2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aglayinca artmiyor :) Sen sakin olacaksin sabirli olacaksin anasin sen ana
Zamanla alacak bak benim ki memeyi tutmuyordu silikon ucla emziriyordum 2 aylik oldu zorla aglaya aglaya denedim sonunda basardim artik memeyi tutuyor.
Ama tutacak sonunda er yada gec dedim hic kendime dert etmedim.
Sende sabredeceksin hergun memeyi emdikten sonra az mama yapip biberonla kasikla deneyeceksin sonunda kazanacaksin merak etme..

Not;Bol bol incir ye bak sutun fiskiracak

M Mutlumelekler aklima birsey daha geldi denedin mi bilmiyorum sütünü sag biberonla ver mamayi yemiyor ya sütünü icerse alisir belki biberona ..

Ay allahım inşallah çok çaresiz kaldım bugün nolacak nasıl besliycem diye burayı takip ediyordum hep bi türlü yazamamıştım burdan herkesim bebeğini tebrik ediyorum isteyen herkese nasip etsin inşallah en güzel zamanda.bir aydır deniyorum denemeye devam tabi aklımı aldı bu kız beynimin yarısı doğumhanede kaldı yarısı da bu biberonla gidecek

M Mutlumelekler aklima birsey daha geldi denedin mi bilmiyorum sütünü sag biberonla ver mamayi yemiyor ya sütünü icerse alisir belki biberona ..
Gündüz sağamıyorum çok bişey çıkmıyo gece en fazla 90-100 iki göğüsten geliyor gündüz artık sağdıklarımla deniyim kıyamıyorum sütlere almadığı için dökülüyor süt de döktüm çok ön yarğı var ağzına deyince beklemiyor sütün tadını almayı allahım inşallah yine deniyim sütle

Sütu sag acken ver biberonla sicak sicak ver yani sagar sagmaz isitma isitmazsan dokmezsinde sonra isitip kasikla yedirirsin zaten cok sagma 30cc bile olsa yeter maksat biberonu denemek ac ya belki alir sonra ustune emzirirsin..
insallah alir canim. Sagol senin bebeginde saglikla buyusun.

Kusura bakma belki yazmışsındır geçmişe bakmadım ama kilo alımı nasıl? Yani eğer kiloda sıkıntı yoksa neden mama vermeye çalışıyorsun, anladığım kadarıyla bunu çok takmışsın ve bebeğini emzirmenin keyfine varamıyorsun, acaba mama verme fikrini kısa Bir süre de olsa bir kenara bırakıp sadece emzirmeye odaklansan üzerindeki baskıdan kurtulsan belki sütün de artar.

aa ever anladım Yok onu denememiştim yarın öyle yapıyım hemen veririm dediğin gibi olmazsa kaşıkla yediririm . Bide bebek çok çok aç olsa ağlamaz mı ya uyur mu rahat gündüz uuumuyor öyle ama akşam 21 de unutabiliyorum çok aç olsa durmaz ama dimi acaba açlığını bilmiyor mu kafam gitti benim

Bugün hiç iş de yapmadım bütün gün uzandım. Belki de dün falan yapmamdan dolayıdır

Emzik de tutturamadık artık onu denemiyorum dediğin gibi yazık valla inşallah çözümlenir bu durumum bende memede uyuyor başka türlü bi yol bulamadık muhtemelen eğer vardiyalı çalışmıyorsanız uyuma saatine evde olursunuz en azımdan gece rahat uyur

Canım merhaba, herkesin bebeği hayırlı olsun. Ben aslında temmuz annesi olacagımı öğrendiğim günden beri topici takip ediyorum ama yazmaya bir türlü fırsat bulamadım. Allah herkesin evlatlarına sağlıklı, hayırlı ömürler versin. Ama süt konusunda çok çabaladıgım için sana yazmak istedim.

Normal doğum yapmama rağmen basta sütüm inmedi ve çok uğraştım bebeğim mama almayı bıraksın sütüm artsın diye. O sırada okuduğum forumlarda tommee tippee diye bir markadan söz edildiğini gördüm. Memeden sonra biberon almayan bebeklerde işe yarıyormus. Ben kendim denemedim medela calma kullanıyorun.

