2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Haftada bir mi kaka yapıyor yani

Elimdeki bezler bitince Molfix i deneyeceğim oğlumda kullanmıştım hiç memnun kalmadım o yüzden deneme ihtiyacı duymamıştım belki kendini yenilemiştir

Kızlar bebeği uykusunda ağlayan var mı?
Benim bebeğim bir anda çığlığı basıyor
Korkuyor mu acaba..nasil ağlıyor kıyamam
Kikirdarken bi anda dediğin gibi ağlamaya başlıyor birazdan yine kıkırdıyor canım ruyalaniyorlar herhalde

Ben bu ara asiri cips yiyorum. Abur cuburin dibine vuruyorum. Insallah bebisim etkilenmez

Sagol canım kolik bebek sesleri gerçekten ise yarıyor mu bende indireyim
Ayy keşke öyle sihirli birşey olsa anne kucağında uyumayanların ana kucağında uyuyacağını hiç düşünemiyorum seninde Allah yardımcın olsun inşallah aradığını bulursun banada haber ver
Ah canım belki bir mucize uyutanı vardır dedim ama dogru diyorsun bizimki bazen bir cıglıgı koparıyor zor ıyutuyorum

Ben gunduzleri uyuyamadiginda bebek arabasiyla dolastirmaya cikariyorum. Imkanin varsa karnini doyur gazini cikar altini degistir hava almaya cikar. Hem hava aliyor hem etrafi izliyor sonra uzerine bir ortu ortuyorum karanlik oluyor ve uyuyakaliyor.
Geçen gün tek basıma cıktım agladı panik oldum baya halbukı nolcak en kötü kucagımda sustururum ama ilk deneyim diye heralde hemen geri döndüm :)) megerse acık hava istahını acmıs bizimkinin mama yiyince sustu
Kızlar bebeğinize hangi marka bezi kullanıyorsunuz ben hala tam bezimi bulmuş değilim
Prima premium care 1 numara ama artık 2 aldım elimdekiler bitince 2 kullanıcam sızıntı yapıyor kücük geldigi icin...bu arada ben ilk baslarda 12 tane falan günde degisiyordum simdi de 3 saati gecirmiyorum yani 7-8 tane gidiyordur...cok mu kullanıyorum anlamadım 2 3 taneyi okuyunca sasırdım...kıyamıyorum cisli kakalı bırakmaya

Iyi geceler kızlar benim gibi uyumayanlar vardır herhalde.bebis zaten geç uyuyor.sonradan benim uykuya dalmam da geç oluyor.hep geç yatan bir insandım.bebis doğduktan sonra da uykuya dalmakta zorlanıyorum.var mI bu konuda çözümü olan yardimmmmm

Biz 2ay cektik canım 2haftalıkken oldu yeni gecti bizim yaraya döndü ben bepanten plus sürüdüm bi actıgımdada hamaten pomad sürdüm travazol falan bizde işe yaramadı trosyd de onun bi eşi zaten cok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…