- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
Yine bir soruuuudönence kullanan var mı ? Fischer price mutlu düşler ninni dönence almayı düşünüyorum kullanan var mı? Baya baya takip ediyor bebiş hareketli şeyleri, sever diye düşündüm.
Bir de oyun halısı için daha erken dimi? 56 günlüğüz. Onun içinde playgro mutlu orman oyun halısını düşünüyorum kullanan varsa memnun mu?
Bu arada ikisini de 2. El bebek ürünleri satan sitelerden gayet uygun fiyata buldum. Birkaç kez kullanıp kaldırmış insanlar, tavsiye ederim herşey çok pahalı bebek ürünlerinde çünkü
Oyun halısını al canım.. bende küçük diyekullanmamıştım.. burda arkadaşlar yazmış kullanıyoruz diye bende hemen kullanmaya başladım.. ilk gün 45 dk içinde durdu.. şimdi 20dk kadar duruyor, ışıklara deliriyor çırpınıyor...bu arada bizde bugün 58 günlük olduk.. dönencemizde var.. babamızın beşiğe kurmasını bekliyoruz.. bakalım ona tepkisi ne olacak..Yine bir soruuuudönence kullanan var mı ? Fischer price mutlu düşler ninni dönence almayı düşünüyorum kullanan var mı? Baya baya takip ediyor bebiş hareketli şeyleri, sever diye düşündüm.
Bir de oyun halısı için daha erken dimi? 56 günlüğüz. Onun içinde playgro mutlu orman oyun halısını düşünüyorum kullanan varsa memnun mu?
Bu arada ikisini de 2. El bebek ürünleri satan sitelerden gayet uygun fiyata buldum. Birkaç kez kullanıp kaldırmış insanlar, tavsiye ederim herşey çok pahalı bebek ürünlerinde çünkü
2 yıla kadar göz kasları gelişmediği için normal diyorlar canım bizde de vardı bir yaşında gecti37 derexeden aşağı hiç yıkamadık hep ölçüyoruz ama üşüyor demek ki. 10'dan fazladır çiş bazen ağır oluyor birkaç kere yapıyor.
Vücutta değil ama uzayan sarılığı vardı oğlumun. Gözlerinde geçti hafif burun ucunda kaldı. Cuma kontrolü var kaça düştü çok merak ediyorum. Uykusu düzene girdi çünkü
göz muayenesi oldu oğlum. Şaşılığın ilk altı ay olacağını 6 aydan sonra geçmezse mutlaka götürülmesi gerektiğini söyledi. İlk doğduğunda bakardı şaşı ama artık bitti şükür
İkisine de vereceği tepkiyi ben de merak ediyorum :)) ay büyüyorlar 2 aylık olmuşuz ya daha geçen gün Doğum hikayelerimizi paylaşıyordukOyun halısını al canım.. bende küçük diyekullanmamıştım.. burda arkadaşlar yazmış kullanıyoruz diye bende hemen kullanmaya başladım.. ilk gün 45 dk içinde durdu.. şimdi 20dk kadar duruyor, ışıklara deliriyor çırpınıyor...bu arada bizde bugün 58 günlük olduk.. dönencemizde var.. babamızın beşiğe kurmasını bekliyoruz.. bakalım ona tepkisi ne olacak..
Dönence vardı hiçbiryere uydurup takamadıkk sadece parmaklı beşik için tasarlamışlar onu uyuz olduk en sonunda çöpü boyladıYine bir soruuuudönence kullanan var mı ? Fischer price mutlu düşler ninni dönence almayı düşünüyorum kullanan var mı? Baya baya takip ediyor bebiş hareketli şeyleri, sever diye düşündüm.
