Ben her uyku için olmasa da kumdak yapıyorum özellikle gazını çıkarırken çok faydası oluyor bebeğim daha rahat gaz çıkarıyor . Kundaklayip uykuya daldiktan sonra kollarını gevsetiyorum kızım çok sıkıntıya gelemiyo maalesefKızlar kundak yapiyormusunuz
Ben uyuturken yapıyorum canım daha uzun ve kaliteli uyuyor böyleceKızlar kundak yapiyormusunuz
Ben bazen yapiyorum sakinlesip uyuyorKızlar kundak yapiyormusunuz
Sizin kaka problemi baştan beri vardı sanırım ? Doktorunuz neden olabileceğiyle ilgili ne diyor ? Kızımda 8 gün yapmadı zorlanınca dün fitil verdik, o kadar cok ağladı ki içim parçalandı
Bize doktor 10 güne kadar normal diyor, umarım bir daha olmaz
Bayram tatiline girdik hastanelerde bir tek acil var ve malesef durumlari belliöksürük de varsa götür hastaneye canım biz suan antibiyotik ve nebulizatörle hava kullanıyoruz bebegm 2aylk
Canim senin ankara icin bebek doktoru tavsiyen var mi ya da hastabe duydugun iyi bi yer var mi acabaAnkarada oturan varmı arkadaşlar kalça ultirasonu ve muayene için hastane doktor tavsiyeniz varmı
Geçmiş olsun canım. Biz 3 günde 3 şehir değiştirince bebek de haliyle üşüttü. Burnu tıkandı, hapşırık ve öksürük vardı. Ateş yoktur. Dr a gittik. Ciğerlerini dinledi enfeksiyon gibi değil viral sanırım dedi. Balgam sökücü verdi ama kullanmadım ben. Soğuk buhar makinesini açtık gece bir de başucuna soğan kesip koyduk. Burnunu çektik hep. Çok şükür burnu hariç geçti. Şimdi de ben hastayimBayram tatiline girdik hastanelerde bir tek acil var ve malesef durumlari bellioksuruk yok simdilik ama benim de cok aklim kaliyo sizin baska ne sikayetiniz vardi canim doktor ne teshis koydu da antibiyotik verdi
canım ben ilk 10 gün geceleri yaptım sadece.hava çok sıcak olduğu için yapamadım.şimdi de kışa saklıyorum.kışın üstünü örtmeyip kundak yapacağımKızlar kundak yapiyormusunuz
Cnm bizim kaka problemi yaklaşık kızım 10 gunlukken basladı..
Doktorumuz gereken tum tahlilleri yaptı hersey normal oldunu soyledi , yani sımdılık sadece mama degiştiriyoruz, cunku emzirdigim halde gun içinde mama da veriyorum
Evolvia veriyordum dogudugundan beri .. şimdi bebelac gold nutrikonfor deniyoruz yeni başladık bu mamaya ve umuyoruz ki kaka yapıcak , bu mama da işe yaramazsa doktorun onerdigi aptamil conformil e geçiçez
Benim kızımda 8-9 gun yapmamıştı lavmanla yaptırdık acilde
Kac gunde bir yapması normal bilemiyorum biz 3-4 doktora gosterdik herkez farklı diyor ..birine gore 3 gun , birine gore 7 gun normal yapmaması..
Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz,emziriyor musun? Umarim birdaha başına gelmez cok kotu oldugunu biliyorum biz nerdeyse 2 aylık olucaz hala fitil koyuyoruz kızıma oyle yapıyor,of inş mamadandır ve biranonce gecer bizimkide
Sadece anne sütü alıyorum kızım bizimde kakamız düzensiz olmaya başladı dört gün yapmadı zeytiyağıyla masaj yaptım popsuna öyle yaptı.. bugun iki gündür yapmamış ve cok hıysuz sabahtan bi saat yatmış banyo yaptırdım azönce öyle uykuya daldı.. acile gitmek istemiyorum.. siz nasıl yapıyorsunuz kaka yapması içinBen mama vermiyorum canım sadece emziriyorum. Bugün baya araştırdım bir sürü makale okudum yalancı kabızlık diye geciyor, sadece anne sütü alanlar da 15 güne kadar normalmiş ve sık görülen bir durummuş. Doktorda normal diyor fakat gaz sancısı olunca ben kaka yapamıo ondan die düşünüp verdim fitili. Ama çok canı yandı yavrumunSürekli verince de alışıyormuş ondan korkuyorum asıl. sen ne kadar mama veriyorusn ve biogaia falan gibi bağırsak düzenleyici kullanıyor musun ?
