2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

saat basi emme olayini hallettin mi canim sen? uyku duzeni cok iyiymis, bizde gunduz meme sonrasi dalma var, uyku cok az.

Kızlar, kız bebeğinde vajinada yapışma yaşayan var mı? Kremle nasıl ne kadar masaj yapılıyor? Bilen biri beni aydınlatsın lütfen!!!!!

Kızlar emziren kişilerde kahve tuketmenin bebeğe bir etkisi olur mu yani gaz veya uyumama gibi hiç tecrübe eden var mı? ? Bu yorgunluk ve uykusuzluğun üzerine bütün hücrelerim kahve diye bağırıyor
Ben içiyorum ama arkasında n hemen bol su içiyorum kahvesiz yapamam bi etkisi yok icsemde gaz var icmesrmde

yatmistir canim o zman ziraat bankasina yatiyor yalniz hesabiniz var mi orada yoksa elden aliyorsunuz sanirim
Canım senin de eşin memur üdu değil mi? Sen çalışıyor muydun? Bu 133 tl sadece esnaflara veriliyo demişler eşime.herkese mi yatıyor yoksa?

Canım senin de eşin memur üdu değil mi? Sen çalışıyor muydun? Bu 133 tl sadece esnaflara veriliyo demişler eşime.herkese mi yatıyor yoksa?
Yok canim ozel sektorde calisiyor herkese yatiyor 133 tl. Kim demis ki onu esim sgkya gitti kayit icin orda soylemisler biz bilmiyorduk bile. Belki maasa yatmistir bir daha sorun yada almayan var mi topikte kizlar .

Saglikla buyusunler Melissa81 @seher0607 var ikisinede ulasilmiyor :))) Senin gibi bebekleriyle ugrasiyorlar ancak bize vakitleri yok. Allah yardimciniz olsun zor iki tane ama sonrasi guzel ♡
alpicim kulaklarım çınladı bak hemen geldim..
bir düzen otutturmak zor tabi iki tane olunca yavaştan öğreniyoruz:)

selam kızlar herkes iyi mi biz 4.ayımıza girdik hamdolsun bebişler iyi tabi kucak olunca birbirlerini az biraz kıskanıyorlar..ikiside kucağı cok seviyor..
mama yiyoruz süt ilaçlardan ötürü bir gitti pir gitti..uyku düzeni gündüzleri aralıklı geceleri maşallah iyi..
biri bitiyor biri başlıyor biraz yorucu geçsede hamdolsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin evlat cok tatlı :)
sizleri cok merak etsemde giremiyorum gündüz iki saat mama vakit araları işler dinlenme derken akşam oluyo biz eşimle hala geceleri nöbet tutuyoruz sanırım 6 aydan sonra bırakırız..
bir kaç defa burun tıkanıklıgından ötürü korku yasadık ondan baslarını bekliyoruz hala..
insallah gruptaki herkes ve bebişleri iyidir..
öpüyorum hepinizi :)

3 temmuzda dogum yaptım oyun halısından anlar mi benimkiler acaba
Ben 4 temmuzda dogum yaptim. Anlamaz olurlar mi? Biz maymun adasi olandan aldik. Vurunca muzik calan maymun var. Vuruyor dinliyor bitince tekrar vuruyor:) cingiragin sesini dinliyor. Kendi kendine ses cikarmaya calisiyor. Cabuk sıkılıyor sadece 15-20 dk oyaliyor

Benimki gece iki kere bazen uc kere kalkiyor. Herkes az diyor ama uyandiramiyorum. Kaldirdigimda da gozu kapali emiyor gaz maz cikarmiyor gece. Gunduz uykularimiz fazla kalmadi. Uyursan yemek yapacagim sonra baba gelince gezmeye cikacagiz dedim o zaman yarim saat uyudu sadece corba yapabildim:) sonra esim geldi oyaladi ana yemegi yaptim. Uyudugunda en az dort saat uyuyor benimki. Erken uyandirmaya calistigimda hic uyanmiyor. 1 saatim uyandirmaya calismakla gidiyor. Bende kendi haine biraktim uyandikca emziriyorum. Doktor kontrolunde kilo alimi iyi cikti. Doktor birak uyusun dedi.

saat basi emme olayini hallettin mi canim sen? uyku duzeni cok iyiymis, bizde gunduz meme sonrasi dalma var, uyku cok az.
Yok malesef 2 saat uyanıksak 1,5 saati memede , şu an bile uyuyor ağzında meme var yan yana yatıyoruz öyle. Beşiğine flan da koymuyorum , emzirip yatağına koyanlara imreniyorum

Aynen bırak uyusun gerçekten bebekler akıllı varlıklar, ihtiyaçları varsa bir şekilde belli ediyorlar öyle aç aç saatlerce rahatça uyuyamıyorlar. İnş düzen oturturuz bakalım, ama dışarı mecbur çıkılıyor hemen bundan etkilenmesi kötü işte

Kizlar gece uykularımız cok kısa.sizlerin de öyle mi.en fazla 2.5 saat .bu gece 1.5 saat sonra hep 1 saat aralıklarla uytandı.gece uzun uyuyan arkadaşlar neler yapıyorsunuz.hsr uyandigindavemiuor sütünde var.aclik değil yani sorun.ama gazi var.uykusuzluk az az uyku sersem oldum artik.

Bilmiyorum belki bebekle alakalıdır ama gece ile gündüz ayırımını mı anlatmak gerekir ben Doğumdan beri hep akşam odasında uyuttum gece lambası olan sadece hiç ışıklı bi ortamda uyumadı gündüz salonda uyuyor uyanıyor ama akşam mutlaka odasına karanlığa götürüyorum hep böyle oldu konuşmuyorum bile karanlık olunca varsa dinlettiriniz müzik onu açabilirsiniz tercihim sözü olmayan gece altını bile değişeceksem uyandırmadan yine yavaşça değişip yatırıyorum 21 de uyumuş olur bıraksam sabaha kadar uyur ama arada belki bir belki 2 kez beslemek için uyku arasında bişeyler yediriyorum doktorum uyandırmamamı bile söylüyor

surekli meme isteyen ama emzigi emmeyen bebek icin dr bakkal emziği onerdi bize ve oyalayın cocugu dedi
Eskiden Fatoş emzik vardı annem bakkala sormuş almış 2 tane ama onlar da silikon almadı bizim kız, eskiden kauçuktu yumuşacıktı öylesini bulabildin mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…