2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bal sakın sürme bence bal çok tehlikeli 1 yaşından önce arılar val yaparken bi bakteri üretip bala birakiyorlar 1 yaşından küçük bebeklerde bu çok tehlikeli oluyor sakın sürme bence
Hımm ilk defa duyuyorum sağol canım zaten pek içime sinmiyordu

Evet banyodan sonra bizim de öyle oluyor ayakları üşüyor illaki

Buraya yazdıktan sonra aklıma geldi baktım kurumuş egzama gibi olmuş hemen bebe yağı sürdüm nemlendirici krem flan geçer inş saolasın kuzum
Önemli değil canım.bana da annem der her banyodan sonra kurula diye.ıslak kaldıkça bakteri ürüyor.iyice kurulayıp pudra dökerim hep ben.

canım çok saol usudü demekki kuzum bu arada sizin cisli bez sayınız nasil

Gunaydın herkese..

Sarılığı vücutta hala devam eden var mı? Oğlumun gözlerinde hala var normale dönmedi. Sizlerin nasıl? Bir iki gündür de çok uyuyor sanki ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum. Bugün 2 aylık olduk..

Günaydin kizlar ..
Size birsey soracagim ptt den parasini alan oldumu bana 2 ay sonra demislerdi ben gidip soramadim sormam da biraz zor gibi sizlerden alan olduysa ona göre bende gideyim :)

Birde bisi diycem bu terleme isi ne olacak böyle Gece soguk oldugu halde terliyorum bu seferde tir tir titriyorum ya gece siril siklam uyaniyorum yine

Bn aldım parayı cnm yatmış temmmuz ayın doğum parası.. gidip alabilirsin

İki aylık olduk dün bugun aşımız vardı..verem aşısını belirli günde vuruyorlar bizimki çarşamba günüydü bugun vurulduk cok ağladı kuzum yaa.. kilomuz zaten azdı bu ay 600 gram almışız halbuki sık sık emziriyorum..

Bizim burun akıntısı öksürük devam ediyor bu durumda aşı da olamaz

İlk oğlumda çok çektim kimseye bişey olmaz benimki hemen kapar insanlara vebalı gibi yaklaşıyorum , bu da aynısı oldu , hasta olunca gelmeyin çağırmayın diyorum yok kimse anlamıyor

Ogretmen arkadaslar 21 saatten fazla istemiyorum diye dilekce verecek var mi ama okulumuzda yeterli ogretmen yok zorlayamazlar dimi 30 saate boyle bi durumda

İlk oğlumda çok çektim kimseye bişey olmaz benimki hemen kapar insanlara vebalı gibi yaklaşıyorum , bu da aynısı oldu , hasta olunca gelmeyin çağırmayın diyorum yok kimse anlamıyor
Ay deme ya benim büyük oğlan da havada kapar hastalığı kış geldimi hrp hastanedeyiz küçük te öyle olmasın inşallah seninkide çabuk atlatir inşallah canım ya abiye çekerse yandı k

bayramdan once almıştım ben

gecmis olsun. bizim de cuma gunu asimiz, şimdiden dertleniyorum.

Günaydın kızlar.

Dün sağlık ocagindaydik biz de. Dün 3. Ayımız doldu elhamdülillah 5250gr olmuş kıyafetli hali ile. Çok şükür erken doğum bulguları bitti sayılır. Konuşur olduk iyice Anne oğul. Göz muayenesi olduk sasilik var ama altı ay dolunca gidelim dedik babasıyla. Gezmelere başladık Anne oğul iyice. Bugün de oto koltuğunu takip ilk defa yalnız çıkacağız dışarıya Umarım herşey yolunda gider.

Bizden haberler böyle şimdilik

Arkadaslar biz 42 gunluk olduk kilomuz 4100 gram 37 haftalik dogduk 2500den 2000 kiloya dustuk sarilik ve kanda enfeksiyon yuzunden sizce nasl suan kilomuz sadece anne sutu kullaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…