Hahah sayende para buldum :) Rapor almisim calisirken rapor parasi var 56 tl emanete alindi diyor bilen varmi emanete alindi ise alabiliyormuyum.kimlik numaranızı ve e-Devlet şifrenizi yazarak girişinizi tamamlayın. Ardından “e-Hizmetler” ya da “Arama” kısmından “4A/4B İşgöremezlik Ödemesi Görme” hizmetini bulun. Bu işlem Sosyal Güvenlik Kurumu işlemleri arasında yer almaktadır. İşleme tıkladığınızda doğum parası sorgulama sonucunuzu görebilirsiniz. Yine aşağıdaki linke tıklayarak bu sayfaya ulaşabilir, ödemenizin yapılıp yapılmadığını görebilirsiniz.
Kizlar bunu buldum nette belki işinize yarar
Nasıl yapıyorsun sen cnm. Her seferinde fitilmi kullanıyorsun
ninni falan açsan canım dönence gibi bir seler dikkatini dağıtcak
Çok erken uyutmaya başlıyorsun bence gerçi benimki de uyuklayıp duruyor sürekli :) sabaha karşı ayılıyor kompleBizim de aksam 7 gibi yatirmaya basliyorum ayagimda sallayarak.yatak odama götürüyorum.7.30 gibi uyuyo ama sarktığı da oluyor.en kotu ihtimalle o gibo uyumus oluyor.10 11 arasi ve 01 01.30 gibi bir kere kalkiyor emip hemen yatiyor.sonra 03 de uyaniyor..aslinda uyanmiyor gaz sancisiyla kivraniyor ama bir yandan da uyuyor.gazi cikarmaya calisirken uyku falan kalmiyor.bidaha da uyumuyor.sabahları da 10dk lık kuş uykularimiz var.ana kucaginda sallayarak uyutuyorum.
Teşekkürler canımkimlik numaranızı ve e-Devlet şifrenizi yazarak girişinizi tamamlayın. Ardından “e-Hizmetler” ya da “Arama” kısmından “4A/4B İşgöremezlik Ödemesi Görme” hizmetini bulun. Bu işlem Sosyal Güvenlik Kurumu işlemleri arasında yer almaktadır. İşleme tıkladığınızda doğum parası sorgulama sonucunuzu görebilirsiniz. Yine aşağıdaki linke tıklayarak bu sayfaya ulaşabilir, ödemenizin yapılıp yapılmadığını görebilirsiniz.
Kizlar bunu buldum nette belki işinize yarar
Canim bizde öyleyiz şu an benim kızım gece yarısına kadar yatmiyor stres yapınca inan onlar da stres oluyor sakin kalmaya çalış ben tuvalet e bile gidemiyorum ama madem uyumuyorsun bari birlikte Gülelim diyorum alıyorum kucağıma açıyorum müziği dans ediyoruz hop höp yapıyoruz günlerdir evde yemek yapmıyoruz ben inanıyorum hepsi düzene girecek çok küçükler evimi onunla supurdum ana kucağıni adım adım yanımda taşıdım şu an o kucağimda uyuyor ben mesaj yazıyorum demekki bana ihtiyacı var diyorum. İnan ki sabah bel agrisindqn doğrulamiyorim ama ben bugünleri çok bekledigim için gülerek karsilamaya çalışıyorum. Az sabır canım zaman geçtikçe hersey yoluna girecek inşallah
Ayağına alıştır bence kol çok zor olur ya hakkaten ayakta sıcağıyla bırakıyorsun hele benimkinin altında ince bir yatak ve yastık var sallanırken onlarla birlikte salıyorum yere hiç farketmiyor genelde kendi yatağımda sallıyorum orada bırakıyroum
Ayağına alıştır bence kol çok zor olur ya hakkaten ayakta sıcağıyla bırakıyorsun hele benimkinin altında ince bir yatak ve yastık var sallanırken onlarla birlikte salıyorum yere hiç farketmiyor genelde kendi yatağımda sallıyorum orada bırakıyroum
bende aynıyım perişan oldum vallahi
1kilo gayet iyi canımBugun kontrol gunumuzdu 1 kilo almisiz doktor iyi dedi kalca cikikliginada bakildi onuda atlattik ayda bir kilo iyimi kotumu sizlerin nasil ama dogum kilosuylada alakaliymis kilo alma durumu :-/ Velhasil kelam bir kontrolun daha sonuna gelmis bulunmaktayiz :)
Ohh hadi gözün aydın. O para ile tatlı kızına bir oyuncak alırsın.Hahah sayende para buldum :) Rapor almisim calisirken rapor parasi var 56 tl emanete alindi diyor bilen varmi emanete alindi ise alabiliyormuyum.
Burda 133 lira emzirme parasi gorunur dedigim ptt disinda ögrenilmiyor canim
Sgk ya Dilekce ile basvurdugunda parayi tekrar yatiriyorlar. Alabilirsin yani. 170 => sgknin cagri merkezi, belki mail yada faksla dilekceyi kabul ederler de gitmek zorunda kalmazsin.Hahah sayende para buldum :) Rapor almisim calisirken rapor parasi var 56 tl emanete alindi diyor bilen varmi emanete alindi ise alabiliyormuyum.
Burda 133 lira emzirme parasi gorunur
Bizde persembe olduk aşımızı bizdede huzursuzluk var inşallah canım gecer merak etme2.ay aşıları huzursuzluk yapti kizimda, her seye agliyor. atesi cikacak mi diye tetikteyiz. sirtina kadar da kaka yaptı ilk kez. insallah a çabucak gecer etkileri.
Burda okuyunca Oyun halısını hemen bende kurdum. :)) ben 6aylıktan sonra oynar diye düşünüp dolabından hiç çıkarmamıştım.. müzikli ve ışıklı.. oyuncakları seçemiyor ama ışıklara bakıp bakıp tepindi durdu 45 dk.. bilseydim çok önceden çıkarırdım..bugün ilk defa kuzım 30-45 dk uyudu.. papatya çayı içmiştim acaba onun etkisimi.. ay onun etkisiyse varil varil içerimm :))
uyku düzeni oluşturanlar bakabilir mi?
Kızımınkini not alacağım bir süre bakalım..
Her sabah 7.30 da kalkıyoruz.
12 ye kadar kuş uykuları aralıklı.
12-15 arası güzel uyuyor
17.00-20 arası uyuyor
ve 22.00 de gece uykusuna geçiyor
yani uykular arası 2-2,5 saat ( tabi o gün bi yere gidersek herşey değişiyor) gece de 3 saatte bir kalkıyoruz yarım saat meme gaz alt alma flan
Uyku arası 2-2,5 saat iyi mi ??
İnternette 2-3 aylık Bebek iki uyku arası 1-1.2 saat diyor 16-18 saat uyku diyor
Kizlar gece uykularımız cok kısa.sizlerin de öyle mi.en fazla 2.5 saat .bu gece 1.5 saat sonra hep 1 saat aralıklarla uytandı.gece uzun uyuyan arkadaşlar neler yapıyorsunuz.hsr uyandigindavemiuor sütünde var.aclik değil yani sorun.ama gazi var.uykusuzluk az az uyku sersem oldum artik.
surekli meme isteyen ama emzigi emmeyen bebek icin dr bakkal emziği onerdi bize ve oyalayın cocugu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?