Haftada bir mi kaka yapıyor yaniBenim yaptığım ne kadar doğru bilmiyorum ama pisik yada başka sorun yaşamadik hic. Haftada bir kaka yapinca ıslak bezle temizliyorum. Ama gün içerisinde bez değiştirirken ıslak bez kullanmiyorum. Bezi direk bağlıyorum, bezinide günde 2 yada 3defa değiştiriyorum. 2 , 3 günde bir banyo yapiyor zaten. Doğru olduğunu bildiğimden değil öyle hissettiğim için yapiyorum. Ama bazı bebeklerin cildi hassas oluyor.
1 mi kac kilo ki bebis biz bacaklar iz oluyor diye 3 e gectik bu haftaPrima premium care 1 no devam
2.ay asisindan sonra benim kizimda agladi ama 1 hafta gecti simdi duzeldi canimKızlar bebeği uykusunda ağlayan var mı?
Benim bebeğim bir anda çığlığı basıyor
Korkuyor mu acaba..nasil ağlıyor kıyamam
Aynen daha ekonomik bende numine siparis ettim gelmedi kullanirsan bizede yazElimdeki bezler bitince Molfix i deneyeceğim oğlumda kullanmıştım hiç memnun kalmadım o yüzden deneme ihtiyacı duymamıştım belki kendini yenilemiştir
Elimdeki bezler bitince Molfix i deneyeceğim oğlumda kullanmıştım hiç memnun kalmadım o yüzden deneme ihtiyacı duymamıştım belki kendini yenilemiştir[/QUOTE ben Molfix i denedim hiç güzel değil sleppy denedim hem uygun hemde Molfix den çok çok güzel
Kikirdarken bi anda dediğin gibi ağlamaya başlıyor birazdan yine kıkırdıyor canım ruyalaniyorlar herhaldeKızlar bebeği uykusunda ağlayan var mı?
Benim bebeğim bir anda çığlığı basıyor
Korkuyor mu acaba..nasil ağlıyor kıyamam
Dort bucuk kilo. Bende iz yapiyor diye 2 numaraya gecmistim. Kizin bakicisi bu cocuga buyuk ilerde yurumesinde sıkıntı olur dedi 1e geri dondum.1 mi kac kilo ki bebis biz bacaklar iz oluyor diye 3 e gectik bu hafta
Sagol canım kolik bebek sesleri gerçekten ise yarıyor mu bende indireyimCanım eğer sorun derin uykuya dalma problemiyse ben kızımı şu şekilde alıştırdım bikaç dün deneyerek güzel sonuç aldım önce yarım kundak yapıp gözünü de örttüm kolik bebek seslerinden yağmuru orman su sesi falan açtım sonra yine yatırıp aynı şekilde sallar gibi yapıp yanına uzandım sarılı dahi olsa elimi eline koydum şimdi sese bile gerek yok gece gözünü kapatmaya da gerek yok gündüz kapatıyorum elini tutup yanına yatıyorum bazen pispisliyorum çok şükür dalıyor derin olduğunu da elimi gevşek tutup çok hafif nefes almasından anlıyorum aksi halde kalkarsam uyanıyor şimdi uyku arkadaşı almayı düşünüyorum çünkü elini bıraksam da arada battaniyesini tutmuş buluyorum
Ah canım belki bir mucize uyutanı vardır dedim ama dogru diyorsun bizimki bazen bir cıglıgı koparıyor zor ıyutuyorumAyy keşke öyle sihirli birşey olsa anne kucağında uyumayanların ana kucağında uyuyacağını hiç düşünemiyorum seninde Allah yardımcın olsun inşallah aradığını bulursun banada haber ver
Geçen gün tek basıma cıktım agladı panik oldum baya halbukı nolcak en kötü kucagımda sustururum ama ilk deneyim diye heralde hemen geri döndüm :)) megerse acık hava istahını acmıs bizimkinin mama yiyince sustuBen gunduzleri uyuyamadiginda bebek arabasiyla dolastirmaya cikariyorum. Imkanin varsa karnini doyur gazini cikar altini degistir hava almaya cikar. Hem hava aliyor hem etrafi izliyor sonra uzerine bir ortu ortuyorum karanlik oluyor ve uyuyakaliyor.
Prima premium care 1 numara ama artık 2 aldım elimdekiler bitince 2 kullanıcam sızıntı yapıyor kücük geldigi icin...bu arada ben ilk baslarda 12 tane falan günde degisiyordum simdi de 3 saati gecirmiyorum yani 7-8 tane gidiyordur...cok mu kullanıyorum anlamadım 2 3 taneyi okuyunca sasırdım...kıyamıyorum cisli kakalı bırakmayaKızlar bebeğinize hangi marka bezi kullanıyorsunuz ben hala tam bezimi bulmuş değilim
Evet,haftada bir kere yapıyor. Ilk ay gunde 5,6 kezdi. Sadece anne sütü aliyor.Haftada bir mi kaka yapıyor yani
Ben sudocrem kullanıyorum hemen geçiriyor çok şükürBir de oğlumun boyun altı pişik oldu.zeytin yağı yapıyorum cok faydası olması ne yapsam.
Hamaten krem kullandık bizPisik olmus bizim kiz o kadar da dikkat ediyorum ne yapayim tavsiyeleriniz var mi
Ilık suyla silip kuruluyorum sonra hameten sürüyor um ben ertesi gün geçiyor iki gün sonra tekrar oluyor tekrar yapıyorumBir de oğlumun boyun altı pişik oldu.zeytin yağı yapıyorum cok faydası olması ne yapsam.
Biz 2ay cektik canım 2haftalıkken oldu yeni gecti bizim yaraya döndü ben bepanten plus sürüdüm bi actıgımdada hamaten pomad sürdüm travazol falan bizde işe yaramadı trosyd de onun bi eşi zaten cok gecmiş olsunHer alt acmada sudocrem kullaniyorum,tam makatin orada olmus az az yapiyor,sulu yaptigi cok oldu bu ara o da orayi tahris etti galiba.eczaci trosyd diye bir ilac tavsiye etti de icim rahat degil kullanayim mi bilmiyorum.zeytinyagini duydum bende,herkes herseye bir sey diyor sasirdik kaldik.bir de kantaron yagi demisti bir arkadas zamaninda var mi kullanan?
Aynen bende öyleyim ama sleepy ile devam edecegim sanırım güzel bezKızlar bebeğinize hangi marka bezi kullanıyorsunuz ben hala tam bezimi bulmuş değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?