2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar bebegim 40 gunluk oldu. Sling kullanan var mi hangi sling i onerirsiniz. Bebegim surekli kucakta olmak istiyor yerine yatirince agliyor sling almayi dusunuyorum
Bizde bugün 40 günlüğz benkmkide kucakta olmayınca ağlıyor bende almayi düşündüm ama sanki ufak bebekler için geldi yani yeni doğanı falan rahay taşır gibi vazgeçtim zaten 3 aylık olunca etrafa a ilgi başlıyor gerek olmaz diye almadım 7 24 kucaktayiz bizde

3 aya kalmıyor 10 gün sonra etrafı inceleme başlar:) gülenyüz hastası benimki gülengüzlü bir avize ve oyuncak var ikisini görünce asker arkadaşını görmüş gibi seviniyor :)

Kuzum ben de memurum 133 de yattı ziraate, 120 günü doldurma şartın var sadece yeni atandıysan gün dolmamışsa yatmıyor bazı arkadaşlarıma yatmadı çünkü
Canım ben de memurum, şimdi bize hem 133 hem de PTT ye yatan miktar mı yatırılıyor? Bir de bunlar maaşa mı ekleniyor? Yoksa PTT ye mi gitmemiz gerekiyor?

Kuzum ben de memurum 133 de yattı ziraate, 120 günü doldurma şartın var sadece yeni atandıysan gün dolmamışsa yatmıyor bazı arkadaşlarıma yatmadı çünkü
Ziraate 133 lira yatmasi icin nereye basvuruyoruz acaba canim ogretmenim ben de 300 lirayi biliyorum ama bu 133u ilk kez duydum

Ziraate 133 lira yatmasi icin nereye basvuruyoruz acaba canim ogretmenim ben de 300 lirayi biliyorum ama bu 133u ilk kez duydum
Nufusa kayit yaptirinca oda hesabina yatiyor 133 icin bir yere gitmene gerek kalmiyor . Sgk ya kayit yapinca esimin adina bankaya yatti

Kızlar emziren kişilerde kahve tuketmenin bebeğe bir etkisi olur mu yani gaz veya uyumama gibi hiç tecrübe eden var mı? ? Bu yorgunluk ve uykusuzluğun üzerine bütün hücrelerim kahve diye bağırıyor

Kızlar emziren kişilerde kahve tuketmenin bebeğe bir etkisi olur mu yani gaz veya uyumama gibi hiç tecrübe eden var mı? ? Bu yorgunluk ve uykusuzluğun üzerine bütün hücrelerim kahve diye bağırıyor
Bende merak ediyorum hep ama cesaret edip içemedim , sütün sen ne yer içersen o dedi doktor , kahve mi içsin çocuk deyip vazcayıyorum her seferinde

3 aya kalmıyor 10 gün sonra etrafı inceleme başlar:) gülenyüz hastası benimki gülengüzlü bir avize ve oyuncak var ikisini görünce asker arkadaşını görmüş gibi seviniyor :)
Hahahaaa benim kızda öyle avizeye bayılıyor.. bakıp bakıp gülüyor.. artık aralarında nasıl bir bağ varsa çok mutlular.. :))

Herkese merhaba hepiniz uykusuzliktan bahsetmissiniz ben bir ay ailemin yanında kaldım hersey çok güzeldi gaz sancısı dışında pazar geldik ve kızımın uyku olayı mahfoldu gündüz en kötü iki kez 2 saat deliksiz uyur gece de 2 saatte bir emmek için kalkardi sabah 10 a kadar ama kendi evimizde düzen bozuldu tuvalet e bile gidemiyorum ağlıyor sadece emerken kucagimda uyuyor ya da ayağımda sallarken yatağa bıraktığım an gözünü acıyor sanki saatlerce uyumuş gibi bakıyor :) ne yemek yapıyorum ne de evle ilgileniyorum böyle ne zamana kadar sürecek bilmiuorum gezmeyi çok seven kızım dün alışveriş için ciktigimizda gram uyumadi sürekli göğsümde olmak istedi benim vakit bebek bakım odasında geçti anlicaginiz. Ama yine de kizamiyorum öyle güzel bakıyor ki yüzüme herseyin farkında gibi mincikliyorum bende

Kaka olayı sinirimi bozuyor bugun 4 gün yapmadı.. niye böyle oldu bağırsakları anlayamadım başlarda cok iyiydi. Günde 4 ,5 defa değiştiriyordum..yemem içmemlemi ilgili bilmiyorum artık

Arada ic canin cektiyse. Ben arada bir iciyorum. Oyle bir etkisi oldugunu fark etmedim.

Kaka olayı sinirimi bozuyor bugun 4 gün yapmadı.. niye böyle oldu bağırsakları anlayamadım başlarda cok iyiydi. Günde 4 ,5 defa değiştiriyordum..yemem içmemlemi ilgili bilmiyorum artık

Ahh ah bu konuuulara girmeyelimmmmm.... 2 aylık olduk bu problem 1,5 aydır bizde var, hallaaa devm ediyor yapmamaya

turk kahvesiyse ben her gun iciyorum bi sorunumuz yok.

Canım ben de memurum, şimdi bize hem 133 hem de PTT ye yatan miktar mı yatırılıyor? Bir de bunlar maaşa mı ekleniyor? Yoksa PTT ye mi gitmemiz gerekiyor?
Birini ziraatten birini Ptt den alıyoruz. Maaşa eklenmiyor. Ama maaşa eklenen bir çocuk parası var onun için de personel birimine aile yardım formu doldurup veriyorsun 40-50 lira bişey her ay ekleniyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…