2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar bende özel sektörde sigortalıyım banada pra yatıyor mu yatıyorsa nereye beni aydınlatırmısınız

Bir de gaz sorunu bitenlere bisey sormak istiyorum.benim oğlum gaz yuzunden gece 3 4 gibi uyanıyor her zaman.
Ilk zamanlara göre hafifledi ama gecmedi henüz.tamamen geçince bu gece uyanmalari biter mi ki?
Bitmiyordu Çünkü gazı bitsede normal gazı oluyor sanci şeklinde degil ama uyaniyor hareketleniyor emerken memeyi cekistiriyor sonra pirtlatiyo meme agzindan dusuyor uyumus oluyor :))) Gece 3-4 gibi gaz saati sanirim :)

Ben gunduzleri uyuyamadiginda bebek arabasiyla dolastirmaya cikariyorum. Imkanin varsa karnini doyur gazini cikar altini degistir hava almaya cikar. Hem hava aliyor hem etrafi izliyor sonra uzerine bir ortu ortuyorum karanlik oluyor ve uyuyakaliyor.

Pahalıymış bakalım bizim hastanede ne kadar

Pisik olmus bizim kiz o kadar da dikkat ediyorum ne yapayim tavsiyeleriniz var mi
Zeytinyagi iyi gelir diyor kimisi, kimisi sakin surmeyin asitli yag iyice kotu olur diyor. Bir ara kullaniyordum hemwn iyi geliyordu ama bunu duyduktan sonra biraktim. Bezi sık degistiriyorum. Pisik kremleri de vajinada yapisikliga sebep oluyor dediler. Gecene kadar pisik kremi kullanabilirsin.

Her alt acmada sudocrem kullaniyorum,tam makatin orada olmus az az yapiyor,sulu yaptigi cok oldu bu ara o da orayi tahris etti galiba.eczaci trosyd diye bir ilac tavsiye etti de icim rahat degil kullanayim mi bilmiyorum.zeytinyagini duydum bende,herkes herseye bir sey diyor sasirdik kaldik.bir de kantaron yagi demisti bir arkadas zamaninda var mi kullanan?

Bezle alakalı olablr mi canım belki bezden olmustur pişigi.. Kaynamıs ılımıs suyla temizle pamuga batırarak iyi glir

Uzun süredir bakamıyorum burayı bu zamana kadar çok sakin bi bebeğim vardı şimdi kucakçı oldu beni görmesin bağırıyo geceleri uyuyo allahtan öyle alıştırdım ışığı kapatıp beşiğine koyunca uyuyo 6ya kadar uyanmıyor şükür hepinizi öpüyorum

Zeytinyağını ocakta ısıtıp asitinin gitmesini sağlayıp kullanin ben oyle yapıyorum iyi geliyor. Tum vücudunu zeytinyağıyla yagliyorum

Kızlar bebeğinize hangi marka bezi kullanıyorsunuz ben hala tam bezimi bulmuş değilim

Çok şükür bizimki şimdi uyudu ve kollarım bitti yorgunluktan öldüm umarım seninde uyumuştur iyi geceler
Daha yeni girebildim yazarken ee ee diyodum oyle uyudu bende sızdım gunduz kendiliginden uyuyor kuzum ama gece cok skintili :/

Pisik olmus bizim kiz o kadar da dikkat ediyorum ne yapayim tavsiyeleriniz var mi
Benim yaptığım ne kadar doğru bilmiyorum ama pisik yada başka sorun yaşamadik hic. Haftada bir kaka yapinca ıslak bezle temizliyorum. Ama gün içerisinde bez değiştirirken ıslak bez kullanmiyorum. Bezi direk bağlıyorum, bezinide günde 2 yada 3defa değiştiriyorum. 2 , 3 günde bir banyo yapiyor zaten. Doğru olduğunu bildiğimden değil öyle hissettiğim için yapiyorum. Ama bazı bebeklerin cildi hassas oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…