MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Canim aile hekimine görüş belki verir.ben hemşireye sorduğumda bebek oldugu için verir demişti.tabi heyet değil 5_10 gunlukAnneler ohalden dolayi rapor alman zor diyorlar(( ne yapacagim bilmiyorum. Yarin bebisimle seminere gidecegiz. Guzduz yarim saatten uzun uyumadi. 1 aydir evde olmayinca ev berbatti iki gundur temizlik yapiyorum. Boceklerle ugrastik. Bahcede de amerikN tirtili turwmis. Ilaclasalarda gecmiyormus. Yiye yiye dut agacini kuritmualar. Cok yorgunum. Sutumu etkilemese bari
Benimkinin ismi farklıydı sanırım ama tam ismi anımsayamıyorum canım. Doktor en az etkileyecek bir ilaç dedi. Emzirmende sakınca yok dedi. Benimkide 6 günlüktüCanim bende de enfeksiyon varmis dr fitil verdi gynomax isimli. Emzirirken icindeki bir etken madde cocuga geciyor diye kullanmadim. Ama aklim da kaldi. Onu kullanmam 6 gun emzirmemem demek. Seninkinin adi neydi?
Ben de kosebucak kacanlardanim
İşte olsa bitse keşke ama olmuyor kolay kolayoff cok kötü
ben daha fazla uzayip durum zorlasmasin diye olsun bitsin istiyorum ama can yakiyor
Rezeneyi 2 tatlı kaşığı ölçüde 1 su bardağına demliyorum aynı rezeneyi su katıp tekrar tekra içebiliyor muyuz yoksa hepsine ayrı rezene mi demliyoruzHerkese günaydınbayramda bitti, gene evde sıkılmaya tek basına devam
Keske komsu olsaydık birbirimize inanın insan kendi gibi birilerini istiyor yanındakızımın gazı artmıstı,, gunde 5 bardak rezene içmeye basladım iyi geldi gibi biara baya sallamstım içmiyordum herkesin rezeneyi tavsıye etmesi beni tekrar yonlendirdi 
Canım ben sallama poset rezene içiyorum kaynamıs bir bardak suda karıstrıp içiyorum ama dedgn gibi olur bi iki kez içebilirsin bazen bende ustune yarım bardak su katıp içiyorum hemen ardındanRezeneyi 2 tatlı kaşığı ölçüde 1 su bardağına demliyorum aynı rezeneyi su katıp tekrar tekra içebiliyor muyuz yoksa hepsine ayrı rezene mi demliyoruz
Griye bayiliyorum gri pembeye ozellikle ama makyajsiz kaldirmiyor.Bir de yuzde kusur olmamali yasli gosteriyor.Ben de ne zamandir botoks yaprirmadim gozalti izgileri cikti hemen :)20 lerin sonuna kadar gri iyi gider.30 larda daha sade olmak avantajli :)ben boyadım canım şimdi emzirmiyorum ama boyadıgımda emziriyordum oreal kullnadım ama dip yaptırdım be
bende gri kullanıyorum canım iyileşir iyileşmez boyadım açıp orealle dr bi zararı yok dedi kendi rengiydi 20 dakikada açıldı üstünede cila yapıyorum sürekli su bazlı boyayla çünkü gri çok çabuk akıyor
Kosebucak kacmayi birak aklima gelmiyor.Cocugu da yaptim bu isten istifa edesim var :)Canim bende de enfeksiyon varmis dr fitil verdi gynomax isimli. Emzirirken icindeki bir etken madde cocuga geciyor diye kullanmadim. Ama aklim da kaldi. Onu kullanmam 6 gun emzirmemem demek. Seninkinin adi neydi?
Ben de kosebucak kacanlardanim
Fazla uyarilinca uyumuyor bu minikler.Eskiler yuzunu bir bezle orterlermis meseka bu uyarilmayi engelliyor.Ben de eeflu yatagini koltuga dayayip cadir gibi muslini ustune ortuyorum.Ev kalabalik olursa,oyun cok oynamissa uyumasi zorlasiyor.Bizim en iyi uykularimiz yorgunluktan odamdan tatagimdan cikamadigimda oldu.Cok zorda kalirsam wonbie kundak ama onun icin de havalar sicak.Günaydın kızlar.yahu şu uyku düzeni nasıl olacak? Gece uykularımız iyi gibi...3 4 saatlik iki yada üç seferlik uykularımız oluyo...
genelde gece 4 yada 5 gibi gaz yüzünden uyanıp sonra uyumuyor zaten...
gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor.en fazla 1 saat o da bir kere falan uyuyor.düzenli bir uykusu yok henüz.
Sizlerde durum nasıl? 3 haftalığına ailelerimizin yanına gidicez.eve döndüğümüzde ancak düzen oluşturucam ama en azından gidene kadar ipleri elimde tutayım istiyorum
Canım kulak arkasına da bak istersen.kızarıklık falan var mıGünaydın tatlı annelerdünden beri dikkatimi çekiyor kızım emerken elini kulağına götürüyor bazen saçıyla oynuyor. Ateş huzursuzluk kızarıklık gibi bir belirtisi de yok . Kaşınıyor mu acaba ya da ağrısı mı var? Kulak temizliğini iç dış kıvrımlarını kurulayarak yapıyorum bi geçen sarı sarı gördüm bebek kulak çöpüyle hafifçe silmiştim o kadar. Nasıl yapıyorsunuz kulak temizliğini?
Kızlar bu adet konusunda niye tedirginsiniz.benim ilkinde 5 Aydan sonra olmuştu.diğerinde 7.ayda oldu.kimileri 1 yıl olmuyormuş.sıkıntı yapmayın bence.Uzun zaman oldu giremedim yaa kizlar biz 77 gunluk olduk.ben hala adet olmadim ama hep olaca gibi ağrı hissediyorum
Hahah o zman cocugu al kac baska yolu yok bununKosebucak kacmayi birak aklima gelmiyor.Cocugu da yaptim bu isten istifa edesim var :)
Evde tekim.gelen giden hic olmaz.Fazla uyarilinca uyumuyor bu minikler.Eskiler yuzunu bir bezle orterlermis meseka bu uyarilmayi engelliyor.Ben de eeflu yatagini koltuga dayayip cadir gibi muslini ustune ortuyorum.Ev kalabalik olursa,oyun cok oynamissa uyumasi zorlasiyor.Bizim en iyi uykularimiz yorgunluktan odamdan tatagimdan cikamadigimda oldu.Cok zorda kalirsam wonbie kundak ama onun icin de havalar sicak.
Aklimi okudun annemin yanina kaciyorum,bir ay kalacagim :)Hahah o zman cocugu al kac baska yolu yok bunun
Bende zevk almiyorum disari cikmaktan artik kocamin basinin etini yiyorum evde sıkıldım diye sonra cikalim deyincede yok ya evde oturalim diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?