Hersey duzeliyor mu derken ? Benim kız daha az emer oldu daha az uyuyor ama kaka olayı gunde 1e düstü gazımız daha rahat cikiyor teyzesi. Normal dogum yaptigim icin bende son dikis 38. Gun dustu oyle rahatladim birde logusa terim azaldi ama tamda bitti diyemem.. oyle iste :)Ya bu 40 çıkınca herşey düzeliyor mu benim 4 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum hayal kırıklığına ugramam inşallah
Şimdi benim totişime kadar terlemem lohusa terimi?? Hergün çarşaf değiştirmekten bıktım, sırılsıklam oluyorum..bununda bir süresi var mı ki?? Bende normal doğum yaptım perşembe ilk kontrolüm vardı.. dr herşey iyi cinsellik başlayabilir dedi ama ben hala kocaaaaamannn bir delik var gibi hissediyorummmm...Hersey duzeliyor mu derken ? Benim kız daha az emer oldu daha az uyuyor ama kaka olayı gunde 1e düstü gazımız daha rahat cikiyor teyzesi. Normal dogum yaptigim icin bende son dikis 38. Gun dustu oyle rahatladim birde logusa terim azaldi ama tamda bitti diyemem.. oyle iste :)
Neye göre artıp azalıyor bende artık şaşırdım yemek uyku vs diyordum ama bazen hiç etki etmiyorKızlar beslenmeyle sütün bağlantısı olduğunu düşünürdüm ama üç gündür bu tez cürüdü sanki.. sütüm artsın diye internette bakmadığım sayfa kalmadı, süt yapacak herşeyi yiyip içiyordum, sütüm biraz geliyordu ama üç gündür doğru dürüst yemek yiyemedim..ama sadece tek gögsümden sağdığımda 110 cc süt çıktı..2saat sonrada diğerinden aynı oranda çıktı..şaşırdım ve mutluyum..3 gündürrr bol bol sütüm var.. sanırım beni stres etkiliyordu, sütüm artımı artmadımı düşüncelerinden sıyrılınca kendiliğinden arttı.. çok fazla düşünmemek gerekiyor galiba..
Bende kullanmıyorum ama halsizlik var asabiyet var delircek gibiyim bir memnuniyetsizlik oluştuCanim kullanmiyorum ama bnde halsizim annem yuzun sapsari deyip durdu
Tabi canım benim taytın eşofmanın neyse belimdeki lastik kısmı hep ıslak sürekli atlet tişört değiştirmek durumundayım fenalık geldi geçmedi ama 2 aylık oldukŞimdi benim totişime kadar terlemem lohusa terimi?? Hergün çarşaf değiştirmekten bıktım, sırılsıklam oluyorum..bununda bir süresi var mı ki?? Bende normal doğum yaptım perşembe ilk kontrolüm vardı.. dr herşey iyi cinsellik başlayabilir dedi ama ben hala kocaaaaamannn bir delik var gibi hissediyorummmm...
Öğretmen olan arkadaşlar bilgisi olan beni bir aydınlatsın.
Ben 32.haftada çalışamaz raporu aldım yani doğum öncesi haftalarımı aktaramadım doğum sonrasına.6 temmuzda 37 haftamda doğum yaptim.hamilelik 40 hafta üzerinden değerlendirildiğinde göre benim 37 den sonra kalan 3 hafta iznim yanar mi yoksa doğum sonrasına aktarılır mi.sizlerin izni nasil hesaplandı.biz doğum sonrası 8 hafta iznim olduğunu düşünerek doğum sonrası izin raporunu bile istemedik doktorumdan yaz tatiline geliyor diye.
