2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba 69 günlük olduk dün gece bebegim nefes alırken zorlandı tıkandı ama burnu tıkalı değildi genzinden tıkalıydı seruö fizyolojik yaptım aspiratörle çektim bişey gelmedi bugün doktora götürdüm olabilir dedi tıkanık evet dedi zamanla gecer dedi ilaç yok dedi fizyolojıge devam et çek dedi burnuna boğazına kulagına hep baktı bişeyi yok zamanla geçecek dedi şimdi az az da öksürmeye başladı ama sanki balgam var o bogazına geliyo da o öksürtüyo gibi biraz da burnu aktı fizyolojıkten dolayı mı yoksa bebegim grip falan mı oluyo ki napmam lazım

N nnnadal gördüm seni nasilsin iyimisin :))
İyiyiz canım çok şükür memlekete geldik iki çocukla pek giremiyorum burası çok kalabalık gelen giden bitmiyor haftasonu evime gideceğim hepinizi o zaman takip edeceğim inşallah herkes iyidir pazartesi büyük oğlum okula başlayacak ikisinin de huyu suyu değişti çok fena oldular gidince ne yapmalıyım bilmiyorum şimdiden düşünmeye başladım sea41 den haber varmı hep aklımda acaba Tekirdağ a geldilermi İnci yi de öpüyorum kendinize iyi bakın

Kızlar sab simplex i kaç damla nasıl veriyorsunuz acil cevap yazın lütfen

Selam kızlar uzun zamandır yazmamıştım bütün sayfaları okudum herkes iyi çok şükür sütler kakalar aşılar uykular vs konuşulmuş ben tecrubelerimi yazayım
Öncelikle kızım 57 günlük oldu haftaya iki aylik aşılar var ılk ay 1250 gr almıştı 49 cmden 53 cm olmuştu bakalım bu ay nasıl olacak
Gaz sorunu ikinci hafta başlamıştı nurse harveys kullandım düzenli saatli ıkı gündür vermiyorum çünkü çok şükür sorunumuz geçti kaka sorunu vardı üç dört günde zorla yapıyordu gaz sorunuyla onu da hallettik kakasiz bezimiz yok diyebilirim :) hatta altını alırken kazalarimiz var kalkan tutucam artık korkuyorum resmen ışık hızında hallediyorum işimi
Arada yeşil kaka görülür başka sorun gozlenmiyorsa bu ön sütten kaynakliymis bilginize kakada beyaz ya da sarı pelteler olması da sindirilmemis anne sütü oluyormuş ki bu da normalmiş sutteki yağdan dolayı
Burun tıkanıklığı var gibi hırıltı var düzenli şekilde damla damlatip çekiyorum bazen geliyor bazen gelmiyor genzindeki hırıltı hep var kusunca bazen balgam atıp rahatlıyor bu da normalmiş
Uyku düzenimiz gece başından beri var ama gündüz değişken şekerleme yapıyor resmen nadir uzun uyur akşam 9.30 uyur 1-2 arası emmeye kalkıp sabah 5-6-7 arasında ne zaman acikirsa uyanır tekrar 8 gibi uyur 11 e doğru kalkar fix şekilde
Takip gülücükler heyecanlanma hepsi başladı tek sorun kızımın sadece bi tane cingiragi var şimdi oyun halısı oyuncaklara geçicek inşallah tembel anne baba alınca
Bikaç kez kızımla despacito şarkısıyla dans etmiştim ve hep uyumuştu omzumda şimdi şarkı bitmeden uyuyor ağlasa bile şarkı başlayınca dikkatle dinlemeye başlıyor çok sevdik ama genelde yanına yatıp elini tutup gözlerine doğru örtü kapatıyorum bu şekilde uyuyor bazen çok uyku vurursa emzirirken ya da sonrasında altını alırken uyuyup gidiyor tabi uykuya dalamadigindaki huysuzlugu ve yaygarayi tarif bile edemem belki çoğunuz yasiyosunuzdur sürekli emme krizi tutuyor aslında tok saçıyla oynamaya başlıyor elleriyle yüzünü ovusturuyor ama sinirli şekilde çığlık çığlığa bu uyku var ama dalamıyor istediği konforu bulamadı demek oluyor bazen sallıyorum bazen dans ederek bazen poposuna pispisle bazen de sadece yanına yatarak uyuyor gece uykusuna çoğunlukla karanlık odasına gidip yanına yatınca çok rahat dalıyor bütün sorun gündüzde
Bu arada memurum ve ise başlıyorum bir hafta sonra içimde bi hüzün var açıkçası dolaba süt atmaya çalışıyorum emzirme sonrası 40 cc bazen 90 cc süt çıkıyor ne kadar yeterli olacak bilmiyorum yetmediği yerde mama takviyesine gecicez artık
Ben doğum parasına basvurmamistim hala basvurma imkanım var mı acaba ? 133 tl de süt parası olarak maasima ek yatmış işyerinden
bizde durumlar böyle kızlar

