2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok saol usudü demekki kuzum bu arada sizin cisli bez sayınız nasil
37 derexeden aşağı hiç yıkamadık hep ölçüyoruz ama üşüyor demek ki. 10'dan fazladır çiş bazen ağır oluyor birkaç kere yapıyor.
Vücutta değil ama uzayan sarılığı vardı oğlumun. Gözlerinde geçti hafif burun ucunda kaldı. Cuma kontrolü var kaça düştü çok merak ediyorum. Uykusu düzene girdi çünkü
göz muayenesi oldu oğlum. Şaşılığın ilk altı ay olacağını 6 aydan sonra geçmezse mutlaka götürülmesi gerektiğini söyledi. İlk doğduğunda bakardı şaşı ama artık bitti şükür

Arkadaşlar 49 günlük oldu oğlum. Kanamam 40ından önce bitmişti. Şimdi farkettim açık renk adet kanaması gibi kan gelmiş. Adet mi yoksa sorun mu var acaba? Şaşırdım

Kızlar bizim normalde dogdugundan beri her bezimiz kakalıdır surekli kaka yapan bir bebek bez yetisiremezdik bayramdan beri bir anda kesildi 2gun kaka yapmadi sonra yapti simdi yine 2gun gecti hala yapmadi bu arada kakamiz gun icinde tamamen yesilde yaptigi olurdu sarida doktora sormustum rengin hicbir onemi yok olabilir normal demisti annem karni agrirsa olur demisti cunku bana bende korkmustum bizim doktor normal dedi ama simdide kaka yapmiyor kac gun yapmamasi normal bide netten gordugum kadariyla 3.aydan itibaren kaka duzeni degisir deniyor ondanmi yapmiyor acaba

Benim bebeğim de genelde 2 buçuk ya ds 3 günde bir yapıyor 48 günlüğüz doktorumuz hersey normal olabilir dedi

Merhaba bayanlar bu biberon almayan bebekler için bi önerisi olan var mı mamayı reddediyor bebeğim .emzirince gelir evet ama geleni biliyorsunuz az olunca biberon be mama veremiyorum çok çaresizim

Merhaba bayanlar bu biberon almayan bebekler için bi önerisi olan var mı mamayı reddediyor bebeğim .emzirince gelir evet ama geleni biliyorsunuz az olunca biberon be mama veremiyorum çok çaresizim
Emzir memenin ardindan biberonu ver belki alir. Biz memeyi tutmasi icin önce biberon yada emzigi verip ardindan memeyi tutmasini sagliyorduk sizde tam tersini deneyin belki tutar.

Bizimde öyle bez yetismiyor vallahi her bez kakali bir kac gundur az yapti kakayi korktum birden kesilince ama iki gundur geri eski duzeninr döndü bizimki belki seninde döner.
Birde degisiyorum ardindan yapiyor sabahlari özellikle kalkip kusmasinin ardindan ustunu degis altini degis kan ter icinde kaliyorum :)

Arkadaşlar 49 günlük oldu oğlum. Kanamam 40ından önce bitmişti. Şimdi farkettim açık renk adet kanaması gibi kan gelmiş. Adet mi yoksa sorun mu var acaba? Şaşırdım
Adettir canim baska ne olacak ki. Bekle belki artar belkide leke seklinde gelir biter.

Kızlar saat sabah 4:30dan beri bebekle savas veriyorum 3-4 saat ya uyumuştur ya uyumamıstır simdi uyutabildim ne önerirsiniz tek basımayım cinnet gecircem resmen yorgunluktan...

Valla benimki bir anormal kız asiri kaka yapıyordu bu ne boyle diyordum surekli kakamı olur simdide tamamen kesildi orta yolu bulamadık :))

Emzir memenin ardindan biberonu ver belki alir. Biz memeyi tutmasi icin önce biberon yada emzigi verip ardindan memeyi tutmasini sagliyorduk sizde tam tersini deneyin belki tutar.
Ah neler deniyorum emzirdim uykuya dalarken alttan veriyorum farkediyor 6 tane biberon 6 çeşit mama aldım ağlıycam artık hatta ağladım bile kaşıkla o kadar zor oluyor ki 2 aylık bebeğe mama vermek tamam vermiştim sütüm artar belki diyorum dün bütün gün emzirdim kaşıkla mama vermedim ilk kez bezinde turuncu lekeler oldu sanırım su kaybetmiş beni emerken ne bir ağlama be bir sinir var öyle emiyor saatlerce uykuya dalamıyor tabi çok gelmeyince çok çaresiz kaldım doktor kaşıkla dene diyor biri emzir artar diyor kafayı yiycem

Bebeği memede uyumayan var mı ya herkesinki uyur benimki uyumuyor kesinlikle.. emdikten sonra bi de uyutmakla uğraşıyoruz dakikalarca

goZ muayenesi 6.ay yaziyir ama doktor bizi 3.ayda cagirdi,normal mi? bazen gozleri şaşı bakiyor,bazrn de bir gozu kayiyor

canım nuk first choice geniş ağzılı modelini kullanıyorum avent wee baby denedim hiç içemedi sevmedi hep ağzından saldı yine nuk un kauçuk ağzını aldım kendinin silikondu kauçuk çok yumuşak meme gibi aynı anti kolik hem de faydası olur mu bilmem ama bir tek bunda içebliyor memeyide hiç reddetmedi emdiği süre boyunca

Bugun 2 aylık olduk doktor kontrolumuzde 4400 kılo cıktı 37 haftalık 2600 dogmustu boyu da 54 cm olmus ama doktor herseyı sınırda dedi oncelerı memeyı almıyordu mama cogunluktaydı smdı mamayı az verıyorum gunde 2 kere gecen aydan berı bır kılo almıs sanırım doktor bıraz daha mama verebılırsın dedi gercekten acmı bırakıyorum acaba 2 aylık bır bebek bır 2 defa 60 cc mama Yetermı? Bır de bırsey farkettım bıngındağı çok genıstı smdı baya azalmış kapanmı az kalmıs bıngıldak kapanması 12 ayda oluyormus sızınkıler nasıl azcık kapanması normalmıkı doktora gostermelımıyim beyın gelısımını etkılermıs:/

goZ muayenesi 6.ay yaziyir ama doktor bizi 3.ayda cagirdi,normal mi? bazen gozleri şaşı bakiyor,bazrn de bir gozu kayiyor
Biz bir ay kontrolünde gittik. Doktor 6. Aya kadar şaşı bakarlar, bir yerlere dalıp bakarlar, göz renkleri 6. Aydan sonra değişir dedi. Şaşılık 6. Aydan sonra devam ederse getirin mutlaka dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…