Hayır canım ben tekini veriyorum hep , meme bitene kadar onu veriyorum birkaç kerede sonra diğerine başlıyoruz, valla nefessiz kalacak gibi süt geliyor ya biraz emince çok geliyor hani onunla zor başa çıkıyor burnundan nefes alması falan zorlaşıyor yoruluyor zaten o parti süt bitince uyuyakalıyor yorgunluktan bende hiç kıpırdamıyorum biraz uyuyor sonra gaz var diye uyanır gazını çıkarırıZ bu emme dakkika olarak 10 dk falan herhalde bazen yavaş yavaş emer daha uzun, bir süre sonra yine istiyor falan işteKızlar bişey sorcam sizin bebişler her emmede iki memeyi de emiyor mu? Ve kaçar dakika emiyorlar süre tutan var mı?
Ben de tek verirsem hemen istiyor ama dün zorladım 2sini de 15 20 dakika emzirdim Hayır demedi emdi ama çok kustu karar veremiyorum ne kadar yettigineBen doyarsa ikinci meme ye gecmiyorum ama sürekli emmek istiyor yarim saatte bir acaba doymuyor mu
Ben tek verince hemen bi daha istiyor 40 dakika sonra falan. 2sini verince de baya kusuyor işin içinden çıkamadım belli bi dakikası olsa da ona göre emzirsek keşkeHayır canım ben tekini veriyorum hep , meme bitene kadar onu veriyorum birkaç kerede sonra diğerine başlıyoruz, valla nefessiz kalacak gibi süt geliyor ya biraz emince çok geliyor hani onunla zor başa çıkıyor burnundan nefes alması falan zorlaşıyor yoruluyor zaten o parti süt bitince uyuyakalıyor yorgunluktan bende hiç kıpırdamıyorum biraz uyuyor sonra gaz var diye uyanır gazını çıkarırıZ bu emme dakkika olarak 10 dk falan herhalde bazen yavaş yavaş emer daha uzun, bir süre sonra yine istiyor falan işte
Merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olmayı beklerken erken doğum sebebi dolayısı ile temmuz annesi oldum
Hyirli olsun bebisiniz.. saglikla buyusun.benide grub tablonuza eklermisiniz 26 temmuz erkek bebek poyraz ege oğluşum
Ben hiç süre tutmuyorum bi göğsümü veriyorum bidahaki acıktığında diğer göğsümü veriyorumKızlar bişey sorcam sizin bebişler her emmede iki memeyi de emiyor mu? Ve kaçar dakika emiyorlar süre tutan var mı?
Hangi mamayı kullanıyordun ve hangi mamaya gevtin cnm
Canım çoğunlukla bakıp çıktım buraya yazamadım kuzu kucağımda oluyordu. Gaz bekleme sırasında anca baktım :) bebivita aldım ben hipp üretimi.bebek mağazasına gittim önerdiler organikmiş o da. Memnunum şuan için bakalım. Ama çok çok almıyorum tek tek bittikçe. Bebelac elimde kaldı 3 paket. Besliyordu ama gazı çok oluyordu sancılanıyor kusuyordu. Bakalım bu mamadayız şimdilik. 2. Kutu daha yeni bitti. Korkuyorum artık valla mamalardan.. kakamızı da bir gündüz öğleden sonra bir de gece yapıyoruz.sweetwitch01 canım sen hangi mamayla çözüm buldun biz kakayı halletik ama gaz bi türlü geçmiyor ana kucagı işe yarıyor ama üstünden alınca geri başlıyor bi süre sonra karnı şiş sürekli similac mamada bu kadar olmuyordu sanki gaz oda kaka yapamıyordu
Valla kusmasın diye azar azar sık sık veriyorum bence bu daha doğru oluyorBen tek verince hemen bi daha istiyor 40 dakika sonra falan. 2sini verince de baya kusuyor işin içinden çıkamadım belli bi dakikası olsa da ona göre emzirsek keşke
Biz 8 saatte bir 6 damla verdik devamlı kullanınca işe yarıyor saatinde kullan ama atlama hiç bir de biogaia günde 5 damlaKızlar ya birçok kez yazıldı ama bebeğim küçük tü gaz baslamamisti gazmsjlarini okumadqn geçiyordum Bileydim okumazmiydimgaz başladı kivraniyor yavrucak ne yapabilirim sab sipmlex başladım pek faydası yok kaç damla vereyim bi öğünde ojun disinda ne yapabilir im çok zor durumdayım
Doktor acikinca alir dedi. Ise baslayincaa lir herhalde. Artik vermiyorum.Bebeği biberon almayan bi arkadaş vardı benimkidr kesinlikle almiyordu ağlıyor krize giriyordu zorlayinca dr Brown nun geniş agizli anne akışı biberunun aldi benimki bi denemekte fayda var inşallah alır bende yardımcı olduğum için mutlu olurum
biz de çok çekiyoruz gazdan sab simplex benimkini çok kusturdu çocuk onu verince öğürüyordu ben de onu bıraktım şimdi nurse harveys damla veriyorum biraz iyi geldi gibi.. Kriz anlarında balkona çıkarmak duşa sokmak ve titreşimli ana kucağı iyi geliyorKızlar ya birçok kez yazıldı ama bebeğim küçük tü gaz baslamamisti gazmsjlarini okumadqn geçiyordum Bileydim okumazmiydimgaz başladı kivraniyor yavrucak ne yapabilirim sab sipmlex başladım pek faydası yok kaç damla vereyim bi öğünde ojun disinda ne yapabilir im çok zor durumdayım
Ben iyice dalınca ters çeviriyorum içime sinmiyor yüz üstü uyumasiBebeklerini yuzustu yatiranlar uyanincaya kadar oyle mi yatiriyorsunuz sonra ters ceviriyor musunuz? Boyle yatinca dizleri kipkirmizi oluyor. Yuzustu iken yumusak zemine yatirsak sıkıntı olur mu?
Bebeklerini yuzustu yatiranlar uyanincaya kadar oyle mi yatiriyorsunuz sonra ters ceviriyor musunuz? Boyle yatinca dizleri kipkirmizi oluyor. Yuzustu iken yumusak zemine yatirsak sıkıntı olur mu?
Kızlar ya birçok kez yazıldı ama bebeğim küçük tü gaz baslamamisti gazmsjlarini okumadqn geçiyordum Bileydim okumazmiydimgaz başladı kivraniyor yavrucak ne yapabilirim sab sipmlex başladım pek faydası yok kaç damla vereyim bi öğünde ojun disinda ne yapabilir im çok zor durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?