2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa böyle ayrım mı var?? Biz premium care kullanıyorduk elimizdeki bitince yenisini alalım dedik eskisinden çok farklıydı hiç memnun kalmadı berbattı. Bizede joker mağazasında bi çalışan prima bezlerinde yenilik yaptı diyince dokusunu değiştirdiler sandım. Dediğin gibi bir bakayım küçük paket bir deneyeyim bakalım

Jokerden abonelikle aldık bezleri yıllık , premıum care geliyor her ay kargo ile , bezlerden çok memnunım

Popolin kullanıyorum iyi geldi sadece popo kısmına sür ama kukusuna dolmaması için kukusuna yakın sürmemehe gayret et. Bize sudocrem yaramadı popolin geçirdi

Sagolun kizlar tavsiyeler icin,bende basindan beri uni baby pamuk mendil kullaniyorum acikcasi cok sık altini actigin icin pamuk kullanamadim.bayramdan sonra cocugun bagirsaklarinin duzeni bozuldu,ondan da oldu muhtemelen..sirayla deneyecegim hepsini.tasinma telasimiz var bi de iki gundur aksilik iste

Aynen canım sleepy güzel huggies hiç denemedim molfix kullandm ama biraz kalın oda sanki prima cok pahalı vede sızdırıyoo suan işin memnunum bakalım kalıbı degişik ama diger bezlere göre aynen

Kız ben bez bağlıyorum Hem de eski usul yıkayıp yıkayıp takıyorum bişey olmadı şimdiye kadar
Aslında en sağlıklısı biliyo musun bez ne kadar az kimyasal o kadar iyi aklıma gelmiyor değil sadece ben daha süt olayını çözemedim biberon almıyo ne alaka deme bütün gün nasıl beslesem diye düşünüyorum onu hallersem sana sorucam bezleri nasıl yapıyorsun diye

Aynen yenilik yapmışlar o kadar kötü ki yaptıkları bezler 2017 de pişirirmişler bezin içimden parçalar dökülüyo topaklanıyor hep altı yaş ayırımını araştırıp bulama kadar çok sorduk şikayet ettik ama yeniledik diyolar üretim yeri Türkiye olmasın diğer ülkeler olur Migros Kipa e bebek mutlaka bakın nerde üretildiğine

Jokerden abonelikle aldık bezleri yıllık , premıum care geliyor her ay kargo ile , bezlerden çok memnunım
Valla elimde 2 tip premium care var birine bakmadan almıştık birinin içi mavi gibi çok emici diğerinim içi krem gibi beyaz ve sargı bezine benziyor bezin yanında üretim yeri yazıyor made in Turkey diye diğer aldıklarım Polonya Almanya oluyo Türkiye üretimi olan rezalet fotoğraflayıp heryerde yayınladık ama yeniledik diyolar 2017 de 2016 olup Türkiye olanlar belki aynıdır diğer ülkelerle

Ben de tam tersine içi beyaz olandan cirt cirti sarı olandan memnun kaldım içi mavi cirt cirti beyaz olani sevmedim hep sizdirdi paketlerini attığım için üretim yerlerine bakamıyorum

Ben de tam tersine içi beyaz olandan cirt cirti sarı olandan memnun kaldım içi mavi cirt cirti beyaz olani sevmedim hep sizdirdi paketlerini attığım için üretim yerlerine bakamıyorum
Demekki talep ediliyormuş ben de o sarı bantlı olandan memnun kalmadım hep bez parçaları kalıyodu açtığımda bide ıslak oluyodu ben diğerinden memnun kaldım hangisi içimize siniyorsa artık onu kullnaıcaz

arkadaşlar merhaba
bebeğim uyurken ağlıyor sallayınca devam ediyor uyumaya dün geceden beri böyle hiç uyuyamadm 5 dk da bi ağlama sesi duyuyorm :/
Gaz sancisi canim,kivraniyordur da.Bize de oldu arada oluyor.Rezene cayi bir de yuzustu yatirmak iyi geliyor.Bebis yanimda yattigi icin geceleri kontrol ediyorum ben.

Ilk gunden beri prime premium care kullaniyorum.Bir ara pampers aldim memnun kalmadim.Gunde 7-8 bez degistiriyorum genelde kakali oluyor.Agirlikli olarak anne sutu ile besleniyor.Gece uyuyamazsa 60 cc mama veriyorum.40 i cikana kadar pamuk su ile temizledim.Simdi unibaby yeni doganla temizliyorum.Birkac gunden beri sancisi vardi rezeneyi fazla ictim kaka daha sivi geldi.Makat kizarmis biraz.40 ina kadar mustela pisik kremi kullanmistim.Simdi sudocrem kullaniyorum.Ikisinden de memnunum.

Kac kilo canim 4 e gececeksin?Biz 6 kilo civarindayiz tahminen.2 no bezim cok var onlari kullaniyorum.Bitince 3 e gececegim.

Sut sagma konusunda yardıma ihtiyacım var.. şimdi benim bu hafta bi gün dışarda 2-3 saatlik isim var emzirip çıkcam ama benimkinin ne zaman acikacagi belli olmuyor bir biberon süt bırakmalıyim. Şimdi 1 gün önce sağsam biraz sonra onu dolaba koymadan 1 saat sonra üstüne biraz daha sağsam ve o şekilde dolaba koysam olur mu ?? Ve dolaptan çıkınca kaç saat içinde vermeleri lazım ??

Bizimkilerde sarı cırtlı içi dokulu olanlar iki numara dar geldiği için çişi çıkartmıştı 3 numara süper ne çiş ne kaka çıkmıyor ki bazen gülle gibi oluyor bezi , tarttık çocuğu 400 gr fazla çıktı bir anda nolmuş dedik beze bir baktım göstergeler falan dağılmış bomba gibi şişmişti de hiç çıkmamıştı :))

Sut saklama posetine ayri ayri koysana.Disarida bekletme.Disarida 3 saat bozulmadan durdugu soyleniyor ben en fazla bir saat biraktim.

farklı zamanlarda sagdigin sutlerin birbirine karismamasi gerekmis ayri kaplarda isitip verebilirsin disarda dayanma suresi 3 saat ana hava sicakligina göre 1 saat

diger bezleri kullanırken her alt acisimda cis yapardi, premium care de hic öyle olmadı ama çok sık bezini degistiriyorum, hemen bezine yapıyor. yokmus gibi mi hissediyor acaba. premium care de bez yetismiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…