Ben de sleepy kullanıyorum suan kalıbı biraz değişik ama guzel ince pamuklu gibi bir kere bim in bezini kullanma şansım oldu o da güzeldi ki zaten tanesi 35 kuruş sleepy den de pahalı :) ben en cok Huggies i beğendim ama tanesi 50 kurusa falan geliyor baya pahalı. Ben de günde 8 9 bez değiştiriyorum sık sık değiştirdiğim icin pahalı bir bez almaya gerek yok benceAynen bende öyleyim ama sleepy ile devam edecegim sanırım güzel bez
Anne sütü alınca sık yapılıyor sanki ama böyle oluyor arada duyuyoruz inşallah normale dönerEvet,haftada bir kere yapıyor. Ilk ay gunde 5,6 kezdi. Sadece anne sütü aliyor.
benKızlar bebeği uykusunda ağlayan var mı?
Benim bebeğim bir anda çığlığı basıyor
Korkuyor mu acaba..nasil ağlıyor kıyamam
Cnm bizimkide kaka yapmıyor 5 6 günü bulunca ben yaptırıyorum..annesüttü alıyor sadece bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum buyüzden..Evet,haftada bir kere yapıyor. Ilk ay gunde 5,6 kezdi. Sadece anne sütü aliyor.
Eger hersey normalsa dönuş yapilmiyor canim. Aksi durumda dönüş yapiliyorHastanede ve sağlık ocağında alınan topuk kanıyla ilgili herhangi bir dönüş alan oldu mu arkadaşlar?
Nerden bulacagiz almanya polonya da üretileni :)Kızlar prima alıyorsanız yurtdışı üretim yeri olanları alın Türkiye'de üretilenler berbat bez bağlayın daha iyi Polonya Almanya da üretilenleri alın üzerinde yazıyor zaten eğer memnun kalmayan varsa kesin Türkiye de üretilenlerdendir
Sen nerdesin hangi hastane?Pahalıymışbakalım bizim hastanede ne kadar
Popolin kullanıyorum iyi geldi sadece popo kısmına sür ama kukusuna dolmaması için kukusuna yakın sürmemehe gayret et. Bize sudocrem yaramadı popolin geçirdiPisik olmus bizim kiz o kadar da dikkat ediyorum ne yapayim tavsiyeleriniz var mi
Kız ben bez bağlıyorum Hem de eski usul yıkayıp yıkayıp takıyorum bişey olmadı şimdiye kadarKızlar prima alıyorsanız yurtdışı üretim yeri olanları alın Türkiye'de üretilenler berbat bez bağlayın daha iyi Polonya Almanya da üretilenleri alın üzerinde yazıyor zaten eğer memnun kalmayan varsa kesin Türkiye de üretilenlerdendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?