Genelde 90 cc buluo ve 2 saate bir mutlaka acıkmış oluyo muhtemelen o 90 cc onu idare ettirmiyor. Inssss sütüm artarda rahat ederim gercekten cok zor bu mama mevzusu

Korktuğum oldu benim hastalık bebeğe geçti burun tıkalı geniz dolu nezle oldu daha 45 günlüğü z kızlar dua edin iyikessin kuzum çok perişan

Korktuğum oldu benim hastalık bebeğe geçti burun tıkalı geniz dolu nezle oldu daha 45 günlüğü z kızlar dua edin iyikessin kuzum çok perişan
İnşallah gecer canım bir an önce üzülme fizyolojikle sürekli aç burnunu emzir gececektir bir kaç güne öksürürse artarsa götürürsün gecmiş olsunn

Benim bebeginde dogdugundan beri burnu tıkalı serum dizyolojikte ise yaramiyor bide bi dunya para veriyordum hemen bitiyor gun icinde daha iyi oluyor ama sabahlari berbat ve öksürük hapsırma hep var 3doktor girdu hepside hic birseyi yok sadece serum fizyolojik damlaticaksin diyor simdi doktor serum fizyolojik cok pahali diye normal serum verdi onlar para tuzagi dedi onu kullaniyoruz ama burnunu hicbiri acmiyor

Maşallah kuzuya gayet uyku düzeni yerine ve huzurlu bir bebek annesi geceleri cok iyi uyuyormus bizde bi erken yatabilsek en erken 00.30 u buluyor yatmamiz gunduzleri 10 dk ile 30 dk arasi degisiyor uykularimiz daha uzun olmuyor malesef

Selamlarrr herkese. Bizde bugün 84 günlük olduk. Aylık doktor kontrolünü bekleyemedik dün sağlık ocağına gittik ve tartıldık 5200olmuşuz boyumuzda 60.5 çıktı. Maşallah boylu bi kız olcakmış kızım. 21 günde 600 gram almış ayda 500 gram yeterliymiş sağlık ocağındakilere göre ama doktorumuz yeterli bulmayacak sanırım. Bizimde oyun halımız geldi umduğumdan küçük ama en azından kızım kendi kendine yarım saat içinde vakit geçirebiliyor. Gülmelerimiz yavaş yavaş kahkahalara dönüyor. Ellerini ağzına sokabiliyor, stresli olduğunda saçlarını çekiyor :) gaz sorunumuz henüz bitmedi ne yazık ki. Ama uykularımız rutine giriyor şükür. Bizden bu kadar özledim burayı

Biriktirme bu kadar icindekileri ara ara yaz Yarisini yalandan okudum o kadar uzun yazmissin ki :)))
Dogum parasina basvurabilirsin gec degil o son cunle ya direk aklimda kalan :)
Fotograftaki senin cadi mi masallah kuzuya.

Bugun ruyamda kizimi babama teslim ediyorum geliyorum ki benim bebek arabasinda bebek agliyo kimin bu cocuk diyorlar benim diyorum aciyorum yuzunu çok cirkin buyumus kuculmus gibi bir bebek ayy nasil agliyorum benim kizim nerde diye bu benim kizim degil diye :))

Biriktirme bu kadar icindekileri ara ara yaz Yarisini yalandan okudum o kadar uzun yazmissin ki :)))
Dogum parasina basvurabilirsin gec degil o son cunle ya direk aklimda kalan :)
Fotograftaki senin cadi mi masallah kuzuya.
Hahaa ben de bazen uzun yazıları yalandan okurum haklısın
Evet canım benim cadı :)

Anneler :) bu oyun halısı aliexpress te ucuz sanki 36 $ ?? Siz ce nasıl siz kaç tl ye aldiniz

Merhaba herkese çok sikintili bi 3 gün geçirdim maalesef ben rahatsızlandım bulantı kusma bas donmesi halsizlik ne ararsaniz vardı bağırsaklarımi söylemek bile istemiyorum ne kadar kötü birsey bebeğini kucağına alamamak beslenmediğim için doğru düzgün sütum gelmedi banyoya kosmaktan kızımı emziremedim ve bu iki günün sonunda kızım da rahatsız oldu bezinde kanlı leke gördüm koştur koştur hastaneye ve tabiki aç kaldığı için susuzluktan idrarda urik asit artmış kızım ne mama yedi ne sagdigim sütü içti. İlk aya göre de daha az kilo almış kızım biraz beni üzdü ama sağlıklı olsun da neyseki bugün iyiyiz salgın var dedi Dr dışardan gelenler ellerini bol bol yıkasin bizim tasiyicimz maalesef Babamız

kanguru konusunda dr kadir tugcu doğumdan itibaren kullanilabilir diyor, (d vitamni verildigi icin), bazi sitelerde de 2 ayliktan itibaren kullanilir diyen var. basit bir sey aldik biz de,kullanmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…