2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba bende temmuz annesiyim ikizlerim var , aranızda ikiz annesi var mi ?
çok zorlanıyorum uyumuyorlar emmiyorlar sağıyorum , uykuları çok düzensiz yarim saat üst üste uyumuyorlar ve kucak hastası olup çıktılar yatağa bıraktığımız gibi basıyorlar çığlığı
uyku yapan damla vs bildiginiz bişey vR mi

Arkadaslar bu kangurudan kullanan var mi acilen almam gerek yoksa kucakran inmiyo bizimkisi bi de saadece benim kucaginda duriyo yavrusum belim koptu artik fikri olanlarvyardimci olabilir mi ya da baska oneriniz var miEki Görüntüle 2041762
Ben aldim dün geldi denedim guzel ama bebek cok icine dusuyor cok agzimin icinde umarim kizim icinde durur. Ama ben yenidogan setini almadim yenidogani alirsan yukselir sanirim.
Biraz daha buyumesini beklemem lazim o zman rahat kullanirim Simdilik esimin olmadigi zamanlarda acil durumlarda kullanmak icin aldim.

Saglikla buyusunler Melissa81 seher0607 var ikisinede ulasilmiyor :))) Senin gibi bebekleriyle ugrasiyorlar ancak bize vakitleri yok. Allah yardimciniz olsun zor iki tane ama sonrasi guzel ♡

2 aylık aşımızıda yaptırdık aşıdan hemen sonra calpol verdim suanlık bı sıkıntı yok bu gece uyuymam herhalde göz altlarımda morardı iyice kimseye bırakıp dinlenemiyorm kayınvalidem amelıyat oldu eşim grip kayınpederimde ameliyat olacak herkes yatıyor buda benim şansım işte :))

Papatya çayı içebilirsin canım. Geçen bi gün bebeğim o kadar çok uyudu ki yine sarılık filan oldu zannettim. Sonra hatırıma geldi geceden papatya rezene anason karıştırıp demlemiştim 2 bardak içmiştim neden o kadar içtiysem:) çocukcağız bütün gün uyudu. Bir dene bence

Biz de bugün 2.ay aşımızı olduk. Herhangi bir aşı alıp götürmedik. 1 kol 2 bacaktan yaptılar. Bacaktan yapılanlar ateş yapabilirmiş. 37,5 olursa calpol ver dediler bana 1 çay kaşığı. İnşallah olmaz.

Kızlaaarrrr gündüz uykusunu nasıl hallediyorsunuz.. benim kız sabah 6:30dan beri uyanık.. toplasan bu saate kadar 2 saat anca uyumustr.. sürekli 5-10 dk lık şekerleme yapıyor.. sürekli oyun istiyor, konuşuyum istiyor.. hala pijamalarla duruyorum.. hiçbirşey yapamıyorum..çocuk emdikce gözleri iyice açılıyor.. enerji patlaması yaşıyoruz.. ana ben bitiyorum..

Ben bıngıldağından bahsettim canım erken kapanması ile ilgili bıngıldağı yok denecek kadar az

O saatlerde kalkıyoruz kaka yapması sürüyor baya ıkına ıkına bazen 11 oluyor saat , uyuyakalıyor zaten yoruluyor, birde bu saatlerde işte 3-4 gibi karnını iyice doyurup altını açıyorum ayağımda sallıyorum uyuyunca yatağın üzerine bırakıyorun bir saat falan uyuyor çok şükür gaz veya hasta olunca hepsi tepetaklak tabi

sagol canim benim gitmem su an zor gibi acaba ctesi yarim gun acik mi ptt. Esim evde olmadan gidip almam imkansiz o yuzden sordum alan var mi diye bosuna gitmeyeyim zaten zor gidecegim.
Cumartesi 10-4 saatleri arasinda acik ptt merkezleri var. Yada hafta ici 7ye kadar acik olanlar. İnternetten sana en yakinini bulabilirsin.

Şuan ayAğımda sallıyorum, tekmeliyor beni, gülücükler atıyor.. ben yoruldum, bittim, o minicik bedeniyle yorulmadı.. gece uykumuz çok güzel kesintisiz uyuyor, gazımız yok, altımız temiz, karnı tok ama uyumuyor.ana kucagına alıyorum sürekli evi inceliyor.. .gündüzlerrr hep böyleee... dört gözle yürütece oturacağı zamanı bekliyorum.. o zaman rahatlarım herhalde..

Benimki ustume birkac gunde bir kaka fiskirtir,annemin ahini aldim sanirim:)

Gece uyuyorsa daha ne istersin çocuktan :) sürekli uyumaz ki bunlar çok meraklılar öğrenmeye açlar resmen bizimki de gece yarısı üçte uykusu bitince evi inceliyor saatlerce saat 6 oluyor valla daha uyumuyor

Kızlar saat sabah 4:30dan beri bebekle savas veriyorum 3-4 saat ya uyumuştur ya uyumamıstır simdi uyutabildim ne önerirsiniz tek basımayım cinnet gecircem resmen yorgunluktan...
Canim sakin ol.Derdini anlamaya calis.Buyuk ihtimal gaz sancisidir.Kucaginda tasi,pispisla,yastigin ustune ters cevir yatir ayaklar asagida kalsin sirta masaj yap.Ben annemlere geldim.Annem beni birakip disari cikmasi gerekiyordu.Senin basina gelen bana oldu.Aglamayan bebek deli gibi agladi.Dua oku sende.Onu susturmasa bile sana guc olur.Gazi varmis.Yirtinircasina agladi,sonra cikardi.Uyutuyorum 15 dk sonra uyaniyor.14 gibi kundaklamistim arada kalkti biberon verdik yine uyudu.Bu kundak mucize gibi bir sey.

Benimki ustume birkac gunde bir kaka fiskirtir,annemin ahini aldim sanirim:)
Benimki temiz bez sevenlerden kaka yapti kalmasin altinda diyorum degisiyorum ya bezi takiyorum yada takarken yine yapiyor o kucucuk popodan bu kadar kaka nerden cikiyor :))
Gece cok hos oluyor aciyorum altini degismeye güm pat sesin ardindan ay yapma yapma derken alt acmaya bi yapiyor bu sefer babasiyla gulusmeye basliyoruz sanki sabah gibi gece muhabbet edip cocuk seviyoruz :)

Ah canim siz kiyafet mi giyiyorsunuz evde Biz hep uyku modundayiz pijama iyidir candir . Benim cadida hep sekerleme yapiyor bazende guzel uyuyor gunu gunune tutmuyor 2de uyudu 4de kalkti o arada 1 saatte ben uyumusum ne guzel geldi sekerleme yapinca bende hep basinda nobette oluyorum derin uyuyunca dinleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…