2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlumun gözünde kırmızı bişey çıktı ya gözkapağında nedir anlayamadım

2 gwcwdir benimkide cis yapmiyor ama gun icinde surwkli yapiyor. Sorun yoktur herhalde.

Canım şimdi googleda nutrikonfor diye baktım benimki o kutu degil oyuncak ayı olan kutu :)

Cnm snin bahsettigin mamayı aldım bugun , yarın onu vericem diger bebelac benim dedigim bitti ve hala kaka yok....oooofffff birde senin dedigini deneyeyim baklm,inş yapaaaarr artııkkkk

Ilk kez bebek sahibi olan anneler ilk zamanlara gore bayagi rahatladim ben.Umarim siz de ayni durumdasiniz.Lohusaligin bitmesinden midir,bebegin yeni doganligi atlatmasindan midir kendime daha guvenliyim.Bebege daha rahat bakiyorum,daha az panik yapiyorum.Bebegim de Allaha sukur uyumlu.Sadece disariya cikmayi sevmiyor.Urkek serce gibi :)Fiziksel olarak 20 kilo fazlamin yarattigi agirlik bacaklarima fazla geliyor,agrim var.Diyet yapamiyorum,spor yapamiyorum.Sutumun gitmesinden endiseleniyorum.Gelecek hafta annemin yanina gidecegim.Duruma gore bir ay kalmak istiyorum.Su bacaklarimi toparlarim umarim.5-6 kilo vermek bile rahatlatacak beni.

Cnm snin bahsettigin mamayı aldım bugun , yarın onu vericem diger bebelac benim dedigim bitti ve hala kaka yok....oooofffff birde senin dedigini deneyeyim baklm,inş yapaaaarr artııkkkk
Cnm bizimki yaptı dün .. bayramı kaynanamda geçirdim gelen giden hep sabundan bahsetti biz hep cocuklarımızı böyle büyüttük dediler ben istemedim koymalarını. Ama yapmasaydı kesin kaynanam yapardı cünkü kızım cok huzursuzdu..aklında olsun

Canım sabunu deneme bence eskidenmiş onlar. Ne gerek var çocuğun popisini yakmaya. Fitil de zaten sabun yani gliserin. Gliserin kansuk adli fitili dikine ikiye keserek gunde maksimum 2 kere kullanabilirsin.

bebegimin emme araliklari gittikce kisaliyor, bugun artik yarim saatte bi emmeye basladi zaten memede uyuyor, cekince uyanıyordu. yanimda biri yoksa yemek yiyemiyrm bile. sık emdigi icin süt de dolmuyor eskisi gibi sanirim.

Tabiki cnm biliyorum sahunu, bir kere denemiştik olmadı...
Genelde onun yapmasını beklyrm ,Yapmayınca da fitille yaptırıyorum........

Canım sabunu deneme bence eskidenmiş onlar. Ne gerek var çocuğun popisini yakmaya. Fitil de zaten sabun yani gliserin. Gliserin kansuk adli fitili dikine ikiye keserek gunde maksimum 2 kere kullanabilirsin.

Evt inceltiyorum cunku kalın fitiller ...incecik yapıp öyle kullanıyorum hatta zaytinyagla yaglayıp kullanıyorum acımasın kaygan olsn diye... off bi cagre bulamadık şu kaka problemine

Canım ben ilk kızımda hep yaptım sabunla.ama baya inceltip minicik bişey yapıyordum.fitiller çok büyük geliyordu sanki bana.fitili bile iyice bıçakla inceltiyordum.

Umarım iyi gelir canim ben memnunum Zaten bagırsakları calıstırıyor fermentasyon teknolıjısıyle yapıldıgı icin...yazarsın burdan son durumları

Yok yapmadım ama yapacaklardı kızım kakasını yapmasaydı.. inan çaresiz kalınca heşey yapılıyor.. dediğin fitili hiç kullanmadım ama aynı görevi görürse canı yanmasında fitil kulllanırız.. kızıma diyorum bak kakanı yaptın yaptın yoksa biz popiden zorla cıkarırız ona göre :)

bebegimin emme araliklari gittikce kisaliyor, bugun artik yarim saatte bi emmeye basladi zaten memede uyuyor, cekince uyanıyordu. yanimda biri yoksa yemek yiyemiyrm bile. sık emdigi icin süt de dolmuyor eskisi gibi sanirim.
Ben başından beri öyleyim yanımda biri yoksa aç kalıyorum bi suyum var elimde o kadar

Herkese Günaydın hayırlı bayramlar.. dünden beri moralim çok bozuk bebeğim emerken tepiniyo ağlıyor bir süre sonra. Ben önce gazdan diye düşünüyordum ama süt gelmediği için sinirleniyordur dediler bana da mantıklı geldi acayip üzüldüm o ağlıyor ben Ağlıyorum.. böyle bi 10 15 dakika emdikten sonra ağlıyor tepiniyo ben de çıkarıp tekrar veriyorum iştahlı kapıyo bi kaç çekip yine aynı sizce gerçekten süt gelmediği için mi? göğsümü sıkınca da bi damla geliyo süt

Mama veriyor musunuz hic ? Ayrica elle sıktığınızda ne kadar geliyor veya pompa varsa onunla sıkın bakin ne kadar geliyor

Ben başından beri öyleyim yanımda biri yoksa aç kalıyorum bi suyum var elimde o kadar
biz 2 aylik olduk neredeyse.dr.a soracagim artik, normal midir ki boyle? iyi beslen sutunun kalitesi artsin diyorlar da, kendime bakamiyorum ki..
buna da şükür, emip susuyor en azindan. bir sure boyle yipratici gececek sanirim

Sikinca geliyorsa vardir sütun onlar sürekli gelsin dolu dolu istiyoar benimkide kendini kasiyor ayakları diriyor bende ayni durumdayım biberonu da çok zor aldığı için sürekli emzirmekte buldum çareyi

Umarım iyi gelir canim ben memnunum Zaten bagırsakları calıstırıyor fermentasyon teknolıjısıyle yapıldıgı icin...yazarsın burdan son durumları

Cnm senin bebeginin kaka sorunu nezmn başlamıştı? Kaç gun yapmıyordu?
Bizim ilk dogudugunda problem yoktu ,15 gun sonra başlamıştı..

biz 2 aylik olduk neredeyse.dr.a soracagim artik, normal midir ki boyle? iyi beslen sutunun kalitesi artsin diyorlar da, kendime bakamiyorum ki..
buna da şükür, emip susuyor en azindan. bir sure boyle yipratici gececek sanirim
Canım hiç üzülme bende ayniyim yemek yemek hayal çok huysuz bi bebek sürekli kucakta bide oğlum var iki çocuk yemek yiyecek ve yapacak fırsat yok tabi sutumde az böyle olunca ama 3 aya kadar sürekli emzirmekte fayda gelmese bile çünkü 3 aya kadar süt üretimi ihtiyaca göre artıyor ne kadar emerse o kadar artıyor 3 . Aydan sonra süt sabitleniuor hep ayni oranda süt oluyor memede daha vakit var çoğalır inşallah da kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…