Mama verince benim oglaninda kaka yapmasi azaliyor.Gaz ve kakada problem yasiyoruz ama 10 saati gecmedi kaka yapmamasi.Mama vermemeye calisiyorum mecbur kalmadikca.Sadece anne sütü alıyorum kızım bizimde kakamız düzensiz olmaya başladı dört gün yapmadı zeytiyağıyla masaj yaptım popsuna öyle yaptı.. bugun iki gündür yapmamış ve cok hıysuz sabahtan bi saat yatmış banyo yaptırdım azönce öyle uykuya daldı.. acile gitmek istemiyorum.. siz nasıl yapıyorsunuz kaka yapması için
Ben bekletmeden sabunla yikadigimda cikiyor canim bekliyorsa sır leke çikarici dokuyorum yine çikiyorArkadaşlar yardımmmmbebeği kıyafetlerindeki kaka izleri nasıl çıkar? Kosla koyup beklettim baby me leke çıkarıcıyla yıkadım yine de çıkmadı
Önce kizim hastalandi öksürük hapsirik sonra bebis basladi hapsirmaya burnu tikandi hafif öksürük vardi dr serum fizyolojikle ac dedi bizde kalktk ankaradan antalyaya geldik baktm öksürük cogaliYo burda hastaneye gittik ve dr bronslarinin daraldigni söyledi tedavi etmezsem cogalir dedi antibiyotik ve hava veriyoruz suan sali kontrolu var henüz asilari falanda olmadigi icin antibiyotiksiz toparlayamazmis mecbur kullaniyoruz. Rabbim cümlemizin yavrularina sifa versinBayram tatiline girdik hastanelerde bir tek acil var ve malesef durumlari bellioksuruk yok simdilik ama benim de cok aklim kaliyo sizin baska ne sikayetiniz vardi canim doktor ne teshis koydu da antibiyotik verdi
Gece nasil canim gece iyi uyuyosa ondan olabilir benim kizm öyleydi meselaKızlar benim kızım 46 günlük bugün bütün gün uyumadi 15 20 dakikalık uykularla sürekli memede sallıyorum yerine koyuyorum 15 dakka sonra uyanıyor bütün gun hic bir şey yapamadım açtır diye 3 ölçek mama verdim içti yine uyumadipsikolojim bozuldu uyutmaya çalışmamalı miyim hep uyutmaya çalistim
Gece uykuları düzenli cok sukur saat 10 sa yatar 2 3 gibi kaldiriyorum kaldırmasam uyanmaz aslında ama uzamış sarılığı var değer 6 uyandırmak zorundayım hem de göğüslerim gece cok sisiyor. sonra 5 6 gibi kalkar sonra azıcık kestirip uyanır. Neden böyle oldu bugün anlamadım. Kayınvalideme geldik acaba ev değişikliğini hissetmis midir kiGece nasil canim gece iyi uyuyosa ondan olabilir benim kizm öyleydi mesela
Ben mama vermiyorum canım sadece emziriyorum. Bugün baya araştırdım bir sürü makale okudum yalancı kabızlık diye geciyor, sadece anne sütü alanlar da 15 güne kadar normalmiş ve sık görülen bir durummuş. Doktorda normal diyor fakat gaz sancısı olunca ben kaka yapamıo ondan die düşünüp verdim fitili. Ama çok canı yandı yavrumunSürekli verince de alışıyormuş ondan korkuyorum asıl. sen ne kadar mama veriyorusn ve biogaia falan gibi bağırsak düzenleyici kullanıyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?