıktan sonra bile çok ufak olacak, birşey sormak istiyorum bu ücretsiz izinlerin en az alınabilecem gibi bir süresi var mı?
Bildiğim kadarıyla enn az 6 aylik için dilekçe veriyorsun .ama istersen 2 -3ay sonra ise dönebiliyorsun.ama net değilim ben de araştırıcam.
Su ohal döneminde heyet almakta cok zormuş.hic bir dr yanaşmıyor vermeye
Aynen benim bebişte böyle. Gece uykusu uyuyordu 12-4 arası, bu günlerde onu bile uyutmakta zorlanıyorum. Yerine koyduğum an uyanıyor. Gündüzleri 5-10 dklık uykularla idare ediyor. Biz perişanız sallamaktan kollarımız bellerimiz ağrıdı. Acaba fazlamı yoruyorum diyorum ama kucakta sallanmayınca hiç durmuyor ağlıyor sürekli.
Bizimde oyle aslinda.her gun değişiyor hala...bugun mesela beni utandirdi resmen.iki saat uyudu bir saat uyandi sonra yine uyduu.hep böyle gitti...hergün böyle olsa keşkeÇok şükür en azından geceleri güzel uyuyirmus maşallah bebisine benim ilk oğlum senin bebeğin gunduzki hali gibiydi ne yaptıysam işe yaramadı gece bile en fazla iki saat uyurdu gazi yoksa doyuyorsa
Hasta değil ve altı temizse bebeğinin mizacindanda olabilir 5 yaşında hala uykuyu sevmez oğlum 3 yaşına kadarda geceleri sürekli uyanıp durmaya devam ederdi
Ama bazen bebeğin fazla uyarilmamasi vaktinde uykuya dalmamis olması bile uyumasını engel olabiliyor
Çok şükür ikinci oğlumun en azından gece uykulari güzel maşallah gunduzde bazı günler iyi bazı günler uyumuyor
Kizlar bebisleri ayaklarina bastırma konusu konuşulmuştu.doktorumuza sordum sorun olmaz onun refleksi o yaptir dedi.az once de forumsa şu yaziya rastladım.Eki Görüntüle 2038651
Ben hoc duymamistim bunu.hatta annem daha kuzum 2 3 haftalikken ellerinden tutuyodu yavrum da kafasini tutup kaldiriyordu.ayaklarina basma guc verme olayi da 3 4 haftaliktan beri yaptiriyorum.yani kendisi yapiyor kucagimiza aldigimizda.Bugun bu gegrek muhabbeti gecti,oyle derler diye..ne demekse dedik hatta:) esim oturtmaya kalktiginda kucaginda falan annem hemen aman oturtma diye hopluyor hakikaten olmaz mi bir bilene sormak lazim
Ücretsiz izine ayrılmak istediğinize dair dilekçe veriyorsunuz 2 yıl içinde herhangi bir zamanda işe başlama isteği dilekçesi verip başlayabilirsiniz arkadaşlar, dilekçemi Yen'i verdim 1 yıl izindeyim inş istediğim zaman devam edebilirmişim +Bildiğim kadarıyla enn az 6 aylik için dilekçe veriyorsun .ama istersen 2 -3ay sonra ise dönebiliyorsun.ama net değilim ben de araştırıcam.
Evet kendi drumla gorusup deneiyicem şansı miIstedigin kadar alabiliyorsun diye biliyorum yanliz dilekceyi erken vermek gerekiyor diye biliyorum
Sansinizi deneyin mutlaka derim
Hayırlı olsun iznin.bu arada bilgi için tesekkurlerÜcretsiz izine ayrılmak istediğinize dair dilekçe veriyorsunuz 2 yıl içinde herhangi bir zamanda işe başlama isteği dilekçesi verip başlayabilirsiniz arkadaşlar, dilekçemi Yen'i verdim 1 yıl izindeyim inş istediğim zaman devam edebilirmişim +basagim09
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?