Canim benim bildigim öndeki aciklik erkenn kapanir (3aydannsonra) arkadaki 12. Ayda falan kapanir.Bugun 2 aylık olduk doktor kontrolumuzde 4400 kılo cıktı 37 haftalık 2600 dogmustu boyu da 54 cm olmus ama doktor herseyı sınırda dedi oncelerı memeyı almıyordu mama cogunluktaydı smdı mamayı az verıyorum gunde 2 kere gecen aydan berı bır kılo almıs sanırım doktor bıraz daha mama verebılırsın dedi gercekten acmı bırakıyorum acaba 2 aylık bır bebek bır 2 defa 60 cc mama Yetermı? Bır de bırsey farkettım bıngındağı çok genıstı smdı baya azalmış kapanmı az kalmıs bıngıldak kapanması 12 ayda oluyormus sızınkıler nasıl azcık kapanması normalmıkı doktora gostermelımıyim beyın gelısımını etkılermıs:/
İşte bu yüzden evhamlıyım daha doğrusu öngörülüyüm hep dediğim başıma gelir ben bilirim ama lafımı dinletemem ki kaynatam hastaydı bayramda gittik onu görünce öyle aynen hiç girmeden içeri çıkmak geldi içimden oradan ama yapamadım tabi içim içimi yedi sonuç noldu çocuk grip olmuş doktora götürdüm öksürüyor şey gibi kimin umrunda benim tabi ben ağlıyorum burada o nefes alamazken kimsenin umrunda değil hastayız yavrum bebekle gelmeyin demek için çok akıllı olmaya gerek te yok ama böyle işteAy deme ya benim büyük oğlan da havada kapar hastalığı kış geldimi hrp hastanedeyiz küçük te öyle olmasın inşallah seninkide çabuk atlatir inşallah canım ya abiye çekerse yandı k
Canim emzirme destek sistemi diye bir sey var. Beslenme sondasi ile bebek memeyi emerken kenardan koseden mamayi da iciyirAh neler deniyorum emzirdim uykuya dalarken alttan veriyorum farkediyor 6 tane biberon 6 çeşit mama aldım ağlıycam artık hatta ağladım bile kaşıkla o kadar zor oluyor ki 2 aylık bebeğe mama vermek tamam vermiştim sütüm artar belki diyorum dün bütün gün emzirdim kaşıkla mama vermedim ilk kez bezinde turuncu lekeler oldu sanırım su kaybetmiş beni emerken ne bir ağlama be bir sinir var öyle emiyor saatlerce uykuya dalamıyor tabi çok gelmeyince çok çaresiz kaldım doktor kaşıkla dene diyor biri emzir artar diyor kafayı yiycem
Canim bizim de oyleydi hatta hala burun tikali gibi cogunlukla burdan bikac arkadasla da konusmustuk dayanamadim bayramda doktora goturdum cigerini dinledi kulagina bogazina bakti bisey yok yeni doganlarda olabilir hala sinusleri dar sekiz aya kadar ara ara olur dedi serum fizyolojik slklp cekin cok rahatsiz olursa dedi yani illa usutmekten falan olmuyomusOğluşumun burnu tıkalı hafif de öksürüyornapcam şimdi
Gaz için rezene anason kimyon papatya karışımı çay içmiştim birgün o gün komple uyudu :) 7 tane papatya koymuştum içineKızlar saat sabah 4:30dan beri bebekle savas veriyorum 3-4 saat ya uyumuştur ya uyumamıstır simdi uyutabildim ne önerirsiniz tek basımayım cinnet gecircem resmen yorgunluktan...
Yok canım ya grip ettiler oğlumu öksürükten uyuyamıyor çocuk minicik daha delircem böyle avazım çıktığı kadar bağırsım var gerizekalılar diyeCa
Canim bizim de oyleydi hatta hala burun tikali gibi cogunlukla burdan bikac arkadasla da konusmustuk dayanamadim bayramda doktora goturdum cigerini dinledi kulagina bogazina bakti bisey yok yeni doganlarda olabilir hala sinusleri dar sekiz aya kadar ara ara olur dedi serum fizyolojik slklp cekin cok rahatsiz olursa dedi yani illa usutmekten falan olmuyomus
Ben süpürge yaptım çok çekiyordu Makine torbası yeni değişmişti yordu beni zorlafı aynı öyle bişeyler geldi sonra kesildi ağrı da olmuştu kontrolde söyledim zorlarsan olur tabi dedi doktor daha erken mekik falan çekmeyesin demişti sen de zorladıysan kendini belkiArkadaşlar 49 günlük oldu oğlum. Kanamam 40ından önce bitmişti. Şimdi farkettim açık renk adet kanaması gibi kan gelmiş. Adet mi yoksa sorun mu var acaba? Şaşırdım
ınsallah oyledır canm ya ben de öndeki gec kapanır dıye bılıyorum tamamen kapanmadı ama baya azalmışCanim benim bildigim öndeki aciklik erkenn kapanir (3aydannsonra) arkadaki 12. Ayda falan kapanir.
