2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah aksam 5 damla.ve biogaia 5 damla veriyorum.biogaiayi 2 ay kullan demisti doktor,sab simplexi de eczacinin dedigi gibi kullaniyorum nurse harveysi de doktor.demisti oyle kullanmistim denemedigimiz ilac kalmadi piyasada zaten
Bizde bugün çok gaz sıkıntısı çektik sürekli ağlıyor bebişim, önce sap simplex kullanmak istememiştim doktorum hiçbir gaz damlası işe yaramaz diyip öylesine yazdı sanki bunları ama vereyim dedim bugün lakin herkese farklı kullanım tavsiye edilmiş 6-8 saat arayla 15 damla dediler eczaneden, çok fazla geldi bana!!

Istanbulda olan arkadaslar ben calısmıyorum bu cocuk parasi icin nerelere bavuruyoruz 2yere basvurmak gerekiyormus galiba 2ayri yere para yatiyormus

Damla sayısı fazla olmuyor mu böyle? Neden herkes farklı tavsiye ediyor anlamadım vallahi.
Valla bilmiyorum canım bebeğe göre herhalde bizim doktorumuz bu şekilde tavsiye etti bizimki de ara ara durmuyor birde aguline yi kullan dedi ama onu daha önce Birgün kullandığımız da gece üç buçuğa kadar durmadı onun için cesaret edemiyorum

Benimde lansinoh makinem, nadiren kullansamda 3-4 saat emmediyse fışkırıyor ve 6-7 dk da 70 ml çıkıyor tek göğüsten ama emdikten sonra 20 dk sağsam bile damlaya damlaya ancak 30 çıkıyor.
Benim makine de sıkıntı var o zaman ya da bende ne kadardır emziriyorsunuz, bende bu akşam bir daha deneyeceğim olmadı yarın götürürüm inşallah sıkıntı çıkmaz

Benim makine de sıkıntı var o zaman ya da bende ne kadardır emziriyorsunuz, bende bu akşam bir daha deneyeceğim olmadı yarın götürürüm inşallah sıkıntı çıkmaz
İlk doğduğu haftalarda damla damla geliyordu. Sonradan bebek emdikçe arttı 50 günlük bebeğim ama hep fışkırarak gelmedi bende de.

sweetwitch01 ah canım napıcaz bu fındıkların gazlarını bakalım ben de similaca geri döndüm ama hipp combiotic de aldım kaka içinde onu kullanıyorum iki gün similac veriyorsam bir gün hipp comb. veriyorum gazı içinde bugun zinco aldım metsil nurse harvey s kullandım ilk iyi gibiydi ama sonradan çok bi faydası olmadı 2 -3 ay sabretcez artık. bende artık emzirmiyorum ilaca başladım bakalım herşeyin hayırlısı

şu kaka sıkıntısını en çok biz çektik herhalde mel ben son kutu normal hippi bitirdim bir kutu hipp combiotic aldım bir kutuda similac iki gun similac veriyorum bir gün hipp combiotic hergün yapıyor bir defa günde bakalım inşallah düzen böyle devam eder birde gazı halldersek tammdır

Benim bebeğim çok yavaş emiyor, dışarı cıkınca yada misafir gelince emziremiyorum uzun süre o yüzden gece bir kez emzirdikten sonra sağıp biriktiriyorum, özellikle dısarı cıkınca cok rahat ediyoruz elektronik gerçekten şans işi, sıkıntılı olabilir senin ki bi sor bencede çünkü dediğim gibi emzirmeden sağarsam fışkırıyor benden.

Sağdıktan sonra dışarı çıkarırken nasıl muhafaza ediyorsun sütünü?

Iyi geceler anneler. Ben esimi ikna ettim. Once raporu zorlayacagiz. Egitim ogretim odenegini al dedi.. Kuzeni borcunu odemis. Onlarla ufak tefek borclari kapatacagiz. Tek maasla ucu ucuna gecinecegiz insallah. Ama ücretsiz izne cikabilecegim bebegimin basinda olacagim insallah. Biberonla savasimiz hala devam ediyor. Annem veriyor o diliyle itiyormus. Kasikla icerken deli gb agliyormus. Annemle yalniz birakiyorum benim olmadigimi bilince evde kokum olmayinca alir dedik ama nerdeee!

Benim de bebegim iki gundur surekli hiriltili agzinda bazen kopukler birikiyi yutamadiklarini genzine mi kaciriyo ne anlamafim bir de hapsurma olayi var gunde sekiz on defa kesin hapsuruyo cok korkuyorum alerji falan degillerdir insaallah

Benim de bebegim iki gundur surekli hiriltili agzinda bazen kopukler birikiyi yutamadiklarini genzine mi kaciriyo ne anlamafim bir de hapsurma olayi var gunde sekiz on defa kesin hapsuruyo cok korkuyorum alerji falan degillerdir insaallah
öksürük de varsa götür hastaneye canım biz suan antibiyotik ve nebulizatörle hava kullanıyoruz bebegm 2aylk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…