MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Annem gunduz uyuyan cocuk gece uyumaz, gece uyuyan gunduz uyumaz demisti. Benimki gunduz az uyuyor gece uyuyor. Ozel yaptigim bir sey yok. Bastan beri boyle 40tan once gece uc dort kere kalkardi simdi iki kere kalkiyorKizlar gece uykularımız cok kısa.sizlerin de öyle mi.en fazla 2.5 saat .bu gece 1.5 saat sonra hep 1 saat aralıklarla uytandı.gece uzun uyuyan arkadaşlar neler yapıyorsunuz.hsr uyandigindavemiuor sütünde var.aclik değil yani sorun.ama gazi var.uykusuzluk az az uyku sersem oldum artik.
Ne kadarda bir meme emmek istiyor canımsurekli meme isteyen ama emzigi emmeyen bebek icin dr bakkal emziği onerdi bize ve oyalayın cocugu dedi
Masallah canim güzel kilo almış.gunde 30 gramdan hesaplaşan 900 gr iyi diyor dr siz 1 kilo almışsınız. Sağlıkla buyusunlerBugun kontrol gunumuzdu 1 kilo almisiz doktor iyi dedi kalca cikikliginada bakildi onuda atlattik ayda bir kilo iyimi kotumu sizlerin nasil ama dogum kilosuylada alakaliymis kilo alma durumu :-/ Velhasil kelam bir kontrolun daha sonuna gelmis bulunmaktayiz :)
Bizim kızda atak haftasındaydı sanırımBenim oğlum 50 günlük bi 10 gün önce aynısı oldu. Evde gezerek yatarak emzirdim sakinleşince verdim düzeldi iki güne. Atak haftasındaydı ama oğlum
Dün doktora gittik canım pamukçuk değilmiş..normal dedi yapar bu hareketleri dedi doktorAğız içini kontrol et pamukçuk olabilir canım
Gözün aydin canım hersey güzel geçmiş. Evde takip ettiğiniz kilo ile Dr kontrolü uyumlu çıktı mı hani kendimizle birlikte olctigumiz kilo durumu. Ben çok merak ediyorum ilk ay aşısi sonrası beslenme durumu biraz azaldı gibi geldi bana birlikte tartıldik orda da az gibiydi o yüzden merak ettimBugun kontrol gunumuzdu 1 kilo almisiz doktor iyi dedi kalca cikikliginada bakildi onuda atlattik ayda bir kilo iyimi kotumu sizlerin nasil ama dogum kilosuylada alakaliymis kilo alma durumu :-/ Velhasil kelam bir kontrolun daha sonuna gelmis bulunmaktayiz :)
Canım bu sebeple doktora gittik..hiiiç şaşırmadı huy geliştirio dedi adamCanım hamilelik falan Yok değil mi.bu birinci ihtimal.yada ağzında pamukçuk oluşmuştur.yada iştahsızlık soğuk algınlığından olabilir.ya da bu aralar çok gazlanmıştır.benim düşüncelerim bunlar.bu ihtimalleri bi gözden geçir istersen
ayni cikti bizimde azaldi o saatlerce emme memede kalma vs hepsi bitti gitti 5dk en fazla 15 dk emiyor ama kakasi cisi dolu dolu o yuzden beslenmesinde sorun yoktur diye dusunuyorum. Kusmasida yerinde :)Gözün aydin canım hersey güzel geçmiş. Evde takip ettiğiniz kilo ile Dr kontrolü uyumlu çıktı mı hani kendimizle birlikte olctigumiz kilo durumu. Ben çok merak ediyorum ilk ay aşısi sonrası beslenme durumu biraz azaldı gibi geldi bana birlikte tartıldik orda da az gibiydi o yüzden merak ettim
Amin canim saglikli olmalari en buyuk temennimiz zaten.Masallah canim güzel kilo almış.gunde 30 gramdan hesaplaşan 900 gr iyi diyor dr siz 1 kilo almışsınız. Sağlıkla buyusunler
Nereden bakılıyor canımAl_pi dogum parasını sormussun.benim daha yatmamış.ama postaneye gitmene gerek yok.edevlet şifren varsa oradan öğrenebiliyorsun canim.
