Bizde bugün çok gaz sıkıntısı çektik sürekli ağlıyor bebişim, önce sap simplex kullanmak istememiştim doktorum hiçbir gaz damlası işe yaramaz diyip öylesine yazdı sanki bunları ama vereyim dedim bugün lakin herkese farklı kullanım tavsiye edilmiş 6-8 saat arayla 15 damla dediler eczaneden, çok fazla geldi bana!!Sabah aksam 5 damla.ve biogaia 5 damla veriyorum.biogaiayi 2 ay kullan demisti doktor,sab simplexi de eczacinin dedigi gibi kullaniyorum nurse harveysi de doktor.demisti oyle kullanmistim denemedigimiz ilac kalmadi piyasada zaten
Herkes farklı dönemde kullandı da ondan benimki yenidoğan dönemiydi şimdi gitsem belki doktor fazla vercek sen de en güzeli doktoruna sorDamla sayısı fazla olmuyor mu böyle? Neden herkes farklı tavsiye ediyor anlamadım vallahi.
Valla bilmiyorum canım bebeğe göre herhalde bizim doktorumuz bu şekilde tavsiye etti bizimki de ara ara durmuyor birde aguline yi kullan dedi ama onu daha önce Birgün kullandığımız da gece üç buçuğa kadar durmadı onun için cesaret edemiyorumDamla sayısı fazla olmuyor mu böyle? Neden herkes farklı tavsiye ediyor anlamadım vallahi.
Benim makine de sıkıntı var o zaman ya da bende ne kadardır emziriyorsunuz, bende bu akşam bir daha deneyeceğim olmadı yarın götürürüm inşallah sıkıntı çıkmazBenimde lansinoh makinem, nadiren kullansamda 3-4 saat emmediyse fışkırıyor ve 6-7 dk da 70 ml çıkıyor tek göğüsten ama emdikten sonra 20 dk sağsam bile damlaya damlaya ancak 30 çıkıyor.
İlk doğduğu haftalarda damla damla geliyordu. Sonradan bebek emdikçe arttı 50 günlük bebeğim ama hep fışkırarak gelmedi bende de.Benim makine de sıkıntı var o zaman ya da bende ne kadardır emziriyorsunuz, bende bu akşam bir daha deneyeceğim olmadı yarın götürürüm inşallah sıkıntı çıkmaz
şu kaka sıkıntısını en çok biz çektik herhalde mel ben son kutu normal hippi bitirdim bir kutu hipp combiotic aldım bir kutuda similac iki gun similac veriyorum bir gün hipp combiotic hergün yapıyor bir defa günde bakalım inşallah düzen böyle devam eder birde gazı halldersek tammdırEvolvia kullanıyorum doguduan beri cnm onu seviyor
Doktora gittim bu kaka probleminden dolayı cunku bizimkini 9 gun de bekledik yapmıyoor cocuk..
Doktorum Bana onerdigi mamalar : evolvia AC, aptamil conformill ve bebelac nutriconfor
Aptamil conformili sevmedi ve kıvamı biraz daha yogun biberu tıkadı ...vazgectim
Bebelacı alcam onu deniycem olmadı humana nın mamasını da denerim
Doktor bu kaka problemi mamaya da baglı olabilir diyor , mamamızı bulana kdr denemekten baska cagrem yok
Aslında ondan oldugunu dusunmuyorum cunku yeni dogudunda kızım ilk gunler sadece mama içiyordu ve ozmn laka problemimiz yoktu evolviyayla , ama fitille kaka yapmaktansa mamayı degiştirmeye deniycem inş ondandır da gecer bu sorunumuz artık...
benim 15 gün önde gidiyordu 4 kiloyu bulur diyordu doktor 3100 doğdu şok oldumKızlar gebelikte haftası ilerde olanlar kaç kilo bebek doğurdu acaba?
teşekkür ederim canım demek normali damla damla ben elektrikli makine ya ondan sıkıntı olmasın diyorum çünkü diğer makineyle sağıyorum fışkırıyor bu lansinoh damla damla, bu gece bir daha deneyeceğim bakalım ona göre yarın bir mağazayı arayacağım, elektrikli aletler şans işi derler ya bana sıkıntılı bir makine denk gelmiş olmasın, siz kaç saatte bir sağıyorsunuz
Sağdıktan sonra dışarı çıkarırken nasıl muhafaza ediyorsun sütünü?Benim bebeğim çok yavaş emiyor, dışarı cıkınca yada misafir gelince emziremiyorum uzun süre o yüzden gece bir kez emzirdikten sonra sağıp biriktiriyorum, özellikle dısarı cıkınca cok rahat ediyoruzelektronik gerçekten şans işi, sıkıntılı olabilir senin ki bi sor bencede çünkü dediğim gibi emzirmeden sağarsam fışkırıyor benden.
Termal mama ve biberon çantası var.Sağdıktan sonra dışarı çıkarırken nasıl muhafaza ediyorsun sütünü?
ay canim tesekkur ederim.Dogum gunumu soylemis miydim:)Evdn bile cikamadik ya.Pijamalarla dolastim d.gunumde :)mayhosmelek doğum günün kutlu olsun.
Demek geride gitseydi 3ün altında doğardi neyse canım sağlıklı olsundabenim 15 gün önde gidiyordu 4 kiloyu bulur diyordu doktor 3100 doğdu şok oldum
Benim de bebegim iki gundur surekli hiriltili agzinda bazen kopukler birikiyi yutamadiklarini genzine mi kaciriyo ne anlamafim bir de hapsurma olayi var gunde sekiz on defa kesin hapsuruyo cok korkuyorum alerji falan degillerdir insaallahAyy canım yaa geçmiş olsun.. şimdi bir salgın varmış korktum valla dışarı falan çıkarmaya bebeği. Dikkat et aman aman. El ayak ağız hastalığıymış salgın. İlk kez duydum inşallah bizim bebelere gelmez. Benim ufaklık hep hırıltılı ya burnu kullanıyorum ben serum fizyolojik ama gazını üstten çıkarmıyor sonra genzine kaçıyor hırıl hırıl uyumak bilmiyor sonrasında da. Napsam bilemedim.
öksürük de varsa götür hastaneye canım biz suan antibiyotik ve nebulizatörle hava kullanıyoruz bebegm 2aylkBenim de bebegim iki gundur surekli hiriltili agzinda bazen kopukler birikiyi yutamadiklarini genzine mi kaciriyo ne anlamafim bir de hapsurma olayi var gunde sekiz on defa kesin hapsuruyo cok korkuyorum alerji falan degillerdir insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?