saat basi emme olayini hallettin mi canim sen? uyku duzeni cok iyiymis, bizde gunduz meme sonrasi dalma var, uyku cok az.uyku düzeni oluşturanlar bakabilir mi?
Kızımınkini not alacağım bir süre bakalım..
Her sabah 7.30 da kalkıyoruz.
12 ye kadar kuş uykuları aralıklı.
12-15 arası güzel uyuyor
17.00-20 arası uyuyor
ve 22.00 de gece uykusuna geçiyor
yani uykular arası 2-2,5 saat ( tabi o gün bi yere gidersek herşey değişiyor) gece de 3 saatte bir kalkıyoruz yarım saat meme gaz alt alma flan
Uyku arası 2-2,5 saat iyi mi ??
İnternette 2-3 aylık Bebek iki uyku arası 1-1.2 saat diyor 16-18 saat uyku diyor
Bende arama da öyle birşey çıkmıyor neden acaba?Onun için başvuru yapmaya gerek yok Doğum yaptığımız gün sigorta otomatik yatırıyor. E devlete girip arama butonuna EMZİRME yaz hemen çıkıyor işte ziraate şu kadar yattı diye
Ben içiyorum ama arkasında n hemen bol su içiyorum kahvesiz yapamam bi etkisi yok icsemde gaz var icmesrmdeKızlar emziren kişilerde kahve tuketmenin bebeğe bir etkisi olur mu yani gaz veya uyumama gibi hiç tecrübe eden var mı? ? Bu yorgunluk ve uykusuzluğun üzerine bütün hücrelerim kahve diye bağırıyor
Kesinlikle anlarlar.ben de 11 temmuzda doğuk yaptım.bayağı oynuyo halıda3 temmuzda dogum yaptım oyun halısından anlar mi benimkiler acaba
Canım senin de eşin memur üdu değil mi? Sen çalışıyor muydun? Bu 133 tl sadece esnaflara veriliyo demişler eşime.herkese mi yatıyor yoksa?yatmistir canim o zman ziraat bankasina yatiyor yalniz hesabiniz var mi orada yoksa elden aliyorsunuz sanirim
Sagol canım evet hesabı varyatmistir canim o zman ziraat bankasina yatiyor yalniz hesabiniz var mi orada yoksa elden aliyorsunuz sanirim
Yok canim ozel sektorde calisiyor herkese yatiyor 133 tl. Kim demis ki onu esim sgkya gitti kayit icin orda soylemisler biz bilmiyorduk bile. Belki maasa yatmistir bir daha sorun yada almayan var mi topikte kizlar .Canım senin de eşin memur üdu değil mi? Sen çalışıyor muydun? Bu 133 tl sadece esnaflara veriliyo demişler eşime.herkese mi yatıyor yoksa?
alpicim kulaklarım çınladı bak hemen geldim..Saglikla buyusunlerMelissa81 @seher0607 var ikisinede ulasilmiyor :))) Senin gibi bebekleriyle ugrasiyorlar ancak bize vakitleri yok. Allah yardimciniz olsun zor iki tane ama sonrasi guzel ♡
Ben 4 temmuzda dogum yaptim. Anlamaz olurlar mi? Biz maymun adasi olandan aldik. Vurunca muzik calan maymun var. Vuruyor dinliyor bitince tekrar vuruyor:) cingiragin sesini dinliyor. Kendi kendine ses cikarmaya calisiyor. Cabuk sıkılıyor sadece 15-20 dk oyaliyor3 temmuzda dogum yaptım oyun halısından anlar mi benimkiler acaba
Tinylove maymun adasi olandan aldikHangi oyun halısını aldınız canım
Benimki gece iki kere bazen uc kere kalkiyor. Herkes az diyor ama uyandiramiyorum. Kaldirdigimda da gozu kapali emiyor gaz maz cikarmiyor gece. Gunduz uykularimiz fazla kalmadi. Uyursan yemek yapacagim sonra baba gelince gezmeye cikacagiz dedim o zaman yarim saat uyudu sadece corba yapabildim:) sonra esim geldi oyaladi ana yemegi yaptim. Uyudugunda en az dort saat uyuyor benimki. Erken uyandirmaya calistigimda hic uyanmiyor. 1 saatim uyandirmaya calismakla gidiyor. Bende kendi haine biraktim uyandikca emziriyorum. Doktor kontrolunde kilo alimi iyi cikti. Doktor birak uyusun dedi.uyku düzeni oluşturanlar bakabilir mi?
