2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben boyayacagim hamilelikten beri bekliyorum. Sute de gecmez insallah ombre yaptiracagim birde dip boya ..
Birgun dip boyaya giderim iki uc gun sonra ombreye kizimda cok yalniz kalmamis olur :)
Mantıklı aslında bende öyle yapiyim ama süte geçmesinden korkuyorum.. cesaretimi topliyim karar verim :)

Önce dip boya yapılacak sonra ombre cünkü hamileliğim boyunca hiç boya yapmadım.

Bende hic boyatmamistim 30 kusuruncu gunde artik etraftakilerin de baskilarina dayanamayarak boyattim yarisina kadar beyazdi cunku:) organics diye bir boya vardi onunla boyadi,guya organik iste ne kadar olursa..o kadar cok kimyasala maruz kaliyoruz ki gun icinde de o kadardan bir sey olmaz dedim kendime.ombre de zaten uca yapildigi icin sorun yok.boyat gitsin:)

Boyayıyanları duyuyunca cesaret geliyor :) ombre olcak ama dip boyada istiyorum gerçi kendi saç rengim kumral.. istediğim renkde griye yakın ..eşim istemiyor o rengi ikna edebilirsem iyi olcak

Benim saçım da kumral gençliğimde çok boyadım bir süredir boyamıyorum bıktım boyatmaktan , saçımda beyaz pek yok var da benden çok değil belli değil yani boya yap diye bağırmıyor :) o yüzden yaptırıp yaptırmamakta kararsıZım kimisi diyor ki bir boyamaya başlarsan artık hep ister beyazlar artar doğru mu acaba

Evet canim logusa teri bende hic terlemedigim kadar terledim yatak gol oluyodu sanki :) cinsellige gelince bizde hala kankiyiz şu delik var dedigin eskisinden daha açık sanirim benimde oyle doktora şişlik hissediyorum diye gittim neresi şiş bise yok dedi

Doğumdan sonraki 49. Günüm ve adet oldum böyle olan var mı leke değil çünkü artmış bir kanama mevcut

Beeen benim de 50. Günüm bugün kanamam oldu ama tam adet gibi yogun da değil bir de karnım hic agrimadi benim adetken cok agrirdi.
Evet benim de ağrırdı ama ağrım yok bu sefer hep böyle olsun:)) adet takvimi indireceğim vay be ne kadar zaman olmuş böyle çok ilginç geliyor

Evt cnm ya.. bende fark ettim onu ama doktoruma sormadım... şişlik fln yok ama bi d egişik işte...

Evt cnm ya.. bende fark ettim onu ama doktoruma sormadım... şişlik fln yok ama bi d egişik işte...
Ben o degisikligi cocuk cikabilsin diye kemikler acildi ya ona bagladim. Zamanla eski haline donmesini umit ediyorum.

Y Yellu Kız nerelerdesin melisa geldi seni aldi kkdan :))
Arada ses ver iyiyiz de bari..
Canım benim çok şükür iyiyiz. Son 2 haftadır daha bi alıştık kızımla birbirimize. Gülüşmeler agulamalar yedikçe yiyorum heryerini :) gittikçe tanıyoruz birbirimizi. Ne istediğini çözer oldum şükürler olsun. Gaz sorunumuz yarı yarıya azaldı. Uyku düzeni oluşturmaya başlıyoruz yawaş yawaş. Gerçi bayram tatilinde memlekette düzen falan kalmadıda. Tam 2.5aylık olduk bugün
Buraya bakıorum aslında her girdiğimde tüm sayfaları okumak herkesten haberdar olmak istiyorum ama malum hep yarıda kalıyor. Özlüyorumda muhabbet etmeyi sizlerle. Sizde de herşey yolundadır inşallah.

Ben o degisikligi cocuk cikabilsin diye kemikler acildi ya ona bagladim. Zamanla eski haline donmesini umit ediyorum.

Ayyy döner mi ki eski halinee...bilmiyorum, hiç bir fikrim yok bu konuda ....
Ben onu farkedeli baya zamn gecti ( dıgumdan 15 gun snra fln) yine bi bakmk lazm

Bnm beyazlarım yok.. ama evt bende öyle duydum ne kadar doğru bilmiyorum ..ben 18 yaşımdan beri boyuyorum beyazlarım yok

ben boyadım canım şimdi emzirmiyorum ama boyadıgımda emziriyordum oreal kullnadım ama dip yaptırdım be
Boyayıyanları duyuyunca cesaret geliyor :) ombre olcak ama dip boyada istiyorum gerçi kendi saç rengim kumral.. istediğim renkde griye yakın ..eşim istemiyor o rengi ikna edebilirsem iyi olcak
bende gri kullanıyorum canım iyileşir iyileşmez boyadım açıp orealle dr bi zararı yok dedi kendi rengiydi 20 dakikada açıldı üstünede cila yapıyorum sürekli su bazlı boyayla çünkü gri çok çabuk akıyor

kizlar ozel bi konu ama, iliski sirasinda zorluk yasayan var mi? sezeryan olmuştum. denememiz acili oldu, zaten vakit yok bebekten .

kizlar ozel bi konu ama, iliski sirasinda zorluk yasayan var mi? sezeryan olmuştum. denememiz acili oldu, zaten vakit yok bebekten .
Bennnn. İlkinde tam olmadı bile. Kontrolde doktor mantar ve enfeksiyon var ondan dedi fitil verdi bitince tekrar denedik olur gibi oldu ama acıdan kıvrandım 75 gün oldu sezeryan olalı 2 kez ancak denedik köşebucak kaçıyorum

Canim bende de enfeksiyon varmis dr fitil verdi gynomax isimli. Emzirirken icindeki bir etken madde cocuga geciyor diye kullanmadim. Ama aklim da kaldi. Onu kullanmam 6 gun emzirmemem demek. Seninkinin adi neydi?
Ben de kosebucak kacanlardanim

off cok kötü
ben daha fazla uzayip durum zorlasmasin diye olsun bitsin istiyorum ama can yakiyor

Arkadaslar konusuldu mu bilmiyorum bebegimin sol gozu capaklaniyor ayni zamanda sesi kisildi aglarken çok karisik cikiyor2.usuttu mu alerjisi mi var biseye bilemedim 5 gundur koydeydik anne sutu sıkıyorum gozune

Arkadaslar konusuldu mu bilmiyorum bebegimin sol gozu capaklaniyor ayni zamanda sesi kisildi aglarken çok karisik cikiyor2.usuttu mu alerjisi mi var biseye bilemedim 5 gundur koydeydik anne sutu sıkıyorum gozune
Gozyasi kanali tikanmasi olabilir. Ben annesiyu siktim iyice kotulesti goz doktoruna gottik. Antibiyotik damla kullandim birde masaj yaptim simdi iyi gecti sukur ama damlaya devam ediyorum tekrarlamasin diye. Ameliyata kadar goturebildigini soylemidti doktorumuz. Gecmezse doktora gitmektendayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…