2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de az degil,walla masallah diyelim kizlara,bu ayda neler yapabiliyorlar bi bakmak lazim,3 aylik olacaklar neredeyse:) bu arada aldim kanguruyu bugun geldi,takmadim daha kizi oturtup ama arkadaji kilit kolay takiliyor mu

Kızlar çok uyanık oluyor canım, bir aya kalmaz senin canı koltuk köşelerine oturur :) benim kide iki gündür hep oturmak istiyor, birde alt dudağını yiyor gibi yapıyor yeni yeni icatlar çıkartıyor

Bu gaz sorunu bıturlu bıtmıyor sureklı aglıyor neyapsak gecmıyor uyutamıyoruz gaz sancısı dıye dusunuyoruz acaba baska bıseyımı var kı bugunde ılgınc saat 1 de bı uyudu hala uyuyor uyandıramıyorum tek basımayım neyapcam sasırdım neden boyle olur? Bı de cok deısık hareketlerı var normalde dogdugundan berı cok hareketlı bır bebek kucagıma aglarsa basını hep gerıye atıyor tutamıyoruz yay gıbı oluyor bazen sabıt bıyere bakıyor hep cok nadır bana bakıyor konusursam guluyor kendını kasıyor kokuyorum bazen sızınkılerde de boyle hareketler varmı

Canım sıkıntı yapma bence söylediklerin çok gazlı çocukların belirtileri

merhaba canım masallah bebegıne dogum parasına basvurabılırsın ben de memurum dogumdan bır hafta sonra kurumuma basvurdum hala yatırmadılar sanırım ıslem yapmadı bızımkıler sut parası memurlara yatmıyor dıye bılıyordum bana yatmadı buarada rapor alsana memursan bende haftaya ıse baslamam gerek ama ısyerındekıler gelme dıyor bebegım cok kucuk daha ama tabu ohalden dolayı rapor bulmak zor oluyor

Maaşımla gördüm canım ben de emzirme parası diye mi ne yazıyordu 133 tl diğer 300 olana nasıl basvuruluyor ? Ah ben hamileligimde haklarimdan yararlanamadim ki gelme deseler de ücretsiz çık derler ne yarım saat erken çıkma ne aylık kontrollerde tam gün izin imkanım olmadı hastaneye yattım enfeksiyondan taburcu olurken dinlen dediler rapor veremediler neymiş çok soruşturma başlamış doktorlara ohalden dolayı rapor veremiyolarmis hamile hastanede yatmış neyin soruşturması daha anlamadım valla hep yıllık izinlerimi kullandım kötü zamana denk geldik şimdi yarım gün olarak başlıcam tabi ondan da ise yaramayan personel muamelesi yeriz muhtemelen şimdi süt depolamaya çalışıyorum öğlene kadar ne kadar lazım olur günlük hiçte bilemiyorum benim kız sabah çok sık emiyor saat başı diyebilirim

walla kurumun hzlı dmeekkı calısıyor sut parasını kendılerı yatırmıs dogum parası ıcın dılekce vermem gerek kurumuna onlar gondercek sgkya memurların boyleymıs ama benım hala yatmadı aslında evet ohal var ama ben personelde calısıyordum alan alıyor walla lafta ohal! Oyuzden bende alabıldıgım kadar alıcam bebegım daha 70 gunluk meme ve mama seklınde gdııyoruz ama bugunlerde mamayı almıyor sut depolayamam sagınca cıkmıyor yanı ben bu bebegı bırakıp nasıl ıse başlarım kayınvalıdem bakıcak bakamazkı şuan gözum arkada kalır dusununce bıle uzuluyorum malesef

Yeminlen aynı ben ağlıyo memede anında uyuya kalıyo emmiyo bile beşiğine yatıtçrıyorum uyanıveriyor herkes bnada kucaga akıltırmışın diyor ama dinlemiyorum ben kucagıma almıyxamda kim alacak ayol

Benimki de az degil,walla masallah diyelim kizlara,bu ayda neler yapabiliyorlar bi bakmak lazim,3 aylik olacaklar neredeyse:) bu arada aldim kanguruyu bugun geldi,takmadim daha kizi oturtup ama arkadaji kilit kolay takiliyor mu
Biraz zor oluyor onu takmak ama kollarin uzunsa kolay :)

Kızlar çok uyanık oluyor canım, bir aya kalmaz senin canı koltuk köşelerine oturur :) benim kide iki gündür hep oturmak istiyor, birde alt dudağını yiyor gibi yapıyor yeni yeni icatlar çıkartıyor
Cidden cok bitirimler bu cocuklar hayir kalkip otursan ne olacak :) Zaten sonra hep oturacaksiniz yatin iste :))
Dudak yemeyi sen nerden ögrendin ya ❤

Ben belki ikinci olur diye sakliyorum.Yikayip utuleyip kaldiriyorum.

Al_pi saç dökülmesine çözüm bulursa banada söyle kel kalacam diye korkuyorum
Hamilelikte hic dokulmedi ne güzel şimdi elimi başıma koymayı korkuyorum

Maşallah size dün bizimkide döndü şok oldum Allah'tan yatağın kenarında değildi çok dikkatli olmak gerekiyor iyi inci yatiyormuş biz hep kucak istiyoruz 2 gün sonra eve gidecez bakalım o zaman ne yapacaz gaz sıkıntısı sizde biterken bizde yeni başlıyor 1 haftadır gece 4 e kadar uyanığız

Bemimkide öyle göz kapağı kızarmıştı doktora götürdüm bişey veremeyiz gözüne gelir krem falan dedi kendi geçecek dedi de elini gözünden alamıyor bazen iyice kıpkırmızı yapıyor
Gozumuzun onunden ayiramaz olduk kuzulari

Kac gunluk oldu canim bebis dondu masallah bu arada

Canım ziraate yatıyor. En az 120 gün çalışmış bir memursan yatıyor ben de memurum yattı bana

Kizlar gunaydin iki gundur bebegim istahsiz meme ve mama bi arada gidiyoruz biz ama ne emmek istiyo ne de mamayi yiyo dogru duzgun acaba pamukcuk olmus olabilir mi agzinda bu arada 58 gunluguz regl oldum bu gece siz de nasil regl oldunuz mu yoksa erken mi

Ben belki ikinci olur diye sakliyorum.Yikayip utuleyip kaldiriyorum.
Bence yikamadan kaldir kuzunun kokusuyla kalsin cis kaka kusmuk yoksa :)
Ben saklayacaklarimi öyle kaldiracagim.

Al_pi saç dökülmesine çözüm bulursa banada söyle kel kalacam diye korkuyorum
Hamilelikte hic dokulmedi ne güzel şimdi elimi başıma koymayı korkuyorum
Sanirim yok çözümü Belli bir sure böyle gidecek emzirdigimiz icin birseyde kullanamiyoruz gebelikten önce çinko vermisti bana doktor sormak lazim aslinda.

Kızlar gece sutumu sagdim dışarda unutmuşum fark ettiğimde 2 buçuk saat geçmişti farkedince buzdolabı na koydum gün içinde vermeme lazım bozulmuşdur sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…