2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dr Brown u un geniş agizli biberon u dene beni.ki 5 dakika uğraşıyorum onu alıyor digerlerinden midesi bulanıyor
İnşaşlah birini alacak ama hangisini sanki hiçbirini almıycak diye telaşa kapışıyorum bazen sanki aç kaldı bebeğe bakınca aç mı acaba diye düşünmekten başka bişey düşünemiyorum

Sagol canim.yarin alalım bizde aşıyı.masallah ateş olmamış.insallah biz de ateşsiz atlatırız.

Sütunle mamayi karisyirsan eşit ölçüde belki tadi anlamaz canım

Sütunle mamayi karisyirsan eşit ölçüde belki tadi anlamaz canım
Yok sütü de almıyor biberonla beklemiyor bazen tadına bakmayı bşberona mı gıcık mamaya mı anlamıyorum mamayı zaten kaşıkla da versem ağzına yutmamışsa ittiriyor diliyle bir damlayı yutmasını bekliyorum 45 dak sürüyo

Ya valla cildiracam bütün gün kucakta gezek istiyor yere koyinca 30 saniye sonra çığlık atıyor ağlıyor uymuyor ben ne yapcam sinirden ağladım o ağlıyor ben Ağlıyorum
Ya kiyamam cok zor oylesi bi derdi var belli ki gazı olabilir mi

Bizde senin gibiydik canım bez yetişmezdi her bez kaka olurdu yeşil renk te vardı Dr U aradım normal dedi bizimde günde bir oluyor bu ara ama bugün 4 oldu çok şükür di kat ettim karnını çok iyi doyurunca kaka yaptı benim de kafam allak bullak bakicam yarın nasıl olucak korkma sende bağırsakları gelişmeye başladığı için oluyormuş kabızlık olayı hemşirem bugün öyle söyledi

ac olan cocuk uyumaz aglar huzursuz olur cok takma kafana sakin ol bak nasil hersey yoluna girecek ne kadar strest o kadar zarar

pekı sıızn nasıl hıc kapanmadı mı dogdugundan berı aynımı duruyor yanı bıraz kapanması normalmıdır acaba:/
Hic bakmadim uyuyo simdi banyo yaptirdim her gittigimde ebe de doktorda bakiyor hemen bingildagina. Bakinca yazarim sana .

Masallah size .. Ben iki kere bir cay kasiginin ucuyla verdim asidan sonra 6 saat arayla calpolu verebilirsin demisti saglik ocagindaki ebe. Cok huzursuzdu birde atrsi cikar diye korktum az az verdim cok sukur sıkıntısız atlattik..
Rota asisinida 3de yaptiracagim ben 2.ayinda 3 asi var diye yaptirmadim.

Aşı için sağlık ocağı da aradı bugun hasta diye yaptıranadım , zaten hastanede yaptırıyoruz sağlık ocağı ile bir fark yoktur herhalde aşılar açısından

Çpk sağol doru diyorsun Sakin olmaya çalışıyorum ama sonra bi anda bişey oluyor aç mı acaba ya açsa o mamayı veremediğim her öğün böyle şeyler kaplıyo içimi ne içtiğini de bilmiyorum benden sağdığımda çok bişey gelmiyo inşallah rabbim doyuruyordur ne diyim

Aşı için sağlık ocağı da aradı bugun hasta diye yaptıranadım , zaten hastanede yaptırıyoruz sağlık ocağı ile bir fark yoktur herhalde aşılar açısından
Sadece verem aşısı bir tek aile hekimliğinde oluyor biz de sağlıkocağına gitmişken hepsini orda yaptırdık hastanede bi tek verem aşısı olmuyomuş

Canım bizimki şıan yok gibi bişey kafa gelişimini takip edicez dedi doktor büyüdüğü sürece kafası sıkıntı olmuyormuş sağlıkocağıda çok küçük bıngıldağı dedi sorun mu dedim kafası büyüdüğü sürece sorın yok dediler böyle olanlar varmış tabi diğer türlüsüde ama ben onları duymak yada bilmek istemedim rabbimin izniyle sorun olmaz inş

Sagol canim.ben kızımda ken aşıdan yarın saat önce yarın kaşık calpol veriyordum hic ateslenmemiyordu.ama tabi 6. Ay açısından itibaren diye hatırlıyorum 8 yıl geçince insan unutuyor.sagol ben de az az vereyim ateşten korkuyor insan.
Dktorun bize önerdiği rotavirus aşısı 2 ve 5.ayda iki defa yani

Benimde kızım 2730 doğdu 2 aylık oldu 4500 kg 56 cm çok bişey Yok aralarında doktorlar sınırda demedi her bebek çok iri olucak diye bir kaide Yok ben biberon alsa daha çok veririm de kaşıkla uyanık olduğunda gazı olmadığı zamanlarda ancak verebiliyorum mama beni emiyor artık ne kadar aldıysa

Ben bu süt
Slm kızlar sütünü sağan var mı benim to planda 90 cc çıkıyo normal mi sizce
Sağmaktan hiç bişey anlamadım İnan olsun 4 saat beklersem o kadar çıkıyor sanırım benimde az mı çok mu bebek daha mı fazlasını çekiyor bilmiyorum cevaplayamadığım sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…