2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gece sutumu sagdim dışarda unutmuşum fark ettiğimde 2 buçuk saat geçmişti farkedince buzdolabı na koydum gün içinde vermeme lazım bozulmuşdur sizce
Disarda 3 saat bekliyor cok sicak degilse evin birsey olmamistir. Cok sicaklarda ben en fazla 1 saat tutuyordum simdi 3saat kalabilir havalar serinledi.

Hanimlar emzirirken de hamilelik gibi yediklerinize dikkat ediyor musunuz mesela paketli gıda yiyor musunuz bisküvi Gofret tarzı ? Emzirirken hep midem kaziniyor habire de yemek yenmiyo

Hanimlar emzirirken de hamilelik gibi yediklerinize dikkat ediyor musunuz mesela paketli gıda yiyor musunuz bisküvi Gofret tarzı ? Emzirirken hep midem kaziniyor habire de yemek yenmiyo
Arada yiyorum ya hiç dikkat ettiğim söylenemez , ev yapımı kek ve puding sütlaç muhallebi yapıyorum arada çok iyi gidiyor:))

Hamileykende yedim paketli gida simdide yiyorum.cunku icim geciyo yemeye yapmaya vaktim olmuyor ama aksamlari olabildigince saglikli besleniyorum :)

Kac gunluk oldu canim bebis dondu masallah bu arada
Bugün 56 günlük olduk ama çok hareketli maşallah 4-5 aylık bebek gibi agulara başladık gülüyor minigim

Bizde bugün 56.günlüğüz 2 gün önce bende regl oldum

Hamileykende yedim paketli gida simdide yiyorum.cunku icim geciyo yemeye yapmaya vaktim olmuyor ama aksamlari olabildigince saglikli besleniyorum :)
Ben de hiç dikkat etmedim hamileykende herşey yemiştim şimdide yemeye devam ediyorum anamın evinde 2 kilo almışım eve gidince bende sağlıklı beslenme düşünüyorum

Bende geçen hafta 2.kez doktoruma kontrole gittim lekelenmem kesilmedi diye. Meğerse regli olmuşum bende. Ama doğumdan beri enfeksiyondan kurtulamadım. 2.kuru fitil kullanıyorum. Korunma konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar? Ben sanırım önümüzdeki ay spiral taktıracağım.

Canım ziraate yatıyor. En az 120 gün çalışmış bir memursan yatıyor ben de memurum yattı bana
Canım ben e devletten bakıyorum. Orda görünmüyor yattığı. Sen bakıp mı gitmiştin yoksa direkt mi gidip öğrendin. Ziraat bankası hesabımız olması gerekiyor mu?

Kizlar benim kafam cok karışık.tecrubeli annelere sorum olacak.oglum 66 gunluk.kac dk emmeli?her emzirdigimde yok demiyo bu cocuk bazrn belli ediyo ama bilemiyorum
sizler kac dk emziriyosunuz?

Kizlar benim kafam cok karışık.tecrubeli annelere sorum olacak.oglum 66 gunluk.kac dk emmeli?her emzirdigimde yok demiyo bu cocuk bazrn belli ediyo ama bilemiyorum
Benimki de çok emiyor ya ağlıyor nasıl katılıyor vermezsem midesi kazınıyor galiba :)

Benimki de yok demiyo ama tokken tepinerek emiyo mesela iki çekiyor çıkarıyor falan oyun gibi yapıyo yani bazen de mizikliyo memede ben ordan anlıyorum tok olduğunu seninki öyle bir işaret vermiyor mu

ayy ben hayatimda ilk defa enfeksiyon yasiyorum gecmedi gitti bir kere üromisin verdi doktor idrarda yanmam var halada az su icince oluyor Doktorumda bizi birakti gitti ilk defa bi doktordan bu kadar memnun kalmistim istanbula gitti :-/

Bazen bende yiyorum dikkat etmeye calışıyorum kilo yapıyo 76yla dogurdum 65de takılı kaldım yaaa 5 kilo gitmesi lazım en azz diyet de yapılmıyo dakikada acıkıyorum resmen

Bende oldum canım gecen hafta perşembe yani 51 günlük falandım sanırım

Kızlar benım bebis gündüzleri bazen uzun uzun uyuyor bazen de bugün oldugu gibi bütün gün uymuyor benim de pertim cıkıyor hem beden olarak hem psikolojik yıpranıyorum.bana onerebileceginiz bir ev tipi ana kucagı vs var mıdır bebeginizi hızlıca uykuya daldıran

Canım ben e devletten bakıyorum. Orda görünmüyor yattığı. Sen bakıp mı gitmiştin yoksa direkt mi gidip öğrendin. Ziraat bankası hesabımız olması gerekiyor mu?
E devletten baktım, daha gidip çekmedim. Hesabın olması şart değilmiş vezneye kimlikle gidiyormuşsun

O çocuktan çocuğa göre değişiyor ben saatli olarak emzirmiyorum uyaniksa daha sık emmek istiyor uyuyorsa hiç emmesi için uyandirmiyorum acıksa uyanır diyorum benim oğlumda en fazla 10 dk emiyor başlarda burada herkes yarım saat 45 dakikadan bahsedince aç kalacak diye doktora sormuştum bebekler alacağı sütün %80inin ilk 5 dakikada aldığını sonra keyif yapar demişti bende ne kadar süre ne sıklıkla emeceğini oğluma bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…