2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 40 dolunca bazı şeyler düzene giriyor mu ben kendimi öyle motive ediyorum az kaldı dayan diye çok yorucu oluyor bazı günler
Ben de gün saydim resmen. Bugün 41 olduk çok şükür. Gerçekten de emme konusu 2 gündür garip şekilde düzene giriyor gibi en azından habire istemiyor sürekli memede kalmıyor.. uyku konusu hala ayni onu da bekliyorum düzene girsin diye

Memurmusun arkadasim ?
Ozel sektorde normal calisanlar icin 6 ay ucretsiz izin var

O annenin yaptigini annem de yapti onlarin olmasi normalmis kalkmaya calismasi.oturtmak sorun galiba yani eskiler oyle diyor.ayaga basmada bizde de basiyor surekli tutmuyoruz tabi bence cocugun saglikli oldugunun gostergesi ama dedigin gibi sormak lazim

Gece gece aglamalar tuttu beni ((( Bebegimi birakip nasil ise baslayacagim diye ( annem son dakika golu attı. Kime birakilkr iki bucuk aylik bebe. Onlarin yuzunden sutten kesilecegim(( yavrum biberonda almiyor hala. Off lamamak icin zor tutuyorum kendimi

Raporlari zorla,normalde de 40 gun rapor hakkin var kullandin mi bu sene hepsini

Mebbise baktim. 2015ten beri hic rapor kullanmamisim.

Hey masallah kiz hic hasta olmadin mi:)) super iste parca parca raporlarini alirsin,5 er 5 er olursa daha iyi olur hatta...10 gun de mazeret izni 2 haftada ordan,seni 2,5 ay idare eder en kotu ihtimalle..heyet olursa 1 ay bile tadindan yenmez donemi kapatirsin iste normal rapoelarinla birlikte kendini ferah tut olur gider

Öğretmensin yarım gün ayarlasan en azından dersleri, Allah kolaylıklar versin inş dur bakalım bi kapı açılır elbet üzme kendini

Günaydın
Güne çişle kakayla uyananlar ..
Günaydın
Güne Erken başlayanlar..
Günaydin
Güne benim gibi kusmayla üst degismeyle başlayanlar..
Her seferinde alt açma bezini seren ben az önce aman iki dk alırım hemen altını dedimmm ve önce avcum doldu sonra koltuğum çiş oldu GÜNAYDINNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…