- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Tüh canım ya bizde aksamları cok aglıyoruz gazdan dolayı baya gazlı benim oğlan
Günaydın
Güne çişle kakayla uyananlar ..
Günaydın
Güne Erken başlayanlar..
Günaydin
Güne benim gibi kusmayla üst degismeyle başlayanlar..
Kız valla ben hep yedim hiç kısmadım ben çikolata çay olmadan yaşayamamki..Ne demek emzirenler çay ve çikolata tüketmemeli yaa onlarsiz nasıl yaşanır ben düşünemiyorum
Gumaydın her sabah kaka ve çiş olmazsa olmazımız oldu :)Günaydın
Günaydın
Güne Erken başlayanlar..
Günaydin
Gunaydin alpi ya oğlum da dun geceden beri yogun bir kusma tuttu..emdikten sonra agiz dolusu kusuyor yattigi yerden.gece farkedememistim ama az once yine kustu baktim ki kesik de olmus.yani hem sulu hem de peynirimsi...Günaydın
Günaydın
Güne Erken başlayanlar..
Günaydin
Günaydın
Günaydın
Güne Erken başlayanlar..
Günaydin
Haha sabah namazi sirasinda uyandi altini degiseyim dedim emmisti tabi kusunca alti acikken hemen ters cevirdim o sirada cisini yapmis ben duz cevirip battaniyeye elimi bi bastim sirf suHer seferinde alt açma bezini seren ben az önce aman iki dk alırım hemen altını dedimmm ve önce avcum doldu sonra koltuğum çiş olduGÜNAYDINNNNN
Agzi hava alirsa kusar bebek der annem bizim ilk ay kontrole kadar kusmamiz yoktu orda klimanin altinda soyup muayene etti ertesi gun basladi kusmaya halada kusuyor.Gunaydin alpi ya oğlum da dun geceden beri yogun bir kusma tuttu..emdikten sonra agiz dolusu kusuyor yattigi yerden.gece farkedememistim ama az once yine kustu baktim ki kesik de olmus.yani hem sulu hem de peynirimsi...
Usutmekten mi olur acaba?
Canim bazen agzindan burnundan cikiyor çokca bazen agzindan kesik kesik kusuyor bazende inanilmaz cok kusuyor yani hepsi degisik degisik biraz once kesik kesik 1 cay bardagi kustu.Bı de benim gibi korkuyla başlayanlar. Günaydın alpi benim kız az önce iki su bardağı kadar kustu çok korktum inci nin kusmasinin miktarı ne kadar oluyor
Bizimde yoktu simdiye kadar.yani tabiki kusuyordu ama boyle değildi.bir anda bayagi bi kusuyor.gece başladı.bir sorun yoktur inşallah.pazar gecesi sahile gitmistik ama ondan mi oldu kiHaha sabah namazi sirasinda uyandi altini degiseyim dedim emmisti tabi kusunca alti acikken hemen ters cevirdim o sirada cisini yapmis ben duz cevirip battaniyeye elimi bi bastim sirf suBattaniyede penye ama cekmemis tuttum klozete goturup doktum o kadar ki coktu esimle sabah sabah gulme krizine girdik oda bizimle gulmez mi :)
Agzi hava alirsa kusar bebek der annem bizim ilk ay kontrole kadar kusmamiz yoktu orda klimanin altinda soyup muayene etti ertesi gun basladi kusmaya halada kusuyor.
insallah seninki gelip gecicidir reflu filan degildir canim cok zor kusan bebek
Canim bazen agzindan burnundan cikiyor çokca bazen agzindan kesik kesik kusuyor bazende inanilmaz cok kusuyor yani hepsi degisik degisik biraz once kesik kesik 1 cay bardagi kustu.
gece olmuyor cok sukur benim sabah namaziyla basliyor ilk sabah saatleri cok kusuyor.Bizimde yoktu simdiye kadar.yani tabiki kusuyordu ama boyle değildi.bir anda bayagi bi kusuyor.gece başladı.bir sorun yoktur inşallah.pazar gecesi sahile gitmistik ama ondan mi oldu ki
Biz hergun evde tartiyoruz :) Yani esim tartiyor bugun annen sana iyi bakmismi gel kizim diyorGünaydın. Bizimde sızma seklinde kusmamiz oluyordu. 3 gündür ağız dolusu kusma olmaya başladı neden kaynaklandı anlamıyorumsurekli olmuyor ama gunde 2-3 kez oluyor. Gece mama az içmeye başladı kilo durumu nasıl onuda hiç bilmiyorum artık bayramdan sonra goturecegim doktora
Buralar hala cok sıcak ama dedigin gibi bize sicak sanırım.bebisler üşüyor cok dikkat etmek lazım.az once yine emdi kusmadi allahtan.halsizlik yada huzursuzluk da olmadığı için rahatim biraz ama yinede aklım ondagece olmuyor cok sukur benim sabah namaziyla basliyor ilk sabah saatleri cok kusuyor.
Ya aslinda minnaciklar biz disariya cikalim hava alalim oda alsin diyoruz ama evde oturmak lazim helede sahil en cok esen yer gecen bizd gittik 5 dk durmadik ama o gun gece gazdan sabahta kusmaktan bi hal oldu yavrum.
Kusan bebekte sıkintı olmaz ya reflu der yada usutmustur der icini ferah tut .
Gece zaten mamayı da yarıya indiriyor aman aman yemiyor. E gaz da çıkmıyor doğal olaraksonra mız mız sabaha kadar burnuna da geliyor o zaman ekşiyor hırlıyor falan böyle idare ediyoruz.. gazımız için ilacı bıraktım mama değiştirdim meğer mamadanmış gaz. Şimdi sancılanmıyor en azından çıkarmasa da
Benim kız bugun dördüncü gün kaka yapmayalı cok huzursuz..
buralar ordan daha sicak emin ol ama cocuk bunalsa aglar sicaktan artik uzun giydiriyorum kisa giydirince kollari bacaklari buz gibi oluyor gece. Bize sicak oldugunu anladim artik bende :)Buralar hala cok sıcak ama dedigin gibi bize sicak sanırım.bebisler üşüyor cok dikkat etmek lazım.az once yine emdi kusmadi allahtan.halsizlik yada huzursuzluk da olmadığı için rahatim biraz ama yinede aklım ondahasta olmasin bebekler
Ben doyarsa ikinci meme ye gecmiyorum ama sürekli emmek istiyor yarim saatte bir acaba doymuyor muKızlar bişey sorcam sizin bebişler her emmede iki memeyi de emiyor mu? Ve kaçar dakika emiyorlar süre tutan var mı?
sen hangi mamayı kullanıyorun canım ben hiipe geçtim günde bir kere de olsa mutlaka yapıyor ama hep sancılı yapıyor bir de hipp deneseneBizimde bugun 4. Gun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?