2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de spiral taktıracağım sanırım, şu an başka seçenek görünmüyor Benim için. Dr gittin mi ne zaman gel takalım dedi şartları neymiş

Haline şükret canım benim oğlum tam tersi gündüz tüm gün emme harici uyuyor tüm gece uyanık kollarımda hâl kalmıyor sabahta 3 yaşında ki oğlum uyanık fena haldeyim

Kızlar benim kızımın gaz problemi yok gibi artık ve ondan beri de her bezinde kaka var günde bi kere dolu yapıyo bazen iki günde bir ama ama bezlerinde avuç ayasi kadar kaka oluyor rengi şekli de normal görünüyor haftaya doktor kontrolumuz ama böyle olan var mi sormak istedim

Haline şükret canım benim oğlum tam tersi gündüz tüm gün emme harici uyuyor tüm gece uyanık kollarımda hâl kalmıyor sabahta 3 yaşında ki oğlum uyanık fena haldeyim
Allah yardımcın olsun csnım bızde sabah 5 trn sonra ayaktayız düsün gece 10lara kadar bazen uyutmaya calısmakla geciyor günüm kucagımda mı sallamıyorum pişpiş mi yapmıyorum yattıgı yerde yüzüstü cevir sırtüstü cevir bazen banamısın demiyor eger ki uykuya daldıran bir ev tipi ana kucagı varsa alcam

Canım eğer sorun derin uykuya dalma problemiyse ben kızımı şu şekilde alıştırdım bikaç dün deneyerek güzel sonuç aldım önce yarım kundak yapıp gözünü de örttüm kolik bebek seslerinden yağmuru orman su sesi falan açtım sonra yine yatırıp aynı şekilde sallar gibi yapıp yanına uzandım sarılı dahi olsa elimi eline koydum şimdi sese bile gerek yok gece gözünü kapatmaya da gerek yok gündüz kapatıyorum elini tutup yanına yatıyorum bazen pispisliyorum çok şükür dalıyor derin olduğunu da elimi gevşek tutup çok hafif nefes almasından anlıyorum aksi halde kalkarsam uyanıyor şimdi uyku arkadaşı almayı düşünüyorum çünkü elini bıraksam da arada battaniyesini tutmuş buluyorum

Her bezi kakalı yani dimi az da olsa, gaz çıkartırken oluyor o benimki de aynı

Anakucağındaki titreşimle kendisi uyuyabiliyor almazsan uyuyorda uyuyor bazen fısher prıce

Canım ziraate yatıyor. En az 120 gün çalışmış bir memursan yatıyor ben de memurum yattı bana
ben normalde maasımı halkbanktan alıyorum zıraatemı yatmıstır sut parası dogum parasını da ısyerın gonderdı dmı onlar ılgılenceklerdı anlamadm benım yatmadı

Ayy keşke öyle sihirli birşey olsa anne kucağında uyumayanların ana kucağında uyuyacağını hiç düşünemiyorum seninde Allah yardımcın olsun inşallah aradığını bulursun banada haber ver

Biz hala uyanığız kızlar oğlumun uyumaya hiç niyeti yok bizim gibi koridorda volta atan var mı?

ayy ben hayatimda ilk defa enfeksiyon yasiyorum gecmedi gitti bir kere üromisin verdi doktor idrarda yanmam var halada az su icince oluyor Doktorumda bizi birakti gitti ilk defa bi doktordan bu kadar memnun kalmistim istanbula gitti :-/
Kıyamam sana çok geçmiş olsun canım benim. Bende yanma falan yok ama akıntım sarı ve kokuluydu ama arada pembe lekelenmelerde devam edince korktum.
Doktorunun gitmesi gerçekten kötü olmuş. Yeniden bi doktora alışmak çok zor oluyor

Ben de spiral taktıracağım sanırım, şu an başka seçenek görünmüyor Benim için. Dr gittin mi ne zaman gel takalım dedi şartları neymiş
Ya adet olmak gerekiyomuş ya da 4.ayın bitmesi beklenmeliymiş. Doktorun öyle demişti. Adet olduğum için kullandığım fitil bitip üzerine 1-2 hafta geçince takabiliriz dedi

Benimki de çok emiyor ya ağlıyor nasıl katılıyor vermezsem midesi kazınıyor galiba :)
Cok şükür sürekli ağlamıyor ama aglamaya başladığı zaman da asla susmuyor
Benimki de yok demiyo ama tokken tepinerek emiyo mesela iki çekiyor çıkarıyor falan oyun gibi yapıyo yani bazen de mizikliyo memede ben ordan anlıyorum tok olduğunu seninki öyle bir işaret vermiyor mu
Sanki oyle yapiyor evet..bazen tepinerrk emiyor.ama yine de yok demiyor ;D
Bende öyle duymustum ama iste yine de aklim kalıyor.ya doymuyorsa diye

Bir de gaz sorunu bitenlere bisey sormak istiyorum.benim oğlum gaz yuzunden gece 3 4 gibi uyanıyor her zaman.
Ilk zamanlara göre hafifledi ama gecmedi henüz.tamamen geçince bu gece uyanmalari biter mi ki?

ben normalde maasımı halkbanktan alıyorum zıraatemı yatmıstır sut parası dogum parasını da ısyerın gonderdı dmı onlar ılgılenceklerdı anlamadm benım yatmadı
Ben de maaşı Halkbank'tan alıyorum. E devlette aram butonuna emzirme yaz ordan çıkıyor. Ziraate 133 yattı diyor. Doğum parası için de personel biriminde form dolduruyorsun imzalayıp kaşeliyorlar sosyal hizmet birimlerinden birine veriyorsun 2 ay sonra yatıyor PTT ye, ekim ortası gibi bakacağım ona da

Ya adet olmak gerekiyomuş ya da 4.ayın bitmesi beklenmeliymiş. Doktorun öyle demişti. Adet olduğum için kullandığım fitil bitip üzerine 1-2 hafta geçince takabiliriz dedi
Ben de 10 gün önce lekeden daha fazlası bir kankam yaşadım adet oldum dedim, hatta buraya yazmıştım ama o kanama o günden sonra bitti. Adet olmadım yani o zmn 2 ay daha bekleyeceğim. Perşembe kontrolüm var bakalım ne der. Özelde mi taktıracaksın fiyatı ne kadar acaba ?

Adet olmuş olabilirsin. Doktor ilk 1 yıl düzen beklemiyoruz zaten dedi. Özelde olacak. Doktorum klinikte çalışıyo dışarıda özelde bi hastanede takacak küçük anestezi vereceği için. 800-900 demişti. Ama anestezisiz 450 dedi. Tabi klinikteki fiyatı bu dışarıda daha ucuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…