Bir tane video izlemistim sütün var mi diye gelen giden soruyor kadin da he var kovami al gel diyor :)))Kucak meme kucakta uyku tekrar meme tekrar kucakta uyku beşiğe yatirinca beş dakika uyku uyanikken yere koyunca basıyor çığlığı benim kız
Bide gelenler kucağa alistirmissin diyorlar ya içinden üzerlerine atlayıp saç baş yollasim geliyo
Sanki ben istedim kucağa yapissin
Kafayı yemeye az kaldı
Benimki cok bagirip susmadiginda(alti temiz karni tok ve gazi yoksa)uykusu vardir benim kizin. hemen kundak yapip koltukta hafif hafif zipliyorum o zaman susuyor uyku moduna aliyor kendini. Omzumdam gogsume kaydiriyorum ve sirtini sivazliyorum hop uykuda. Dene stersenKucak meme kucakta uyku tekrar meme tekrar kucakta uyku beşiğe yatirinca beş dakika uyku uyanikken yere koyunca basıyor çığlığı benim kız
Bide gelenler kucağa alistirmissin diyorlar ya içinden üzerlerine atlayıp saç baş yollasim geliyo
Sanki ben istedim kucağa yapissin
Kafayı yemeye az kaldı
3 numaraya geçtik bayadırKizlar kac no bez kullaniyorsunuz?
Ha o zaman farklı ben dışarı Anladım canım. Yarın denerim istersen ama bence yapılır zaten katalogda da göstermişler emzirme pozisyonunu.Ben de kapalıyım, evde bi elimle emzirip bi elimle ufak tefek işlerimi yapabilir miyim acaba diye almayı düşündüm. Bebişim hem kucakçı hem memeci
ozaman hava degışımınden olabılır dedıgın gıbı canım acaba üsüttumu dedım bende 2 saattır susmadan agladı cok hzuursuz mamayı azaltmıstım ama smdı cok ac kendısı almıyor sureklı memede emmek ıstıyor sutum cok az yetmıyor bu saatte hala memede emıp emıp aglıyor ya cok gazı var huzursuz ya üşüttü ya da acHava degisimi olunca benimki de cok kustu fiskirtarak cok korktum.Iki gunde duzeliyor.O ortam degistigi icin kendini givende hissetmiyor.Mecbur yaninda duracaksin.Annem yemegi odama getirdi yaninda yedim.Sen de nereye gitsen yaninda tasi alisana kadar.Benim tasimaktan dizlerim agriyor.Iyice curuge ciktim :)Reflu yatagi alirsan hem kusmaya iyi gelir hem yaninda tasirsin.Reflu yataginin yan bariyerleri var bebisin sirtini da oraya dayarsin.Yan yatis yastigini ben de kullanamadim.
3 numaraya geçtik bayadır
Bizim uzamış sarilik vardı. 2 gün önce gittiğimizde dr gözlerdeki de kaybolmuş kan aldırıp delmeyelim yine çocuğu dedi.zaten delik dedik oldu kac kere kuzum.hayirdir
Merhaba bebegim 56 günlük 1. Ayında uzamış sarılığı icin tahlil yapıldı 6 buçuktu değeri doktorumuz emzir bol bol geçecek dedi 19 unda doktor muayenemiz var merak ediyorum ben de ama gözlerinden kayboldu bizim de sanki sizin kaçtı değeriniz? geçer hayirlisiyla Allah daha büyük dert vermesin
Bizim 2 ayı gecti biraz düzeldiğinde kan testi bile yapmadı de gövdede 1 aylıkken 13.5 di cihazla ölctü uzamış sarılık dedi anne sütüne baglı 2. Ay kontrolumuzdedr vardı hatta suan yeni düzeliyo cocuk endişelenme dr 3 ay sürebilir demişti gecmiş olsun canımGözleri hala sarı diye doktora götürdüm uzamış sarılık olabilir dedi pek anlatmadı da sizden tecrubenizi isteyecektim. Kendi doktorumuza gidemedik, ailemin yanındayım da. 2 aylık olduk, değeri 7 çıktı. Burdaki doktor sıkıntı duyulacak birşey yok ama bir ileri testlerin yapılması lazım dedi. Endişe etmeli miyim, evime döneyim mi bilemedim
Canım evet bana da günde 20 dakika güneşe tut demişti ama yapamadim hep memede olduğumuz icin endişe etmene gerek yok bundan sonra değer yukselmez hep düşecek ama bol bol emzir gak dese emzir Guk dese emzir dedi doktor bana. Bir de sana yaptılar mı bilmiyorum ama idrar ve baya geniş bir kan tahlili yaptılar tiroid seker vs her seye bakıldı. Ultrasonla karaciğer vs batın bölgesine de bakıldı sorun yoktu cok sukur. Bu kandaki bilirubinin atilamamasinin başka bir sebebi var mı diye iyice bakıyorlar tiroid ya da karaciğer rahatsızlığı da buna sebep oluyormus. Bayagi duşmuş senin de değildir Allah in izniyle ama ihmal etme yaptır ileri tetkikleriGeçmiş olsun canım inşallah geçer. 2 aylık olduk biz gözler sapsarı. Değeri de 7 çıktı. Güneşe çıkarsam fayda eder mi acaba nasıl geçiyor bu uzamış sarılık.
