Benim sağ göğsümden süt çıkmadı 10 cc ya çıktı ya çıkmadı bebek doyuyo mu peki benim sürekli agliyodu doymuyo ek mamaya başladımBen bu süt
Sağmaktan hiç bişey anlamadım İnan olsun 4 saat beklersem o kadar çıkıyor sanırım benimde az mı çok mu bebek daha mı fazlasını çekiyor bilmiyorum cevaplayamadığım sorular
Canim bıngıldak 3 -18ay arası kapanması normal deniyor.ama yeni araştırmalarla dediğin gibi kafa gelişiminde sorun yoksa erken kapanması sorun olarak görülmüyor muş. M Maya_06Canım bizimki şıan yok gibi bişey kafa gelişimini takip edicez dedi doktor büyüdüğü sürece kafası sıkıntı olmuyormuş sağlıkocağıda çok küçük bıngıldağı dedi sorun mu dedim kafası büyüdüğü sürece sorın yok dediler böyle olanlar varmış tabi diğer türlüsüde ama ben onları duymak yada bilmek istemedim rabbimin izniyle sorun olmaz inş
Benim de sağ göğsümden çok az geliyor ve göğüslerimde çok fark oldu boyut olarak ben de ilk aydan beri mama veriyorum ama şuan biberonlarını almıyor çok çaresizim öyle ağlaması olmuyor ama ne kadar eksiğini İnan bilmiyorum ve sürekli emmek istiyorBenim sağ göğsümden süt çıkmadı 10 cc ya çıktı ya çıkmadı bebek doyuyo mu peki benim sürekli agliyodu doymuyo ek mamaya başladım
Bebegin kac aylik canim. Benim bir gogusten 100 cc digerinden 80 cc geliyorSlm kızlar sütünü sağan var mı benim to planda 90 cc çıkıyo normal mi sizce
Benim kullandığım da bu ve farkediyor cidden. Sağma konusunda da miktara takılmamak lazım. Hepimizin öyle çıkıyor sık olduğu için. Ama beyine giden mesaj önemli. Süte ihtiyaç var mesajı gitmiş oluyor sık sık. Gece emzirmeyi bırakınca sütün azaldığını duyuyoruz hep tecrübeli annelerden. Tam tersi de gece emzirince/sagınca artıyor. Bir de imkan varsa hastane tipi pompa kiralamak çok farkediyor. Süt artana kadar bir ay olsa yeter. Allahım hepimize bol bol süt versin, evlatlarımızı rızıklarına kolayca ulastırsın.Allahım suni sancı vermek için ilaç var da süt için de olmalı ya keşke 3 bardak süt içince 200 ml sütümüz olsaydı bi zararı yoksa alalım o ilaçtan bizde
Medelayı alması zor bu arada. Benimki memeyi tutamıyodu basta alıssın diye önce parmağımı Emdirip şırınga verdim sonra medelaya geçti hala onu çekerken memeden çok zorlanıyor. Çok şükür memeyi alıyor, tutabiliyor bebişin. Tersi çok zor insan kendini reddedilmiş hissediyor alakası olmasa da. Geçecek bugünler inşallah. 2ay daha ne ki artar canım sütünün çok bol olduğunu düşün :) ben mama alacak diye çok üzülmüştüm iyice azaldı sütüm. Sonra bigün dedim ne hastalıklar var allah can sağlığı versin, üzülmiycem. O üzülmeme telkinleri sonrası arttı sütüm. Aç olsa memeye saldırısı bile farklı olur biberon almasa bile. Geçecek inşallah bu sıkıntı da.Çok teşekkür ediyorum yazın için medela calma var onu bile almadı tomee dediğinizi bilmiyordum ona da bakıyım 2 saatte bir sağınca çok bişey çıkmaz benden 20-30 moralim bozuluyor görünce bi onu denemedim gündüz zaten hep ağzında oluyor ama gece 2 saatte bir hiç denememiştim 2 ay oldu artar inşallah bundan sonra .sütüm olur diye normal Doğum yaptım inşallah herkesin sütleri çok çok gelsin allahım
Insallah canım ya 3.gun bugun hala yapmadıBizde senin gibiydik canım bez yetişmezdi her bez kaka olurdu yeşil renk te vardı Dr U aradım normal dedi bizimde günde bir oluyor bu ara ama bugün 4 oldu çok şükür di kat ettim karnını çok iyi doyurunca kaka yaptı benim de kafam allak bullak bakicam yarın nasıl olucak korkma sende bağırsakları gelişmeye başladığı için oluyormuş kabızlık olayı hemşirem bugün öyle söyledi
Pazartesi sağlık ocagına gidicem bende rotavirus icin geliceksiniz doktor asiyi yazicak gidip alip getiriceksinoz yapicaz dedi ebe banaBugün 2.ayimizi doldurduk.yarin 2.ay asımız var.asi öncesi ateş düşürücü veripte mi gittiniz yoksa asi sonrası mi verdiniz.
