2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ailemin yanina geldim rahat etmek icin gelmesemiymisim diye dusunuyorum.Benim bebis disari cikinca gece babasiyla beni otturuyordu.Normalde cok uslu aglamayan bir bebis.Burada cok agliyor.Gecen gun fiskirarak kustu.Ilk defa oluyor solugu hastanede aldik.Asiri faz var dedi dr.Yediklerimden,usuttugumuzden ya da ortami yadirgadiysa olurmus.3. su oldugunu biliyorum.Kendini guvende hissetmiyor.Kucagimdan inmiyor.Birlikte uyiyor uyaniyoruz.Yemegimi bile odamizda yaninda yiyorum.Cok yoruldum.Dr saglikli boyle olur diyor.Ara ara kusuyor.Mamayi dr kestirdi.Sut inegi gibi oldum iyice kusuyor emiyor kusuyor emiyor.Kilosu iyi artmis 5680 olmus 52. gunde.Boyle kusarsa kilo alimi olumsuz etkilenir ama

900-1500 gr arasi normalmis canim,gayet iyi.

Bizde 1 ayda 1 kilo almisiz normali bu sanıyorum bizede iyi dediler

2.ay aşıları huzursuzluk yapti kizimda, her seye agliyor. atesi cikacak mi diye tetikteyiz. sirtina kadar da kaka yaptı ilk kez. insallah a çabucak gecer etkileri.
Ayni huzursuzluk bizde de var bide baskalarini yadirgar istemez oldu gulucukler azaldi aglar oldu bugun 2. Gun umarim gecer

Canim o anakucagini ne kadara aldin,kac kiloya kadar tasiyormus?Benimki 9 kiloya kadar tasiyor.Son 3600 kilomuz kaldi.

Kizlar gecen konusulmustu uzun sure olmam diyodum ama adet gordum simdi duzene mi gircek cok erken degil mi yav

Sgk ya Dilekce ile basvurdugunda parayi tekrar yatiriyorlar. Alabilirsin yani. 170 => sgknin cagri merkezi, belki mail yada faksla dilekceyi kabul ederler de gitmek zorunda kalmazsin.
Sagol canim gidince bakayim almazsam o parayi dedigin gibi yaparim.

Merhaba arkadaşlar
Uzamış sarılığı olanlar bana bilgi verebilir mi? tam 2 aylık olduk, bebeğimin gözlerindeki sarılığı geçmemişti. Evimizde de değiliz ailemin yanındayım. Burda devlet hastanesine götürdüm, sarılık değeri 7 çıktı. Anne sütüne bağlı uzamış sarılık olabilir dedi. Doktor sıkıntı değil ama bir ileri seviye testlerin yapılması lazım dedi. Nasıl geçiyor bu sarılık, diğer testlerde neye bakıyorlar. Evimize dönünce yaptıracağım artık nasılsa, daha 1 hafta var.

2.ay aşısı ateş yapmadı çok şükür. Bi ara 37,5 oldu, ıslak bez ve calpol ile düştü. Ama huzursuzluğu devam ediyod. Bugun çok az uyudu, şimdi de zor uyuttum.

Doğum kilomuz 2700dü, yoğunbakımda da kilo vermişti. 15 günlükken 2500 kiloydu minnakım. Çok şükür yetişiyor gibi akranlarına. 5 kg olduk.

Ayni huzursuzluk bizde de var bide baskalarini yadirgar istemez oldu gulucukler azaldi aglar oldu bugun 2. Gun umarim gecer
bu gece biraz başı sicak, 37olmus koltukalti atesimiz. makattan daha düşük olctuk. soyduk falan.. yukselirse fitil verecegiz. ilk ateş deneyimimiz oldugu icin biraz gerginiz.

Bizde persembe olduk aşımızı bizdede huzursuzluk var inşallah canım gecer merak etme
insallah. belki sonraki asilarda daha rahat oluruz da simdi ilk deneyimler biraz zor oluyor. bebislerimiz cok rahatsiz olmadan atlatir insallah 3 gunu

Allah kolaylik versin canım hepimize senin birde ikizmis isin kolay degil tabiki ama tatli yorgunluk :)bende uzun zaman bekledim evlatcima kavuşmak için onların canı saolsun

Canim ben uykusuz anneler diye bi site var orayı takip etmeye başladım orda yöntemler var bende bugün denedim ilk günümüz du başarili geçti sende bi bak istersen önceki günlere göre bugün daha düzenli uyudu tabi sabahki huzursuzlugunu saymazsam

Bende ailemin yanında rahat etmiştim ama kızıma yanlış aliskanliklar kazandirmisim aslında evimize gelince farkettim birincisi sürekli kuçakta ve ayakta uyuma şimdi onları bıraktık ayakta sallamadim iki gündür sadece popoya pispis birde beşiği hafif hafif salladim kızım şükür sorun yapmadı ama ortam değişikliği çok etkiliyor biz geleli 6 gün oldu kızım daha evimize tam anlamıyla alisamadi odada asla yanlız kalmıyor ağlıyor hemen korkak bakışlarla bakıyor bana resmen eşim isten gelene kadar cis tutuyorum aslında en güzeli kendi evinde esinle birlikte bakmak çocukların düzeni şaşıyor kızım hala besigi bile yadirgiyor resmen

Benim annemin rahatsizliklari var canim ne kucagina alabiliyor ne ayakta sallayabiliyor.Babam aksam geliyor erkek kardesimde dokunmaya korkuyor.Yani bebis bakimi sadece bana.Anneme faxladan su istersem,humana cayi istersem falan sesleniyorum.Yine yemegim onume geliyor,camasir utu,etrafi toparlama derdi yok.Sukur.Benim bebis ortami yadirgadi cok zorlandi beni de zorladi.Ist de kv,gorumce,esim cok ilgileniyordu ilk torun tabi.Bebis de nazli,alistigi ilgiyi bulamadi.Burada bizimkilerin 3. torun hevesleri cok kalmamis.En zor donem ilk 3 ay deniyor.3 ayi atlatirsam burada sonrasi daha rahat olur umarim.

Canim o anakucagini ne kadara aldin,kac kiloya kadar tasiyormus?Benimki 9 kiloya kadar tasiyor.Son 3600 kilomuz kaldi.

13 kiloya kadar tasiyor canim zaten 9 aylik bebekler falan uzerinde durmak istemiyormus ana kucaklarinin. Ben ikinci el aldim. 500 tlye. Kumas kismi tamamen yikaniyor. Zaten garip bir piyasasi var hemen satiliyor, isim bitince satmayi dusunuyorum. Aldigimin sifiri yok bir ust modelinin sifiri da 1750--2000 falan.

Çok erken uyutmaya başlıyorsun bence gerçi benimki de uyuklayıp duruyor sürekli :) sabaha karşı ayılıyor komple en tatlı uyku zamanı o da yaw
Gun icinde hic uyumadigi için hemen uyusun istiyorum.artik kendisi de alıştığı için saat 7 olunca ne yapsak durmuyo uyumak istiyo biz de rahat rahat yemek yiyoruz napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…