- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Bizim uzamış sarilik vardı. 2 gün önce gittiğimizde dr gözlerdeki de kaybolmuş kan aldırıp delmeyelim yine çocuğu dedi.zaten delik dedik oldu kac kere kuzum.hayirdirSling almadım ama o mantıkta upuzun ve biraz esnek bir kumaş ile sarıyorum bebeği. 10-15 dk sonra uyuyor. Kucakta taşımaktan yorulduğumda veya uyutamadığımda kullanıyorum.
Uzamış sarılığı olan kimse yok herhalde :/
Merhaba bebegim 56 günlük 1. Ayında uzamış sarılığı icin tahlil yapıldı 6 buçuktu değeri doktorumuz emzir bol bol geçecek dedi 19 unda doktor muayenemiz var merak ediyorum ben de ama gözlerinden kayboldu bizim de sanki sizin kaçtı değeriniz? geçer hayirlisiyla Allah daha büyük dert vermesinSling almadım ama o mantıkta upuzun ve biraz esnek bir kumaş ile sarıyorum bebeği. 10-15 dk sonra uyuyor. Kucakta taşımaktan yorulduğumda veya uyutamadığımda kullanıyorum.
Uzamış sarılığı olan kimse yok herhalde :/
Canım ben kapalıyım zaten kıyafetim uygun olmuyor onunla emzirmeye o yüzden denemedimEmzirme kolaylığı da sağlıyor mu
En az 4 aylikken kullaniliyor diye biliyorum kanguruyu.Slingi kullanamadik biz.Oglum sevmedi ya da ben beceremedim,cocuk bir yere toplandi ve agladi.
Solomombabydan aldim yenidogan aparati alirsan rahat kullanirsin ben acil durumlar icin erken aldim simdi kucuk oldugu icin cok icine dusuyor altina kucuk bir battaniyeyle destekleyince guzel oluyor arastir instagramin varsa bak ordan.
Ilk taktigimda kotuymus gibi geldi ikincide daha rahat oldu rahatlik acisindan cok rahat beli sirti destekliyor birde.
Bende öyle biliyordum en az 4 aylik ve 7 kilo diyordu. Arastirdim yenidogan aparatiyla dogumdan sonrada kullaniliyor acil durumlarda 4 aydan oncede kullanilir ama uzun sure kullanmam yinede ben 4 ay bi dolsun. Sling almadim severmi bilemedim kanguruyu direk aldim ama benimki kucak sevmiyor o yuzden kangurudada cok duracagini sanmiyorumYoksa ne kadar rahat anlatamam
Ben yorumda okudum minik bir battaniye ile destekleseniz yeterli yazmislardi zaten uzun uzun tasimayacagim belki aşiya giderken belki market alisverisi sirasinda ondanda bisi olacagini sanmiyorum.Evet biliyorum 4 ayliktan once kullanilmadigini,bir tek gecenlerde e bebekten aldim demisti bir arkadas ona baktim o kullaniliyormus galiba dogumdan itibaren..surda kaldi 1,5 ay yenidogan aparati alayim mi almayayim mi kararsizim ama az da degil tabi o sure
Ben de kapalıyım, evde bi elimle emzirip bi elimle ufak tefek işlerimi yapabilir miyim acaba diye almayı düşündüm. Bebişim hem kucakçı hem memeciCanım ben kapalıyım zaten kıyafetim uygun olmuyor onunla emzirmeye o yüzden denemedim
Ben yorumda okudum minik bir battaniye ile destekleseniz yeterli yazmislardi zaten uzun uzun tasimayacagim belki aşiya giderken belki market alisverisi sirasinda ondanda bisi olacagini sanmiyorum.
