- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
İçi geçtikten sonra yatağına bırakıyorum.. pişş pişşş sesiyle uyuyor..derin uykuya geçinceye kadar sallamıyorum..:))E kucakta kim sallıyor :)
Çok bariz farkında değilim ama yapıyor sanırım:) ama iki gündür rahattım sütlü tatlı yememiştim dün bugun yedim çok fena etkiledi başka değişik bişey olmadı çünkü evet bende bir daha yok süt mütSüt sende gaz yapıyormuydu? Eğer sana gaz yapıyorsa, bebekte etkilenir.. beni süt etkilediği için hiç içmiyorum, bebeğim raharsız olacak diye.. onun yerine yoğurt tüketiyorum.. şimdilik sorun çıkmadı..
Valla iyiymiş :) benimki sallamadan uyumuyor beşikte ayakta ana kucağında benim kucağımda sallanmak şartİçi geçtikten sonra yatağına bırakıyorum.. pişş pişşş sesiyle uyuyor..derin uykuya geçinceye kadar sallamıyorum..:))
Sallama işini ilk annem başladı, hatta kızmıştım ama o gittikten sonra bende sallıyorum.. insan çaresiz kalınca herşeyi deniyor.. bi ara battaniyenin arasında sallamayı , emziği ağzına bantlamayı bile düşünmüştüm.. sanırım rahatım bozulduğu için kolay yol bulmak istiyordum.. ama zamanla herşey yavaş yavaş oturuyor.. inan bu uykusuz günlerin hepsi bir varmış-bir yokmuş olacak..Valla iyiymiş :) benimki sallamadan uyumuyor beşikte ayakta ana kucağında benim kucağımda sallanmak şart
Benim de bebegim iki gundur surekli hiriltili agzinda bazen kopukler birikiyi yutamadiklarini genzine mi kaciriyo ne anlamafim bir de hapsurma olayi var gunde sekiz on defa kesin hapsuruyo cok korkuyorum alerji falan degillerdir insaallah
kızlar mama konusunda en iyisi değilde bebeğin sevmesi önemli sanırım.. sütüm geç geldiğinde çeşit çeşit mama kullandık..aptamil,bebivita, beba, hipp..şuan bebivita-pre kullanıyoruz.. dr ve ebemiz öncelikle hipp önerdi ama bizim kız sevmedi, zorla vermeye çalıştık kaka sorunu yaşadık..bizimde arada kaka sorunumuz oluyor ama en fazla 1 gün yapmıyor, ertesi güne yapıyor.. onda bile içim parçalanıyor, kuzumun rengi gidiyor ıkınırken.. bilmiyorum ne kadar etkili olur sizlerde ama ben karnına ve ayaklarına badem yağıyla masaj yapıyorum rahatlıyor..ve hava isterse 30 derece olsun muhakkak çorap giydiriyorum..şimdi mamayıda az vermeye başladım, çoğunluk anne sütü içiyor.. elimden geldiği kadar emziriyorum, sağıyorum.. çok bitkin olduğum zamanda 1 kez 90cc lik mama yapıyorum...gece uykumuz düzene oturdu, umarım çocuk huy değiştirmez, şimdi sıra gündüz uykusunda.. onuda düzene koyduk mu değmeyin keyfime....ama resmen şaftım kaydı, bebeğin rahatını bulabilmek için şekilden şekile giriyorum, yapmadığım şey kalmıyor.. deneye deneye buluyorum...anne olmak tahminimden daha zormuş..
Yben de ninni soylemekten boğazım kurudugunda. Internetten açıyorum.ama kıskanıyorum o kadinin sesinde uyuyo diyeAyyy kızlar bebeğimi akşam uykusuna yatırırken kucağımda yavaş bi şekilde sallıyorum ; ben ki asla sallamıcam diyordum, ama resmen kurtarıcım oldu:)) pişşş pişşşş diyorum kızımın içi geçiyor... pişş pişşş sesi kesilince uyanıyor, bende sürekli söyleyince boğazım kuruyor.. bende YouTube den gercek anne sesinden pişşş pişşş sesi buldum, hemde aralıksız 1 saat.. hahahaaa onu açıyorum, çocuktan uzak bir yere tlf bırakıyorum, çıkıyorum odadan... pişşş pişşş sesiyle uyuyuuppp kalıyor.. derin uykuya geçtikten sonra kapatıyorum...kızımın rahatı için her yol mübahtır
yogurt sanki bizde de yapiyor gibi.süt icmedim fazla ama yogurt yedigim zaman sorun oldu hep...Bugun bizde kaka sorunu yaşıyoruz gaz var çıkmıyor , ben süt içtiğim zaman oluyor galiba ya süt ve yoğurt gaz yapıyor kesin dini sizde nasıl ? Yapıyormu
Amin canim benimki de oyle bakalim simdilik burnu o kadar cok doluyo ki befes alamadikca oksuruyo bayram tatiline de denk geldi kotu oldu doktor yok dogru duzgun hayirlisi olsun insaallah onemli biseyi yoktur size dr cok gecmis olsun hayirli bayramlarÖnce kizim hastalandi öksürük hapsirik sonra bebis basladi hapsirmaya burnu tikandi hafif öksürük vardi dr serum fizyolojikle ac dedi bizde kalktk ankaradan antalyaya geldik baktm öksürük cogaliYo burda hastaneye gittik ve dr bronslarinin daraldigni söyledi tedavi etmezsem cogalir dedi antibiyotik ve hava veriyoruz suan sali kontrolu var henüz asilari falanda olmadigi icin antibiyotiksiz toparlayamazmis mecbur kullaniyoruz. Rabbim cümlemizin yavrularina sifa versin
Cok sagol canım inşallah bişeyi yoktur kuzunun sizede cok gecmiş olsun iyi bayramlarAmin canim benimki de oyle bakalim simdilik burnu o kadar cok doluyo ki befes alamadikca oksuruyo bayram tatiline de denk geldi kotu oldu doktor yok dogru duzgun hayirlisi olsun insaallah onemli biseyi yoktur size dr cok gecmis olsun hayirli bayramlar
Aynen bizi tarif ettin canım :)Valla iyiymiş :) benimki sallamadan uyumuyor beşikte ayakta ana kucağında benim kucağımda sallanmak şart
Woombie kundak kullaniyorim bn.benimki de sıkıntı gelemiyordu bu kundakta elleri içerde hareket edebiliyor koza gibi oluyor yavrumBen her uyku için olmasa da kumdak yapıyorum özellikle gazını çıkarırken çok faydası oluyor bebeğim daha rahat gaz çıkarıyor . Kundaklayip uykuya daldiktan sonra kollarını gevsetiyorum kızım çok sıkıntıya gelemiyo maalesef
Cok saol canim bizim de ates yok cok sukur ama salgin var sanirim buhar makinesi alip calistiriyim ben de o zaman nefes almak da cok zorlaniyo oglum size de cok gecmis olsun iyi bayramlarGeçmiş olsun canım. Biz 3 günde 3 şehir değiştirince bebek de haliyle üşüttü. Burnu tıkandı, hapşırık ve öksürük vardı. Ateş yoktur. Dr a gittik. Ciğerlerini dinledi enfeksiyon gibi değil viral sanırım dedi. Balgam sökücü verdi ama kullanmadım ben. Soğuk buhar makinesini açtık gece bir de başucuna soğan kesip koyduk. Burnunu çektik hep. Çok şükür burnu hariç geçti. Şimdi de ben hastayimacile sağlıklı giden hasta çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?