Aaa böyle ayrım mı var?? Biz premium care kullanıyorduk elimizdeki bitince yenisini alalım dedik eskisinden çok farklıydı hiç memnun kalmadı berbattı. Bizede joker mağazasında bi çalışan prima bezlerinde yenilik yaptı diyince dokusunu değiştirdiler sandım. Dediğin gibi bir bakayım küçük paket bir deneyeyim bakalımKızlar prima alıyorsanız yurtdışı üretim yeri olanları alın Türkiye'de üretilenler berbat bez bağlayın daha iyi Polonya Almanya da üretilenleri alın üzerinde yazıyor zaten eğer memnun kalmayan varsa kesin Türkiye de üretilenlerdendir
Popolin kullanıyorum iyi geldi sadece popo kısmına sür ama kukusuna dolmaması için kukusuna yakın sürmemehe gayret et. Bize sudocrem yaramadı popolin geçirdi
Aynen canım sleepy güzel huggies hiç denemedim molfix kullandm ama biraz kalın oda sanki prima cok pahalı vede sızdırıyoo suan işin memnunum bakalım kalıbı degişik ama diger bezlere göre aynenBen de sleepy kullanıyorum suan kalıbı biraz değişik ama guzel ince pamuklu gibi bir kere bim in bezini kullanma şansım oldu o da güzeldi ki zaten tanesi 35 kuruş sleepy den de pahalı :) ben en cok Huggies i beğendim ama tanesi 50 kurusa falan geliyor baya pahalı. Ben de günde 8 9 bez değiştiriyorum sık sık değiştirdiğim icin pahalı bir bez almaya gerek yok bence
Aslında en sağlıklısı biliyo musun bez ne kadar az kimyasal o kadar iyi aklıma gelmiyor değil sadece ben daha süt olayını çözemedim biberon almıyo ne alaka deme bütün gün nasıl beslesem diye düşünüyorum onu hallersem sana sorucam bezleri nasıl yapıyorsun diyeKız ben bez bağlıyorum Hem de eski usul yıkayıp yıkayıp takıyorum bişey olmadı şimdiye kadar
Migros'ta Kipa'da heryerde var hem Türkiye hem yırtdışı zaten yazıyo hemen yanında nerde üretildiği Türkiye alırsan at çöpe ama diğerleri çok güzel ben çok memnunun premium care olanlarNerden bulacagiz almanya polonya da üretileni :)
Aynen yenilik yapmışlar o kadar kötü ki yaptıkları bezler 2017 de pişirirmişler bezin içimden parçalar dökülüyo topaklanıyor hep altı yaş ayırımını araştırıp bulama kadar çok sorduk şikayet ettik ama yeniledik diyolar üretim yeri Türkiye olmasın diğer ülkeler olur Migros Kipa e bebek mutlaka bakın nerde üretildiğineAaa böyle ayrım mı var?? Biz premium care kullanıyorduk elimizdeki bitince yenisini alalım dedik eskisinden çok farklıydı hiç memnun kalmadı berbattı. Bizede joker mağazasında bi çalışan prima bezlerinde yenilik yaptı diyince dokusunu değiştirdiler sandım. Dediğin gibi bir bakayım küçük paket bir deneyeyim bakalım
Valla elimde 2 tip premium care var birine bakmadan almıştık birinin içi mavi gibi çok emici diğerinim içi krem gibi beyaz ve sargı bezine benziyor bezin yanında üretim yeri yazıyor made in Turkey diye diğer aldıklarım Polonya Almanya oluyo Türkiye üretimi olan rezalet fotoğraflayıp heryerde yayınladık ama yeniledik diyolar 2017 de 2016 olup Türkiye olanlar belki aynıdır diğer ülkelerleJokerden abonelikle aldık bezleri yıllık , premıum care geliyor her ay kargo ile , bezlerden çok memnunım
Ben de tam tersine içi beyaz olandan cirt cirti sarı olandan memnun kaldım içi mavi cirt cirti beyaz olani sevmedim hep sizdirdi paketlerini attığım için üretim yerlerine bakamıyorumValla elimde 2 tip premium care var birine bakmadan almıştık birinin içi mavi gibi çok emici diğerinim içi krem gibi beyaz ve sargı bezine benziyor bezin yanında üretim yeri yazıyor made in Turkey diye diğer aldıklarım Polonya Almanya oluyo Türkiye üretimi olan rezalet fotoğraflayıp heryerde yayınladık ama yeniledik diyolar 2017 de 2016 olup Türkiye olanlar belki aynıdır diğer ülkelerle