Ayrica rotavirus aşısını eczaneden önceden ısmarlamak mi gerekiyor yoksa yarın eczaneden alıp geçebilir miyiz saglik ocağına
Biz direk eczaneden aldık dün doktor falan yazmadı sağlık ocağında yaptılar 175 tl zaten evet aşı da ağıza sıkıyorlar onu ağız yoluyla alınan bir aşıPazartesi sağlık ocagına gidicem bende rotavirus icin geliceksiniz doktor asiyi yazicak gidip alip getiriceksinoz yapicaz dedi ebe bana
sagol canim benim gitmem su an zor gibi acaba ctesi yarim gun acik mi ptt. Esim evde olmadan gidip almam imkansiz o yuzden sordum alan var mi diye bosuna gitmeyeyim zaten zor gidecegim.Al_pi pttden dogum parasini aldim gecen sormustun ya haberin olsun senin dogum daha once idi bir ara git al arkadasim
Oylemi banada oyle dedi neyse sorarim eczane hemen yaninda zatenBiz direk eczaneden aldık dün doktor falan yazmadı sağlık ocağında yaptılar 175 tl zaten evet aşı da ağıza sıkıyorlar onu ağız yoluyla alınan bir aşı
Canım hamilelik falan Yok değil mi.bu birinci ihtimal.yada ağzında pamukçuk oluşmuştur.yada iştahsızlık soğuk algınlığından olabilir.ya da bu aralar çok gazlanmıştır.benim düşüncelerim bunlar.bu ihtimalleri bi gözden geçir istersenGunaydin kizlar, kizim 55 gunluk oldu..sadece anne sutuyle besliyorum..bikac gundur memeyi emmek istemiyor..zarzor savas veriyorum emmesi icin..boyle bir durumla karsilasan var mi?
Benim oğlum 50 günlük bi 10 gün önce aynısı oldu. Evde gezerek yatarak emzirdim sakinleşince verdim düzeldi iki güne. Atak haftasındaydı ama oğlumGunaydin kizlar, kizim 55 gunluk oldu..sadece anne sutuyle besliyorum..bikac gundur memeyi emmek istemiyor..zarzor savas veriyorum emmesi icin..boyle bir durumla karsilasan var mi?
Evet dün yaptırdık hemen sağlıkocağının yanından eczaneden rota virüsü aşısı aldık sadece aşı zamanında almak gerekiyor soğuk muhafaza edilen bi aşı hemşire hazırladı ağzına sıktı bütün 2 aylık aşklarını yaptırdık beraberindeOylemi banada oyle dedi neyse sorarim eczane hemen yaninda zaten
Biz dün yaptırdık verem aşısı zaten sadece sağlık ocağında oluyor özel hastanelerde diğerlerini de yaptırabiliyorsunuz ücretsiz ben hepsini aile hekimliğinde dün yaptırdım rota virüsü aşısı var onu eczaneden alıyorsunuz gittiğinizde size de söylerler 175 tl ağızdan alınan bir aşı ben dün hepsini yaptırdım ateş olmadı çok şükür ağlama da olmadı öyle geçirdik birinci gününüKızlar merhabaa, 2. Aylık olmuş bebişlerin annelerine sorum olucak: yarın aşı gunumuz ve 3. Aşımız var , hepsini bir gunde mi yaptınız? Ya da hangisini önce hangi aşıyı sonra vurdurmk daha mantıklı olur..,hangi aşı ateş yapar? Aşılarımızı biz mi alıyoruz, ya da hangisi alınıyor?
Neden bahsediyorsunuz bakamadım ama bıngıldak mı
evet canım kafa gelısımı normalse sorun olmuyormus bugun 2.ay asımız vardı sabah bıngıldagına da baktı acıklık var yıne dedı bırde dedıgın gıbı kafa gelısımı onemlıCanım bizimki şıan yok gibi bişey kafa gelişimini takip edicez dedi doktor büyüdüğü sürece kafası sıkıntı olmuyormuş sağlıkocağıda çok küçük bıngıldağı dedi sorun mu dedim kafası büyüdüğü sürece sorın yok dediler böyle olanlar varmış tabi diğer türlüsüde ama ben onları duymak yada bilmek istemedim rabbimin izniyle sorun olmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?