Ben bununla kesiyorum çok rahat, uyurken sen kesersin ya da emzirirken eşinBebeğin tırnaklarını en kolay hangisiyle kesebilirim? Doğduğundan beri kendiliğinden kopuyordu tırnaklar, kızım hiç yüzünü çizen bi bebek de değil kesmedim o yüzden ama şimdi bazıları kopmuyor kesmeye başlamam lazım. Ve de uyurken mi kesmeliyim
Uyurken kes canım.. ben makası kullanamadım.. diğeri daha kolay oldu..keserkende bildiğim bütün duaları okudum.. :) Uyancak diye aklım çıktı..artık tırnakları kendiğinden kopmuyor sertleşmeye başladı..Bebeğin tırnaklarını en kolay hangisiyle kesebilirim? Doğduğundan beri kendiliğinden kopuyordu tırnaklar, kızım hiç yüzünü çizen bi bebek de değil kesmedim o yüzden ama şimdi bazıları kopmuyor kesmeye başlamam lazım. Ve de uyurken mi kesmeliyim
Bende bebedorun normal tirnak makasi var cok zor kesmek minicik parmaklarBebeğin tırnaklarını en kolay hangisiyle kesebilirim? Doğduğundan beri kendiliğinden kopuyordu tırnaklar, kızım hiç yüzünü çizen bi bebek de değil kesmedim o yüzden ama şimdi bazıları kopmuyor kesmeye başlamam lazım. Ve de uyurken mi kesmeliyim
Canım aynısı benımde basıma geldi dogdugumdan beri kaynanamdaydım eve geldim geri dönmek istedim ilk gün kafayı yicektim artık hic susmadı uyumadı yorgunluktan ve üzüntüden mahvoldum ama korkma hic gün geçtikce alısıyorlar ...1,5 aydır annemlerde kalıyordum ankaradaydım esım izmirdeydı evde 2 aylık olduk dun evımıze geldik esımde bugun ıse gıttı ilk defa kzımla tek kaldım hep agladı cok zorlandım annem cok yardımcı oluyordu cok zormus tek kalmakbugun hala yemek bıle yıyemedım azcık uyumustu besıgıne koymustum tıvalete gıttım bırden agladı bı kostum ılk defa bukadar kusmuş tum sacı kusmuktu galıba yutmus burnundan gelmiş hemen ters cevırdım okadar korktumkı agladım dun ucakla geldık o mu etkıledı acaba neden bukadar cok kusmuş olabılır yanından ayrılamıyorum cok hareketlı bır bebek dogdugundan beri kendı dönup duruyor yan yatıramıyprum o yuzden yan yastıgı aldım durmuo onda aglıyor mecburen ıstedgı gıbı yatıyor
Bizimkinde de var bayadır 3 gün önce bleu diye mavı bir su aldım tavsiye üzerine biberonu eskisi kadar itmiyor ama hala var sanki...Oğlumun dilinde pamukçuk çıktı mikostatin aldım hemen nasıl geçer
Bebeğin tırnaklarını en kolay hangisiyle kesebilirim? Doğduğundan beri kendiliğinden kopuyordu tırnaklar, kızım hiç yüzünü çizen bi bebek de değil kesmedim o yüzden ama şimdi bazıları kopmuyor kesmeye başlamam lazım. Ve de uyurken mi kesmeliyim
Rica ederim canim ben aldigim kullandigim herseyi paylasiyorum yararli oluyorsa ne guzel.. Benim kizim artik elini koluni sallayip oyuncaklara vuruyor ayagi hic durmuyor simdi tam anlamiyla tadini cikartmaya basladi 2bucuk ayligiz ..oyun halisindan konu acilmisken gecikmelide oldaAl_pi tesekkur ederim arastirmadaydim piyanolu yazinca sen ilgimi cekti bende piyanolu aldim bondigonun cok ilgisini cekti guzelce yoruluyor buarada ailemin yanina gelmistim kizimin oyle hiriltisi oluyordu serum fizyolojik damlatiyordum sürekli dun daha artti surekli hapsurma yutkunurken tikaniyor doktora goturmeyi pek istemiyorun farklı bir doktor bazi doktorlar hemen ilac baslatiyorlar napsam bilemedim
Donenceyi de oyun halisinida cok seviyor benimki 2 ayligiz. Ikisinede deli oluyor cirpiniyor gakip ediyor ve boylece yoruluyor ve uykuya dalmasi kolaylasiyor. Erken degil bence. Donencede her muzige tepki vermiyor mesela. Sevdigi muzigi kesfettik onu acmaya calisiyoruz. Cok akilli bu minik bidiklar. Senden benden iyi anliyorlar oyuncaklardan:)))Yine bir soruuuudönence kullanan var mı ? Fischer price mutlu düşler ninni dönence almayı düşünüyorum kullanan var mı? Baya baya takip ediyor bebiş hareketli şeyleri, sever diye düşündüm.
Kolay mı bu cidden ya eti kaptıracam diye korkuyorum ben diğeri aynı gerçiBen bununla kesiyorum çok rahat, uyurken sen kesersin ya da emzirirken eşin
Eki Görüntüle 2043136
Gerçekten çok kolay hiç Eti kapma durumu olmadı, benim kolayıma geldi açıkçası zaten incecik tık diye kesiliyoKolay mı bu cidden ya eti kaptıracam diye korkuyorum ben diğeri aynı gerçi
Markası ne canım sizinkinin bide büyükmü bazıları cok kucuk duruyor netteRica ederim canim ben aldigim kullandigim herseyi paylasiyorum yararli oluyorsa ne guzel.. Benim kizim artik elini koluni sallayip oyuncaklara vuruyor ayagi hic durmuyor simdi tam anlamiyla tadini cikartmaya basladi 2bucuk ayligiz ..
Havalardandir birde kuru ortamsa daha cok kuruyor burunlari doluyor banyodan sonra otri bebe varsa cek yada az bisey sutunden damlat yumusasin oyle cek tenizlenir
Kolay canm bende aynı onu kullanıyorum korkma hiçKolay mı bu cidden ya eti kaptıracam diye korkuyorum ben diğeri aynı gerçi
Kanz canim buyuk kucuk degil sonra oturupta oynayabiliyor.Markası ne canım sizinkinin bide büyükmü bazıları cok kucuk duruyor nette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?