2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Emzigi agzina bantlamak :)Eski Gulsumklima donuyor sanirim :)))

Woombie kundak kullaniyorim bn.benimki de sıkıntı gelemiyordu bu kundakta elleri içerde hareket edebiliyor koza gibi oluyor yavrum Ama cok faydasini gordum tavsiyr ederim herkese

Bende bakmistim bir ara woombie kundaklara hangi bedenini alsam karar veremedim 1 numara alsam az kullanmis olacagiz digeri de 6,5 kilodan basliyor ne kadar da o kiloya gelir kestiremiyorum da kafam.karisti biraktim o yuzden ama oyyle birseye ihtiyacim var elleri kollari hic durmuyor,muslinle sabitlemeye calisiyorum ya daraliyor agliyor ya da allem edip kallem edip bir yerden pirtlatiyor eli

Kızlar merhaba herkesin bayramını kutlarım birşey soracağım hem emen hem mama yiyen bebeklere günde kaç defa kaç cc mama veriyorsunuz acaba oğlum 800 gr almış doktor az dedi

Woombie kundak kullaniyorim bn.benimki de sıkıntı gelemiyordu bu kundakta elleri içerde hareket edebiliyor koza gibi oluyor yavrum Ama cok faydasini gordum tavsiyr ederim herkese
Ben de kullaniyorum.
Canim bir buyugunu al.4 kilodan itibaren rahat kullandim.

Sen iyi akıl etmişsin yineBende ilk oglumda kendi sesimi kaydetmiştim eee eee diye sabaha kadar onu dinliyorduk. Kendi sesimı dinlemekten fenalık gelmişti bana

Kızlar merhaba herkesin bayramını kutlarım birşey soracağım hem emen hem mama yiyen bebeklere günde kaç defa kaç cc mama veriyorsunuz acaba oğlum 800 gr almış doktor az dedi
Ben hem emziriyorum hem mama veriyorum bugun 46 gunluk olduk ilk ay 1 kilo 100 gram almistik simdi hic bir fikrim yok ama ayni sekilde devam ediyorum ben her seferinde once emziriyorum bazen 15 dk emiyo bazen 5 dakika ama mutlaka once meme veriyorum ardindan bi on dakika falan sonra 60 cc mama iciyo bu zamanda 90 120 arasi icmesi gerekiyomus ama ben kalanini memeden aliyo heralde diye dusunuyorum bi de cok fazla takilmamak gerek sanirim kac cc ictigine sonucta bebekler acikinca bagiriyolar saglikli olsunlarda kilo onemli degil

merhaba anneler uyumayanlarada kolay gelsin :) uzun zamandır yokum çok zor bi bebeğim var tabi bana göre :/ sabah 9 da kalkıp akşam 10 da yattı bugün bir buçuk aylık bi bebek için çok uzun bi süre çok kez deniyorm uyuyor 5 dk sonra koca gün uyumuş gibi gözü açık ama en sonunda ağlama krizine girdi ve omzumda uyuyakaldı her yöntemi denediğim halde omzumda uyuyakaldı minnak kızım. böyle olunca kendimi çok kötü hissediyorum ve acaba ben beceremiyormuyum gibi oluyorum. bebeğinizin uyku düzeni nasıl??

Aynı seninki gibi malesef canım uyumadigi için de her saat emdi neredeyse

Benimki bir iki no gibi yazmiyor ama bn 3_6aylikolani kullaniyorum.sıkmıyor elastik zaten 4aylik olana kadar kullanır. Zaten o aydan sonra kundak tehlikeli

Ben de zor uyutuyorum.Kendime gore cozumler bildum tabi.Reflu yataginda ayagimda salliyorum.Intermetten ninni dinletiyorum.pist ve eee sesleri sakinlestirici.Bwnimki meméde uyumayi sever.Kandirabilirsem emzik veriyorum ama duserse uyanir,emzigi yanindaysam veriyorum.Wombie kundak var.Elleri kollari hareketli ya uyusalar da kendilerini uyandiriyorlar.Kundaga koydugum an huzura kavusuyor.Cok rahat deliksiz uyuyor.Kundak gaz sancisina da iyi geliyor.Tabi bunlarin olmasi icin karni tok,alti temiz ve sancisiz olmali.Dun disari cikardim yine hava yuttu.Gece beni uyutmaz dedim ama reflu yataginin kiraz cekiedeklerini isittim karni icinde havlu.Iyi uyudu.

Aynı durumdayız canım tekrar uyutmayi deniyorum ben her uyandığında yilmadan bi düzen olacak illaki ama biz yipraniyoruz işte

Günaydın yol arkadaşlarım. Kızım kaka yaptı gözümüz aydın :) budefada gece çiş yapmamış hiç.. ona cnm sıkıldı bi kere daha öyle olmuştu.. düzenli emmedi uyanıp iki fırt çekip yatıyordu.. emmedi diye yapmamıştır diyorum sizce sorun yoktur değilmi sizin nasıl oluyor gece

Herkese iyi bayramlar oğlumun
benimki de öyle çok tutuyor saatlerce yapmaz bazen sonra bir yapıyor üstüne çıkıyor çünkü bez emmeye yetişemiyor o derece tazyikli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…