2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

farklı zamanlarda sagdigin sutlerin birbirine karismamasi gerekmis ayri kaplarda isitip verebilirsin disarda dayanma suresi 3 saat ana hava sicakligina göre 1 saat
Tesekkur ederim peki süt saklama posetindekini nasıl isitacaklar biberona alıp sıcak suya mi oturtacaklar yoksa oda sıcaklığında kendi kendine ısınsa olur mu hangisi daha sağlıklı??

Biberona sagip ordan poşete mi dokcem kusura bakmayın hiç yapmadığım için bilmiyorum
Canım emzirme sonrası sagip bi kapta dolaba koy iki kabın olsun sonra sagdigin kabı da dolaba bırak tekrar sagdiginda diğer ikisini tek kaba alabilirsin ikisi de soğumuş olacak istediğin miktar olana kadar bu şekilde yap sonra hepsini süt poşeti veya ağzı sıkı bi kapla dondurucuya koy verileceği günden önceki akşam aşağı kısma al sütü cozunur epey sonra biberonla sıcak suya koyulup ısınınca verilir biberonda kalan sütü de tekrar isitmadan oda sıcaklığında tutulduğu sürece üç saat içinde tekrar icirebilirsin ben de ise başlayacağım için epey araştırdım bunu

Tesekkur ederim peki süt saklama posetindekini nasıl isitacaklar biberona alıp sıcak suya mi oturtacaklar yoksa oda sıcaklığında kendi kendine ısınsa olur mu hangisi daha sağlıklı??
Oda sıcaklığında üç saat içinde tuketilmesi gerekir o kadar sürede süt istenilen kadar isinmaz bile biberonla sıcak suda ısıtın

rica ederim ben sutu vermeden 1 saat once disari cikartip biberona bosaltiyorum beslenme zamani gelince sicak suda isitiyorum biraz

Tesekkur ederim peki ben bu işlemleri sütün lazım olacağı günden bir gün önce yapsam hiç buzlukta dondurmasam normal buzdolabında saklasam olur dimi?

Dort bucuk kilo. Bende iz yapiyor diye 2 numaraya gecmistim. Kizin bakicisi bu cocuga buyuk ilerde yurumesinde sıkıntı olur dedi 1e geri dondum.
Ilerde yurumesinde sıkıntı mı olur Alala bunu bi arastiralim cunku ben buyuk kullaniyorum rahat olsun diye tecrubeli ark okursa yazsin lutfen

Ayni seyleri kullaniyorum 0 pisik bebekler mutlu biz mutlu :)

Tesekkur ederim peki ben bu işlemleri sütün lazım olacağı günden bir gün önce yapsam hiç buzlukta dondurmasam normal buzdolabında saklasam olur dimi?
olur tabi buzdolabinda bekleme suresi 3 gun kapak kisminda degil ama raf bolumunde saklayabilirsin

Arkadaş cevabı vermiş evet üç gün durabilir doğru benim aklım hep dondurucuya atmaya gidiyor kendim öyle yaptığım için

Kızlar benim kızın burnu hep tıkalı ya günde iki defa burun Aspiratör uyle açıyorum cikan şeylere inanamıyorum sizinde öylemi yoksa benim kizda bi sıkıntı ki var

Kızlar benim kızın burnu hep tıkalı ya günde iki defa burun Aspiratör uyle açıyorum cikan şeylere inanamıyorum sizinde öylemi yoksa benim kizda bi sıkıntı ki var
Tam bunu yazmak için foruma girdim.. ne bu ufacık bebekteki anlamiyorum ben de 2 defa cekiyordum bugün mecbur 3 oldu baya baya çıkıyo çünkü şaşkınım

Aynen bende cok sık bez degistiruyorum kakayı bayadır 2günde 1yapıyor sadece geceleri cok cis yapmadigi icin 1kere degistiriyorum pisik falan olmuyor ama her alt acmada pisik kremi suruyorum bende dogdugundan beri unibaby yenidogan mendili kullaniyorum bezde prima premium care oglumdada aynilarini kullanmistim memnunum

Allah kolaylık versin canım. Ben evde olduğum sürece hep pamuk ıslatıp siliyorum. Ancak dışarıda ıslak mendil kullanıyorum unibabynin. Ne zaman sadece ıslak mendille yapsam her seferinde pişik oluyor. Çareyi böyle buldum

Çok saol arkadaşım. Bende aldığımda yenilenmişten içine bi baktım heryerinde pamuk yok böyle pamuksuz yerler var falan çok kötüydü kullanamadık. Bundan sonra kontrol edeceğim

Kızlar bebeğimin bezinde iki üç toplu iğne kadar pembe leke oluyor arada sanırım idrarindan sıvı yetersizliği diyor daha sık emzirin diyor ama benim kız zaten gün içinde saat başı emiyor sadece geceleri uzun uyuyor 4-5 saat emziremiyorum ayilmiyo hiçbi şekilde cuma doktora gidicez acaba hemen mi gitmeliyim bi huzursuzluğu problemi yok

Benim bebeğimin bezinde baya vardı leke top şeklinde de değil baya akıntı seklindeydi Dr a gittik urik asit dedi susuz kalmış dedi bol bol emzirdim geçti sende yine de bi Dr a gittiginde sor en azından enfeksiyon için test yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…