- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Buradayım canım
Bence zararı olmasa firma 6+ yazmazdı, sonuçta para kazanacak 0+ yazar daha çok kazanırdı, bence kullanmamalısınBu arada kendisi bebek cayı veriyormus yurtdısında dogdugundan itibaren ve uykuları cok uzun oluyordu dedi ben de milupanın gece cayını aldım ama ğstünde 6.aydan itibaren diyor ona sordum bisey olmaz altı üstü cay cok rahatlatır kullan dedi ama bilemedim sizden kullanan var mı?
Ben o çaylardan kullanmayı denedim birkaç gün, mamasını hazırlarken koyulacak su ile yarı yarıya 5dakika demlenmiş çayı karıştırarak hazırladık alışma aşaması diye ( ebemiz öyle tavsiye etti) Ama oğlum çAyla hazırlanan mamayı beğenmedi. Üstelik o üç dört gün içinde bir fark göremedim bebekte. Tümüyle reddetmese de istemeyerek çok az miktarlarda içti. Ben de aç kalacak diye vazgeçtim çaydan.Bu arada kendisi bebek cayı veriyormus yurtdısında dogdugundan itibaren ve uykuları cok uzun oluyordu dedi ben de milupanın gece cayını aldım ama ğstünde 6.aydan itibaren diyor ona sordum bisey olmaz altı üstü cay cok rahatlatır kullan dedi ama bilemedim sizden kullanan var mı?
ah canim biz birine yetisemiyoruz seni düşünemiyorum bile :) Allah saglik versin zaman su gibi geciyor gercekten Benim dökulmeye coktan basladi ne guzel gebelikte dokulmemisti hic.Buradayım canımhergün okuyorum, emzirirken daha çok :) hepsini okuyayım oyle yazayım derken bişey çıkıyor hep. Okullar açıldı koşuşturma başladi. Günde 6 kere girip çıkıyoruz eve birde ayrı iki okula gidiyorum. İş güç hiç bitmiyor zaten, yarınada misafirlerim var.
Yusuf um da yanım sıra geziyor. 4 ayı geride bıraktık su gibi gecti gitti. Haftaya asimiz var yine, boy kilo ne durumda bakalım.
4 ay dedik saçlarım dökülmeye başladı, bir kaç ayada adet görmeye başlarım sanırım.
Iyi olunda yeter ♡ Masallah kocaman olmussunuz gercekten zaman cabuk geciyor kiymetini bilmek lazim.Al_pi cim bu aralar yoğunum girmeye fırsatım olmadı. Bugün 54 günlük olduk. Anca bir düzen oturtmaya çalışıyoruz biz de . Umarım tüm arkadaşlar ve bebekler iyidir.Bizden selamlar...
Senin bebis 1 ay once dogmus o yuzden zamaninda doganlarla kiyaslama bence 2 aylik gibi dusun.Zamani da dogsa 2 aylikti.57 cm 5500 2 aylik icin cok iyi degil mi?Benimki de asagi yukari senikinin olcudunde drlar cok iyi diyor masallah.Bizde dün saglik ocagina gittik rotavirüs asımızı olduk bizim ebe izinliymis o hep kiyafetle tartiyor kizimi bu ebe citcitli badiyle tartti ve 1ayda 600gram almis üzüldüm ebeye göre gayet iyi dedi belki kiyafetle tartsak bi 100 gram daha fazla cikicakti ama gecen ay 1100 gram almisti az geldi bama boyuda sadece 1.5 cm uzamis 10gün önce kendi doktorumuza gittigimizdede boyu 57 ckmisti 10gun sonra yine 57 cikti ama ebe hastaneyle burayi kiyaslama boyda kiloda hep farkli cikiyor onlarla dedi sizinkiler nasıl gidiyor boy kilo nasıl uzatabilirim biz 35 haftalik dogdugumuz icin sizinkilerden kucuguzdür heralde 47cm 2700 dogdu suan tam 3aylik 57cm 5500
Allah Allah hayra yoralim,bir ruya tabircisi olsa da yorumunu yapsaydi.Bana kalirsa sen de ben gibi bebisini kimseye guvenemiyorsun :)Bugun ruyamda kizimi babama teslim ediyorum geliyorum ki benim bebek arabasinda bebek agliyo kimin bu cocuk diyorlar benim diyorum aciyorum yuzunu çok cirkin buyumus kuculmus gibi bir bebek ayy nasil agliyorum benim kizim nerde diye bu benim kizim degil diye :))
Canim bizde ayni oyun halisi var oglum 17 temmuz dogumlu uc gun once oylesine kurmustum sonra bi deneyim diye reflu yastiginin uzerinde koydum oyun halisina o kadar cok dikkatini cekti ki aglarken bile koyunca bi yarim saat duruyo tavsiye ederim al en kisa zamandaYine bir soruuuudönence kullanan var mı ? Fischer price mutlu düşler ninni dönence almayı düşünüyorum kullanan var mı? Baya baya takip ediyor bebiş hareketli şeyleri, sever diye düşündüm.