Biz de salliyoruz.bence bebeği sarsmadigimiz surece sorun degil...ama yinede ben 3. Aydan sonra kendi kendi e uyumayi ogretmeye calısıcamMerhaba arkadaslar ıyı bayramlar..ben onceden cok mama verıyordum sutum azdı ya da bebegımde almıyordu smdı mememı tutuyor 20 gundur onceden 3 saatte mama verıyordum emzırdıkten sonra 30 cc smdı 8 saat dırenıyorum mama vermemeye hep emzırmeye calısıyorum doktorlarda mama verme dıyor emzırme danısmanlarına gıttım asla mama yok dıolar ama bebegım hep aglıyor doymuyor gazı oldugunu dusnuyordum ama agzı acık hep aranıyor elını emıyor yavrum hep emıyorda benı hıc bırakmıyor ama doymuyor mamayı tamamen bırakamam sagınca sutum cok cok az gelıyor gece hıc mama vermıyorum acaba bukadar doymuyormudur medela calma bıberon aldım anne memesınde red yasamadın dıye cubku kasıkla falan ıcemedı cok uzuluyorum nekadar amma vermelıyım bılemedım bı turlı bugun 60 gunluk olduk buarada? Bır de sallanmadan uyumuyor annem hep ayagında sallıyor uyuyuo bırde hamak aldık onda da sallanıyor ama sallanmak tehlıkelıymıs ama baska turlu uyutamıyoruz annem de ben senı hep salladım bısey olmaz dıyo aksama kadar aglıyo yavrum
Onu da yiyelim bakalim.faydasi olur insallah.su olayina biraz daha dikkat edicem bakalim insallah faydasini goruruzBen hurmayi denedim ekstra olarak onuda ye bide her emzirmeden sonra 1 bardak su içmek lazım
Şart cnm valla zaten ben süt olsun diye kilo alıyorum veremiyorum dev bi fil gibi görüyorum. Bari saçlarımdan başliyim. Ombre yapmıştım yine onu yapmk istiyorum bkliyeck ozmn süte geçiyorsa.. ee iki yıl vermeyi düşünüyorumBen boyatacagim ama hala firsat bulamadim. Acici kullaninca gecer diyorlar duz boyada sorun olmaz diyorlar bende diyenlerin yalancisiyim.
Biraz degisiklik sart kendimize gelmek icin :)
Valla ben boyayacagim hamilelikten beri bekliyorum. Sute de gecmez insallah ombre yaptiracagim birde dip boya ..Şart cnm valla zaten ben süt olsun diye kilo alıyorum veremiyorum dev bi fil gibi görüyorum. Bari saçlarımdan başliyim. Ombre yapmıştım yine onu yapmk istiyorum bkliyeck ozmn süte geçiyorsa.. ee iki yıl vermeyi düşünüyorumne olck ozaman bekliyemem okadar :)
Ön sütün fazla gelıyordur bi memeyı tamamen bosaltmadan dgerıne gecıosan ordanda ilk on sut gldgı için olmus olablr normal yani korkma cnmSelam anneler iyu bayramlar herkesler iyidir insallah birsey sormak istiyorum kizim anne sutuyle besleniyor kakasini mukuslu yapiyor dun biraz yogundu yumurta aki gibiydi saglik ocaginda sordugumda normal anne sutu aldigi icin dediler mamayla beslendiginde olmuyordu evet ama tedirgin oldum yarin doktorunu aricam normalde herkeste boylemi yarina kadar farkli senaryolar kurmak istemiyorum korkuyorum
aslinda sagip veriyorum gogsumu tutmuyor diye ikisini birden bosaltiyorum ama kotu bisey olmasinda sagol canimÖn sütün fazla gelıyordur bi memeyı tamamen bosaltmadan dgerıne gecıosan ordanda ilk on sut gldgı için olmus olablr normal yani korkma cnm
Bazen de Geniz akıntısı burun tıkanıklığı varsa o yuttuğu sümükler çıkıyır öyle :) bişey olmaz korkmaSelam anneler iyu bayramlar herkesler iyidir insallah birsey sormak istiyorum kizim anne sutuyle besleniyor kakasini mukuslu yapiyor dun biraz yogundu yumurta aki gibiydi saglik ocaginda sordugumda normal anne sutu aldigi icin dediler mamayla beslendiginde olmuyordu evet ama tedirgin oldum yarin doktorunu aricam normalde herkeste boylemi yarina kadar farkli senaryolar kurmak istemiyorum korkuyorum
Önce dip boya yapılacak sonra ombre cünkü hamileliğim boyunca hiç boya yapmadım.Saçın dibine boya gelmeyince bişey olmaz ki ombre de dip boyasız olmuyor mu
Önce dip boya yapılacak sonra ombre cünkü hamileliğim boyunca hiç boya yapmadım.Saçın dibine boya gelmeyince bişey olmaz ki ombre de dip boyasız olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?