2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Annem gunduz uyuyan cocuk gece uyumaz, gece uyuyan gunduz uyumaz demisti. Benimki gunduz az uyuyor gece uyuyor. Ozel yaptigim bir sey yok. Bastan beri boyle 40tan once gece uc dort kere kalkardi simdi iki kere kalkiyor

S salihas ben dogdugu gunden beri gece yatak odasina goturuyorum saat 10bucuk 11 arasi cok nadir 11 bucuga kadar uyanik kaldigi karanlik gece lambasi var sadece emiyor uyuyor hemen uyumazsa ayagima aliyorum biraz salliyorum uyuyor.
Alisti salonda karanlikta olsa uyumuyor kus uykusuna yatiyor kalkiyor. Kac gunden beri gece uykularimiz bizimde azaldi hatta gunduzde.. Gece ilk 3 saat uyuyup sonra 1 er saat arayla uyaniyor gunduzde hep sekerleme yapiyor 1 saat ancak kesintisiz uyudugu oluyor. Insallah duzelir bebek uykuyla buyur :-/

Bizim de aksam 7 gibi yatirmaya basliyorum ayagimda sallayarak.yatak odama götürüyorum.7.30 gibi uyuyo ama sarktığı da oluyor.en kotu ihtimalle o gibo uyumus oluyor.10 11 arasi ve 01 01.30 gibi bir kere kalkiyor emip hemen yatiyor.sonra 03 de uyaniyor..aslinda uyanmiyor gaz sancisiyla kivraniyor ama bir yandan da uyuyor.gazi cikarmaya calisirken uyku falan kalmiyor.bidaha da uyumuyor.sabahları da 10dk lık kuş uykularimiz var.ana kucaginda sallayarak uyutuyorum.

Bugun kontrol gunumuzdu 1 kilo almisiz doktor iyi dedi kalca cikikliginada bakildi onuda atlattik ayda bir kilo iyimi kotumu sizlerin nasil ama dogum kilosuylada alakaliymis kilo alma durumu :-/ Velhasil kelam bir kontrolun daha sonuna gelmis bulunmaktayiz :)

Masallah canim güzel kilo almış.gunde 30 gramdan hesaplaşan 900 gr iyi diyor dr siz 1 kilo almışsınız. Sağlıkla buyusunler

Gözün aydin canım hersey güzel geçmiş. Evde takip ettiğiniz kilo ile Dr kontrolü uyumlu çıktı mı hani kendimizle birlikte olctigumiz kilo durumu. Ben çok merak ediyorum ilk ay aşısi sonrası beslenme durumu biraz azaldı gibi geldi bana birlikte tartıldik orda da az gibiydi o yüzden merak ettim

Canım bu sebeple doktora gittik..hiiiç şaşırmadı huy geliştirio dedi adam gecesine aldı göğsümü ..bağırmalara filan başladı kızım kucak istio hep..bu arada gitmişken kontrol de olmuş olduk pamukçuğumuz yok şükür..

Meraba anneler..
Kızım durduk yere emmemeye başlamıştı..bu sebeple pamukçuk vs die kontrole gittik ..gitmişken 2aylık konttollerımızide olduk kalça usg..göz kulak vs pamukçuk şükür hiç bişi çıkmadı..kızım huy geliştiriomuş doktor yapar bu hareketleri dedi..4900 gram olmuşuz..gıtmişken rota virüs aşısının ilk dozunuda olduk biz..gaz sancımız vardı sab sımplexi 1ay kullandık etkisi azaldı..biogia ve zinco başladık şimdilik iyi durumu..bizden haberler boyle..

ayni cikti bizimde azaldi o saatlerce emme memede kalma vs hepsi bitti gitti 5dk en fazla 15 dk emiyor ama kakasi cisi dolu dolu o yuzden beslenmesinde sorun yoktur diye dusunuyorum. Kusmasida yerinde :)
Evde tartiya devam 1 ay sonra nasil olcak bakalim.

Masallah canim güzel kilo almış.gunde 30 gramdan hesaplaşan 900 gr iyi diyor dr siz 1 kilo almışsınız. Sağlıkla buyusunler
Amin canim saglikli olmalari en buyuk temennimiz zaten.
Neyse 5 kilo seker oldu benim kizim ☺ Duz hesap gidiyoruz gecen ay 4 kiloydu.

Bizim kakali bez azaldı canım daha doğrusu eğer memede uzun kalırsa kaka 4 5 kez oluyor ama 5 10 dakka olursa günde 1 kez falan bugün hele hiç keyfi yok kakada yok uyandikca ağlıyor emmek de istemiyor kuzum ama bizim kusmalar azaldı sukür 10 gün sonra aşimiz var o zaman belli olur nasılsa

Nereden bakılıyor canım
kimlik numaranızı ve e-Devlet şifrenizi yazarak girişinizi tamamlayın. Ardından “e-Hizmetler” ya da “Arama” kısmından “4A/4B İşgöremezlik Ödemesi Görme” hizmetini bulun. Bu işlem Sosyal Güvenlik Kurumu işlemleri arasında yer almaktadır. İşleme tıkladığınızda doğum parası sorgulama sonucunuzu görebilirsiniz. Yine aşağıdaki linke tıklayarak bu sayfaya ulaşabilir, ödemenizin yapılıp yapılmadığını görebilirsiniz.

Kizlar bunu buldum nette belki işinize yarar

maşallah ne kadar pozitif bir mesaj :) düşündüm de bende kist ameliyatı 3 başarısız tüp bebek sonucu kavuştum yavrularima , uykusuzluk ve yorgunlukla onlardan şikayet ederken buluyorum kendimi
iyi ki varlar ins düzene girer hepimizin bebisleri sağlıklı olurlar benimkiler ikiz belim sırtım koptu kucaktan başka durmuyorlar

Ana kucağında titreşim var onu kapatmadığım sürece uyuyor benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…