Bizim kakali bez azaldı canım daha doğrusu eğer memede uzun kalırsa kaka 4 5 kez oluyor ama 5 10 dakka olursa günde 1 kez falan bugün hele hiç keyfi yok kakada yok uyandikca ağlıyor emmek de istemiyor kuzum ama bizim kusmalar azaldı sukür 10 gün sonra aşimiz var o zaman belli olur nasılsaayni cikti bizimde azaldi o saatlerce emme memede kalma vs hepsi bitti gitti 5dk en fazla 15 dk emiyor ama kakasi cisi dolu dolu o yuzden beslenmesinde sorun yoktur diye dusunuyorum. Kusmasida yerinde :)
Evde tartiya devam 1 ay sonra nasil olcak bakalim.
kimlik numaranızı ve e-Devlet şifrenizi yazarak girişinizi tamamlayın. Ardından “e-Hizmetler” ya da “Arama” kısmından “4A/4B İşgöremezlik Ödemesi Görme” hizmetini bulun. Bu işlem Sosyal Güvenlik Kurumu işlemleri arasında yer almaktadır. İşleme tıkladığınızda doğum parası sorgulama sonucunuzu görebilirsiniz. Yine aşağıdaki linke tıklayarak bu sayfaya ulaşabilir, ödemenizin yapılıp yapılmadığını görebilirsiniz.Nereden bakılıyor canım
eczaneye sordum, getirtecekmis.Eskiden Fatoş emzik vardı annem bakkala sormuş almış 2 tane ama onlar da silikon almadı bizim kız, eskiden kauçuktu yumuşacıktı öylesini bulabildin mi canım
saat başı, huzursuzlugu varsa daha da kisa sürelerde emiyor. alıştım artık. :/Ne kadarda bir meme emmek istiyor canım
maşallah ne kadar pozitif bir mesaj :) düşündüm de bende kist ameliyatı 3 başarısız tüp bebek sonucu kavuştum yavrularima , uykusuzluk ve yorgunlukla onlardan şikayet ederken buluyorum kendimiCanim bizde öyleyiz şu an benim kızım gece yarısına kadar yatmiyor stres yapınca inan onlar da stres oluyor sakin kalmaya çalış ben tuvalet e bile gidemiyorum ama madem uyumuyorsun bari birlikte Gülelim diyorum alıyorum kucağıma açıyorum müziği dans ediyoruz hop höp yapıyoruz günlerdir evde yemek yapmıyoruz ben inanıyorum hepsi düzene girecek çok küçükler evimi onunla supurdum ana kucağıni adım adım yanımda taşıdım şu an o kucağimda uyuyor ben mesaj yazıyorum demekki bana ihtiyacı var diyorum. İnan ki sabah bel agrisindqn doğrulamiyorim ama ben bugünleri çok bekledigim için gülerek karsilamaya çalışıyorum. Az sabır canım zaman geçtikçe hersey yoluna girecek inşallah
Ana kucağında titreşim var onu kapatmadığım sürece uyuyor benimkiS salihas ben dogdugu gunden beri gece yatak odasina goturuyorum saat 10bucuk 11 arasi cok nadir 11 bucuga kadar uyanik kaldigi karanlik gece lambasi var sadece emiyor uyuyor hemen uyumazsa ayagima aliyorum biraz salliyorum uyuyor.
Alisti salonda karanlikta olsa uyumuyor kus uykusuna yatiyor kalkiyor. Kac gunden beri gece uykularimiz bizimde azaldi hatta gunduzde.. Gece ilk 3 saat uyuyup sonra 1 er saat arayla uyaniyor gunduzde hep sekerleme yapiyor 1 saat ancak kesintisiz uyudugu oluyor. Insallah duzelir bebek uykuyla buyur :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?