- 4 Kasım 2016
- 162
- 120
- 23
- 40
İnşaşlah birini alacak ama hangisini sanki hiçbirini almıycak diye telaşa kapışıyorum bazen sanki aç kaldı bebeğe bakınca aç mı acaba diye düşünmekten başka bişey düşünemiyorumDr Brown u un geniş agizli biberon u dene beni.ki 5 dakika uğraşıyorum onu alıyor digerlerinden midesi bulanıyor
Cok araştırdım kullanan cok ve yan etkisi yok bebeğe.zaten bira mayası var icindeAllahım suni sancı vermek için ilaç var da süt için de olmalı ya keşke 3 bardak süt içince 200 ml sütümüz olsaydı bi zararı yoksa alalım o ilaçtan bizde
Sagol canim.yarin alalım bizde aşıyı.masallah ateş olmamış.insallah biz de ateşsiz atlatırız.Maşallah biz de bugün olduk eczaneden hemen temin ediliyor 175 tl di zaten soğuk tutulması gereken bir ilaç o yüzden aşıya gittiğinizde eczaneden alırsınız biz öyle çıktık ağrı kesici falan bişey kullanmadık hepsini yaptılar ateşini kontrol edin dediler 38 olursa calpol verirsin dediler çok şükür olmadı öyle ağlaması da olmadı sadece antalyadayım ben kısa kollu şortlu tulum giydirdim üstünü örtmedim kendimce mantıklı geldi geçmiş olsun şimdiden
Sütunle mamayi karisyirsan eşit ölçüde belki tadi anlamaz canımValla medela kaşık biberon var onuda denedim yarın yine deniycem zaten azına mama gelince diliyle atıyor onları ben yutana kadar bekliyorum 60ml mama 45 dakika sürüyor çünkü tutmuyor bekletiyor mamaları bilemedim çok ağladım bugün sütüm artsın diye
İnşallah olmasın kuzuların hiç birinde.Sagol canim.yarin alalım bizde aşıyı.masallah ateş olmamış.insallah biz de ateşsiz atlatırız.
Yok sütü de almıyor biberonla beklemiyor bazen tadına bakmayı bşberona mı gıcık mamaya mı anlamıyorum mamayı zaten kaşıkla da versem ağzına yutmamışsa ittiriyor diliyle bir damlayı yutmasını bekliyorum 45 dak sürüyoSütunle mamayi karisyirsan eşit ölçüde belki tadi anlamaz canım
Ya kiyamam cok zor oylesi bi derdi var belli ki gazı olabilir miYa valla cildiracam bütün gün kucakta gezek istiyor yere koyinca 30 saniye sonra çığlık atıyor ağlıyor uymuyor ben ne yapcam sinirden ağladım o ağlıyor ben Ağlıyorum
Neden bahsediyorsunuz bakamadım ama bıngıldak mıpekı sıızn nasıl hıc kapanmadı mı dogdugundan berı aynımı duruyor yanı bıraz kapanması normalmıdır acaba:/
Benim de öyle canım açık renk kanama oluyor normalmisArkadaşlar 49 günlük oldu oğlum. Kanamam 40ından önce bitmişti. Şimdi farkettim açık renk adet kanaması gibi kan gelmiş. Adet mi yoksa sorun mu var acaba? Şaşırdım
Bizde senin gibiydik canım bez yetişmezdi her bez kaka olurdu yeşil renk te vardı Dr U aradım normal dedi bizimde günde bir oluyor bu ara ama bugün 4 oldu çok şükür di kat ettim karnını çok iyi doyurunca kaka yaptı benim de kafam allak bullak bakicam yarın nasıl olucak korkma sende bağırsakları gelişmeye başladığı için oluyormuş kabızlık olayı hemşirem bugün öyle söylediKızlar bizim normalde dogdugundan beri her bezimiz kakalıdır surekli kaka yapan bir bebek bez yetisiremezdik bayramdan beri bir anda kesildi 2gun kaka yapmadi sonra yapti simdi yine 2gun gecti hala yapmadi bu arada kakamiz gun icinde tamamen yesilde yaptigi olurdu sarida doktora sormustum rengin hicbir onemi yok olabilir normal demisti annem karni agrirsa olur demisti cunku bana bende korkmustum bizim doktor normal dedi ama simdide kaka yapmiyor kac gun yapmamasi normal bide netten gordugum kadariyla 3.aydan itibaren kaka duzeni degisir deniyor ondanmi yapmiyor acaba
ac olan cocuk uyumaz aglar huzursuz olur cok takma kafana sakin ol bak nasil hersey yoluna girecek ne kadar strest o kadar zararaa ever anladım Yok onu denememiştim yarın öyle yapıyım hemen veririm dediğin gibi olmazsa kaşıkla yediririm . Bide bebek çok çok aç olsa ağlamaz mı ya uyur mu rahat gündüz uuumuyor öyle ama akşam 21 de unutabiliyorum çok aç olsa durmaz ama dimi acaba açlığını bilmiyor mu kafam gitti benim
Hic bakmadim uyuyo simdi banyo yaptirdim her gittigimde ebe de doktorda bakiyor hemen bingildagina. Bakinca yazarim sana .pekı sıızn nasıl hıc kapanmadı mı dogdugundan berı aynımı duruyor yanı bıraz kapanması normalmıdır acaba:/
Masallah size .. Ben iki kere bir cay kasiginin ucuyla verdim asidan sonra 6 saat arayla calpolu verebilirsin demisti saglik ocagindaki ebe. Cok huzursuzdu birde atrsi cikar diye korktum az az verdim cok sukur sıkıntısız atlattik..Bugün 2.ayimizi doldurduk.yarin 2.ay asımız var.asi öncesi ateş düşürücü veripte mi gittiniz yoksa asi sonrası mi verdiniz.