Kızımınkini not alacağım bir süre bakalım..
Her sabah 7.30 da kalkıyoruz.
12 ye kadar kuş uykuları aralıklı.
12-15 arası güzel uyuyor
17.00-20 arası uyuyor
ve 22.00 de gece uykusuna geçiyor
yani uykular arası 2-2,5 saat ( tabi o gün bi yere gidersek herşey değişiyor) gece de 3 saatte bir kalkıyoruz yarım saat meme gaz alt alma flan
Uyku arası 2-2,5 saat iyi mi ??
İnternette 2-3 aylık Bebek iki uyku arası 1-1.2 saat diyor 16-18 saat uyku diyor
Yok malesef 2 saat uyanıksak 1,5 saati memede , şu an bile uyuyor ağzında meme var yan yana yatıyoruz öyle. Beşiğine flan da koymuyorum , emzirip yatağına koyanlara imreniyorumsaat basi emme olayini hallettin mi canim sen? uyku duzeni cok iyiymis, bizde gunduz meme sonrasi dalma var, uyku cok az.
Aşağıdaki gibi olacak canımBende arama da öyle birşey çıkmıyor neden acaba?
Aynen bırak uyusun gerçekten bebekler akıllı varlıklar, ihtiyaçları varsa bir şekilde belli ediyorlar öyle aç aç saatlerce rahatça uyuyamıyorlar.Benimki gece iki kere bazen uc kere kalkiyor. Herkes az diyor ama uyandiramiyorum. Kaldirdigimda da gozu kapali emiyor gaz maz cikarmiyor gece. Gunduz uykularimiz fazla kalmadi. Uyursan yemek yapacagim sonra baba gelince gezmeye cikacagiz dedim o zaman yarim saat uyudu sadece corba yapabildim:) sonra esim geldi oyaladi ana yemegi yaptim. Uyudugunda en az dort saat uyuyor benimki. Erken uyandirmaya calistigimda hic uyanmiyor. 1 saatim uyandirmaya calismakla gidiyor. Bende kendi haine biraktim uyandikca emziriyorum. Doktor kontrolunde kilo alimi iyi cikti. Doktor birak uyusun dedi.
Bilmiyorum belki bebekle alakalıdır ama gece ile gündüz ayırımını mı anlatmak gerekir ben Doğumdan beri hep akşam odasında uyuttum gece lambası olan sadece hiç ışıklı bi ortamda uyumadı gündüz salonda uyuyor uyanıyor ama akşam mutlaka odasına karanlığa götürüyorum hep böyle oldu konuşmuyorum bile karanlık olunca varsa dinlettiriniz müzik onu açabilirsiniz tercihim sözü olmayan gece altını bile değişeceksem uyandırmadan yine yavaşça değişip yatırıyorum 21 de uyumuş olur bıraksam sabaha kadar uyur ama arada belki bir belki 2 kez beslemek için uyku arasında bişeyler yediriyorum doktorum uyandırmamamı bile söylüyorKizlar gece uykularımız cok kısa.sizlerin de öyle mi.en fazla 2.5 saat .bu gece 1.5 saat sonra hep 1 saat aralıklarla uytandı.gece uzun uyuyan arkadaşlar neler yapıyorsunuz.hsr uyandigindavemiuor sütünde var.aclik değil yani sorun.ama gazi var.uykusuzluk az az uyku sersem oldum artik.
surekli meme isteyen ama emzigi emmeyen bebek icin dr bakkal emziği onerdi bize ve oyalayın cocugu dediYok malesef 2 saat uyanıksak 1,5 saati memede , şu an bile uyuyor ağzında meme var yan yana yatıyoruz öyle. Beşiğine flan da koymuyorum , emzirip yatağına koyanlara imreniyorum
Eskiden Fatoş emzik vardı annem bakkala sormuş almış 2 tane ama onlar da silikon almadı bizim kız, eskiden kauçuktu yumuşacıktı öylesini bulabildin mi canımsurekli meme isteyen ama emzigi emmeyen bebek icin dr bakkal emziği onerdi bize ve oyalayın cocugu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?