- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
Valla gayet bile isteye cozur cozur yapıyor maşallahh :) allah bozmasınAynen canım gaz çıkarırken olacak kadar zaten bunlar makat kullanmayı öğrenecek derken hep mi saldilar
gece 3 te uyudu benimki deBizde uyanigiz ve cok yoruldum
BitmiyorduBir de gaz sorunu bitenlere bisey sormak istiyorum.benim oğlum gaz yuzunden gece 3 4 gibi uyanıyor her zaman.
Ilk zamanlara göre hafifledi ama gecmedi henüz.tamamen geçince bu gece uyanmalari biter mi ki?
Ben gunduzleri uyuyamadiginda bebek arabasiyla dolastirmaya cikariyorum. Imkanin varsa karnini doyur gazini cikar altini degistir hava almaya cikar. Hem hava aliyor hem etrafi izliyor sonra uzerine bir ortu ortuyorum karanlik oluyor ve uyuyakaliyor.Kızlar benım bebis gündüzleri bazen uzun uzun uyuyor bazen de bugün oldugu gibi bütün gün uymuyor benim de pertim cıkıyor hem beden olarak hem psikolojik yıpranıyorum.bana onerebileceginiz bir ev tipi ana kucagı vs var mıdır bebeginizi hızlıca uykuya daldıran
PahalıymışAdet olmuş olabilirsin. Doktor ilk 1 yıl düzen beklemiyoruz zaten dedi. Özelde olacak. Doktorum klinikte çalışıyo dışarıda özelde bi hastanede takacak küçük anestezi vereceği için. 800-900 demişti. Ama anestezisiz 450 dedi. Tabi klinikteki fiyatı bu dışarıda daha ucuzdur
Zeytinyagi iyi gelir diyor kimisi, kimisi sakin surmeyin asitli yag iyice kotu olur diyor. Bir ara kullaniyordum hemwn iyi geliyordu ama bunu duyduktan sonra biraktim. Bezi sık degistiriyorum. Pisik kremleri de vajinada yapisikliga sebep oluyor dediler. Gecene kadar pisik kremi kullanabilirsin.Pisik olmus bizim kiz o kadar da dikkat ediyorum ne yapayim tavsiyeleriniz var mi
Zeytinyagi iyi gelir diyor kimisi, kimisi sakin surmeyin asitli yag iyice kotu olur diyor. Bir ara kullaniyordum hemwn iyi geliyordu ama bunu duyduktan sonra biraktim. Bezi sık degistiriyorum. Pisik kremleri de vajinada yapisikliga sebep oluyor dediler. Gecene kadar pisik kremi kullanabilirsin.
Bezle alakalı olablr mi canım belki bezden olmustur pişigi.. Kaynamıs ılımıs suyla temizle pamuga batırarak iyi glirHer alt acmada sudocrem kullaniyorum,tam makatin orada olmus az az yapiyor,sulu yaptigi cok oldu bu ara o da orayi tahris etti galiba.eczaci trosyd diye bir ilac tavsiye etti de icim rahat degil kullanayim mi bilmiyorum.zeytinyagini duydum bende,herkes herseye bir sey diyor sasirdik kaldik.bir de kantaron yagi demisti bir arkadas zamaninda var mi kullanan?
Zeytinyağını ocakta ısıtıp asitinin gitmesini sağlayıp kullanin ben oyle yapıyorum iyi geliyor. Tum vücudunu zeytinyağıyla yagliyorumZeytinyagi iyi gelir diyor kimisi, kimisi sakin surmeyin asitli yag iyice kotu olur diyor. Bir ara kullaniyordum hemwn iyi geliyordu ama bunu duyduktan sonra biraktim. Bezi sık degistiriyorum. Pisik kremleri de vajinada yapisikliga sebep oluyor dediler. Gecene kadar pisik kremi kullanabilirsin.
Daha yeni girebildim yazarken ee ee diyodum oyle uyudu bende sızdım gunduz kendiliginden uyuyor kuzum ama gece cok skintili :/Çok şükür bizimki şimdi uyudu ve kollarım bitti yorgunluktan öldüm umarım seninde uyumuştur iyi geceler
Prima premium careKızlar bebeğinize hangi marka bezi kullanıyorsunuz ben hala tam bezimi bulmuş değilim
Molfix 3 numara çok begendm esnek çok iyi bi bezKızlar bebeğinize hangi marka bezi kullanıyorsunuz ben hala tam bezimi bulmuş değilim
Benim yaptığım ne kadar doğru bilmiyorum ama pisik yada başka sorun yaşamadik hic. Haftada bir kaka yapinca ıslak bezle temizliyorum. Ama gün içerisinde bez değiştirirken ıslak bez kullanmiyorum. Bezi direk bağlıyorum, bezinide günde 2 yada 3defa değiştiriyorum. 2 , 3 günde bir banyo yapiyor zaten. Doğru olduğunu bildiğimden değil öyle hissettiğim için yapiyorum. Ama bazı bebeklerin cildi hassas oluyor.Pisik olmus bizim kiz o kadar da dikkat ediyorum ne yapayim tavsiyeleriniz var mi
Molfix üç numara bende baştan beri onu kullanıyorum çok memnunumKızlar bebeğinize hangi marka bezi kullanıyorsunuz ben hala tam bezimi bulmuş değilim
Prima premium care 1 no devamKızlar bebeğinize hangi marka bezi kullanıyorsunuz ben hala tam bezimi bulmuş değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?