- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Canim ya ac,ya sancisi var ya da refleksleri uyandiriyor.Ben de uyutamadim derdi emzikmis emzigi verdim ana kucagijnda sallana sallana uyuyor simdi.Evde tekim.gelen giden hic olmaz.
Emziriyorum yarim saat sonra falan yatirmaya ugrasiyorum ana kucaginda salliyorum.uyuyo ama en fazla 45dk sonra hemen kalkiyo
Ben zeytinyagi ile gul suyunu karistirip surdum bi yerde okumustum sonrada banyo yaptirdim banyodan sonra taradim ama sık disli tarakla degil normal kendi taragiyla gitti cogu bir sonraki banyoda yine yapacagimKizlar konaklar için ne yapıyorsunuz.bugun zeytin yağı yaptim.1 saat bekleyip banyo yaptırıcam.ama sık dişli tarakla taranmak istemiyorum.ne yapabilirim onun yerine
Dun acti zaten aksam en sonunda anladik da verdik sütünü.emzirmekmde böyle sanırım anlayamiyoruz ki aç mı tok mu.Canim ya ac,ya sancisi var ya da refleksleri uyandiriyor.Ben de uyutamadim derdi emzikmis emzigi verdim ana kucagijnda sallana sallana uyuyor simdi.
Buraya yazdıktan sonra aklıma geldi baktım kurumuş egzama gibi olmuş hemen bebe yağı sürdüm nemlendirici krem flan geçer inş saolasın kuzumCanım kulak arkasına da bak istersen.kızarıklık falan var mı
Aa gecmis olsun canim burnunu serum ve vantilatorle ac oksurugu devam ediyorsa dokt gidinOğluşumun burnu tıkalı hafif de öksürüyornapcam şimdi
Sağol içim parçalanıyor allah beterinden korusun ama ben çok takıyorum üzülüyorum niye benimkiler böyle hemencecik hastalanır ya ilk oğlumnda böyleydiAa gecmis olsun canim burnunu serum ve vantilatorle ac oksurugu devam ediyorsa dokt gidin
Bizim kızda yeşil olmadı hiç canımKızlar bebeğinizin kakasinda yesilimsi renk oluyor mu benim ara ara oluyor normalde sarı ishal gibi kakasi sadece anne sütü alıyor ve 47 günlüğüz
Burnunu mutlaka ac aspiratorle burnundan ice akan sumukleri cikarmak icin de oksuruyorlar. İcin rahat etsin doktora git. Bilemeyiz belki onemli belki degil. Ben gittim ama verdigi ilaci kullanmadim:)) sogani 4 e kesip basucuna koydum uyurken bir de soguk buhar bolbol emzirme ve burun cekme.gecmis olsun size deOğluşumun burnu tıkalı hafif de öksürüyornapcam şimdi
Bazen oluyor mesela önce yeşil yapıyor iki dakika sonra bir daha yapıyır bu sefer sarı ,Kızlar bebeğinizin kakasinda yesilimsi renk oluyor mu benim ara ara oluyor normalde sarı ishal gibi kakasi sadece anne sütü alıyor ve 47 günlüğüz
Sağol canım göğsüne bal sür diyor komşum ama bilemedimBurnunu mutlaka ac aspiratorle burnundan ice akan sumukleri cikarmak icin de oksuruyorlar. İcin rahat etsin doktora git. Bilemeyiz belki onemli belki degil. Ben gittim ama verdigi ilaci kullanmadim:)) sogani 4 e kesip basucuna koydum uyurken bir de soguk buhar bolbol emzirme ve burun cekme.gecmis olsun size de
Bizim kızda yeşil olmadı hiç canımKızlar bebeğinizin kakasinda yesilimsi renk oluyor mu benim ara ara oluyor normalde sarı ishal gibi kakasi sadece anne sütü alıyor ve 47 günlüğüz
Bali bilmiyorum ki 1 yasindan once yenmiyor ama surulebiliyoru bilmiyorum. Ablam da kuru beze beyaz sabunu kuru kuru surt yada rendele gogsune sar dedi balgami alirmis. Ama yapmadim onu daSağol canım göğsüne bal sür diyor komşum ama bilemedim
Benim sarı kakanin içinde Yeşiller oluyor yosun şeklinde birde günde kaç kakali beziniz oluyor bizim kakali bez sayımiz azaldı bugün sadece 1 kez kaka yaptı açana karnı doymuyor muBazen oluyor mesela önce yeşil yapıyor iki dakika sonra bir daha yapıyır bu sefer sarı ,
valla yaş aldı başını gitti de gri den vazgeçemiyorum 20 li yaşlardan beri her rengi yaptım ama gride kaldım akınca da küllü sarı oluyor oda çok hoşuma gidiyor gri pembe nasıl canım onu görmedim pastel pembe gibi açık böylw onu mu diyorsun onu da yapayım stresten saçımdan çıkarıyorum zaten hıncımı geçen sene yakıp kısacık kestirmiştim sonra kullanamayıp afrika örgüsü yapmıştım elim yatkın allahtan yapabliyorum saç baş işlerini yoksa para dayanmıcakGriye bayiliyorum gri pembeye ozellikle ama makyajsiz kaldirmiyor.Bir de yuzde kusur olmamali yasli gosteriyor.Ben de ne zamandir botoks yaprirmadim gozalti izgileri cikti hemen :)20 lerin sonuna kadar gri iyi gider.30 larda daha sade olmak avantajli :)
Canım bal sakın sürme bence bal çok tehlikeli 1 yaşından önce arılar val yaparken bi bakteri üretip bala birakiyorlar 1 yaşından küçük bebeklerde bu çok tehlikeli oluyor sakın sürme benceSağol canım göğsüne bal sür diyor komşum ama bilemedim
3-4 oluyor bazen daha fazla karnı doyuyormu valla o çok karışık bir mevzu kaka kaç gün yapamayanlar varBenim sarı kakanin içinde Yeşiller oluyor yosun şeklinde birde günde kaç kakali beziniz oluyor bizim kakali bez sayımiz azaldı bugün sadece 1 kez kaka yaptı açana karnı doymuyor mu
Ben dikkat ettim banyo yaptırdıktan sonra ilk kakası sarı içinde biraz yeşillik oluyor. Sonra yaptığı kaka sarıya dönüyor. Üşüyor galiba kakası yeşil oluyor. Sadece anne sütü alıyor oğlum 48 günlükKızlar bebeğinizin kakasinda yesilimsi renk oluyor mu benim ara ara oluyor normalde sarı ishal gibi kakasi sadece anne sütü alıyor ve 47 günlüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?