Bir de sütünü arttırmak için birkaç tavsiyem olacak nacizane. Bende işe yaradı inşallah senin de işine yarar. Her 2saatte bir mutlaka sütünü sağ ya da memeyi bebeğin ağzına ver ki çok ihtiyaç var mesajı beynine gitsin. Kaşıkla da olsa mamadan önce kendi sagdıgın sütleri ver yine açsa mama verirsin. Bu 2saat olayı özellikle gece kalkmak çok yorucu ama bir hafta denesen farkı hemen görürsün. Sonra arayı acarsın. Bebeğe gaz olmasın diye rezene çayı demleyip içmiştim bir kupaya bir tatlı kaşığı rezene ve 4karanfil demleyip. O benim sütümü arttırdı. İncir kuru veya yaş ve ceviz, kırmızı et, dereotu ve yulaf da işime yaradı. Yoğurt yulaf ve dereotu karıştırıp yedim yada sütü kaynatıp yulafı pişirip incir ceviz tarçın atıp yedim tatlı gibi. Bir de gittiğim emzirme danışmanı biramayası tablet ve cemenotu kapsül önerdi. Çemenotu bulamadım ama biramayası kapsül alıyorum ara ara. Bir de tabi vitaminlerimi alıyorum. En önemlisi de bol su :)

İnşallah hem bebeğin biberon alır hem de sütün artar. Kendine bebeğine ve sütüne güven :) bu arada yetip yetmediğini anlamasan bile çekip çekmediğini yutma hareketini takip ederek izleyebilirsin.

Hadi hayırlısı :)

Çok da uzun yazmısım, hakkınızı helal edin.

Kizlar Solgarin brewers yeast vitamini var sütü oldukça arttırıyor.ben dün aldım fark oldu sütüm de

Ya valla cildiracam bütün gün kucakta gezek istiyor yere koyinca 30 saniye sonra çığlık atıyor ağlıyor uymuyor ben ne yapcam sinirden ağladım o ağlıyor ben Ağlıyorum

Bugün 2.ayimizi doldurduk.yarin 2.ay asımız var.asi öncesi ateş düşürücü veripte mi gittiniz yoksa asi sonrası mi verdiniz.

Ayrica rotavirus aşısını eczaneden önceden ısmarlamak mi gerekiyor yoksa yarın eczaneden alıp geçebilir miyiz saglik ocağına

Çok teşekkür ediyorum yazın için medela calma var onu bile almadı tomee dediğinizi bilmiyordum ona da bakıyım 2 saatte bir sağınca çok bişey çıkmaz benden 20-30 moralim bozuluyor görünce bi onu denemedim gündüz zaten hep ağzında oluyor ama gece 2 saatte bir hiç denememiştim 2 ay oldu artar inşallah bundan sonra .sütüm olur diye normal Doğum yaptım inşallah herkesin sütleri çok çok gelsin allahım

Kızlar saat sabah 4:30dan beri bebekle savas veriyorum 3-4 saat ya uyumuştur ya uyumamıstır simdi uyutabildim ne önerirsiniz tek basımayım cinnet gecircem resmen yorgunluktan...
Canım ben her gun ayniyim
En iyi ihtimal 4 den sonra hep ayaktayım tek basina cocuk büyütmek cok zor.eşim yardimci ama bir yere kadar oluyo.akşama hic halim kalmiyo gercekten

Kizlar Solgarin brewers yeast vitamini var sütü oldukça arttırıyor.ben dün aldım fark oldu sütüm de
Allahım suni sancı vermek için ilaç var da süt için de olmalı ya keşke 3 bardak süt içince 200 ml sütümüz olsaydı bi zararı yoksa alalım o ilaçtan bizde

Merhaba bayanlar bu biberon almayan bebekler için bi önerisi olan var mı mamayı reddediyor bebeğim .emzirince gelir evet ama geleni biliyorsunuz az olunca biberon be mama veremiyorum çok çaresizim
Dr Brown u un geniş agizli biberon u dene beni.ki 5 dakika uğraşıyorum onu alıyor digerlerinden midesi bulanıyor

Maşallah biz de bugün olduk eczaneden hemen temin ediliyor 175 tl di zaten soğuk tutulması gereken bir ilaç o yüzden aşıya gittiğinizde eczaneden alırsınız biz öyle çıktık ağrı kesici falan bişey kullanmadık hepsini yaptılar ateşini kontrol edin dediler 38 olursa calpol verirsin dediler çok şükür olmadı öyle ağlaması da olmadı sadece antalyadayım ben kısa kollu şortlu tulum giydirdim üstünü örtmedim kendimce mantıklı geldi geçmiş olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…