MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Yeni ortama girince kucakta olmak istiyorlarsanirim. Biz teabzon yaptik 15 gun bir duzeni vardi hadi denizliye gidelim dedik 2 gun alisma sureci yine aglamalar falan gecti bir duzeni oldu bayramdan sonra evimize geldik yine aglamalar kucaktan inmemeler oldu. Duzenimizi bulmaya basladik yine:) kendimiz bile yeni yerde afalliyoruz bebisleri normal karsilamak lazimHerkese merhaba hepiniz uykusuzliktan bahsetmissiniz ben bir ay ailemin yanında kaldım hersey çok güzeldi gaz sancısı dışında pazar geldik ve kızımın uyku olayı mahfoldu gündüz en kötü iki kez 2 saat deliksiz uyur gece de 2 saatte bir emmek için kalkardi sabah 10 a kadar ama kendi evimizde düzen bozuldu tuvalet e bile gidemiyorum ağlıyor sadece emerken kucagimda uyuyor ya da ayağımda sallarken yatağa bıraktığım an gözünü acıyor sanki saatlerce uyumuş gibi bakıyor :) ne yemek yapıyorum ne de evle ilgileniyorum böyle ne zamana kadar sürecek bilmiuorum gezmeyi çok seven kızım dün alışveriş için ciktigimizda gram uyumadi sürekli göğsümde olmak istedi benim vakit bebek bakım odasında geçti anlicaginiz. Ama yine de kizamiyorum öyle güzel bakıyor ki yüzüme herseyin farkında gibi mincikliyorum bende
Onun için başvuru yapmaya gerek yok Doğum yaptığımız gün sigorta otomatik yatırıyor. E devlete girip arama butonuna EMZİRME yaz hemen çıkıyor işte ziraate şu kadar yattı diyeZiraate 133 lira yatmasi icin nereye basvuruyoruz acaba canim ogretmenim ben de 300 lirayi biliyorum ama bu 133u ilk kez duydum
Uykusu geldigini belli eder aslinda. Artik surekli uyumuyorlar. Biz 2 aylik olduk. Uykusu gelmesi icin yormak lazimmis. Oyun halisina atiyoruz cirpiniyor:) yataginda sesli donence var ona da deliriyor. Spor yapiyoruz deyip saga ceviriyorum sola veriyorum yuz ustu debelendiriyorum. Kucucuk bedeni fazla dayanamiyor ve esnemeye basliyor:)) sonra uyuma sekli degisiyor. Birde aglayinca hemen almiyorum geri uykuya daliyor. Bazen uykusunda aglayabiliyorlar. Bazen de guluyor yavru kuzu.Kızlaaarrrr gündüz uykusunu nasıl hallediyorsunuz.. benim kız sabah 6:30dan beri uyanık.. toplasan bu saate kadar 2 saat anca uyumustr.. sürekli 5-10 dk lık şekerleme yapıyor.. sürekli oyun istiyor, konuşuyum istiyor.. hala pijamalarla duruyorum.. hiçbirşey yapamıyorum..çocuk emdikce gözleri iyice açılıyor.. enerji patlaması yaşıyoruz.. ana ben bitiyorum..
rezene nasıl uyku yapıyorsa kahve de uykusuzluk huzursuzluk yapıyor diye biliyorum , ben kirkliyken günde 3 defa nescafe içerdim hiç uyumazdı çocuklarımKızlar emziren kişilerde kahve tuketmenin bebeğe bir etkisi olur mu yani gaz veya uyumama gibi hiç tecrübe eden var mı? ? Bu yorgunluk ve uykusuzluğun üzerine bütün hücrelerim kahve diye bağırıyor
Evet canimAl_pi solomonbaby cift yönlü mu
Ayy bi benim kizim mi kucagi sevmiyor kucagima alinca ciglik cigliga :))
Anasi gibi fazla ilgiden hoslanmiyor
Ayy bi benim kizim mi kucagi sevmiyor kucagima alinca ciglik cigliga :))
Anasi gibi fazla ilgiden hoslanmiyor
3 temmuzda dogum yaptım oyun halısından anlar mi benimkiler acabaUykusu geldigini belli eder aslinda. Artik surekli uyumuyorlar. Biz 2 aylik olduk. Uykusu gelmesi icin yormak lazimmis. Oyun halisina atiyoruz cirpiniyor:) yataginda sesli donence var ona da deliriyor. Spor yapiyoruz deyip saga ceviriyorum sola veriyorum yuz ustu debelendiriyorum. Kucucuk bedeni fazla dayanamiyor ve esnemeye basliyor:)) sonra uyuma sekli degisiyor. Birde aglayinca hemen almiyorum geri uykuya daliyor. Bazen uykusunda aglayabiliyorlar. Bazen de guluyor yavru kuzu.
masallah :)
maşallah de annesi
Bende 3 temmuzda doğum yaptım anlamaya başladı3 temmuzda dogum yaptım oyun halısından anlar mi benimkiler acaba
bende aynıyım perişan oldum vallahiGunduz uykusunda problemi olan kaldı mı ya,birtek benim kızım mı uyumuyor
Yerine koyunca uyanıyor hemen, ya emerken ya kucakta uyucak illa ki, bıktım artık hiçbirşey yapamıyorum onunla
Bugun inadım tuttu yatagında uyutucam diye cabaladım ...morarana kadar aglıyor ,olmadı yani yine kucagımda... nerde yanlış yapıyorum , nasıl alıştırcam kızlar ben yatagında uyumasını ,boyle olmaz ki, her gun daha da agır geliyor artık ne kol kaldı ne bel...cok yoruluyorum
Ayağına alıştır bence kol çok zor olur ya hakkaten ayakta sıcağıyla bırakıyorsun hele benimkinin altında ince bir yatak ve yastık var sallanırken onlarla birlikte salıyorum yere hiç farketmiyor genelde kendi yatağımda sallıyorum orada bırakıyroumGunduz uykusunda problemi olan kaldı mı ya,birtek benim kızım mı uyumuyor
Yerine koyunca uyanıyor hemen, ya emerken ya kucakta uyucak illa ki, bıktım artık hiçbirşey yapamıyorum onunla
Bugun inadım tuttu yatagında uyutucam diye cabaladım ...morarana kadar aglıyor ,olmadı yani yine kucagımda... nerde yanlış yapıyorum , nasıl alıştırcam kızlar ben yatagında uyumasını ,boyle olmaz ki, her gun daha da agır geliyor artık ne kol kaldı ne bel...cok yoruluyorum
gecmis olsun,biz de olduk. bu da gecti cok şükür.2. Ay aşımızı olduk ilk kez bu kadar agladi kuzum gozlerinden yaslar dokuldutum aşılar damla olsaydi ya
Aynen canım bütün de kucakta uyuyoruz uyusun diye bende bugün indirmicem çünki dün hiç uyumadi o uyuyor ben izliyorum saat 3 oldu 5 gündür Babamız evde yemek yiyemiyor bugunde yiyemicek sanırımYeni ortama girince kucakta olmak istiyorlarsanirim. Biz teabzon yaptik 15 gun bir duzeni vardi hadi denizliye gidelim dedik 2 gun alisma sureci yine aglamalar falan gecti bir duzeni oldu bayramdan sonra evimize geldik yine aglamalar kucaktan inmemeler oldu. Duzenimizi bulmaya basladik yine:) kendimiz bile yeni yerde afalliyoruz bebisleri normal karsilamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?