1. Ay kontrolünde uzamış sarılık dedi doktorumuz. Bütün testleri yaptılar karaciğer, böbrek her şeyine bakıldı. 4 tüp kan aldılar yavrumdanGözleri hala sarı diye doktora götürdüm uzamış sarılık olabilir dedi pek anlatmadı da sizden tecrubenizi isteyecektim. Kendi doktorumuza gidemedik, ailemin yanındayım da. 2 aylık olduk, değeri 7 çıktı. Burdaki doktor sıkıntı duyulacak birşey yok ama bir ileri testlerin yapılması lazım dedi. Endişe etmeli miyim, evime döneyim mi bilemedim
Bir de ne kadara almıştın? E bebekteki babasling mi?Ha o zaman farklı ben dışarı Anladım canım. Yarın denerim istersen ama bence yapılır zaten katalogda da göstermişler emzirme pozisyonunu.
Arkadaşım almış canım istediğimi biliyordu e bebekten aldı ama onu biliyorum galiba 100 e aldıBir de ne kadara almıştın? E bebekteki babasling mi?
Ben donence yerine piyanolu oyun halisi aldim dönenceyi cok tavsiye etmiyorlar hep oyuncaga baktigi icin sanirim bir sure sonra degismek lazimmis oyuncaklarinida.Yine bir soruuuudönence kullanan var mı ? Fischer price mutlu düşler ninni dönence almayı düşünüyorum kullanan var mı? Baya baya takip ediyor bebiş hareketli şeyleri, sever diye düşündüm.
Bir de oyun halısı için daha erken dimi? 56 günlüğüz. Onun içinde playgro mutlu orman oyun halısını düşünüyorum kullanan varsa memnun mu?
Bu arada ikisini de 2. El bebek ürünleri satan sitelerden gayet uygun fiyata buldum. Birkaç kez kullanıp kaldırmış insanlar, tavsiye ederim herşey çok pahalı bebek ürünlerinde çünkü
evet bebeklerin her şeyi çok pahalı araştırınca uygun modeller bulunuyor tiny love ın buldum bayagı büyük hoşuma gitti oda pahalı ama ikinci el baya uygun yıkanabliyormuş ama kararsız kaldım ikinci el almakta daEvet kanz aldim fisher'in ki de var ama gereksiz pahali sirf pembe diye onu alacaktim sonra vazgectim iyiki vazgecmisim cok guzel cikti biraz sesi fazla onuda peceteyle kapadim
Çiş çıkıyordu sürekli ya şimdi rahatAl_pi tsk kızlar bizde 3 e gectik bugun biraz buyuk ama epey rahat oldu :)
Uzamış sarılık 3.aya kadar sürebiliyor.ileri tetkik olarak karaciğer enzimlerine ve tiroid hormonlarına bakıldı bizim.evr dönmeden oradada yaptirabilirsin bu tahlilleri.bol bol emzir beslenmeyle atıyor sarılığı.Gözleri hala sarı diye doktora götürdüm uzamış sarılık olabilir dedi pek anlatmadı da sizden tecrubenizi isteyecektim. Kendi doktorumuza gidemedik, ailemin yanındayım da. 2 aylık olduk, değeri 7 çıktı. Burdaki doktor sıkıntı duyulacak birşey yok ama bir ileri testlerin yapılması lazım dedi. Endişe etmeli miyim, evime döneyim mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?