2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benimde sacim cok dokukuyor hanilelikte hic dokulmemisti ne guzel ya . Doktora sormadim unuttum vitamin kullanabilirmiyim diye o cok ise yariyordu bende hamilelikte kullanildiysa emzirirkede kullanilir galiba soran var mi hic .
Ben sordum hamilelikte previt positive kullanıyordum onu devam edebilirsin bitince bunu al diye başka bişey yazdı ama onu kaybettim zaten daha bitmedi benim previt

Canım mama mikrarı tamamen bebeğine bağlı.. çümkü bazen 60cc lik mamayı tam tüketirken . Bazen hepsini içmeyebilir, yada az gelebilir.. uğraştıkca çözüyorsun... bizde yarın 2 aylık olacağız.. bende mana takviyesi yapıyorum. İlk başlarda sütüm az olduğu için 30cc günde 4-5 kez veriyordum, daha sonra 30 cc az gelmeye başladı 60cc ye çıkardım. Ama bu arada sürekli emzirmeyede devam ettim.. bol sıvı tükettim..sonra sütüm arttı, şimdi mamayı artık sadece 1 öğün veriyorum.. ben çalışan anne değilim ama sütümü bazen sağıpta veriyorum.. çünkü bebiş tam anlamıyla boşaltamıyor menemi.. pompayla daha kolay boşalıyor..meme boşaldıkca süt artıyor..

Kızlaarr benimde bir sorum var.. bugün saat 5 de dişcide randevum var.. azı dişimin dolgusunun yenilenmesi lazım.. mecburen uyuşturulup yapılcak, emziriyorumda.. bu işlemden sonra kızımı emzirebilcem mi?? Ne yapmam lazım..

Kızlar sizin bebeklerinizdede ses cıkarıyormu yatarken sanki zor nefes alıyormuş gibi bu aralar baya arttı benim kızımda.. yutkunurken zorlanıyor gibi hep boğazına kaçıyor nefesi kesiliyor bazen.hırıltısı var gece sanki zor nefes alıyordu yüzüstü yatırdım sorun yok..

Bence de aslında vitaminlere ihtiyaç var.dogum da dra sormadım.sonra telaştan hic içmedim.ama bu aralar saçlarım cok dökülmeye başladı sizin saçlar ne durumda
Benim doktorum emzirdigin müddetce decavite devam ediceksin dedi evde var ama ictigim yok cok ihmal ettim saclarim dökülmeyw basladi benimde icmem lazim

Bizde dün saglik ocagina gittik rotavirüs asımızı olduk bizim ebe izinliymis o hep kiyafetle tartiyor kizimi bu ebe citcitli badiyle tartti ve 1ayda 600gram almis üzüldüm ebeye göre gayet iyi dedi belki kiyafetle tartsak bi 100 gram daha fazla cikicakti ama gecen ay 1100 gram almisti az geldi bama boyuda sadece 1.5 cm uzamis 10gün önce kendi doktorumuza gittigimizdede boyu 57 ckmisti 10gun sonra yine 57 cikti ama ebe hastaneyle burayi kiyaslama boyda kiloda hep farkli cikiyor onlarla dedi sizinkiler nasıl gidiyor boy kilo nasıl uzatabilirim biz 35 haftalik dogdugumuz icin sizinkilerden kucuguzdür heralde 47cm 2700 dogdu suan tam 3aylik 57cm 5500

B
Bence gayet iyi Can'ım benim kızım ilk ay 600 gr almıştı. En az 500 gr alması gerekir gayet iyi. Masallah boyu da guzel uzamış ilk ay gibi uzamaz bence hep biz de 2 aylığız ilk ay 7 cm uzadı ikinci ay ilk 2 gun 2 cm uzamıştı sadece tam iki aylık olduğunda bakalım kaç olacak

Ben de 85 e buldum playgro mutlu orman halısı, sen hangisini alacaksın canım

Ben taa aylar once almistim ve hic acmamistim icini.yeni kurdum sadece zurafaya vurunca az ses cikiyor onun disinda 3 tane asilan hayvanin sesi cikmiyor.bir tane aslan pilli calisiyor muzik caliyor.yukarda bir de aynali kus var.ha ilgisini cekiyor mu evet bakiyor ama keske vurdugunda kolay ses cikaran bisey olsaydi.bana kalirsa baska al

ilk 3 ay cok alirmis sonra dusermis kilosu ki senin gayet iyi bizim 49 cm 2872 kilo dogmustu simdi 59cm 5kiloyuz 2bucuk ayligiz ama boya takilma hepsi ayni olmaz doktor ayda 3cm uzar dedi.

bende merak ediyorum bunu

Canim benimde sütüm cok az. Once mutlaka emziriyorum sonra 60 cc mama veriyorum bazen bitiriyor yetmiyor ek yapiyorum bazen birakiyor bitirmiyor. Surekli degisiyo once emzirdigim icinde sende o sekilde yap istersen. İlk zamanlar 90-100 icti surekli 3 saatte bir sonra kendi toparladi kilo aldi dusurdu mamayi

Kizlar bu sicakta grip oldum bebeğe geçer mi acaba
Canim gecmis olsun. Gecen hafta ben de griptim. Dr. Emizrirken antikorlarin bebege geciyor. Bolbol emzir ona gecmez dedi. Ama evdr maskeyle dolastim. Emzirirken falan mutlaka maske taktim. Opmedim bir sure.İlac kullanmadim. Parol ictim. İmmumax sprey siktim bogaz icin. Burna da okyanus suyu. Cok sukur gecti.

Anladım canım maşallah seninkide baya iyi uzamis biraz arastırdım ilk 3ay toplam 8cm uzaması bekleniyormus ozaman normal bizimki ama yinede az geldi bana ne biliyim

ilk 3 ay cok alirmis sonra dusermis kilosu ki senin gayet iyi bizim 49 cm 2872 kilo dogmustu simdi 59cm 5kiloyuz 2bucuk ayligiz ama boya takilma hepsi ayni olmaz doktor ayda 3cm uzar dedi.
Bakalım canim kendi doktorumuzun zamanini bekliyorum bende senin gibi bucuklarda gidiyorum 3bucuk aylikken gidicez 2bucuk aylikken 5160 gr 57cm olctu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…