2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok bariz farkında değilim ama yapıyor sanırım:) ama iki gündür rahattım sütlü tatlı yememiştim dün bugun yedim çok fena etkiledi başka değişik bişey olmadı çünkü evet bende bir daha yok süt müt

Valla iyiymiş :) benimki sallamadan uyumuyor beşikte ayakta ana kucağında benim kucağımda sallanmak şart
Sallama işini ilk annem başladı, hatta kızmıştım ama o gittikten sonra bende sallıyorum.. insan çaresiz kalınca herşeyi deniyor.. bi ara battaniyenin arasında sallamayı , emziği ağzına bantlamayı bile düşünmüştüm.. sanırım rahatım bozulduğu için kolay yol bulmak istiyordum.. ama zamanla herşey yavaş yavaş oturuyor.. inan bu uykusuz günlerin hepsi bir varmış-bir yokmuş olacak..

Benim de bebegim iki gundur surekli hiriltili agzinda bazen kopukler birikiyi yutamadiklarini genzine mi kaciriyo ne anlamafim bir de hapsurma olayi var gunde sekiz on defa kesin hapsuruyo cok korkuyorum alerji falan degillerdir insaallah

Sanmam alerji olsun ya biz de böyleyiz. Hırıltı hapşırma falan. Gerçi burda anız yakıyorlar dumanı isi kokusu hep var.. ondan da olabilir diyorum. İnşallah geçer canım ya..

Ben bebelac ile başladım kilo alımı ga çok iyiydi. Gaz damlamız bitti ne zaman yese midesi ekşidi kustu ağladı. Bebivita aldım. 3. Kutu bitmek üzere ama sanki o da yaramıyor gece çığlık atarak ağlamalar gündüz de öyle. Gece mamayı tam ölçü yemiyor 60 zar zor yiyor. Aptamil sıvı alacağım sorun çıkarmazsa aptamil formül alırım. Bebivita aptamil dönüşümlü de verebilirim bilmiyorum yaa.. mama işi cidden zor. Hele ki sırf mama ile besleniyorsa.. beğendiğini bulması zor oluyor..

Yben de ninni soylemekten boğazım kurudugunda. Internetten açıyorum.ama kıskanıyorum o kadinin sesinde uyuyo diye telefonda çalarken ben de soyluyorum ayni anda
Bugun bizde kaka sorunu yaşıyoruz gaz var çıkmıyor , ben süt içtiğim zaman oluyor galiba ya süt ve yoğurt gaz yapıyor kesin dini sizde nasıl ? Yapıyormu
yogurt sanki bizde de yapiyor gibi.süt icmedim fazla ama yogurt yedigim zaman sorun oldu hep...
Kizlar kaka ve gaz sorunu icin her zaman olmamak sartiyla kulak çöpüyle uyari yapıyorum ben hemen yapıyo ve rahatliyo.bir de nurse harvey bize iyi geliyo sanirim.aksatmadan verdigimde rahat yapıyor gibi

Bu dönemde uyumama, surekli emme istegi normal sanirim buyume atağı geçiriyorlar.1 2 gün suruyosa ondandir...48 saatte toplam 9 10 saat ancak uyudu oğlum.uyanik kaldiginda da genelde emdik.ama dun gece banyo yapti ve 6 saat deliksiz uyudu ilk defa.51 gunluk olduk bu arada.şu gaz olayi hepimizin hemen biter inşallah

Amin canim benimki de oyle bakalim simdilik burnu o kadar cok doluyo ki befes alamadikca oksuruyo bayram tatiline de denk geldi kotu oldu doktor yok dogru duzgun hayirlisi olsun insaallah onemli biseyi yoktur size dr cok gecmis olsun hayirli bayramlar

Cok sagol canım inşallah bişeyi yoktur kuzunun sizede cok gecmiş olsun iyi bayramlar

Woombie kundak kullaniyorim bn.benimki de sıkıntı gelemiyordu bu kundakta elleri içerde hareket edebiliyor koza gibi oluyor yavrum Ama cok faydasini gordum tavsiyr ederim herkese

Eklentiler

• PhotoGrid_1504253935983.webp
    18 KB · Görüntüleme: 81
Cok saol canim bizim de ates yok cok sukur ama salgin var sanirim buhar makinesi alip calistiriyim ben de o zaman nefes almak da cok zorlaniyo oglum size de cok gecmis olsun iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…