Demekki talep ediliyormuş ben de o sarı bantlı olandan memnun kalmadım hep bez parçaları kalıyodu açtığımda bide ıslak oluyodu ben diğerinden memnun kaldım hangisi içimize siniyorsa artık onu kullnaıcazBen de tam tersine içi beyaz olandan cirt cirti sarı olandan memnun kaldım içi mavi cirt cirti beyaz olani sevmedim hep sizdirdi paketlerini attığım için üretim yerlerine bakamıyorum
Gaz sancisi canim,kivraniyordur da.Bize de oldu arada oluyor.Rezene cayi bir de yuzustu yatirmak iyi geliyor.Bebis yanimda yattigi icin geceleri kontrol ediyorum ben.arkadaşlar merhaba
bebeğim uyurken ağlıyor sallayınca devam ediyor uyumaya dün geceden beri böyle hiç uyuyamadm 5 dk da bi ağlama sesi duyuyorm :/
Kac kilo canim 4 e gececeksin?Biz 6 kilo civarindayiz tahminen.2 no bezim cok var onlari kullaniyorum.Bitince 3 e gececegim.biz ilk zamanlar prima kullandik islak mendilde sleepy gerci 10 gun yoğun bakimda kaldiginda hic yoktu eve gelince baslamisti pisikler deri atar gibi çeşitli kremler kullandim gecmedi yikadik gecmedi komiliye gectik ozaman dan bu yana hic olmuyor aksamlari 9-10 gibi banyosunu yaptirdigimda gece uykusuna yatiyor eger bezi cok dolmazsa kaka olmazsa sabah 7-8 gibi uyandığında aliyorum altini 3 numara sıkmaya basladi 4 numaraya gecicez ben memnunum bezden
Bizimkilerde sarı cırtlı içi dokulu olanlar iki numara dar geldiği için çişi çıkartmıştı 3 numara süper ne çiş ne kaka çıkmıyor ki bazen gülle gibi oluyor bezi , tarttık çocuğu 400 gr fazla çıktı bir anda nolmuş dedik beze bir baktım göstergeler falan dağılmış bomba gibi şişmişti de hiç çıkmamıştı :))Ben de tam tersine içi beyaz olandan cirt cirti sarı olandan memnun kaldım içi mavi cirt cirti beyaz olani sevmedim hep sizdirdi paketlerini attığım için üretim yerlerine bakamıyorum
Sut saklama posetine ayri ayri koysana.Disarida bekletme.Disarida 3 saat bozulmadan durdugu soyleniyor ben en fazla bir saat biraktim.Sut sagma konusunda yardıma ihtiyacım var.. şimdi benim bu hafta bi gün dışarda 2-3 saatlik isim var emzirip çıkcam ama benimkinin ne zaman acikacagi belli olmuyor bir biberon süt bırakmalıyim. Şimdi 1 gün önce sağsam biraz sonra onu dolaba koymadan 1 saat sonra üstüne biraz daha sağsam ve o şekilde dolaba koysam olur mu ?? Ve dolaptan çıkınca kaç saat içinde vermeleri lazım ??
en son doktor kontrolunde 6100 cikmisti dun tarttim 6600 ciktiKac kilo canim 4 e gececeksin?Biz 6 kilo civarindayiz tahminen.2 no bezim cok var onlari kullaniyorum.Bitince 3 e gececegim.
farklı zamanlarda sagdigin sutlerin birbirine karismamasi gerekmis ayri kaplarda isitip verebilirsin disarda dayanma suresi 3 saat ana hava sicakligina göre 1 saatSut sagma konusunda yardıma ihtiyacım var.. şimdi benim bu hafta bi gün dışarda 2-3 saatlik isim var emzirip çıkcam ama benimkinin ne zaman acikacagi belli olmuyor bir biberon süt bırakmalıyim. Şimdi 1 gün önce sağsam biraz sonra onu dolaba koymadan 1 saat sonra üstüne biraz daha sağsam ve o şekilde dolaba koysam olur mu ?? Ve dolaptan çıkınca kaç saat içinde vermeleri lazım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?