Bende iki ay cektim hala meyilli banyoda ilik su vuruyo ya saggdim elle manuelle sagiYodum ilk daha berbat yapti elle sagarak atlattm bide Yüz üstü yan yatmiyorum süt duracak diye gecmis olsun canim benimde sag mastitti1.5 Aydın kurtulamadım mastitten, bu hafta 3. Antibiyotik tedavim ama hala acı sızı içindeyim yok mu başka çaresi? Bol bol emziriyorum süt pompasına dayanamıyorum şiş gergin kızarık ateşli ve acılı bir sağ memeyle kala kaldım üstelik en çok ondan süt geliyor diye sol mememi istemiyor bebeğim onun da ucu küçüldü sütü azaldımastit olanlar nasıl iyileştiniz bana yardım edin
Memeyi bosalt arkadasim tek cagren o saniyorum sağ bol bol1.5 Aydın kurtulamadım mastitten, bu hafta 3. Antibiyotik tedavim ama hala acı sızı içindeyim yok mu başka çaresi? Bol bol emziriyorum süt pompasına dayanamıyorum şiş gergin kızarık ateşli ve acılı bir sağ memeyle kala kaldım üstelik en çok ondan süt geliyor diye sol mememi istemiyor bebeğim onun da ucu küçüldü sütü azaldımastit olanlar nasıl iyileştiniz bana yardım edin
Canım sürekli sağmak zorundasın ben hep sağım yapıp yağlayıp kremliyordum bir sonraki süt saatinde emzirmiyor biraz dinlendikten sonra tekrar sağıyordum1.5 Aydın kurtulamadım mastitten, bu hafta 3. Antibiyotik tedavim ama hala acı sızı içindeyim yok mu başka çaresi? Bol bol emziriyorum süt pompasına dayanamıyorum şiş gergin kızarık ateşli ve acılı bir sağ memeyle kala kaldım üstelik en çok ondan süt geliyor diye sol mememi istemiyor bebeğim onun da ucu küçüldü sütü azaldımastit olanlar nasıl iyileştiniz bana yardım edin
Arkadaslarin desigi gb sag canim. Benim meme mastitten sonra söndü. Simdi tekrardan canlandiracagim diye ugrasiyorum.1.5 Aydın kurtulamadım mastitten, bu hafta 3. Antibiyotik tedavim ama hala acı sızı içindeyim yok mu başka çaresi? Bol bol emziriyorum süt pompasına dayanamıyorum şiş gergin kızarık ateşli ve acılı bir sağ memeyle kala kaldım üstelik en çok ondan süt geliyor diye sol mememi istemiyor bebeğim onun da ucu küçüldü sütü azaldımastit olanlar nasıl iyileştiniz bana yardım edin
Amin hepimize ıns. canım, hamilelikte hormonlardan dolayi çoğalıyorlarmis bile saclarimiz, hormonlar normale dönünce dökülme başlıyor diye duymuştum.ah canim biz birine yetisemiyoruz seni düşünemiyorum bile :) Allah saglik versin zaman su gibi geciyor gercekten Benim dökulmeye coktan basladi ne guzel gebelikte dokulmemisti hic.
Arada iyiyim dersen yeter ♡♡
Orasi oyle canım ama ben hep 1ay oncesine gore bakıyorum 1ayda az kilo almıs ve boyu az uzamıs ondan dolayı üzüldüm yoksa zaten bizimle aynı tarihte doganlarla kıyaslayamam onlar boy ve kilo olarak bizimkinden onden gitmeleri normalSenin bebis 1 ay once dogmus o yuzden zamaninda doganlarla kiyaslama bence 2 aylik gibi dusun.Zamani da dogsa 2 aylikti.57 cm 5500 2 aylik icin cok iyi degil mi?Benimki de asagi yukari senikinin olcudunde drlar cok iyi diyor masallah.
Bemimkide öyle göz kapağı kızarmıştı doktora götürdüm bişey veremeyiz gözüne gelir krem falan dedi kendi geçecek dedi de elini gözünden alamıyor bazen iyice kıpkırmızı yapıyorBenim kizinda eller hep yuzunde gozunde biliyorum cok tatlisin ama kendini de bu kadar minciklama be kuzum
Bende bunu düşünüyorum epeydir ya hemen küçüldüler bir sürü oldu , gerçekten bir ihtiyaç sahibi olsa da versem , çocuk esirgeme almıyormuş sordum dakızlar,bebeginize artik küçük gelen kiyafetleri ne yapmayi düşünüyorsunuz?
Eşim de anadolu da göndercem yer bulurum kargoyla gönderirim ben sen biriktir dedi en sonBende bunu düşünüyorum epeydir ya hemen küçüldüler bir sürü oldu , gerçekten bir ihtiyaç sahibi olsa da versem , çocuk esirgeme almıyormuş sordum da
Ben anneme gönderiyorum o ihtiyacı olanlara veriyorkızlar,bebeginize artik küçük gelen kiyafetleri ne yapmayi düşünüyorsunuz?
Ben nasip olursa ikinci için saklamayı düşünüyorum canım. Fazla kıyafet almamaya özen gösterdim zaten hemen büyürler diyekızlar,bebeginize artik küçük gelen kiyafetleri ne yapmayi düşünüyorsunuz?
İlk bebeginse sakla canım ben cogunu görümcemden aldım kullanıp geri vericem kendi aldıklarımdan da yenidogan takımlarından bi tane saklayıp dagitırım gerisinide inşallahkızlar,bebeginize artik küçük gelen kiyafetleri ne yapmayi düşünüyorsunuz?
Kızımın bazı kıyafetlerini saklamıştım.yeni doğanları oglumoğluma giydirdim .diğerlerini kiz kardeşimin kızı olunca ona verdim.bu sefer oğlumun kıyafetlerini bir iki hatıra saklayıp gerisini ihtiyacı olanlara vericem.kızlar,bebeginize artik küçük gelen kiyafetleri ne yapmayi düşünüyorsunuz?
Ben versem bile kardeşim karşı çıkıyor şimdiden el koydu kendi bebeleri içinbizim de yaş ve maddi durum elverirse ikinci cocuga niyetimiz var, nasip olur mu bilmem tabii. birinciyi kucaga alinca hevesleniverdik simdi:) o yuzden kiyafetleri saklasam mi acaba dedim. ya da bi kac hatira ayirip ihtiyaci olanlara gondertecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?