2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba ablamiz hasta bebisinde burnu tikali demistim ya bebisi dün hastaneye götürdüm öksürük arttigi icin bronslari daralmis dedi dr ve antibiyotik +hava vermeye basladim dün
Kizimda 3aylikken olmustu böyle Rabbim dermansiz dert vermesin aman bebislerinizde öksürük falan olursa ihmal etmeyin derim insallah olmaz tabiki duam bu yönde Allah a emanet olun

Canım şimdi googleda nutrikonfor diye baktım benimki o kutu degil oyuncak ayı olan kutu :)

hipp organic cok öneriyolar gazada iyi gelirmiş diyolarr tabi nenekten bebege degişiyor. en yakın zamanda geçer inşallah

Arkadaşlar çok gerileri okuyamadım. Sab simplex kullananlar günde kaç damla nasıl kullanıyorsunuz ? Bi de biogaia ile kullanıyor musunuz?

Bizimde bugun 4. Gun...

Sizin kaka problemi baştan beri vardı sanırım ? Doktorunuz neden olabileceğiyle ilgili ne diyor ? Kızımda 8 gün yapmadı zorlanınca dün fitil verdik, o kadar cok ağladı ki içim parçalandı
Bize doktor 10 güne kadar normal diyor, umarım bir daha olmaz

Arkadaşlar çok gerileri okuyamadım. Sab simplex kullananlar günde kaç damla nasıl kullanıyorsunuz ? Bi de biogaia ile kullanıyor musunuz?

Sabah aksam 5 damla.ve biogaia 5 damla veriyorum.biogaiayi 2 ay kullan demisti doktor,sab simplexi de eczacinin dedigi gibi kullaniyorum nurse harveysi de doktor.demisti oyle kullanmistim denemedigimiz ilac kalmadi piyasada zaten

Günde dört kez sekiz damla sab simplex i günde bir kez beş damla biogaia yı kullanıyoruz canım doktor bu şekilde tavsiye etti

Kızlar bende bilen kullanan varsa birşey sormak istiyorum, elimde eski bir sağma makinesi vardı ilk dört beş çekimde sütümü fışkırtır şekilde sağıyor sonra damla damla sağmaya dönüyordu. Bende yorumlara bakarak bugün gidip lansinoh un ikili elektriklisini aldım ikili olarak hiç beğenmedim tekli denedim oda damla damla şeklinde sağdı hiç acıtmadı ama diğer eski makineye göre sağımı çok yavaş eski makine acıtıyordu, acaba sağımı bu şekilde mi makine de sıkıntı mu var yarın aldığım yere götüreyim mi bilen var mı

Ben de lansinoh ikili kullanıyorum emzirdikten sonra sağınca damla damla cıkıyor, 4-5 saat emmediyse fışkırıyor. Memedeki dolulukla alakalı benimkisi. Ayrıca canımı yaktığı için orta kademelerde kullanıyorum ben. En yükseği hiç kullanmadım, kişiye göre değişiyo demekki.

teşekkür ederim canım demek normali damla damla ben elektrikli makine ya ondan sıkıntı olmasın diyorum çünkü diğer makineyle sağıyorum fışkırıyor bu lansinoh damla damla, bu gece bir daha deneyeceğim bakalım ona göre yarın bir mağazayı arayacağım, elektrikli aletler şans işi derler ya bana sıkıntılı bir makine denk gelmiş olmasın, siz kaç saatte bir sağıyorsunuz

Benimde lansinoh makinem, nadiren kullansamda 3-4 saat emmediyse fışkırıyor ve 6-7 dk da 70 ml çıkıyor tek göğüsten ama emdikten sonra 20 dk sağsam bile damlaya damlaya ancak 30 çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…