2 gwcwdir benimkide cis yapmiyor ama gun icinde surwkli yapiyor. Sorun yoktur herhalde.Günaydın yol arkadaşlarım. Kızım kaka yaptı gözümüz aydın :) budefada gece çiş yapmamış hiç.. ona cnm sıkıldı bi kere daha öyle olmuştu.. düzenli emmedi uyanıp iki fırt çekip yatıyordu.. emmedi diye yapmamıştır diyorum sizce sorun yoktur değilmi sizin nasıl oluyor gece
Canım şimdi googleda nutrikonfor diye baktım benimki o kutu degil oyuncak ayı olan kutu :)
Gündüz bizimkide yapıyor.. gece az emdiği için diye düşündüm inş sorun yoktur..2 gwcwdir benimkide cis yapmiyor ama gun icinde surwkli yapiyor. Sorun yoktur herhalde.
Cnm bizimki yaptı dün .. bayramı kaynanamda geçirdim gelen giden hep sabundan bahsetti biz hep cocuklarımızı böyle büyüttük dediler ben istemedim koymalarını. Ama yapmasaydı kesin kaynanam yapardı cünkü kızım cok huzursuzdu..aklında olsunCnm snin bahsettigin mamayı aldım bugun , yarın onu vericem diger bebelac benim dedigim bitti ve hala kaka yok....oooofffff birde senin dedigini deneyeyim baklm,inş yapaaaarr artııkkkk
Canım sabunu deneme bence eskidenmiş onlar. Ne gerek var çocuğun popisini yakmaya. Fitil de zaten sabun yani gliserin. Gliserin kansuk adli fitili dikine ikiye keserek gunde maksimum 2 kere kullanabilirsin.Cnm bizimki yaptı dün .. bayramı kaynanamda geçirdim gelen giden hep sabundan bahsetti biz hep cocuklarımızı böyle büyüttük dediler ben istemedim koymalarını. Ama yapmasaydı kesin kaynanam yapardı cünkü kızım cok huzursuzdu..aklında olsun
Cnm bizimki yaptı dün .. bayramı kaynanamda geçirdim gelen giden hep sabundan bahsetti biz hep cocuklarımızı böyle büyüttük dediler ben istemedim koymalarını. Ama yapmasaydı kesin kaynanam yapardı cünkü kızım cok huzursuzdu..aklında olsun
Canım sabunu deneme bence eskidenmiş onlar. Ne gerek var çocuğun popisini yakmaya. Fitil de zaten sabun yani gliserin. Gliserin kansuk adli fitili dikine ikiye keserek gunde maksimum 2 kere kullanabilirsin.
Canım ben ilk kızımda hep yaptım sabunla.ama baya inceltip minicik bişey yapıyordum.fitiller çok büyük geliyordu sanki bana.fitili bile iyice bıçakla inceltiyordum.Cnm bizimki yaptı dün .. bayramı kaynanamda geçirdim gelen giden hep sabundan bahsetti biz hep cocuklarımızı böyle büyüttük dediler ben istemedim koymalarını. Ama yapmasaydı kesin kaynanam yapardı cünkü kızım cok huzursuzdu..aklında olsun
Umarım iyi gelir canim ben memnunum Zaten bagırsakları calıstırıyor fermentasyon teknolıjısıyle yapıldıgı icin...yazarsın burdan son durumlarıCnm snin bahsettigin mamayı aldım bugun , yarın onu vericem diger bebelac benim dedigim bitti ve hala kaka yok....oooofffff birde senin dedigini deneyeyim baklm,inş yapaaaarr artııkkkk
Yok yapmadım ama yapacaklardı kızım kakasını yapmasaydı.. inan çaresiz kalınca heşey yapılıyor.. dediğin fitili hiç kullanmadım ama aynı görevi görürse canı yanmasında fitil kulllanırız.. kızıma diyorum bak kakanı yaptın yaptın yoksa biz popiden zorla cıkarırız ona göre :)Canım sabunu deneme bence eskidenmiş onlar. Ne gerek var çocuğun popisini yakmaya. Fitil de zaten sabun yani gliserin. Gliserin kansuk adli fitili dikine ikiye keserek gunde maksimum 2 kere kullanabilirsin.
Ben başından beri öyleyim yanımda biri yoksa aç kalıyorum bi suyum var elimde o kadarbebegimin emme araliklari gittikce kisaliyor, bugun artik yarim saatte bi emmeye basladizaten memede uyuyor, cekince uyanıyordu. yanimda biri yoksa yemek yiyemiyrm bile. sık emdigi icin süt de dolmuyor eskisi gibi sanirim.
Mama veriyor musunuz hic ? Ayrica elle sıktığınızda ne kadar geliyor veya pompa varsa onunla sıkın bakin ne kadar geliyorHerkese Günaydın hayırlı bayramlar.. dünden beri moralim çok bozuk bebeğim emerken tepiniyo ağlıyor bir süre sonra. Ben önce gazdan diye düşünüyordum ama süt gelmediği için sinirleniyordur dediler bana da mantıklı geldi acayip üzüldüm o ağlıyor ben Ağlıyorum.. böyle bi 10 15 dakika emdikten sonra ağlıyor tepiniyo ben de çıkarıp tekrar veriyorum iştahlı kapıyo bi kaç çekip yine aynı sizce gerçekten süt gelmediği için mi? göğsümü sıkınca da bi damla geliyo süt
biz 2 aylik olduk neredeyse.dr.a soracagim artik, normal midir ki boyle? iyi beslen sutunun kalitesi artsin diyorlar da, kendime bakamiyorum ki..Ben başından beri öyleyim yanımda biri yoksa aç kalıyorum bi suyum var elimde o kadar
Sikinca geliyorsa vardir sütun onlar sürekli gelsin dolu dolu istiyoar benimkide kendini kasiyor ayakları diriyor bende ayni durumdayım biberonu da çok zor aldığı için sürekli emzirmekte buldum çareyiHerkese Günaydın hayırlı bayramlar.. dünden beri moralim çok bozuk bebeğim emerken tepiniyo ağlıyor bir süre sonra. Ben önce gazdan diye düşünüyordum ama süt gelmediği için sinirleniyordur dediler bana da mantıklı geldi acayip üzüldüm o ağlıyor ben Ağlıyorum.. böyle bi 10 15 dakika emdikten sonra ağlıyor tepiniyo ben de çıkarıp tekrar veriyorum iştahlı kapıyo bi kaç çekip yine aynı sizce gerçekten süt gelmediği için mi? göğsümü sıkınca da bi damla geliyo süt
Umarım iyi gelir canim ben memnunum Zaten bagırsakları calıstırıyor fermentasyon teknolıjısıyle yapıldıgı icin...yazarsın burdan son durumları
Canım hiç üzülme bende ayniyim yemek yemek hayal çok huysuz bi bebek sürekli kucakta bide oğlum var iki çocuk yemek yiyecek ve yapacak fırsat yok tabi sutumde az böyle olunca ama 3 aya kadar sürekli emzirmekte fayda gelmese bile çünkü 3 aya kadar süt üretimi ihtiyaca göre artıyor ne kadar emerse o kadar artıyor 3 . Aydan sonra süt sabitleniuor hep ayni oranda süt oluyor memede daha vakit var çoğalır inşallah da kurtuluruzbiz 2 aylik olduk neredeyse.dr.a soracagim artik, normal midir ki boyle? iyi beslen sutunun kalitesi artsin diyorlar da, kendime bakamiyorum ki..
buna da şükür, emip susuyor en azindan. bir sure boyle yipratici gececek sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?