- 31 Ağustos 2017
- 211
- 279
- 23
Ben aldim dün geldi denedim guzel ama bebek cok icine dusuyor cok agzimin icinde umarim kizim icinde durur. Ama ben yenidogan setini almadim yenidogani alirsan yukselir sanirim.Arkadaslar bu kangurudan kullanan var mi acilen almam gerek yoksa kucakran inmiyo bizimkisi bi de saadece benim kucaginda duriyo yavrusum belim koptu artik fikri olanlarvyardimci olabilir mi ya da baska oneriniz var miEki Görüntüle 2041762
Saglikla buyusunlerkızlar merhaba bende temmuz annesiyim ikizlerim var , aranızda ikiz annesi var mi ?
çok zorlanıyorum uyumuyorlar emmiyorlar sağıyorum , uykuları çok düzensiz yarim saat üst üste uyumuyorlar ve kucak hastası olup çıktılar yatağa bıraktığımız gibi basıyorlar çığlığı
uyku yapan damla vs bildiginiz bişey vR mi
kızlar merhaba bende temmuz annesiyim ikizlerim var , aranızda ikiz annesi var mi ?
çok zorlanıyorum uyumuyorlar emmiyorlar sağıyorum , uykuları çok düzensiz yarim saat üst üste uyumuyorlar ve kucak hastası olup çıktılar yatağa bıraktığımız gibi basıyorlar çığlığı
uyku yapan damla vs bildiginiz bişey vR mi
Gittim dün kontorlleri iyi ama grip olmuş işte maalesef sekrol ve zatiden verdi bu ilaçlar çok iyidir de erkendi ya kullanmak için inşallah antibiyotik olmadan geçerGecmis olsun dokt gitmediniz mi
Ben bıngıldağından bahsettim canım erken kapanması ile ilgili bıngıldağı yok denecek kadar azBenimde kızım 2730 doğdu 2 aylık oldu 4500 kg 56 cm çok bişey Yok aralarında doktorlar sınırda demedi her bebek çok iri olucak diye bir kaide Yok ben biberon alsa daha çok veririm de kaşıkla uyanık olduğunda gazı olmadığı zamanlarda ancak verebiliyorum mama beni emiyor artık ne kadar aldıysa
Sanırım yanlış kişiye cevap oldu o konuyla alakalı bilgim Yok ama bi arkadaşıma da demişlerdi sapa sağlam bebe hiç endişelenme takibini yaparlarBen bıngıldağından bahsettim canım erken kapanması ile ilgili bıngıldağı yok denecek kadar az
O saatlerde kalkıyoruz kaka yapması sürüyor baya ıkına ıkına bazen 11 oluyor saat , uyuyakalıyor zaten yoruluyor, birde bu saatlerde işte 3-4 gibi karnını iyice doyurup altını açıyorum ayağımda sallıyorum uyuyunca yatağın üzerine bırakıyorun bir saat falan uyuyor çok şükür gaz veya hasta olunca hepsi tepetaklak tabiKızlaaarrrr gündüz uykusunu nasıl hallediyorsunuz.. benim kız sabah 6:30dan beri uyanık.. toplasan bu saate kadar 2 saat anca uyumustr.. sürekli 5-10 dk lık şekerleme yapıyor.. sürekli oyun istiyor, konuşuyum istiyor.. hala pijamalarla duruyorum.. hiçbirşey yapamıyorum..çocuk emdikce gözleri iyice açılıyor.. enerji patlaması yaşıyoruz.. ana ben bitiyorum..
Cumartesi 10-4 saatleri arasinda acik ptt merkezleri var. Yada hafta ici 7ye kadar acik olanlar. İnternetten sana en yakinini bulabilirsin.sagol canim benim gitmem su an zor gibi acaba ctesi yarim gun acik mi ptt. Esim evde olmadan gidip almam imkansiz o yuzden sordum alan var mi diye bosuna gitmeyeyim zaten zor gidecegim.