He birde elinle destekleyebiliyorsun agirlik kanguruda ama ayaklarini kucakta tasiyomus gibi kaldirabiliyorsun zaten 4.aydan kullanilmamasinin nedeni de bacaklar ayrik olmasin diye
Bebege kim bakacak sen okula baslayinca :-/ off ne zor esin icin.senin icin benim esim 15 gunlugune gidecek simdiden strest basti Allah yardimcin olsun. Valla ben cok arastirdim aklima o yatti aldim gitti :)Kalcasi dizinden asagida olmasi gerekiyormus,sling icin yaziyorlwrdi o mantik da kanguru icin de oyledir.ay ne zor karar vermek markalar arasinda da:)bana senin gibi su aralar lazim tasinirken falan tekim evde bir de annem gitti,oyle olunca surekli kucak da zor oluyor.ama kanguruyu alirsam esim surekli tasimak ister gerci o da yurtdisina calismaya gidecek 2 ayda bir gelecek o zamana cocuk buyur zaten
Kucak sevmemesi ne kadar ilginc geliyor anlatamam.Kollardan sonra dizlerde agrimaya basladi benim.Aslinda kusmasi var diyorsun kucakta dik pozisyonda agrisi da azaliyor,neden sevmiyor acaba?Bende öyle biliyordum en az 4 aylik ve 7 kilo diyordu. Arastirdim yenidogan aparatiyla dogumdan sonrada kullaniliyor acil durumlarda 4 aydan oncede kullanilir ama uzun sure kullanmam yinede ben 4 ay bi dolsun. Sling almadim severmi bilemedim kanguruyu direk aldim ama benimki kucak sevmiyor o yuzden kangurudada cok duracagini sanmiyorumYoksa ne kadar rahat anlatamam
Bebege kim bakacak sen okula baslayinca :-/ off ne zor esin icin.senin icin benim esim 15 gunlugune gidecek simdiden strest basti Allah yardimcin olsun. Valla ben cok arastirdim aklima o yatti aldim gitti :)
Hava degisimi olunca benimki de cok kustu fiskirtarak cok korktum.Iki gunde duzeliyor.O ortam degistigi icin kendini givende hissetmiyor.Mecbur yaninda duracaksin.Annem yemegi odama getirdi yaninda yedim.Sen de nereye gitsen yaninda tasi alisana kadar.Benim tasimaktan dizlerim agriyor.Iyice curuge ciktim :)Reflu yatagi alirsan hem kusmaya iyi gelir hem yaninda tasirsin.Reflu yataginin yan bariyerleri var bebisin sirtini da oraya dayarsin.Yan yatis yastigini ben de kullanamadim.1,5 aydır annemlerde kalıyordum ankaradaydım esım izmirdeydı evde 2 aylık olduk dun evımıze geldik esımde bugun ıse gıttı ilk defa kzımla tek kaldım hep agladı cok zorlandım annem cok yardımcı oluyordu cok zormus tek kalmakbugun hala yemek bıle yıyemedım azcık uyumustu besıgıne koymustum tıvalete gıttım bırden agladı bı kostum ılk defa bukadar kusmuş tum sacı kusmuktu galıba yutmus burnundan gelmiş hemen ters cevırdım okadar korktumkı agladım dun ucakla geldık o mu etkıledı acaba neden bukadar cok kusmuş olabılır yanından ayrılamıyorum cok hareketlı bır bebek dogdugundan beri kendı dönup duruyor yan yatıramıyprum o yuzden yan yastıgı aldım durmuo onda aglıyor mecburen ıstedgı gıbı yatıyor
Kiz Alpi herkesin profilini cizmissin kafanda herkesi taniyorsun,hikayesini biliyorsun :)Bende 5-6 kisi belirgin o kadarcikBebege kim bakacak sen okula baslayinca :-/ off ne zor esin icin.senin icin benim esim 15 gunlugune gidecek simdiden strest basti Allah yardimcin olsun. Valla ben cok arastirdim aklima o yatti aldim gitti :)
Doktora söyledim özgür ruhlu demek ki diyor kucagi sevmeyen bebek özgür olmak istermis :) Gazini cikariyorum oyle duruyor bir sure ama oylede gazi cikar cikmaz indirmesem kusuyor.Kucak sevmemesi ne kadar ilginc geliyor anlatamam.Kollardan sonra dizlerde agrimaya basladi benim.Aslinda kusmasi var diyorsun kucakta dik pozisyonda agrisi da azaliyor,neden sevmiyor acaba?
iki tarafli kullaniliyor öyle biliyorum arkadada tasiniyor sende bak icine sinerse al benim soylememle alma o sorumlulugu almam bakRapor ucretsiz izin bu seneyu gecirecegim artik,memlekete gidecegim annemlerin yanina..zor gercekten cocugun en guzel zamanlarini kaciracak.walla sen cok baktiysan alayim seninkinden gitsin:) disa donuk duruyormuymus etrafi seyretmek icin
Şaka maka 1 sene olacak bu topigin kurulusu ayy anilar canlanacak 25 ekimde ben ögrenmistim hamileligimi ♡Kiz Alpi herkesin profilini cizmissin kafanda herkesi taniyorsun,hikayesini biliyorsun :)Bende 5-6 kisi belirgin o kadarcik
5kiloyuz 2 numara prima premium care kullaniyorum.Kizlar kac no bez kullaniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?