Canım şimdi googleda nutrikonfor diye baktım benimki o kutu degil oyuncak ayı olan kutu :)Cnm kutuya iyi bak nutrikonfor yazmıyor mu seninkinde ? Preci nutri mi yazıyor sadece....
Bence ikimizde aynı mama aynı kutu için konuşuyoruz bi bakarmısın nutrikonfor yazıyor mu seninkinde...
Degişik mamaysa senin dediginden de alıcam çunku .. bu kaka problemini cozmek gerek..
Nutrikonfor yazmıyor canım foto cektım ama yüklenmiyor googleda bebelac gold 1 yazınca cıkan kutu görsellerdeki.. ondada precinutri yzıyor senın dediigine rastlamadım ben
arkadaşlar merhaba bayadır giremiyorum kızım sağolsun hiç durmuyor sma bıraktım aptamile geçtim daha kötü oldu mama yerken ıkınma ağlama iştahlı kız gitti yerine mamayı yarım bırakan kız geldi vücududa kızarsı doktor mamada süt varsa alerjı olabılır demiş bebelac önermiş bilgisi olan var mı konuyla ilgili üzüntüden mafoldum
Bizimde bugun 4. Gun...
8 saatte bir 6 damla ve biogaia ile kullandık evetArkadaşlar çok gerileri okuyamadım. Sab simplex kullananlar günde kaç damla nasıl kullanıyorsunuz ? Bi de biogaia ile kullanıyor musunuz?
Herkes farklı kullanıyor sanki prospektüsünde günde 15 damla diyor.8 saatte bir 6 damla ve biogaia ile kullandık evet
Arkadaşlar çok gerileri okuyamadım. Sab simplex kullananlar günde kaç damla nasıl kullanıyorsunuz ? Bi de biogaia ile kullanıyor musunuz?
Günde dört kez sekiz damla sab simplex i günde bir kez beş damla biogaia yı kullanıyoruz canım doktor bu şekilde tavsiye ettiArkadaşlar çok gerileri okuyamadım. Sab simplex kullananlar günde kaç damla nasıl kullanıyorsunuz ? Bi de biogaia ile kullanıyor musunuz?
Kızlar bende bilen kullanan varsa birşey sormak istiyorum, elimde eski bir sağma makinesi vardı ilk dört beş çekimde sütümü fışkırtır şekilde sağıyor sonra damla damla sağmaya dönüyordu. Bende yorumlara bakarak bugün gidip lansinoh un ikili elektriklisini aldım ikili olarak hiç beğenmedim tekli denedim oda damla damla şeklinde sağdı hiç acıtmadı ama diğer eski makineye göre sağımı çok yavaş eski makine acıtıyordu, acaba sağımı bu şekilde mi makine de sıkıntı mu var yarın aldığım yere götüreyim mi bilen var mı
teşekkür ederim canım demek normali damla damla ben elektrikli makine ya ondan sıkıntı olmasın diyorum çünkü diğer makineyle sağıyorum fışkırıyor bu lansinoh damla damla, bu gece bir daha deneyeceğim bakalım ona göre yarın bir mağazayı arayacağım, elektrikli aletler şans işi derler ya bana sıkıntılı bir makine denk gelmiş olmasın, siz kaç saatte bir sağıyorsunuzBen de lansinoh ikili kullanıyorum emzirdikten sonra sağınca damla damla cıkıyor, 4-5 saat emmediyse fışkırıyor. Memedeki dolulukla alakalı benimkisi. Ayrıca canımı yaktığı için orta kademelerde kullanıyorum ben. En yükseği hiç kullanmadım, kişiye göre değişiyo demekki.
Damla sayısı fazla olmuyor mu böyle? Neden herkes farklı tavsiye ediyor anlamadım vallahi.Günde dört kez sekiz damla sab simplex i günde bir kez beş damla biogaia yı kullanıyoruz canım doktor bu şekilde tavsiye etti
Benimde lansinoh makinem, nadiren kullansamda 3-4 saat emmediyse fışkırıyor ve 6-7 dk da 70 ml çıkıyor tek göğüsten ama emdikten sonra 20 dk sağsam bile damlaya damlaya ancak 30 çıkıyor.Kızlar bende bilen kullanan varsa birşey sormak istiyorum, elimde eski bir sağma makinesi vardı ilk dört beş çekimde sütümü fışkırtır şekilde sağıyor sonra damla damla sağmaya dönüyordu. Bende yorumlara bakarak bugün gidip lansinoh un ikili elektriklisini aldım ikili olarak hiç beğenmedim tekli denedim oda damla damla şeklinde sağdı hiç acıtmadı ama diğer eski makineye göre sağımı çok yavaş eski makine acıtıyordu, acaba sağımı bu şekilde mi makine de sıkıntı mu var yarın aldığım yere götüreyim mi bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?