2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oyun halısını al canım.. bende küçük diyekullanmamıştım.. burda arkadaşlar yazmış kullanıyoruz diye bende hemen kullanmaya başladım.. ilk gün 45 dk içinde durdu.. şimdi 20dk kadar duruyor, ışıklara deliriyor çırpınıyor...bu arada bizde bugün 58 günlük olduk.. dönencemizde var.. babamızın beşiğe kurmasını bekliyoruz.. bakalım ona tepkisi ne olacak..

2 yıla kadar göz kasları gelişmediği için normal diyorlar canım bizde de vardı bir yaşında gecti

İkisine de vereceği tepkiyi ben de merak ediyorum :)) ay büyüyorlar 2 aylık olmuşuz ya daha geçen gün Doğum hikayelerimizi paylaşıyorduk

Bebeğin tırnaklarını en kolay hangisiyle kesebilirim? Doğduğundan beri kendiliğinden kopuyordu tırnaklar, kızım hiç yüzünü çizen bi bebek de değil kesmedim o yüzden ama şimdi bazıları kopmuyor kesmeye başlamam lazım. Ve de uyurken mi kesmeliyim

Eklentiler

• IMG_9806.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_9807.webp
    7 KB · Görüntüleme: 40
Dönence vardı hiçbiryere uydurup takamadıkk sadece parmaklı beşik için tasarlamışlar onu uyuz olduk en sonunda çöpü boyladı

Ben bununla kesiyorum çok rahat, uyurken sen kesersin ya da emzirirken eşin

Uyurken kes canım.. ben makası kullanamadım.. diğeri daha kolay oldu..keserkende bildiğim bütün duaları okudum.. :) Uyancak diye aklım çıktı..artık tırnakları kendiğinden kopmuyor sertleşmeye başladı..

Bende bebedorun normal tirnak makasi var cok zor kesmek minicik parmaklar

Canım aynısı benımde basıma geldi dogdugumdan beri kaynanamdaydım eve geldim geri dönmek istedim ilk gün kafayı yicektim artık hic susmadı uyumadı yorgunluktan ve üzüntüden mahvoldum ama korkma hic gün geçtikce alısıyorlar ...

Oğlumun dilinde pamukçuk çıktı mikostatin aldım hemen nasıl geçer
Bizimkinde de var bayadır 3 gün önce bleu diye mavı bir su aldım tavsiye üzerine biberonu eskisi kadar itmiyor ama hala var sanki...

Ben de daha kesmedim yüzünü cizmiyor diye.. hep kendi kopuyordu ama artık kopmuyor..kücük tırnak makası aldım onla kescem

oyun halisindan konu acilmisken gecikmelide olda Al_pi tesekkur ederim arastirmadaydim piyanolu yazinca sen ilgimi cekti bende piyanolu aldim bondigonun cok ilgisini cekti guzelce yoruluyor buarada ailemin yanina gelmistim kizimin oyle hiriltisi oluyordu serum fizyolojik damlatiyordum sürekli dun daha artti surekli hapsurma yutkunurken tikaniyor doktora goturmeyi pek istemiyorun farklı bir doktor bazi doktorlar hemen ilac baslatiyorlar napsam bilemedim

Rica ederim canim ben aldigim kullandigim herseyi paylasiyorum yararli oluyorsa ne guzel.. Benim kizim artik elini koluni sallayip oyuncaklara vuruyor ayagi hic durmuyor simdi tam anlamiyla tadini cikartmaya basladi 2bucuk ayligiz ..
Havalardandir birde kuru ortamsa daha cok kuruyor burunlari doluyor banyodan sonra otri bebe varsa cek yada az bisey sutunden damlat yumusasin oyle cek tenizlenir

Donenceyi de oyun halisinida cok seviyor benimki 2 ayligiz. Ikisinede deli oluyor cirpiniyor gakip ediyor ve boylece yoruluyor ve uykuya dalmasi kolaylasiyor. Erken degil bence. Donencede her muzige tepki vermiyor mesela. Sevdigi muzigi kesfettik onu acmaya calisiyoruz. Cok akilli bu minik bidiklar. Senden benden iyi anliyorlar oyuncaklardan:)))

Markası ne canım sizinkinin bide büyükmü bazıları cok kucuk duruyor nette

Kizlar ikinci el ürün satan bir siteden oyun halısı almıştım.satici komisyonu fazla bulunca satmaktan vazgeçmiş. Benim para çekilmiş.sordum.3-4gune iade edilir deniyor.insallah edilir.hangi ikinci el sorel et güvenilir bilen var mi

Dönence ben oğlumda kullandım 5 aya kadar cok seviyordu ama otizm etkside yapıyormuş diyenler vardı sürekli donup baktıkları için .. şimdi kızıma almadım halısına koyuyorum öylece bakıyor şimdilik ellerini ayaklarını sallladıkça carpıyor oyıncaklarına .. ne zaman keşfeder bilinçli yapar bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…