2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu 40 çıkınca herşey düzeliyor mu benim 4 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum hayal kırıklığına ugramam inşallah
Hersey duzeliyor mu derken ? Benim kız daha az emer oldu daha az uyuyor ama kaka olayı gunde 1e düstü gazımız daha rahat cikiyor teyzesi. Normal dogum yaptigim icin bende son dikis 38. Gun dustu oyle rahatladim birde logusa terim azaldi ama tamda bitti diyemem.. oyle iste :)

Kızlar beslenmeyle sütün bağlantısı olduğunu düşünürdüm ama üç gündür bu tez cürüdü sanki.. sütüm artsın diye internette bakmadığım sayfa kalmadı, süt yapacak herşeyi yiyip içiyordum, sütüm biraz geliyordu ama üç gündür doğru dürüst yemek yiyemedim..ama sadece tek gögsümden sağdığımda 110 cc süt çıktı..2saat sonrada diğerinden aynı oranda çıktı..şaşırdım ve mutluyum..3 gündürrr bol bol sütüm var.. sanırım beni stres etkiliyordu, sütüm artımı artmadımı düşüncelerinden sıyrılınca kendiliğinden arttı.. çok fazla düşünmemek gerekiyor galiba..

Şimdi benim totişime kadar terlemem lohusa terimi?? Hergün çarşaf değiştirmekten bıktım, sırılsıklam oluyorum..bununda bir süresi var mı ki?? Bende normal doğum yaptım perşembe ilk kontrolüm vardı.. dr herşey iyi cinsellik başlayabilir dedi ama ben hala kocaaaaamannn bir delik var gibi hissediyorummmm...

Neye göre artıp azalıyor bende artık şaşırdım yemek uyku vs diyordum ama bazen hiç etki etmiyor

Canim kullanmiyorum ama bnde halsizim annem yuzun sapsari deyip durdu
Bende kullanmıyorum ama halsizlik var asabiyet var delircek gibiyim bir memnuniyetsizlik oluştu ilaç içmem lazım bence araştıyorum alıcam bişey, elevit var evde ama kilo yapıyor o istemiyorum

Tabi canım benim taytın eşofmanın neyse belimdeki lastik kısmı hep ıslak sürekli atlet tişört değiştirmek durumundayım fenalık geldi geçmedi ama 2 aylık olduk

Öğretmen olan arkadaşlar bilgisi olan beni bir aydınlatsın.
Ben 32.haftada çalışamaz raporu aldım yani doğum öncesi haftalarımı aktaramadım doğum sonrasına.6 temmuzda 37 haftamda doğum yaptim.hamilelik 40 hafta üzerinden değerlendirildiğinde göre benim 37 den sonra kalan 3 hafta iznim yanar mi yoksa doğum sonrasına aktarılır mi.sizlerin izni nasil hesaplandı.biz doğum sonrası 8 hafta iznim olduğunu düşünerek doğum sonrası izin raporunu bile istemedik doktorumdan yaz tatiline geliyor diye.

Yaz tatiline geldigi icin sanirim yaniyor aktarilamiyor.bende 20 haziranda 37.haftanin icindeyken dogum yaptim,sali gunu netlesecek ama bitmis iznim.bende hesapliyorumm,16 hafta sayiyorum,daha 11 eylulde bitecek diyordum ama oyle degil muhtemelen,okulda memur bir velim var anlar her seyden,hesapladi,bitmis hocam coktan srnin izin dedi

Biz de salliyoruz.bence bebeği sarsmadigimiz surece sorun degil...ama yinede ben 3. Aydan sonra kendi kendi e uyumayi ogretmeye calısıcam
Ben hurmayi denedim ekstra olarak onuda ye bide her emzirmeden sonra 1 bardak su içmek lazım
Onu da yiyelim bakalim.faydasi olur insallah.su olayina biraz daha dikkat edicem bakalim insallah faydasini goruruz

Ben boyatacagim ama hala firsat bulamadim. Acici kullaninca gecer diyorlar duz boyada sorun olmaz diyorlar bende diyenlerin yalancisiyim.
Biraz degisiklik sart kendimize gelmek icin :)
Şart cnm valla zaten ben süt olsun diye kilo alıyorum veremiyorum dev bi fil gibi görüyorum. Bari saçlarımdan başliyim. Ombre yapmıştım yine onu yapmk istiyorum bkliyeck ozmn süte geçiyorsa.. ee iki yıl vermeyi düşünüyorum ne olck ozaman bekliyemem okadar :)

Saçın dibine boya gelmeyince bişey olmaz ki ombre de dip boyasız olmuyor mu

Valla ben boyayacagim hamilelikten beri bekliyorum. Sute de gecmez insallah ombre yaptiracagim birde dip boya ..
Birgun dip boyaya giderim iki uc gun sonra ombreye kizimda cok yalniz kalmamis olur :)

Selam anneler iyu bayramlar herkesler iyidir insallah birsey sormak istiyorum kizim anne sutuyle besleniyor kakasini mukuslu yapiyor dun biraz yogundu yumurta aki gibiydi saglik ocaginda sordugumda normal anne sutu aldigi icin dediler mamayla beslendiginde olmuyordu evet ama tedirgin oldum yarin doktorunu aricam normalde herkeste boylemi yarina kadar farkli senaryolar kurmak istemiyorum korkuyorum

Merhaba anneler anne sutu yaninda ek mama veren arkadaşlar vereceğiniz miktarı neye göre belirliyorsunuz? Emzirmeden sonra kaç cc veriyorsunuzz? Bebis ne kadar içerse mi? Benim kızım sanki ne kadar versem içer gibi . 60 cc verdik içti sonraki gun 90 verdim onu da içti sonra ki gun 120 verdim onu da içti. Ama karnı cok sisti sanki . Bilemedim ne yapacağımı. Bir de regl olan arkadaşlar sütünüzde azalma oldu mu?

Ön sütün fazla gelıyordur bi memeyı tamamen bosaltmadan dgerıne gecıosan ordanda ilk on sut gldgı için olmus olablr normal yani korkma cnm

bayramınız kutlu olsun kızlar bebişlerimizle daha çok bayramlar görmek nasip olsun inşallah. biz de hipp combiotic mamaya geçtik tamamen ne gazı ne kakası kaldı bir haftaya yakındır çok rahatız gece kaldırmasam acıktığının bile farkında değil kuzum geçici çözüm müdür kalıcı mı bilmiyorum sabah uyandıgımda tesekkür ediyorum kızım bugun bizim de uyumamıza izin verdiğin ,çin diyorum :) ağzına kadar dolu similac vardı bitsin diye arada ondan vereyim dedim 3. mamada anında gaz olmaya başladı içemiyo bile midesinde baskı yapıyor ilk başlarda similac gaz yapmıyor gibi geliyordu ama combiotic hem kakaya hem gazına çok iyi geldi bi denyin derim

Bazen de Geniz akıntısı burun tıkanıklığı varsa o yuttuğu sümükler çıkıyır öyle :) bişey olmaz korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…