Şuan ayAğımda sallıyorum, tekmeliyor beni, gülücükler atıyor.. ben yoruldum, bittim, o minicik bedeniyle yorulmadı.. gece uykumuz çok güzel kesintisiz uyuyor, gazımız yok, altımız temiz, karnı tok ama uyumuyor.ana kucagına alıyorum sürekli evi inceliyor.. .gündüzlerrr hep böyleee... dört gözle yürütece oturacağı zamanı bekliyorum.. o zaman rahatlarım herhalde..O saatlerde kalkıyoruz kaka yapması sürüyor baya ıkına ıkına bazen 11 oluyor saat , uyuyakalıyor zaten yoruluyor, birde bu saatlerde işte 3-4 gibi karnını iyice doyurup altını açıyorum ayağımda sallıyorum uyuyunca yatağın üzerine bırakıyorun bir saat falan uyuyor çok şükür gaz veya hasta olunca hepsi tepetaklak tabi
Benimki ustume birkac gunde bir kaka fiskirtir,annemin ahini aldim sanirim:)Bizimde öyle bez yetismiyor vallahi her bez kakali bir kac gundur az yapti kakayi korktum birden kesilince ama iki gundur geri eski duzeninr döndü bizimki belki seninde döner.
Birde degisiyorum ardindan yapiyor sabahlari özellikle kalkip kusmasinin ardindan ustunu degis altini degis kan ter icinde kaliyorum :)
Gece uyuyorsa daha ne istersin çocuktan :) sürekli uyumaz ki bunlar çok meraklılar öğrenmeye açlar resmen bizimki de gece yarısı üçte uykusu bitince evi inceliyor saatlerce saat 6 oluyor valla daha uyumuyorŞuan ayAğımda sallıyorum, tekmeliyor beni, gülücükler atıyor.. ben yoruldum, bittim, o minicik bedeniyle yorulmadı.. gece uykumuz çok güzel kesintisiz uyuyor, gazımız yok, altımız temiz, karnı tok ama uyumuyor.ana kucagına alıyorum sürekli evi inceliyor.. .gündüzlerrr hep böyleee... dört gözle yürütece oturacağı zamanı bekliyorum.. o zaman rahatlarım herhalde..
Canim sakin ol.Derdini anlamaya calis.Buyuk ihtimal gaz sancisidir.Kucaginda tasi,pispisla,yastigin ustune ters cevir yatir ayaklar asagida kalsin sirta masaj yap.Ben annemlere geldim.Annem beni birakip disari cikmasi gerekiyordu.Senin basina gelen bana oldu.Aglamayan bebek deli gibi agladi.Dua oku sende.Onu susturmasa bile sana guc olur.Gazi varmis.Yirtinircasina agladi,sonra cikardi.Uyutuyorum 15 dk sonra uyaniyor.14 gibi kundaklamistim arada kalkti biberon verdik yine uyudu.Bu kundak mucize gibi bir sey.Kızlar saat sabah 4:30dan beri bebekle savas veriyorum 3-4 saat ya uyumuştur ya uyumamıstır simdi uyutabildim ne önerirsiniz tek basımayım cinnet gecircem resmen yorgunluktan...
Benimki temiz bez sevenlerden kaka yapti kalmasin altinda diyorum degisiyorum ya bezi takiyorum yada takarken yine yapiyor o kucucuk popodan bu kadar kaka nerden cikiyor :))Benimki ustume birkac gunde bir kaka fiskirtir,annemin ahini aldim sanirim:)
Sagol canim bakayimCumartesi 10-4 saatleri arasinda acik ptt merkezleri var. Yada hafta ici 7ye kadar acik olanlar. İnternetten sana en yakinini bulabilirsin.
Ah canim siz kiyafet mi giyiyorsunuz evdeKızlaaarrrr gündüz uykusunu nasıl hallediyorsunuz.. benim kız sabah 6:30dan beri uyanık.. toplasan bu saate kadar 2 saat anca uyumustr.. sürekli 5-10 dk lık şekerleme yapıyor.. sürekli oyun istiyor, konuşuyum istiyor.. hala pijamalarla duruyorum.. hiçbirşey yapamıyorum..çocuk emdikce gözleri iyice açılıyor.. enerji patlaması yaşıyoruz.. ana ben bitiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?