Ben de gün saydim resmen. Bugün 41 olduk çok şükür. Gerçekten de emme konusu 2 gündür garip şekilde düzene giriyor gibi en azından habire istemiyor sürekli memede kalmıyor.. uyku konusu hala ayni onu da bekliyorum düzene girsin diyeKızlar 40 dolunca bazı şeyler düzene giriyor mu ben kendimi öyle motive ediyorum az kaldı dayan diye çok yorucu oluyor bazı günler
Kim demiş onu benim tek eğlencem onlar :)Ne demek emzirenler çay ve çikolata tüketmemeli yaa onlarsiz nasıl yaşanır ben düşünemiyorum
İnternette okudum hayat sevincim kaçtıKim demiş onu benim tek eğlencem onlar :)
Memurmusun arkadasim ?Ücretsiz izine ayrılmak istediğinize dair dilekçe veriyorsunuz 2 yıl içinde herhangi bir zamanda işe başlama isteği dilekçesi verip başlayabilirsiniz arkadaşlar, dilekçemi Yen'i verdim 1 yıl izindeyim inş istediğim zaman devam edebilirmişim + @basagim09
Ben hergun cay cikolata tuketiyorumNe demek emzirenler çay ve çikolata tüketmemeli yaa onlarsiz nasıl yaşanır ben düşünemiyorum
Ben hoc duymamistim bunu.hatta annem daha kuzum 2 3 haftalikken ellerinden tutuyodu yavrum da kafasini tutup kaldiriyordu.ayaklarina basma guc verme olayi da 3 4 haftaliktan beri yaptiriyorum.yani kendisi yapiyor kucagimiza aldigimizda.
Forumda sorun olabileceğini okuyunca doktora sordum ben de.ama sorun değilmiş.
Diger arkadaslarda gittiklerinde sorsunlar bakalım
Gece gece aglamalar tuttu beni((( Bebegimi birakip nasil ise baslayacagim diye ( annem son dakika golu attı. Kime birakilkr iki bucuk aylik bebe. Onlarin yuzunden sutten kesilecegim (( yavrum biberonda almiyor hala. Off lamamak icin zor tutuyorum kendimi
Hayır kullanmadım.Raporlari zorla,normalde de 40 gun rapor hakkin var kullandin mi bu sene hepsini
Çok teşekkür ederim canım pek makbule geçti
Mebbise baktim. 2015ten beri hic rapor kullanmamisim.Raporlari zorla,normalde de 40 gun rapor hakkin var kullandin mi bu sene hepsini
Ogretmen misin canim ?Mebbise baktim. 2015ten beri hic rapor kullanmamisim.
Evet ogretmenim. Ucretsiz izne cikamiyorum borclarimizdan dolayi. Dugun borcunun uzerine birde araba borcuna girdik. Hayirlisi bakalim.Ogretmen misin canim ?
Ben muhasebeciyim ozel sektorde birakicam isi :/
Mebbise baktim. 2015ten beri hic rapor kullanmamisim.
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım pek makbule geçtibu arada bizim 40 yarınmış
Tüh canım ya bizde aksamları cok aglıyoruz gazdan dolayı baya gazlı benim oğlançıkarıyor ama gece 1 ssaat beklesem de yokçıkarmıyor gazı hatun...
Evet memurumMemurmusun arkadasim ?
Ozel sektorde normal calisanlar icin 6 ay ucretsiz izin var
Öğretmensin yarım gün ayarlasan en azından dersleri, Allah kolaylıklar versin inş dur bakalım bi kapı açılır elbet üzme kendiniGece gece aglamalar tuttu beni((( Bebegimi birakip nasil ise baslayacagim diye ( annem son dakika golu attı. Kime birakilkr iki bucuk aylik bebe. Onlarin yuzunden sutten kesilecegim (( yavrum biberonda almiyor hala. Off lamamak icin zor tutuyorum kendimi
Her seferinde alt açma bezini seren ben az önce aman iki dk alırım hemen altını dedimmm ve önce avcum doldu sonra koltuğum çiş olduGünaydın
Güne çişle kakayla uyananlar ..
Günaydın
Güne Erken başlayanlar..
Günaydin
Güne benim gibi kusmayla üst degismeyle başlayanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?