Bizim de iş güç olayı yönünden süperdi hatta verdigim doğum kilolarimin üstüne kilo almışım annem bu süt yapar şu süt yapar diye sürekli birseyler yaptı yedirdi saolsun kız kardeşim getir götür kızın gazını çıkar olayı hatta sabah kızım erken kalkınca onlar ilgileniyordü ben uyuyodum karnı açikinca uyandiriyorlardi dışarı gezmesine çıkardık annem bakardı falan süperdi eve gelip tek kalınca ilk iki gün boşluğa düştüm resmen bırak ara öğünleri kahvaltımi zor yaptim şimdi kendimi kızıma göre ayarlamaya çalışıyorum gün geçtikçe daha iyiye gidiyoruz şükür eşimde çok destek oluyor saolsun bugün kızım 6 da uyandi babası aldı hemen 8.30 a kadar ilgilendi bende bu arada uyudumBenim annemin rahatsizliklari var canim ne kucagina alabiliyor ne ayakta sallayabiliyor.Babam aksam geliyor erkek kardesimde dokunmaya korkuyor.Yani bebis bakimi sadece bana.Anneme faxladan su istersem,humana cayi istersem falan sesleniyorum.Yine yemegim onume geliyor,camasir utu,etrafi toparlama derdi yok.Sukur.Benim bebis ortami yadirgadi cok zorlandi beni de zorladi.Ist de kv,gorumce,esim cok ilgileniyordu ilk torun tabi.Bebis de nazli,alistigi ilgiyi bulamadi.Burada bizimkilerin 3. torun hevesleri cok kalmamis.En zor donem ilk 3 ay deniyor.3 ayi atlatirsam burada sonrasi daha rahat olur umarim.
Bence hevesleri kalmamis degilde sanki senden korkuyorlar gibiBenim annemin rahatsizliklari var canim ne kucagina alabiliyor ne ayakta sallayabiliyor.Babam aksam geliyor erkek kardesimde dokunmaya korkuyor.Yani bebis bakimi sadece bana.Anneme faxladan su istersem,humana cayi istersem falan sesleniyorum.Yine yemegim onume geliyor,camasir utu,etrafi toparlama derdi yok.Sukur.Benim bebis ortami yadirgadi cok zorlandi beni de zorladi.Ist de kv,gorumce,esim cok ilgileniyordu ilk torun tabi.Bebis de nazli,alistigi ilgiyi bulamadi.Burada bizimkilerin 3. torun hevesleri cok kalmamis.En zor donem ilk 3 ay deniyor.3 ayi atlatirsam burada sonrasi daha rahat olur umarim.
Biz de böyleyiz maalesef gun icinde pek uyumuyo...Günaydın kızlar sanırım herkeste bi uykusuzluk var benim kız da uyumuyo gün boyu uyutuyorum bi dakka sürmeden geri uyaniyo gün boyu böyle benim gibi olan var mı
Cok iyi yapmissin seninkine bakmistim pahali gelmisti serina almistim.Ikinci el arastirdim ama bulamadim.Fiyat da iyi.Gule gule kullanin :)13 kiloya kadar tasiyor canim zaten 9 aylik bebekler falan uzerinde durmak istemiyormus ana kucaklarinin. Ben ikinci el aldim. 500 tlye. Kumas kismi tamamen yikaniyor. Zaten garip bir piyasasi var hemen satiliyor, isim bitince satmayi dusunuyorum. Aldigimin sifiri yok bir ust modelinin sifiri da 1750--2000 falan.