Çok teşekkür ederim cevabınız için ya o kadar çaresizim ki nuk un kauçuk olanı var resim yükleyemedim chico avent dr brown bide medela calma aldım hepsini diliyle ittiriyor hele mama falan gelip az içeri girse biberon emmediği için öğürüyor emziriyorum çaresizlikten var mı yok mu bilemeden kaşıkla o kadar zor kicanım nuk first choice geniş ağzılı modelini kullanıyorum avent wee baby denedim hiç içemedi sevmedi hep ağzından saldı yine nuk un kauçuk ağzını aldım kendinin silikondu kauçuk çok yumuşak meme gibi aynı anti kolik hem de faydası olur mu bilmem ama bir tek bunda içebliyor memeyide hiç reddetmedi emdiği süre boyunca
Eşim onu da yaptı ben o yüzden kafayı yemek üzereyim 5 numaralı beslenme hortumuyla memeyle beraber veriyoruz mamayı nasıl oluyosa mama gelince ağzına açıyo ağzını bi çıkarıyor o emziklerini 2 aylık bebek ne anlıyo bilmiyorum ı kadar yoruldum ki mama vermedim dün kaşıkla bugün turuncu lekeler vardı bezinde allahım alsın nolur biberonlardan biriniCanim emzirme destek sistemi diye bir sey var. Beslenme sondasi ile bebek memeyi emerken kenardan koseden mamayi da iciyir
Gazsancısı mı var bebeğin bilmiyorum ama her bebekte etkisi olur mu ama bir çay kaşığı kimyonu ben bir çay bardağından az sıcak suda bekletip güzelce süzdüm ağzına bir çay kaşığı demlenmiş kimyondan verdim hem pırtlar geldi hem de çok güel uyudu ancak şuan benim bebeği besleme konusunda bi çaresizliğim var biberon almıyor sütüm de öyle aman aman Yok uyumasın diye vermiyorumGaz için rezene anason kimyon papatya karışımı çay içmiştim birgün o gün komple uyudu :) 7 tane papatya koymuştum içine
rica ederim canım keşke faydalı olsak , damaklı olanlardan bizim ki acaba mamayı mı sevmiyor ki bilemedim bend eÇok teşekkür ederim cevabınız için ya o kadar çaresizim ki nuk un kauçuk olanı var resim yükleyemedim chico avent dr brown bide medela calma aldım hepsini diliyle ittiriyor hele mama falan gelip az içeri girse biberon emmediği için öğürüyor emziriyorum çaresizlikten var mı yok mu bilemeden kaşıkla o kadar zor ki
Ahh canim. Gercekten butun yollari tuketmissin. Mamanin tadini sevmiyir demekki senin minik.Eşim onu da yaptı ben o yüzden kafayı yemek üzereyim 5 numaralı beslenme hortumuyla memeyle beraber veriyoruz mamayı nasıl oluyosa mama gelince ağzına açıyo ağzını bi çıkarıyor o emziklerini 2 aylık bebek ne anlıyo bilmiyorum ı kadar yoruldum ki mama vermedim dün kaşıkla bugün turuncu lekeler vardı bezinde allahım alsın nolur biberonlardan birini
canım gazdan çok çektiğim için biliyorum gazı varsa baskı yapıyor içmek istemior gazdan olablir gerçekten zaten aç duramaz acıktıklarında mecbur alıorlar üzülme alır merak etmeGazsancısı mı var bebeğin bilmiyorum ama her bebekte etkisi olur mu ama bir çay kaşığı kimyonu ben bir çay bardağından az sıcak suda bekletip güzelce süzdüm ağzına bir çay kaşığı demlenmiş kimyondan verdim hem pırtlar geldi hem de çok güel uyudu ancak şuan benim bebeği besleme konusunda bi çaresizliğim var biberon almıyor sütüm de öyle aman aman Yok uyumasın diye vermiyorum
kasik biberon denedin mi belki kaşiktan kolay olur.Ah neler deniyorum emzirdim uykuya dalarken alttan veriyorum farkediyor 6 tane biberon 6 çeşit mama aldım ağlıycam artık hatta ağladım bile kaşıkla o kadar zor oluyor ki 2 aylık bebeğe mama vermek tamam vermiştim sütüm artar belki diyorum dün bütün gün emzirdim kaşıkla mama vermedim ilk kez bezinde turuncu lekeler oldu sanırım su kaybetmiş beni emerken ne bir ağlama be bir sinir var öyle emiyor saatlerce uykuya dalamıyor tabi çok gelmeyince çok çaresiz kaldım doktor kaşıkla dene diyor biri emzir artar diyor kafayı yiycem
Biri dese şaşırırım ben dahil herkes denedi evde biberonları 5 çeşit mama aldık aç olduğunda da almıyor ben şaşırdım kaldımrica ederim canım keşke faydalı olsak , damaklı olanlardan bizim ki acaba mamayı mı sevmiyor ki bilemedim bend e
Canim hakliymissinınsallah oyledır canm ya ben de öndeki gec kapanır dıye bılıyorum tamamen kapanmadı ama baya azalmış
Bende simdi sana yazacaktim bakmis bulmussun :) Bir sene de kapaniyor aslinda öndeki.Canim hakliymissin
Arkadaki erken. Ondeki 6-16 ay arasinda kapanirmis.(
Valla medela kaşık biberon var onuda denedim yarın yine deniycem zaten azına mama gelince diliyle atıyor onları ben yutana kadar bekliyorum 60ml mama 45 dakika sürüyor çünkü tutmuyor bekletiyor mamaları bilemedim çok ağladım bugün sütüm artsın diyekasik biberon denedin mi belki kaşiktan kolay olur.
Vallahi bu cocuklar bi alem fazla akilli doguyorlar :)
Lactamil humana çay ne varsa iç suyu çok bol iç inşallah artar o emsin gelmeyince çok kızmıyorsa emsin dursun emdikçe geliyorValla medela kaşık biberon var onuda denedim yarın yine deniycem zaten azına mama gelince diliyle atıyor onları ben yutana kadar bekliyorum 60ml mama 45 dakika sürüyor çünkü tutmuyor bekletiyor mamaları bilemedim çok ağladım bugün sütüm artsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?