2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende öyleyim ama sleepy ile devam edecegim sanırım güzel bez
Ben de sleepy kullanıyorum suan kalıbı biraz değişik ama guzel ince pamuklu gibi bir kere bim in bezini kullanma şansım oldu o da güzeldi ki zaten tanesi 35 kuruş sleepy den de pahalı :) ben en cok Huggies i beğendim ama tanesi 50 kurusa falan geliyor baya pahalı. Ben de günde 8 9 bez değiştiriyorum sık sık değiştirdiğim icin pahalı bir bez almaya gerek yok bence

Bez için bizde huggies ile başladık, pişik yapmadığı için onunla devam ettim hep başka bez de kullanmadım. Hepsiburadadan sipariş veriyorum uyguna geliyor, hesapladım tanesi 23 kuruşa geliyordu indirimli.şimdi 2 numara kullanıyoruz, 5 kilo olduk. Kızlar için huggies var 3 numara 4-9 kilo arası yazıyordu ondan kullanacağım sonrasında.

Huggiesle basladim yeni dogani cok guzeldi pamukluydu sonra 2numaraya gecince begenmedim prima premuim care gectim pampers aldim ondan da mennun kalmadim simdi kizim pisik olmus hic olmamisti suyla pamukla temizledim zeytin yagi surdum biraz azaldi gibi ama yinede var. Huggius aldim kirmizi paketinden belki bezdendir diye ama hic begenmedim off bende karar veremedim kizimin poposu kiymetli ne yapayim :))

Ben ilk günden beri prima premium care kullandım çok memnunum su an 2 numara ama 3 numaraya gecicem paket bitince bacaklari sıkiyor şükür pisik hiç olmadık ama ben çok sık bez değiştiriyorum sürekli ıslak mi diye kontrol halindeyim 10 bezi buluyor hala kaka si biraz sıvı olduğu için popo arası biraz kızarmisti onun için de bepantholbaby pisik kremi kullandim hemen etkisini gösterdi.

arkadaşlar merhaba
bebeğim uyurken ağlıyor sallayınca devam ediyor uyumaya dün geceden beri böyle hiç uyuyamadm 5 dk da bi ağlama sesi duyuyorm :/

Hastanede ve sağlık ocağında alınan topuk kanıyla ilgili herhangi bir dönüş alan oldu mu arkadaşlar?

Kızım hiç pişik olmadı bende günde dört beş bez değişiyorum kaka yapınca hemen değişiyorum ve pamuk kullanıyorum..

Kızlar prima alıyorsanız yurtdışı üretim yeri olanları alın Türkiye'de üretilenler berbat bez bağlayın daha iyi Polonya Almanya da üretilenleri alın üzerinde yazıyor zaten eğer memnun kalmayan varsa kesin Türkiye de üretilenlerdendir

Nerden bulacagiz almanya polonya da üretileni :)

Bende cok bez degisiyorum ama bez degismekle alakasi yokmus pisigin annenin yedigi ictigi bile etkiliyormus e birde üstüne sicaklar..
Benim kizim her emdikten sonra kaka yapar cok nadir cisli bezimiz vardir 40imiz ciktiktan sonra islak mendile gectim onuda yikayip kullaniyorum. Her kaka yaptiktan sonrada sudocrem kullaniyorum mutlaka.

biz ilk zamanlar prima kullandik islak mendilde sleepy gerci 10 gun yoğun bakimda kaldiginda hic yoktu eve gelince baslamisti pisikler deri atar gibi çeşitli kremler kullandim gecmedi yikadik gecmedi komiliye gectik ozaman dan bu yana hic olmuyor aksamlari 9-10 gibi banyosunu yaptirdigimda gece uykusuna yatiyor eger bezi cok dolmazsa kaka olmazsa sabah 7-8 gibi uyandığında aliyorum altini 3 numara sıkmaya basladi 4 numaraya gecicez ben memnunum bezden

Ben ilk günden beri prima premium care kullanıyorum ve cok sık degistiriyorum hafif kızarsa hemen mustela kremimizi sürüyorum cok sıcaklara maruz kalmamıza ragmen hic pisik olmadık Allaha sükür...beze kıyın kızlar bu sıcaklarda bebekleri asitli çişleri ile bırakmayın...bu arada ben dogduundan beri uni baby pamuk mendil kullanıyorum ıslak mendil yani..iykide kullanmısım oglumun cildi cok hassas olmasına ragmen hic bir kötü etkisi olmadı

internetten siparis veriyor bezleri esim, daga uygyna geliyormus . premium care kullandik,simdi hugies i deneyecegiz. a101 bezini de denedim ama pek yumuşak değildi.kakayi pamukla temizliyorum genelde. sleepy islak mendili de şipşak çiş icin kullaniyorum. Pamuğu keşke hep kullanabilsem ama sürekli su ilitmak falan zor oluyor

Pisik olmus bizim kiz o kadar da dikkat ediyorum ne yapayim tavsiyeleriniz var mi
Popolin kullanıyorum iyi geldi sadece popo kısmına sür ama kukusuna dolmaması için kukusuna yakın sürmemehe gayret et. Bize sudocrem yaramadı popolin geçirdi

Kız ben bez bağlıyorum Hem de eski usul yıkayıp yıkayıp takıyorum bişey olmadı şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…