2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızım için almıştık mutlu düşleri açıkçası çok ilgisini çekmemişti, şimdi oğlumda da denedik onun da ilgisini çekmedi boşa para vermişiz =)

ben sahibinden . comdan aldım bi kaç parça ama kargo çok tuttu direk hesabına yatırdım benim ki daha tehlikeli site üzerinden almışsın sen o zaman komisyon kesiyorlar iade olur para büyük ihtimal bende oyun halısını 2. el almayı düşünüyorum 250 lira normal 100 lira ya buldum bakallım inş. sorun olmaz

Ben de 85 e buldum playgro mutlu orman halısı, sen hangisini alacaksın canım

kızım için almıştık mutlu düşleri açıkçası çok ilgisini çekmemişti, şimdi oğlumda da denedik onun da ilgisini çekmedi boşa para vermişiz =)
Hadi ya:) bakalım bizim bebiş ne tepki verck. E bebekte 200 liraydı ikinci el 80 e buldum beğenmezse ben de satarım

Tutumlu anne, bebecruz, sahibinden ben bunlara bakıyorum canım. Sahibindenden aldım birkaç bişey ama direk aldığım kişiye havale yaptım instagramdan alır gibi bir sorun olmadı ama karşındakiler kötü niyetli olsaydı olabilirdi sorun tabiki. Güvenli değil bu şekilde

yarari olmazmi oluyor tabi cok tesekkur ederiz piyona oyalayici hele ses gelince daha bir cosuyor bizim ki 3.5 aylik nerdeyse ama yeni yeni oyuncaklar ilgisini cekiyor surekli damlatip damla cekiyorum otribebeyle insallah gecer cabuk bir burun tıkanıklığı maf etti beni dis cikartacagi donemleri dusunemiyorum ben iptal olurum heralde

Slm kızlar kuzenim kızıma oje sürmüş zarali mıdır aseton la sileyim dedim acaba zararı olur mu bilgisi olan yazabilir mi bebeğim 2 aylık

Ben vtech donence kullaniyorum canim baya ilgisini cekiyor. Tavsiye ederim

Slm kızlar kuzenim kızıma oje sürmüş zarali mıdır aseton la sileyim dedim acaba zararı olur mu bilgisi olan yazabilir mi bebeğim 2 aylık
Kuzenin kac yasinda ? Zararli tabi aseton uzarsa gider bence surme aseton su gibi tirnaklari ya belki kendi gider uzayana kadar bizlere bile zararli bebegi dusunemiyorum bile

Organic asetonlarda var.icibde zararlı madde olmayan bulursan ondan alabilirsin.cunku ojenin uzun süre kalması da zarar verebilir

Redoxon c içtim bir kutu iyi geldi birde hamilelikten kalan vitaminleri içtim ama yine almam lazım emzirirken bence ihtiyaç var
Bence de aslında vitaminlere ihtiyaç var.dogum da dra sormadım.sonra telaştan hic içmedim.ama bu aralar saçlarım cok dökülmeye başladı sizin saçlar ne durumda

Bence de aslında vitaminlere ihtiyaç var.dogum da dra sormadım.sonra telaştan hic içmedim.ama bu aralar saçlarım cok dökülmeye başladı sizin saçlar ne durumda
Elhamdulillah bende dökülme olmadı ne hamilelikte ne de doğumdan sonra.. gerçi çarşamba 2 aylık olacağız.snra ne olur bilemem... vitamin konusuna gelincede, hastanede doğum yaptıran doktor folik asit kullanmaya devam et dedi.. süt içinde şyiymiş..bende hamilelikte kullandığım markanın, emzirme bitimine kadar olan vitamini aldım.. içinde folik asit, b12, b6, iyot falan var.. bide ekstra onega 3 alıyorum..ama yorgunluğumu alıyor mu hayırrrrrrrrrrr...

Benim saçta sıkıntı yok ama o şimdi değil biraz dah sonra dökülüyor benim

Adı neydi ilacının

Kizlar benimde sacim cok dokukuyor hanilelikte hic dokulmemisti ne guzel ya . Doktora sormadim unuttum vitamin kullanabilirmiyim diye o cok ise yariyordu bende hamilelikte kullanildiysa emzirirkede kullanilir galiba soran var mi hic .

Günaydın kızlar bebeğim 2.5 aylik oldu artık sütüm yetmedigi icn mama takviyesi yapıyordum ama son dönemde sütüm hepten azaldı bebege kac cc mama vermem gerekior şaşıyorum benim gibi mama takviyesi yapan anneler neye göre belirliyorsunuz mama oranini...???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…