İyiyiz canım çok şükür memlekete geldik iki çocukla pek giremiyorum burası çok kalabalık gelen giden bitmiyor haftasonu evime gideceğim hepinizi o zaman takip edeceğim inşallah herkes iyidir pazartesi büyük oğlum okula başlayacak ikisinin de huyu suyu değişti çok fena oldular gidince ne yapmalıyım bilmiyorum şimdiden düşünmeye başladım sea41 den haber varmı hep aklımda acaba Tekirdağ a geldilermi İnci yi de öpüyorum kendinize iyi bakın
Canim benimde sütüm cok az. Once mutlaka emziriyorum sonra 60 cc mama veriyorum bazen bitiriyor yetmiyor ek yapiyorum bazen birakiyor bitirmiyor. Surekli degisiyo once emzirdigim icinde sende o sekilde yap istersen. İlk zamanlar 90-100 icti surekli 3 saatte bir sonra kendi toparladi kilo aldi dusurdu mamayi
6 damlaKızlar sab simplex i kaç damla nasıl veriyorsunuz acil cevap yazın lütfen
İnşallah gecer canım bir an önce üzülme fizyolojikle sürekli aç burnunu emzir gececektir bir kaç güne öksürürse artarsa götürürsün gecmiş olsunnKorktuğum oldu benim hastalık bebeğe geçti burun tıkalı geniz dolu nezle oldu daha 45 günlüğü z kızlar dua edin iyikessin kuzum çok perişan
Benim bebeginde dogdugundan beri burnu tıkalı serum dizyolojikte ise yaramiyor bide bi dunya para veriyordum hemen bitiyor gun icinde daha iyi oluyor ama sabahlari berbat ve öksürük hapsırma hep var 3doktor girdu hepside hic birseyi yok sadece serum fizyolojik damlaticaksin diyor simdi doktor serum fizyolojik cok pahali diye normal serum verdi onlar para tuzagi dedi onu kullaniyoruz ama burnunu hicbiri acmiyorKızlar merhaba 69 günlük olduk dün gece bebegim nefes alırken zorlandı tıkandı ama burnu tıkalı değildi genzinden tıkalıydı seruö fizyolojik yaptım aspiratörle çektim bişey gelmedi bugün doktora götürdüm olabilir dedi tıkanık evet dedi zamanla gecer dedi ilaç yok dedi fizyolojıge devam et çek dedi burnuna boğazına kulagına hep baktı bişeyi yok zamanla geçecek dedi şimdi az az da öksürmeye başladı ama sanki balgam var o bogazına geliyo da o öksürtüyo gibi biraz da burnu aktı fizyolojıkten dolayı mı yoksa bebegim grip falan mı oluyo ki napmam lazım
Maşallah kuzuya gayet uyku düzeni yerine ve huzurlu bir bebek annesi geceleri cok iyi uyuyormus bizde bi erken yatabilsek en erken 00.30 u buluyor yatmamiz gunduzleri 10 dk ile 30 dk arasi degisiyor uykularimiz daha uzun olmuyor malesefSelam kızlar uzun zamandır yazmamıştım bütün sayfaları okudum herkes iyi çok şükür sütler kakalar aşılar uykular vs konuşulmuş ben tecrubelerimi yazayım
Öncelikle kızım 57 günlük oldu haftaya iki aylik aşılar var ılk ay 1250 gr almıştı 49 cmden 53 cm olmuştu bakalım bu ay nasıl olacak
Gaz sorunu ikinci hafta başlamıştı nurse harveys kullandım düzenli saatli ıkı gündür vermiyorum çünkü çok şükür sorunumuz geçti kaka sorunu vardı üç dört günde zorla yapıyordu gaz sorunuyla onu da hallettik kakasiz bezimiz yok diyebilirim :) hatta altını alırken kazalarimiz var kalkan tutucam artık korkuyorum resmen ışık hızında hallediyorum işimi
Arada yeşil kaka görülür başka sorun gozlenmiyorsa bu ön sütten kaynakliymis bilginize kakada beyaz ya da sarı pelteler olması da sindirilmemis anne sütü oluyormuş ki bu da normalmiş sutteki yağdan dolayı
Burun tıkanıklığı var gibi hırıltı var düzenli şekilde damla damlatip çekiyorum bazen geliyor bazen gelmiyor genzindeki hırıltı hep var kusunca bazen balgam atıp rahatlıyor bu da normalmiş
Uyku düzenimiz gece başından beri var ama gündüz değişken şekerleme yapıyor resmen nadir uzun uyur akşam 9.30 uyur 1-2 arası emmeye kalkıp sabah 5-6-7 arasında ne zaman acikirsa uyanır tekrar 8 gibi uyur 11 e doğru kalkar fix şekilde
Takip gülücükler heyecanlanma hepsi başladı tek sorun kızımın sadece bi tane cingiragi varşimdi oyun halısı oyuncaklara geçicek inşallah tembel anne baba alınca
Bikaç kez kızımla despacito şarkısıyla dans etmiştim ve hep uyumuştu omzumda şimdi şarkı bitmeden uyuyor ağlasa bile şarkı başlayınca dikkatle dinlemeye başlıyor çok sevdikama genelde yanına yatıp elini tutup gözlerine doğru örtü kapatıyorum bu şekilde uyuyor bazen çok uyku vurursa emzirirken ya da sonrasında altını alırken uyuyup gidiyor tabi uykuya dalamadigindaki huysuzlugu ve yaygarayi tarif bile edemem belki çoğunuz yasiyosunuzdur sürekli emme krizi tutuyor aslında tok saçıyla oynamaya başlıyor elleriyle yüzünü ovusturuyor ama sinirli şekilde çığlık çığlığa bu uyku var ama dalamıyor istediği konforu bulamadı demek oluyor bazen sallıyorum bazen dans ederek bazen poposuna pispisle bazen de sadece yanına yatarak uyuyor gece uykusuna çoğunlukla karanlık odasına gidip yanına yatınca çok rahat dalıyor bütün sorun gündüzde