Seninki supermis ya :)Evde esim cok yardimci oluyordu.Ben kilo alirken adamcagiz zayifladi.O dinlensin diye geldim zaten.Benimki ayni yorgunluk.Kollar tutmuyor artik.Sling aldim onda da durmadi.Kollara kuvvet artikBizim de iş güç olayı yönünden süperdi hatta verdigim doğum kilolarimin üstüne kilo almışım annem bu süt yapar şu süt yapar diye sürekli birseyler yaptı yedirdi saolsun kız kardeşim getir götür kızın gazını çıkar olayı hatta sabah kızım erken kalkınca onlar ilgileniyordü ben uyuyodum karnı açikinca uyandiriyorlardi dışarı gezmesine çıkardık annem bakardı falan süperdi eve gelip tek kalınca ilk iki gün boşluğa düştüm resmen bırak ara öğünleri kahvaltımi zor yaptim şimdi kendimi kızıma göre ayarlamaya çalışıyorum gün geçtikçe daha iyiye gidiyoruz şükür eşimde çok destek oluyor saolsun bugün kızım 6 da uyandi babası aldı hemen 8.30 a kadar ilgilendi bende bu arada uyudum
Kiz oradan nasil tahlil yaptin oyle:)Ilk baslarda vardi o durumda oglum ilgi delisi.Biri ilgilenince cok mutlu oluyor.Gulucuk attigi kisilere ailedense sevsinler hic karismiyorum.Anneme vermeye cekiniyorum elleri pek tutmuyor,Allah korusun dusurur diye korkum var.Bence hevesleri kalmamis degilde sanki senden korkuyorlar gibiYalnis dusunuyorda olabilirim ama sen sanirim bebeginle tek olmak sadece sen ilgilenmek istiyorsun buda ailene yansiyor onlarda cok alamiyorlar senden
Yoksa inanki ev cocuk dolu olsa yeni dogmus bebege kimse hayir diyemez :)
Bende kimseye vermek istemiyorum ama ayip olur diye veriyorum :)) Bide nasil kiyayim ölüp bitiyor halalar almayin dersem çok üzülürler. Ama kim alsa kucagina icim gidiyo bende soyle bi cozum buldum kucagina verceksem altindaki ince minderiyle veriyorum koluna bacagina zara gelemyeceginden emin oluyorumKiz oradan nasil tahlil yaptin oyle:)Ilk baslarda vardi o durumda oglum ilgi delisi.Biri ilgilenince cok mutlu oluyor.Gulucuk attigi kisilere ailedense sevsinler hic karismiyorum.Anneme vermeye cekiniyorum elleri pek tutmuyor,Allah korusun dusurur diye korkum var.
Baba sling (Halkalı sling) kullanan var mı? Memnun musunuz? Evde takıp iş yapabiliyor musunuz?
Wrap sling kullanan varsa tecrübe sini paylaşırsa sevinirim
En az 4 aylikken kullaniliyor diye biliyorum kanguruyu.Slingi kullanamadik biz.Oglum sevmedi ya da ben beceremedim,cocuk bir yere toplandi ve agladi.Kanguru tavsiyesi ya da arastiran var mi? 2,5 ayligiz hemen kullansam super olur uzun sureli takmam ama tasinma isleri var o ara cok lazim olacak
Solomombabydan aldim yenidogan aparati alirsan rahat kullanirsin ben acil durumlar icin erken aldim simdi kucuk oldugu icin cok icine dusuyor altina kucuk bir battaniyeyle destekleyince guzel oluyor arastir instagramin varsa bak ordan.Kanguru tavsiyesi ya da arastiran var mi? 2,5 ayligiz hemen kullansam super olur uzun sureli takmam ama tasinma isleri var o ara cok lazim olacak
Bende öyle biliyordum en az 4 aylik ve 7 kilo diyordu. Arastirdim yenidogan aparatiyla dogumdan sonrada kullaniliyor acil durumlarda 4 aydan oncede kullanilir ama uzun sure kullanmam yinede ben 4 ay bi dolsun. Sling almadim severmi bilemedim kanguruyu direk aldim ama benimki kucak sevmiyor o yuzden kangurudada cok duracagini sanmiyorumEn az 4 aylikken kullaniliyor diye biliyorum kanguruyu.Slingi kullanamadik biz.Oglum sevmedi ya da ben beceremedim,cocuk bir yere toplandi ve agladi.
Ben baba sling kullanıyorum canım bugün pazara gittik kardeşimle taktım slinge o uyudu ben gezdim valla bence çok rahatBaba sling (Halkalı sling) kullanan var mı? Memnun musunuz? Evde takıp iş yapabiliyor musunuz?
Wrap sling kullanan varsa tecrübe sini paylaşırsa sevinirim
Emzirme kolaylığı da sağlıyor muBen baba sling kullanıyorum canım bugün pazara gittik kardeşimle taktım slinge o uyudu ben gezdim valla bence çok rahat
Gece de baya huzursuzdu iki gecedir aşıdan oldugu belli öyle yapmazdı hiç ama bunlar gelip gecici seyler Rabbim uzun ömürler saglık versin kuzularımızainsallah. belki sonraki asilarda daha rahat oluruz da simdi ilk deneyimler biraz zor oluyor. bebislerimiz cok rahatsiz olmadan atlatir insallah 3 gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?