Ayrica rotavirus aşısını eczaneden önceden ısmarlamak mi gerekiyor yoksa yarın eczaneden alıp geçebilir miyiz saglik ocağına
Çpk sağol doru diyorsun Sakin olmaya çalışıyorum ama sonra bi anda bişey oluyor aç mı acaba ya açsa o mamayı veremediğim her öğün böyle şeyler kaplıyo içimi ne içtiğini de bilmiyorum benden sağdığımda çok bişey gelmiyo inşallah rabbim doyuruyordur ne diyimac olan cocuk uyumaz aglar huzursuz olur cok takma kafana sakin ol bak nasil hersey yoluna girecek ne kadar strest o kadar zarar
Hic bakmadim uyuyo simdi banyo yaptirdim her gittigimde ebe de doktorda bakiyor hemen bingildagina. Bakinca yazarim sana .
Sadece verem aşısı bir tek aile hekimliğinde oluyor biz de sağlıkocağına gitmişken hepsini orda yaptırdık hastanede bi tek verem aşısı olmuyomuşAşı için sağlık ocağı da aradı bugun hasta diye yaptıranadım , zaten hastanede yaptırıyoruz sağlık ocağı ile bir fark yoktur herhalde aşılar açısından
Canım bizimki şıan yok gibi bişey kafa gelişimini takip edicez dedi doktor büyüdüğü sürece kafası sıkıntı olmuyormuş sağlıkocağıda çok küçük bıngıldağı dedi sorun mu dedim kafası büyüdüğü sürece sorın yok dediler böyle olanlar varmış tabi diğer türlüsüde ama ben onları duymak yada bilmek istemedim rabbimin izniyle sorun olmaz inşBugun 2 aylık olduk doktor kontrolumuzde 4400 kılo cıktı 37 haftalık 2600 dogmustu boyu da 54 cm olmus ama doktor herseyı sınırda dedi oncelerı memeyı almıyordu mama cogunluktaydı smdı mamayı az verıyorum gunde 2 kere gecen aydan berı bır kılo almıs sanırım doktor bıraz daha mama verebılırsın dedi gercekten acmı bırakıyorum acaba 2 aylık bır bebek bır 2 defa 60 cc mama Yetermı? Bır de bırsey farkettım bıngındağı çok genıstı smdı baya azalmış kapanmı az kalmıs bıngıldak kapanması 12 ayda oluyormus sızınkıler nasıl azcık kapanması normalmıkı doktora gostermelımıyim beyın gelısımını etkılermıs:/
Sagol canim.ben kızımda ken aşıdan yarın saat önce yarın kaşık calpol veriyordum hic ateslenmemiyordu.ama tabi 6. Ay açısından itibaren diye hatırlıyorum 8 yıl geçince insan unutuyor.sagol ben de az az vereyim ateşten korkuyor insan.Masallah size .. Ben iki kere bir cay kasiginin ucuyla verdim asidan sonra 6 saat arayla calpolu verebilirsin demisti saglik ocagindaki ebe. Cok huzursuzdu birde atrsi cikar diye korktum az az verdim cok sukur sıkıntısız atlattik..
Rota asisinida 3de yaptiracagim ben 2.ayinda 3 asi var diye yaptirmadim.
Benimde kızım 2730 doğdu 2 aylık oldu 4500 kg 56 cm çok bişey Yok aralarında doktorlar sınırda demedi her bebek çok iri olucak diye bir kaide Yok ben biberon alsa daha çok veririm de kaşıkla uyanık olduğunda gazı olmadığı zamanlarda ancak verebiliyorum mama beni emiyor artık ne kadar aldıysaCanım bizimki şıan yok gibi bişey kafa gelişimini takip edicez dedi doktor büyüdüğü sürece kafası sıkıntı olmuyormuş sağlıkocağıda çok küçük bıngıldağı dedi sorun mu dedim kafası büyüdüğü sürece sorın yok dediler böyle olanlar varmış tabi diğer türlüsüde ama ben onları duymak yada bilmek istemedim rabbimin izniyle sorun olmaz inş
Sağmaktan hiç bişey anlamadım İnan olsun 4 saat beklersem o kadar çıkıyor sanırım benimde az mı çok mu bebek daha mı fazlasını çekiyor bilmiyorum cevaplayamadığım sorularSlm kızlar sütünü sağan var mı benim to planda 90 cc çıkıyo normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?