Iskenderundayim ben buradaki nem sicaklik hala çok yüksek.ama dedigin gibi bebisler artik üşüyor dikkat etmek lazim.mesela aksam shaile gitmemek lazimmışburalar ordan daha sicak emin ol ama cocuk bunalsa aglar sicaktan artik uzun giydiriyorum kisa giydirince kollari bacaklari buz gibi oluyor gece. Bize sicak oldugunu anladim artik bende :)
Ben kullaniyorum ama faydasini gormedimBen yetişemiyorum artık utusune iki haftadan sonra bıraktım bide iki çocuk var bende bebiş uyudugunda abiyle ilgilen yemek yap ev temizliği babasının utusune bile zor yapıyorum birde reflü var bebisimde yetişemiyorum gerçekten
Daha minik bebisin belki gece uykusunda falan alır bence pes etmeden biraz daha dene farklı şekillerde olmadı önce sağ süt insin sonra bebise ver çekince gelmeyince sinirlenir biberona Alişan bebek
.
Aynı durum bizde de var reflüsu olan bebekler için bebelacin anne sütü yogunlastirici ürünü varmış doktorum önerdi bana ama henüz almadım emdiktrn. Sonra biraz sqgdigin süte sagamiyorsan suya karsitirip veriyormussun bebeğe midesinde senin sütünü yogunlastirip kolay çıkmasıni engelliyormus ama dediğim gibi denemedim henüz
Evet canım yaGeçen gün biz de sahile gittik dolaştık 1-2 saat o gün 12 saat uyumadı yavrum. Düzenleri değişmeye çok müsait
@sweetwitch01 canım nasılsın bayadır görmüyordum seni ben de kaka olayını çözdüm hipp mamaya geçtim ama gaz geçmiyor bi türlü titreşimli ana kucağında rahatlıyor ama oda tam çözüm değil sen hengi mamaya geçtin smilact
sen hangi mamayı kullanıyorun canım ben hiipe geçtim günde bir kere de olsa mutlaka yapıyor ama hep sancılı yapıyor bir de hipp denesene
Ben biraz yüzüstü yatırıp sonra yan ceviriyorum yavaşça yoksa yüzü fakan çok kizariyorBebeklerini yuzustu yatiranlar uyanincaya kadar oyle mi yatiriyorsunuz sonra ters ceviriyor musunuz? Boyle yatinca dizleri kipkirmizi oluyor. Yuzustu iken yumusak zemine yatirsak sıkıntı olur mu?
Evolvia kullanıyorum doguduan beri cnm onu seviyor
Doktora gittim bu kaka probleminden dolayı cunku bizimkini 9 gun de bekledik yapmıyoor cocuk..
Doktorum Bana onerdigi mamalar : evolvia AC, aptamil conformill ve bebelac nutriconfor
Aptamil conformili sevmedi ve kıvamı biraz daha yogun biberu tıkadı ...vazgectim
Bebelacı alcam onu deniycem olmadı humana nın mamasını da denerim
Doktor bu kaka problemi mamaya da baglı olabilir diyor , mamamızı bulana kdr denemekten baska cagrem yok
Aslında ondan oldugunu dusunmuyorum cunku yeni dogudunda kızım ilk gunler sadece mama içiyordu ve ozmn laka problemimiz yoktu evolviyayla , ama fitille kaka yapmaktansa mamayı degiştirmeye deniycem inş ondandır da gecer bu sorunumuz artık...
iskenderunu bilmem mi bide gel izmiri gor sen hatayin sicagina sicak diyordum töbe degilmis :)Iskenderundayim ben buradaki nem sicaklik hala çok yüksek.ama dedigin gibi bebisler artik üşüyor dikkat etmek lazim.mesela aksam shaile gitmemek lazimmış
Cok gecmis olsun canim bunuda atlattin cok sukur. Rabbim dermansiz dert vermesin ..Selam anneler uzun bir aradan sonra merhabalar herkesler iyidir insallah ben ameliyatimi oldum cok sukur toparlandim bugun 3 aylik kontrolumuz vardi 95 gunluk olduk ama aslinda düzeltme yasi 57 günlukmus ilk defa 1 ay boyunca anne sutu vermistim acaba kilo aldimi gelisimi nasildi endisesiyle gitmistim doktorumda bugun sagolsun cok iyi moral verdi bukadar basima gelenlere ragmen hala sutumun olmasindan dolayi takdir etti insanin surekli kendini sorguladigi zamanlarda boyle seyler duymasi iyi geliyor sanirim emmesede sagip veriyorum biraz zor oluyor ama buna sukur 6100 olmus 900 gram almis rotavirus asimizida olduk keske her asisi boyle agrisiz acisiz olsa
Kaka problemi icin bebelac gold kesinlikle öneririm inanılmaz calısıtrıyor bagırsaklarını..fermantasyon teknolojısı ile yapıldıgı icin hem sık kaka yaptırıyor hem de gazımız oluyor maalesef
Cok sagol canim amin insallah caresiz hastalik vermesin buna sukur. ah ah keske tıp duysun sesimizi asilar hep agizdan olsunCok gecmis olsun canim bunuda atlattin cok sukur. Rabbim dermansiz dert vermesin ..
