2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bizde öyleyiz şu an benim kızım gece yarısına kadar yatmiyor stres yapınca inan onlar da stres oluyor sakin kalmaya çalış ben tuvalet e bile gidemiyorum ama madem uyumuyorsun bari birlikte Gülelim diyorum alıyorum kucağıma açıyorum müziği dans ediyoruz hop höp yapıyoruz günlerdir evde yemek yapmıyoruz ben inanıyorum hepsi düzene girecek çok küçükler evimi onunla supurdum ana kucağıni adım adım yanımda taşıdım şu an o kucağimda uyuyor ben mesaj yazıyorum demekki bana ihtiyacı var diyorum. İnan ki sabah bel agrisindqn doğrulamiyorim ama ben bugünleri çok bekledigim için gülerek karsilamaya çalışıyorum. Az sabır canım zaman geçtikçe hersey yoluna girecek inşallah

Al_pi canim postanede çalışan kuzenim demişti bana da .ama dediğin olabilir ben de yatmadı sanıp çıkıyor olabilirim.o zaman ptt yolları göründü bana da

Benim kız çok fena yatagımda sallanmis olsa bile bırakınca hemen acıyor gözünü portuk portuk bakıyor yutmuyor

Sabahtan beri benimkinin anca gönlü oldu da uyudu , emiyor kusuyor gerçi hasta bebişim inşallah çabuk geçer

ninni falan açsan canım dönence gibi bir seler dikkatini dağıtcak

Burda okuyunca Oyun halısını hemen bende kurdum. :)) ben 6aylıktan sonra oynar diye düşünüp dolabından hiç çıkarmamıştım.. müzikli ve ışıklı.. oyuncakları seçemiyor ama ışıklara bakıp bakıp tepindi durdu 45 dk.. bilseydim çok önceden çıkarırdım..bugün ilk defa kuzım 30-45 dk uyudu.. papatya çayı içmiştim acaba onun etkisimi.. ay onun etkisiyse varil varil içerimm :))

hangi markaı aldım canım bende bugun onlara bakıordum karar veremedim piano lu olandan mı
Evet kanz aldim fisher'in ki de var ama gereksiz pahali sirf pembe diye onu alacaktim sonra vazgectim iyiki vazgecmisim cok guzel cikti biraz sesi fazla onuda peceteyle kapadim

Ben coktandir oynatiyorum muzige ayagiyla basiyor tepindikce muzik degisiyor oda onu oyaliyor bana en az 20 dakika kazandiriyor bende o sirada sicak cay kahve iciyorum :))

Hangi oyun halısını aldınız canım

Merhaba arkadaslar bebegim 40 gunluk oldu. Sling kullanan var mi hangi sling i onerirsiniz. Bebegim surekli kucakta olmak istiyor yerine yatirince agliyor sling almayi dusunuyorum
Ben ebebekten babyplus atlas kanguru aldim muthis rahat oglum kolik cok rahat ettik.

Bizim oyun halımız tiny love oğlum cok severdi geçenlerde cıkardım baktım o oynuyor:) kızımı koyamadım çünkü oğlan rahat bırakmıyor bi kaç yatağın üstünde koydum etrafına bakındı

Nufusa kayit yaptirinca oda hesabina yatiyor 133 icin bir yere gitmene gerek kalmiyor . Sgk ya kayit yapinca esimin adina bankaya yatti
Smdi esimin adına bizede yatmısmıdır ozaman nüfusa kayıt yapıldı yani kimlik cıkımca yatıyormu para canım

uyku düzeni oluşturanlar bakabilir mi?
Kızımınkini not alacağım bir süre bakalım..
Her sabah 7.30 da kalkıyoruz.
12 ye kadar kuş uykuları aralıklı.
12-15 arası güzel uyuyor
17.00-20 arası uyuyor
ve 22.00 de gece uykusuna geçiyor
yani uykular arası 2-2,5 saat ( tabi o gün bi yere gidersek herşey değişiyor ) gece de 3 saatte bir kalkıyoruz yarım saat meme gaz alt alma flan
Uyku arası 2-2,5 saat iyi mi ??
İnternette 2-3 aylık Bebek iki uyku arası 1-1.2 saat diyor 16-18 saat uyku diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…