Bir de oyun halısı için daha erken dimi? 56 günlüğüz. Onun içinde playgro mutlu orman oyun halısını düşünüyorum kullanan varsa memnun mu?
Bu arada ikisini de 2. El bebek ürünleri satan sitelerden gayet uygun fiyata buldum. Birkaç kez kullanıp kaldırmış insanlar, tavsiye ederim herşey çok pahalı bebek ürünlerinde çünkü
Büyüme atağında olabilir , haftasına göre internetten kontrol et istersen atak haftası mı diye?Bebegim 3-4 gundur surekli uyuyor. Uyanik kaldigi sure cok az. Gunduz hic uyumayan cocuk simdi uyanmaz oldu. Bu durum beni korkutmaya basladiuyusa bi dert uyumasa bir dert. 19unda 3. Ay kontrolu olcak. O zaman sorayim doktora diyorum. Ama çok endişeleniyorum.
Biz fischer Price ın (renkli kelebeklerdi sanırım adı ) dönencesini almıştık. Geçen ay mobil kısmının fön sesi gibi bir gürültüsünü açıp baş ucuna koyuyorduk seviyordu uyurken. Bu hafta ilk defa yatağına yatırıp tümünü kullandım.Videoya çektim bir de :) Oyuncakları takip ediyor, heyecandan el ayak sallarken elleriyle oyuncaklara vuruyor. Çok sevimliydi. Kendi odasında henüz yatmadığı için çok sık kullanmıyoruz şimdi. Ama ilerde gece lambası oyuncaklar ve melodi üçlüsüyle baya oyalanır gibi görünüyor. Tavsiye edebilirim.Yine bir soruuuudönence kullanan var mı ? Fischer price mutlu düşler ninni dönence almayı düşünüyorum kullanan var mı? Baya baya takip ediyor bebiş hareketli şeyleri, sever diye düşündüm.
Bir de oyun halısı için daha erken dimi? 56 günlüğüz. Onun içinde playgro mutlu orman oyun halısını düşünüyorum kullanan varsa memnun mu?
Bu arada ikisini de 2. El bebek ürünleri satan sitelerden gayet uygun fiyata buldum. Birkaç kez kullanıp kaldırmış insanlar, tavsiye ederim herşey çok pahalı bebek ürünlerinde çünkü
Tabikisi güvenmiyorum kimseye :)) Esime verince bile sıkı sıkı tembihliyorum bak tv ye dalip cocugumu unutma diyeAllah Allah hayra yoralim,bir ruya tabircisi olsa da yorumunu yapsaydi.Bana kalirsa sen de ben gibi bebisini kimseye guvenemiyorsun :)
1.5 Aydın kurtulamadım mastitten, bu hafta 3. Antibiyotik tedavim ama hala acı sızı içindeyim yok mu başka çaresi? Bol bol emziriyorum süt pompasına dayanamıyorum şiş gergin kızarık ateşli ve acılı bir sağ memeyle kala kaldım üstelik en çok ondan süt geliyor diye sol mememi istemiyor bebeğim onun da ucu küçüldü sütü azaldımastit olanlar nasıl iyileştiniz bana yardım edin
Ben ilk hastaneden çıkınca yaşamıştım.. gögüslerim kaya gibi oldu, ateşim çıktı hüngür hüngür ağlaya ağlaya drumun yanına gittim.. kiralık elektrikli süt sağma makinası yazdı.. ve bol bol soğuk kompress yap dedi.. şansıma bulunduğumuz yerde hiç bir eczanede bulamadık.. bende bol bol duş aldım, üstünede soğuk kompresle atlattım.. benim sıpa gecen haftalarda sağ mememi emmedi, memem taş gibi oldu yine kızardı yanmaya başladı artık bizde manuel el pompası aldık. Çok canım yandı ilk sağarken ama rahatlatım.. şimdi sağıp sağıp veriyorum.. :))1.5 Aydın kurtulamadım mastitten, bu hafta 3. Antibiyotik tedavim ama hala acı sızı içindeyim yok mu başka çaresi? Bol bol emziriyorum süt pompasına dayanamıyorum şiş gergin kızarık ateşli ve acılı bir sağ memeyle kala kaldım üstelik en çok ondan süt geliyor diye sol mememi istemiyor bebeğim onun da ucu küçüldü sütü azaldımastit olanlar nasıl iyileştiniz bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?