Anladım biz tam 3aylık olucaz pazartesi 2.aydada yapılıyor demekki o asıEvet dün yaptırdık hemen sağlıkocağının yanından eczaneden rota virüsü aşısı aldık sadece aşı zamanında almak gerekiyor soğuk muhafaza edilen bi aşı hemşire hazırladı ağzına sıktı bütün 2 aylık aşklarını yaptırdık beraberinde
Pazartesi sağlık ocagına gidicem bende rotavirus icin geliceksiniz doktor asiyi yazicak gidip alip getiriceksinoz yapicaz dedi ebe bana
Biz de eczaneden aldık dr yazmadan.175 tl ikinci doz içind e mi aynı parayı vericez biliyor musunuz.Biz direk eczaneden aldık dün doktor falan yazmadı sağlık ocağında yaptılar 175 tl zaten evet aşı da ağıza sıkıyorlar onu ağız yoluyla alınan bir aşı
Ablası gripti canım gecti bebişede öksürük vardı burun tıkanıklıgı öksürük artınca antalyada götürdüm dr a bronşları daralmış dedi antibiyotik +hava verdiler cigeri düzelmiş Ama yinede 14 güne tamamlıyo de tedaviyiNesi vardı antibiyotik vermişler geçmiş olsun
Ay swn diyince fark ettim benim üstümde de pijama varmış ya ikinci çocukta onun bile farkına varilmiyormus bakKızlaaarrrr gündüz uykusunu nasıl hallediyorsunuz.. benim kız sabah 6:30dan beri uyanık.. toplasan bu saate kadar 2 saat anca uyumustr.. sürekli 5-10 dk lık şekerleme yapıyor.. sürekli oyun istiyor, konuşuyum istiyor.. hala pijamalarla duruyorum.. hiçbirşey yapamıyorum..çocuk emdikce gözleri iyice açılıyor.. enerji patlaması yaşıyoruz.. ana ben bitiyorum..
Aynıyız şuan bize de verecekler galibaAblası gripti canım gecti bebişede öksürük vardı burun tıkanıklıgı öksürük artınca antalyada götürdüm dr a bronşları daralmış dedi antibiyotik +hava verdiler cigeri düzelmiş Ama yinede 14 güne tamamlıyo de tedaviyi
Maşallah bebişe 3. Ay bişey Yok diye biliyorum sadece kontrol olurBiz de eczaneden aldık dr yazmadan.175 tl ikinci doz içind e mi aynı parayı vericez biliyor musunuz.
Bugün aşılarımızı olduk az biraz ateş düşürücü verdim sonrasında.2.ay için dr da gittik.boy ve kilo gelisimi iyiymis.kalca ultrasonu yaptırdık.saglik ocagindan göz muayenesinde yaptırım demişti hemşire ama doktorumuz 3.ayda dedi göz kontrolünü.
İnşallah ilerlemez canım ya burnunu cokca ac serumla Allah korusun ama olacaksa da oluyo işte evde bi cocuk daha var bizim Rabbim ömürlerini versin böyle büyüyeceklerAynıyız şuan bize de verecekler galiba
Onu nerden ögreniyoruz ki 133lira olan degil digerini diyorum ben e devlete baktim ama goremedim biseyAl_pi dogum parasını sormussun.benim daha yatmamış.ama postaneye gitmene gerek yok.edevlet şifren varsa oradan öğrenebiliyorsun canim.
Evet oluyor illaki ama çok erkendi daha rabbim beterinden korusun şifa versin bir an evvel zorlanıyor bebeğimİnşallah ilerlemez canım ya burnunu cokca ac serumla Allah korusun ama olacaksa da oluyo işte evde bi cocuk daha var bizim Rabbim ömürlerini versin böyle büyüyecekler
Canim 133u bilmiyorum.sanirim biz memurlara ı para verilmiyor.diger parayı e devlete gir arama bölümüne doğum yardımı yazınca aile bakanlığı bolumunden çıkıyor.ben öyle yaptim.Onu nerden ögreniyoruz ki 133lira olan degil digerini diyorum ben e devlete baktim ama goremedim bisey
Amin canım inşallahEvet oluyor illaki ama çok erkendi daha rabbim beterinden korusun şifa versin bir an evvel zorlanıyor bebeğim
Kuzum ben de memurum 133 de yattı ziraate, 120 günü doldurma şartın var sadece yeni atandıysan gün dolmamışsa yatmıyor bazı arkadaşlarıma yatmadı çünküCanim 133u bilmiyorum.sanirim biz memurlara ı para verilmiyor.diger parayı e devlete gir arama bölümüne doğum yardımı yazınca aile bakanlığı bolumunden çıkıyor.ben öyle yaptim.
ay denemem lazm acilen yoksa bi yerlerd düşüp bayılacam uykusuzluktanPapatya çayı içebilirsin canım. Geçen bi gün bebeğim o kadar çok uyudu ki yine sarılık filan oldu zannettim. Sonra hatırıma geldi geceden papatya rezene anason karıştırıp demlemiştim 2 bardak içmiştim neden o kadar içtiysem:) çocukcağız bütün gün uyudu. Bir dene bence
Canim ben öğretmenim bildiğim kadarıyla 133 lira süt parası oluyor ve biz öğretmenlere yatmıyor.yeni degil 10 yıllık öğretmenim.Kuzum ben de memurum 133 de yattı ziraate, 120 günü doldurma şartın var sadece yeni atandıysan gün dolmamışsa yatmıyor bazı arkadaşlarıma yatmadı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?