Hımm ilk defa duyuyorum sağol canım zaten pek içime sinmiyorduCanım bal sakın sürme bence bal çok tehlikeli 1 yaşından önce arılar val yaparken bi bakteri üretip bala birakiyorlar 1 yaşından küçük bebeklerde bu çok tehlikeli oluyor sakın sürme bence
Evet banyodan sonra bizim de öyle oluyor ayakları üşüyor illakiBen dikkat ettim banyo yaptırdıktan sonra ilk kakası sarı içinde biraz yeşillik oluyor. Sonra yaptığı kaka sarıya dönüyor. Üşüyor galiba kakası yeşil oluyor. Sadece anne sütü alıyor oğlum 48 günlük
Önemli değil canım.bana da annem der her banyodan sonra kurula diye.ıslak kaldıkça bakteri ürüyor.iyice kurulayıp pudra dökerim hep ben.Buraya yazdıktan sonra aklıma geldi baktım kurumuş egzama gibi olmuş hemen bebe yağı sürdüm nemlendirici krem flan geçer inş saolasın kuzum
Ilk olunca tam bilinmiyor isteKızlar bu adet konusunda niye tedirginsiniz.benim ilkinde 5 Aydan sonra olmuştu.diğerinde 7.ayda oldu.kimileri 1 yıl olmuyormuş.sıkıntı yapmayın bence.
canım çok saol usudü demekki kuzum bu arada sizin cisli bez sayınız nasilBen dikkat ettim banyo yaptırdıktan sonra ilk kakası sarı içinde biraz yeşillik oluyor. Sonra yaptığı kaka sarıya dönüyor. Üşüyor galiba kakası yeşil oluyor. Sadece anne sütü alıyor oğlum 48 günlük
Bn aldım parayı cnm yatmış temmmuz ayın doğum parası.. gidip alabilirsinGünaydin kizlar ..
Size birsey soracagim ptt den parasini alan oldumu bana 2 ay sonra demislerdi ben gidip soramadim sormam da biraz zor gibi sizlerden alan olduysa ona göre bende gideyim :)
Birde bisi diycem bu terleme isi ne olacak böyleGece soguk oldugu halde terliyorum bu seferde tir tir titriyorum ya gece siril siklam uyaniyorum yine
Ay deme ya benim büyük oğlan da havada kapar hastalığı kış geldimi hrp hastanedeyiz küçük te öyle olmasın inşallah seninkide çabuk atlatir inşallah canım ya abiye çekerse yandı kİlk oğlumda çok çektim kimseye bişey olmaz benimki hemen kapar insanlara vebalı gibi yaklaşıyorum , bu da aynısı oldu , hasta olunca gelmeyin çağırmayın diyorum yok kimse anlamıyor
bayramdan once almıştım benGünaydin kizlar ..
Size birsey soracagim ptt den parasini alan oldumu bana 2 ay sonra demislerdi ben gidip soramadim sormam da biraz zor gibi sizlerden alan olduysa ona göre bende gideyim :)
Birde bisi diycem bu terleme isi ne olacak böyleGece soguk oldugu halde terliyorum bu seferde tir tir titriyorum ya gece siril siklam yine
gecmis olsun. bizim de cuma gunu asimiz, şimdiden dertleniyorum.İki aylık olduk dün bugun aşımız vardı..verem aşısını belirli günde vuruyorlar bizimki çarşamba günüydü bugun vurulduk cok ağladı kuzum yaa.. kilomuz zaten azdı bu ay 600 gram almışız halbuki sık sık emziriyorum..
gecmis olsun. bizim de cuma gunu asimiz, şimdiden dertleniyorum.
Dogum kılosuna gore gayet iyi maşallahArkadaslar biz 42 gunluk olduk kilomuz 4100 gram 37 haftalik dogduk 2500den 2000 kiloya dustuk sarilik ve kanda enfeksiyon yuzunden sizce nasl suan kilomuz sadece anne sutu kullaniyoruz
Bizimde yarın sabah inşallah hepimizinkide sorunsuz gecer Allah yardimcimiz olsunBizimde cuma, inş sorunsuz gecer sonrası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?