2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bız de bugun asılarımızı olduk ınsallah atesı cıkmaz atesı cıkmadan calpol versem mi acaba rota asısını ben yaptırmadm 3.ay yaptrcam ebe smdı daha ıyı olur dedı ama gecti artık

Kizlar merhaba biz sabah asimizi olduk gelisimi güzel dedi hemsire rota asisini yapmadik yanliz onu 3.ayda yaptircam Bu arada antalyada tatildeydik dün döndük hastaydi bebiş antibiyotigi 14güne tamamlicakmışız bizde haberler böyle hepiniz Allah a emanet olun

bız de bugun asılarımızı olduk ınsallah atesı cıkmaz atesı cıkmadan calpol versem mi acaba rota asısını ben yaptırmadm 3.ay yaptrcam ebe smdı daha ıyı olur dedı ama gecti artık
Bende 3.ayda yaptrcam kızımda da öyle yapmıstık sorun olmadı bizde aşı olduk cok huzursuz olursa vercem suan için vermedim canım calpol

Oğluşum hasta öksürmekten sümükten uyuyamıyor çok üzülüyorum aşı da yapılamadı hasta olduğu için

Bence verme bizi tembihlediler 38 i gör öyle ver eğer çıkarsa oda 37.5 ta değil 38 olursa ver dediler bende ara ara baktım 36.8 falan oldu gece de artmadı ben ama üstünü falan örtmedim Bacaklar kollar açık tulum giydirdim ayağında çorap vardı antalyadayım gerçi ama

Bide çok ağlarsa çok çok ağlayıp susmazsa verin dediler öyle bişey de olmadı

sagol canim benim gitmem su an zor gibi acaba ctesi yarim gun acik mi ptt. Esim evde olmadan gidip almam imkansiz o yuzden sordum alan var mi diye bosuna gitmeyeyim zaten zor gidecegim.
Cumt kapali canim bn kizimla gittim sira bile bekledik

Kızlar belim sirtim agriyo arada tutuluyor belim emzirirken volteren kullanilmiyormus napcam bn

Al_pi inci ikinci ay kontrolünde kaç kilo çıktı ben bir haftadır bizim kıza kilo aldiramiyorum ne önerirsin
ctesi gidicem doktora canim 2.ayinda gitmedik. Doktor kilo alimi dusuk diye 15 gun sonra cagirmisti sonra da artik ayda bir gelin dedi oda bucuklu oldu yani 2bucuk ayinda gitmis olacgim.
Mama veriyormusun ben vermiyorum 1 haftadir tartiyorum 4.900 5kilo cikiyor ssnrim bizde cok iyi almiyoruz. Ama ben artik çok sık emziriyorum gunduzleri uyaniksa agzina tikiyorum cani isterse emiyor istemezse zorlamiyorum. Sende dene gunduz bol bol emzir hatta hep emzir ☺

Kızlar belim sirtim agriyo arada tutuluyor belim emzirirken volteren kullanilmiyormus napcam bn
Dikkat et terleme terlersen hemen degis sicak havlu koyarsin oda iyi gelir . Sicak dusta iyi geliyor yapacak bisi yok birde zorlama kendini agir kaldirma emzirirken cok egilme

Kızlar saat sabah 4:30dan beri bebekle savas veriyorum 3-4 saat ya uyumuştur ya uyumamıstır simdi uyutabildim ne önerirsiniz tek basımayım cinnet gecircem resmen yorgunluktan...
Canim bizimde bazen oyle oluyo gazdan olabilir aglamasada kucakta gezdirirken yerine koyunca bacaklarini cekip aglamaya basliyo gaz problemi uyutmuyo bebekleri malesef bi de erkekse daha gazli oluyolar

Arkadaslar bu kangurudan kullanan var mi acilen almam gerek yoksa kucakran inmiyo bizimkisi bi de saadece benim kucaginda duriyo yavrusum belim koptu artik fikri olanlarvyardimci olabilir mi ya da baska oneriniz var mi

Nesi vardı antibiyotik vermişler geçmiş olsun

Arkadaslar bu kangurudan kullanan var mi acilen almam gerek yoksa kucakran inmiyo bizimkisi bi de saadece benim kucaginda duriyo yavrusum belim koptu artik fikri olanlarvyardimci olabilir mi ya da baska oneriniz var miEki Görüntüle 2041762
Bana babasling hediye geldi canım ben çok memnunum e bebekten almış arkadaşım

Gece az emiyor o yüzden galiba sütüm azaldı doğru diyorsun sık sık emzirmek ya da sanırım sagmam gerekiyor bugün daha da az gibi kızım memeyi ağzına alıyor sonra ağlamaya başlıyor çok üzülüyorum. Saol cevabın için Al_pi cim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…