Masallah kuzuya cok guzel kilosuda.Aşılar hep agizdan olsa ya keske :)
kızlar su titresimli anakucakları cingene salıncakları falan diyorsunuz ya sallamaktan korkmuyormusunuz ya ilerde kendi kendine uyumaz diye...ben sallamaya alısmasını hic istrmiyorum ama gündüzleride uykuya daldırmak cok zorluyor beni napcam bilmiyorum
Bende sallıyorum arada ilk oğlumu da 2,5 -3 yaşına kadar salladım belki daha büyük bile olabilir , o zaman çalışıyordum kendimi bu şekilde cezalandırıp onu ödüllendiriyordum mutlu oluyordum :) cidden sallamaktan hiç gocunmadım tv nin karşısında ışık kapalı ninniler söyleyerek sallardım güzel bişey sallamak nolcakki :)Oyle anlar oldu ki,anneme sallamayalim alismasin derken bir gece aglamaktan katiliyorken sallasak mi acaba dedim ve sallamaya basladik.o gun bugundur salliyoruz:) korkuyorum alisacak diye ama baska carem de yok
Preci nutri yazıyor üstünde canımBebelac gold nutriconforu mu diyorsun cnm ?
Oyle anlar oldu ki,anneme sallamayalim alismasin derken bir gece aglamaktan katiliyorken sallasak mi acaba dedim ve sallamaya basladik.o gun bugundur salliyoruz:) korkuyorum alisacak diye ama baska carem de yok
Günaydın annelerrrr... biz gece uykusunu düzene koymaya başladık gibi.. 4 gündür akşam 8 gibi yatırıyorum..9 gibide derin uykuya geçiyor.. benim sıkıntım cocuk sabah 6 ya kadar uyanmadan uyuyor.. bu kadar çok uyuması normal mi??ben korktuğum için gece 2 kere emziriyorum ama kızın gözleri kapalı emiyor.. bugün 46 günlük olduk.. bu arada gündüz uykularımız hala şekerleme tarzında devam ediyor..sizlerde durum nasıl?
Kaka problemi icin bebelac gold kesinlikle öneririm inanılmaz calısıtrıyor bagırsaklarını..fermantasyon teknolojısı ile yapıldıgı icin hem sık kaka yaptırıyor hem de gazımız oluyor maalesef
Bazı arkadaşlarımın kızları da böyleydi uyuyordu ama hiç erkek bebek duymadım böyle çok uyuyan, ne rahatsız ediyor bilmiyorumGünaydın annelerrrr... biz gece uykusunu düzene koymaya başladık gibi.. 4 gündür akşam 8 gibi yatırıyorum..9 gibide derin uykuya geçiyor.. benim sıkıntım cocuk sabah 6 ya kadar uyanmadan uyuyor.. bu kadar çok uyuması normal mi??ben korktuğum için gece 2 kere emziriyorum ama kızın gözleri kapalı emiyor.. bugün 46 günlük olduk.. bu arada gündüz uykularımız hala şekerleme tarzında devam ediyor..sizlerde durum nasıl?
Nutrikonfor yazmıyor canım foto cektım ama yüklenmiyor googleda bebelac gold 1 yazınca cıkan kutu görsellerdeki.. ondada precinutri yzıyor senın dediigine rastlamadım benCnm kutuya iyi bak nutrikonfor yazmıyor mu seninkinde ? Preci nutri mi yazıyor sadece....
Bence ikimizde aynı mama aynı kutu için konuşuyoruz bi bakarmısın nutrikonfor yazıyor mu seninkinde...
Degişik mamaysa senin dediginden de alıcam çunku .. bu kaka problemini cozmek gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?