Canim bizde öyleyiz şu an benim kızım gece yarısına kadar yatmiyor stres yapınca inan onlar da stres oluyor sakin kalmaya çalış ben tuvalet e bile gidemiyorum ama madem uyumuyorsun bari birlikte Gülelim diyorum alıyorum kucağıma açıyorum müziği dans ediyoruz hop höp yapıyoruz günlerdir evde yemek yapmıyoruz ben inanıyorum hepsi düzene girecek çok küçükler evimi onunla supurdum ana kucağıni adım adım yanımda taşıdım şu an o kucağimda uyuyor ben mesaj yazıyorum demekki bana ihtiyacı var diyorum. İnan ki sabah bel agrisindqn doğrulamiyorim ama ben bugünleri çok bekledigim için gülerek karsilamaya çalışıyorum. Az sabır canım zaman geçtikçe hersey yoluna girecek inşallahGunduz uykusunda problemi olan kaldı mı ya,birtek benim kızım mı uyumuyor
Yerine koyunca uyanıyor hemen, ya emerken ya kucakta uyucak illa ki, bıktım artık hiçbirşey yapamıyorum onunla
Bugun inadım tuttu yatagında uyutucam diye cabaladım ...morarana kadar aglıyor ,olmadı yani yine kucagımda... nerde yanlış yapıyorum , nasıl alıştırcam kızlar ben yatagında uyumasını ,boyle olmaz ki, her gun daha da agır geliyor artık ne kol kaldı ne bel...cok yoruluyorum
Benim kız çok fena yatagımda sallanmis olsa bile bırakınca hemen acıyor gözünü portuk portuk bakıyor yutmuyorAyağına alıştır bence kol çok zor olur ya hakkaten ayakta sıcağıyla bırakıyorsun hele benimkinin altında ince bir yatak ve yastık var sallanırken onlarla birlikte salıyorum yere hiç farketmiyor genelde kendi yatağımda sallıyorum orada bırakıyroum
Gözün aydın canımHayırlı cumalar herkese. Memlekette son kez kontrole götürdüm oğlumu veeee sarılığı geçmiş. Şükürler olsun doğduğundan beri onun stresi vardı üstümde
Çok şükür canim Allah baska acı vermesin bebislerimizegecmis olsun,biz de olduk. bu da gecti cok şükür.
hangi markaı aldım canım bende bugun onlara bakıordum karar veremedim piano lu olandan mımasallah :)
Muzikli oyun halisi aldim ben sese bakiyor muzige ayaklarini vurdukca vuruyor ama oyuncaklar hala ilgisini cekmiyor.
ninni falan açsan canım dönence gibi bir seler dikkatini dağıtcakGunduz uykusunda problemi olan kaldı mı ya,birtek benim kızım mı uyumuyor
Yerine koyunca uyanıyor hemen, ya emerken ya kucakta uyucak illa ki, bıktım artık hiçbirşey yapamıyorum onunla
Bugun inadım tuttu yatagında uyutucam diye cabaladım ...morarana kadar aglıyor ,olmadı yani yine kucagımda... nerde yanlış yapıyorum , nasıl alıştırcam kızlar ben yatagında uyumasını ,boyle olmaz ki, her gun daha da agır geliyor artık ne kol kaldı ne bel...cok yoruluyorum
Evet kanz aldim fisher'in ki de var ama gereksiz pahali sirf pembe diye onu alacaktim sonra vazgectim iyiki vazgecmisim cok guzel cikti biraz sesi fazla onuda peceteyle kapadimhangi markaı aldım canım bende bugun onlara bakıordum karar veremedim piano lu olandan mı
Ben coktandir oynatiyorum muzige ayagiyla basiyor tepindikce muzik degisiyor oda onu oyaliyor bana en az 20 dakika kazandiriyor bende o sirada sicak cay kahve iciyorum :))Burda okuyunca Oyun halısını hemen bende kurdum. :)) ben 6aylıktan sonra oynar diye düşünüp dolabından hiç çıkarmamıştım.. müzikli ve ışıklı.. oyuncakları seçemiyor ama ışıklara bakıp bakıp tepindi durdu 45 dk.. bilseydim çok önceden çıkarırdım..bugün ilk defa kuzım 30-45 dk uyudu.. papatya çayı içmiştim acaba onun etkisimi.. ay onun etkisiyse varil varil içerimm :))
Hangi oyun halısını aldınız canımUykusu geldigini belli eder aslinda. Artik surekli uyumuyorlar. Biz 2 aylik olduk. Uykusu gelmesi icin yormak lazimmis. Oyun halisina atiyoruz cirpiniyor:) yataginda sesli donence var ona da deliriyor. Spor yapiyoruz deyip saga ceviriyorum sola veriyorum yuz ustu debelendiriyorum. Kucucuk bedeni fazla dayanamiyor ve esnemeye basliyor:)) sonra uyuma sekli degisiyor. Birde aglayinca hemen almiyorum geri uykuya daliyor. Bazen uykusunda aglayabiliyorlar. Bazen de guluyor yavru kuzu.
Ben ebebekten babyplus atlas kanguru aldim muthis rahat oglum kolik cok rahat ettik.Merhaba arkadaslar bebegim 40 gunluk oldu. Sling kullanan var mi hangi sling i onerirsiniz. Bebegim surekli kucakta olmak istiyor yerine yatirince agliyor sling almayi dusunuyorum
Nasıl yapıyorsun sen cnm. Her seferinde fitilmi kullanıyorsunAhh ah bu konuuulara girmeyelimmmmm.... 2 aylık olduk bu problem 1,5 aydır bizde var, hallaaa devm ediyor yapmamaya
Smdi esimin adına bizede yatmısmıdır ozaman nüfusa kayıt yapıldı yani kimlik cıkımca yatıyormu para canımNufusa kayit yaptirinca oda hesabina yatiyor 133 icin bir yere gitmene gerek kalmiyor . Sgk ya kayit yapinca esimin adina bankaya yatti
yatmistir canim o zman ziraat bankasina yatiyor yalniz hesabiniz var mi orada yoksa elden aliyorsunuz sanirimSmdi esimin adına bizede yatmısmıdır ozaman nüfusa kayıt yapıldı yani kimlik cıkımca yatıyormu para canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?