Bu arada memurum ve ise başlıyorum bir hafta sonra içimde bi hüzün var açıkçası dolaba süt atmaya çalışıyorum emzirme sonrası 40 cc bazen 90 cc süt çıkıyor ne kadar yeterli olacak bilmiyorum yetmediği yerde mama takviyesine gecicez artık
Ben doğum parasına basvurmamistim hala basvurma imkanım var mı acaba ? 133 tl de süt parası olarak maasima ek yatmış işyerinden
bizde durumlar böyle kızlar
Biriktirme bu kadar icindekileri ara ara yaz Yarisini yalandan okudum o kadar uzun yazmissin ki :)))Selam kızlar uzun zamandır yazmamıştım bütün sayfaları okudum herkes iyi çok şükür sütler kakalar aşılar uykular vs konuşulmuş ben tecrubelerimi yazayım
Öncelikle kızım 57 günlük oldu haftaya iki aylik aşılar var ılk ay 1250 gr almıştı 49 cmden 53 cm olmuştu bakalım bu ay nasıl olacak
Gaz sorunu ikinci hafta başlamıştı nurse harveys kullandım düzenli saatli ıkı gündür vermiyorum çünkü çok şükür sorunumuz geçti kaka sorunu vardı üç dört günde zorla yapıyordu gaz sorunuyla onu da hallettik kakasiz bezimiz yok diyebilirim :) hatta altını alırken kazalarimiz var kalkan tutucam artık korkuyorum resmen ışık hızında hallediyorum işimi
Arada yeşil kaka görülür başka sorun gozlenmiyorsa bu ön sütten kaynakliymis bilginize kakada beyaz ya da sarı pelteler olması da sindirilmemis anne sütü oluyormuş ki bu da normalmiş sutteki yağdan dolayı
Burun tıkanıklığı var gibi hırıltı var düzenli şekilde damla damlatip çekiyorum bazen geliyor bazen gelmiyor genzindeki hırıltı hep var kusunca bazen balgam atıp rahatlıyor bu da normalmiş
Uyku düzenimiz gece başından beri var ama gündüz değişken şekerleme yapıyor resmen nadir uzun uyur akşam 9.30 uyur 1-2 arası emmeye kalkıp sabah 5-6-7 arasında ne zaman acikirsa uyanır tekrar 8 gibi uyur 11 e doğru kalkar fix şekilde
Takip gülücükler heyecanlanma hepsi başladı tek sorun kızımın sadece bi tane cingiragi varşimdi oyun halısı oyuncaklara geçicek inşallah tembel anne baba alınca
Bikaç kez kızımla despacito şarkısıyla dans etmiştim ve hep uyumuştu omzumda şimdi şarkı bitmeden uyuyor ağlasa bile şarkı başlayınca dikkatle dinlemeye başlıyor çok sevdikama genelde yanına yatıp elini tutup gözlerine doğru örtü kapatıyorum bu şekilde uyuyor bazen çok uyku vurursa emzirirken ya da sonrasında altını alırken uyuyup gidiyor tabi uykuya dalamadigindaki huysuzlugu ve yaygarayi tarif bile edemem belki çoğunuz yasiyosunuzdur sürekli emme krizi tutuyor aslında tok saçıyla oynamaya başlıyor elleriyle yüzünü ovusturuyor ama sinirli şekilde çığlık çığlığa bu uyku var ama dalamıyor istediği konforu bulamadı demek oluyor bazen sallıyorum bazen dans ederek bazen poposuna pispisle bazen de sadece yanına yatarak uyuyor gece uykusuna çoğunlukla karanlık odasına gidip yanına yatınca çok rahat dalıyor bütün sorun gündüzde
Bu arada memurum ve ise başlıyorum bir hafta sonra içimde bi hüzün var açıkçası dolaba süt atmaya çalışıyorum emzirme sonrası 40 cc bazen 90 cc süt çıkıyor ne kadar yeterli olacak bilmiyorum yetmediği yerde mama takviyesine gecicez artık
Ben doğum parasına basvurmamistim hala basvurma imkanım var mı acaba ? 133 tl de süt parası olarak maasima ek yatmış işyerinden
bizde durumlar böyle kızlar
Emziriyoruz ya bi sorun olmaz demi o redoxon falan bugün çocuk doktoruna gitcem bi sorayimRedoxon c içtim bir kutu iyi geldi birde hamilelikten kalan vitaminleri içtim ama yine almam lazım emzirirken bence ihtiyaç var
HahaaBiriktirme bu kadar icindekileri ara ara yaz Yarisini yalandan okudum o kadar uzun yazmissin ki :)))
Dogum parasina basvurabilirsin gec degil o son cunle ya direk aklimda kalan :)
Fotograftaki senin cadi mi masallah kuzuya.
Hepsi buradadan 140 a aldim.Anneler :) bu oyun halısı aliexpress te ucuz sanki 36 $ ?? Siz ce nasıl siz kaç tl ye aldiniz
Sanmıyorum okudum biryerde zararı olmayacağını ama neresiydi bilmiyorum şimdiEmziriyoruz ya bi sorun olmaz demi o redoxon falan bugün çocuk doktoruna gitcem bi sorayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?